Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti

Sen evden atmadinki yatak odasını parçalayan kendisi ne yapacaktin oh eline sağlık diyecek halin yoktu.

Iyice düşünün çocuk yokken ailenizi de dinleyin çünkü anne babalar herşeyi daha iyi görüyor inan bana...
Kendini yıpratma sakin olmaya çalış mevla neyler neylerse güzel eyler...
Rabbim hakkimda hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım...

Böyle birden bire gideceğini tahmin etmediğiniz için uzuldunuz galiba.

Zaman verin eşinize, boşanma hemen olmuyor zaten.

Benim onu sevmediğimi hastalığının onu da beni de yorduğunu düşüyor
Beni sevdiğini biliyorum benim de onu sevdiğimi biliyor dert sayfasında mutluluk konusu mu açayım on yıldır beraber olduğum kişi mutsuz geçer mi on yıl hep beraber olduk ayrı bi yerlere hiç gitmedik o hep beni isterdi yanındq
Bunları mı yazayım
Birbirimize boş deiliz ama bi anda on gün içinde oldu bitti her şey
Ben ona evi kırıp döktüğü için çok kızgındım gözüm görmesin seni diyodum evden bi gitse diyodum tabi içten içe kızıyodum ona hemen mahkemeye verdi o gece ailemi aradı özür diledi boşanıuoruz dediği için
Çok kızmıştım
Gitsin de ne oluyor göreyim dedim
Eşyalarını toplamıyodu bişey de yapmıyodu harekete geçmiyodu
Bu yüzden çok kızgundım
Ama gidince de evden cenaze çıkmış gibi oldu
Bu mu suç hemen yazmışlar dengesiz mantıksız diye

Ben dengesizlik olarak düşünmüyorum. İnsan psikolojisi işte, gitse de kurtulsam deriz ama gittiğinde de niye gitti, gitmeseydi diye düşünürüz. Allah korusun cenaze çıkmış gibi falan karşılaştırma yapmayın bile. Dediğim gibi kafanızı toparlayıp güzel bi mesaj yazmayı deneyin. Nereye gittiğini biliyor musunuz eşinizin?

Önceki konunuzdan :
Şimdi bu haldesiniz. Dengesiz dedik diye biz suçluyuz ama.
Psikologa da gidiyormuşsunuz. Faydasını görürsünüz umarım

Eşinizi bilmem ama siz de pek normal değilsiniz,oynamayın karşınızdakiyle. Hatta adamı siz çıldırtmış olabilirsiniz şurda bana bile çekilmez geldiniz.

Adamin psikolojisi bozuk soylediklerini ciddiye alip neden uzuluyosunuz ki.evet ayrilik zor ama elbet gecer acisi kendinizi dusunun bi omur mutsuz olacaktiniz.simdi cok yeni ondan boyle uzuluyosunuz zamanla gecer acisi yeni hayata baslarsiniz belki yeniden seversiniz.

Hatalısınız. Eşinizin hastalığı sizinde ayarlarınızı bozmuş sanırım. Hastalıkta,hasta insanla uğraşmakta çok zordur. Gitsede kendimle kalsam deyip sonrada beni nasıl bırakır diyorsunuz. İlk gitmesini istediğinizde eşiniz tamam dedi ama gitmedi. Belki de düzelmesini bekledi. Siz yine ne zaman gidiyorsun dediniz. Ne yapsın şimdi? İstenmediği yerde. Aklınız çok karışık. Tavsiyem bir süre ayrı kalın gerçekten ne istiyorsunuz karar verin. Eşinizi gerçekten sevdiğinize,sevildiğinize inanıyorsanız, hastalığının birlikte üstesinden geleceğinizi düşünüyorsanız gidin konuşun. Öncesinde biraz ayrı kalmanız ikinize de iyi gelecektir

Dürüst olalım. Adamı resmen evden gitmesi için zorladınız, hatta gün bile sayıp acele ettiniz. Şimdi de yas tutmanız, niye gittin demeniz, çok saçma olmuş.
Kızmayın ama evet, dengesizce bir hareket bu.

İşte bu yüzden burada bas bas bağırıyoruz; gururu ve öfkeyi bir yana bırakıp ne yapmak istediğinize tam karar verin diye.

Boşanacak ve sevgisi bitmiş bir adam karısıyla aynı evi paylaşmazdı. Direkt basar giderdi. Buradan anlamalıydınız.
Bence sizin olayınız biraz inat, gurur ve öfke yüzünden bu hale gelmiş.

Tekrar barışmak istiyorsanız ve bundan eminseniz; bir adım atın ve elinizden geleni yapın.

Beni beni beni beni kedini nasıl bıraktın diye kedinize mesaj attırın. Şaka bir yana;

A kişisi bir karar veriyor arkasinda duruyor, git gel yaşamıyor, tutarlı davraniyor, mantikli aciklamalarda bulunuyor. B kisisi de yanindaki gitsin diye uğraşıp resmen kirk takla atip istedigini basariyor ama bu sefer de gidince üzülüyor, niye gitti diye yas tutuyor, evden gönderdiği kişiye mesajlar atıp dönmesini istiyor.
Hangisi psikolojik olarak normal sizce tarafsizca okuyun karar verin.

Bence adamdan ziyade senin sorunların var.
Tedavi olsan olmaz mı?
Cidden diyorum.Dalga amaçlı değil.
Oyuncak mı bu hayat be güzelim .
Gitsin kalsın
Yok gitsin
Sanki joytürk ye şarkı falı tutmuş gibisin
Canan Erçetin çalıyor adama Git diyorsun.
Erdal Gülendam çalıyor gittiği için dertlisin.
Ama Sezen Aksu çalıyor
Git
Git
GitME dur yalan söyledim.
Gibisin
Hayatımda böyle biri olsa ben çoktan kaçardım ya da keçileri kaçırdım.

Eşiniz de psikolojik destek alıyor muydu. Asıl yardım alması gereken o, kötü anlamda söylemiyorum. Belliki hastalığı eşinizi yıpratmış, psikolojisini bozmuşç
Konularınızın başlıklarını bakınca Sezen'in şarkısı gibi; giiiiit giiiiit giiiiiit me dur ne olursun.....
Madem gitmesine üzüldünüz. Davadan önce oturup konuşun, bir aile terapistine gidin. Köprüden önce son çıkışı kaçırmamışsınızdır belki.

Zaten eşinizin bir an önce gitmesini istemeniz de bir garipti.Sanki oldu bittiye getirmiş gibi gelmiştiniz bana o konunuzda da.Demek ki gerçekten de öyleymiş.Böyle şeyler oldu bittiye getirilmemeli.

Şimdi de 10 yıllık ilişkim bitti diye dövünüyorsunuz.Destek almalısınız.Yaşadıklarınız kolay değil ve verdiğiniz tepkiler de sağlıklı değil gibi maalesef.Destekle daha kolay atlatırsınız.

Öncelikle espirili mesaj yazıp biraz da olsa tebessüm etmemi sağlayanlara teşekkür ederim
Ama şu saldırgan davranan çokbilmişlere de kendinize gelin diyorum nasıl dertli birine böyle şeyler yazabiliyosunuz hiç mi vicdanınız yok burayı sanal yalan dünya mı sanıyosunuz
Ben yazamazdım kimseye adamı kaçırmışsınız da dengesizsin de
Neyse
Bana benim derdim yeter
Yardım alıyorum zaten öfke kontrolüm için iyi de geliyordu eşim bir şeye sinirlendiğinde cevap vermeyip kavgaya çevirmiyodum olayları
Bu seferde eşim beni sevmiyor tepki bile vermiyor bana diye tribe girdi
Hastalık psikolojisi bir yıldır onu mahfetti o da beni
Olan bu
Evden gitsin dediğim günler evde kriz geçirip hr şeyi kırıp döktüğü ve o anki sinirle boşanma kapıtlarını imzaladığımız günlerdi ve ben böyle yaptığı için çok kızgındım
Hiç konuşmadık o günden sonra
Ev leş gibi olmuştu bi yerden başlayıp temizlik yapamıyorum odalarda tıkılı kalmış bunalmıştım
İmzaları da attık neden gitmiyor diye ben de kendimle boğuluyordm çok kızgındım ona
Eşyalarını bile toplamıyordu adım da atmıyordu
Sonra gitti ve kötü çok kötü hissettik
Komşularım ortada tam net bir konu yok bile diyolar
Hasta insan alıngan olur senden çıkardı acısını diyolar
Severek ayrılıyosunuz üzülüyoruz yazık diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…