Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti

Senin yorumlarıni cogu zaman aynı düşündüklerim :)

Komşular kapalı kapılar ardında olanları nerden biliyor da yorumluyor? Önünüze bakın artık.Sakinleşin biraz.Eşinizle konuştunuz mu hiç gittikten sonra?

Sevgili konu sahibi, madem komşularınız öyle diyor buraya neden konular açıyorsunuz. Demek ki buradakilerin görüşlerini de almak lstiyorsunuZ. Buradaki üyelerde böyle diyor. Buradan bakıldığında sağlıklı görmüyoruz sizi. Ama sağlıklıyım diyorsanız susalım. Siz ve Eşiniz harikasınız arayın çağırın barışın mutluluklar dileriz.

Önceki konunu biliyorum ve insallah benim eşim de senin düştüğün duruma düşmez diyorum.
Esinin hastalığını bilmiyorum . Nasil birsey bilmiyorum ama benimde hastalığım var omurga hastalığı ve sabahlari yataktan hem o anki uyku sersemligi hemde nasil aci cekiyorsam artik "Yıllarım gitti gencligim gitti diyorum " o an o çıkıyor ağzımdan. gecen sabahta aglaya aglaya uyandim. Hastaligin ne olduğunu iyi bilirim. Dun gece aramiz biraz bozuktu,limoniydi yanima gelipte sadece "iyi misin?"dedi. Cevap bile vermedim.
Insanin kocasida yapmacik olcaksa isimiz zor gercekten. Sana da gecmis olsun. Gitmis iste. Aci cekenler gidiyorlar. Beni sevmiyor demis. Bazi insanlar sevgisini gostermiyor,hastaneye onunla gitmen yeterli degil bunu unutma. Hastalik hasta psikolojisi bambaska birsey. Kafana da takma gitmesini istiyordun zaten

E evden niye gitmiyor diyordunuz gitmiş işte. Adam hasta siz de git git ne zqman gideceksiniz demişsiniz. Doğal olarak onu sevmediğinizi ve hastalığını çekemediğinizi düşünmüş. Şimdi adama yüklemeyin sorumluluğu.

Yok kedilerde aynı ,
bende evden ayrılırken kedimizide aldım .
annemin evine götürdüm ama günlerce yolunu bekledi ,çok üzüldü ,tüyleri falan kötü oldu.
Aaaaa güzelim benimmmm.kiyamam yaaa bilmiyordum Ben kediler umursamaz zannediyordum. Bu arada sokakta bir kedi buldum nisanliyken . Aşıları mamasi vs hallettim. Beni seviyordu kucagima atliyordu yani ben seviyor zannetmisim... simdi annemi seviyor annemde kaliyor bir tek annem ona seslendiginde bakiyor babama kizkardesime bakmiyor..ben gidince beni hic tınlamıyor. 2 ay falan zaman gecirdim yavruydu sonra evlendim

Küsmüştür size öyle huyları var benimkide bir yere gitsem ,birkaç gün görmese ,döndüğümde yüzüme bakmıyor ama birkaç saat sonra dayanamayıp geliyor

Bu adam ne zaman defolup gidexek diye konu açan siz degilmiydiniz

Aaa ewet sizmişsiniz

Küsmüştür size öyle huyları var benimkide bir yere gitsem ,birkaç gün görmese ,döndüğümde yüzüme bakmıyor ama birkaç saat sonra dayanamayıp geliyor
Icime su serpildi :) bence de seviyor yaa gurur yapiyor :)
Sizinki de akli sira trip atıyor iste. Kediler cok garip ve cok hissiyati güçlü hayvanlar cok seviyorum .
Ne renk? Bide gozlerini neden acarlar bilirmisiniz hani açıp dik dik bakiyorlar ya biraz korkutucu :)

Evet artistlik yapıyor bana
Benimki tekir sokakta bulup almıştık
Pusuya yatıp avlanırken öyle olur yada kulaklar geriye gözler kocaman kocaman olmuşsa korkuyordur

Sevdiğimi nasıl ispatlayacağım demişsiniz, boşanmayarak. Gururu bir kenara bırakın. Çok olağan şeyler, herkesin her ilişkinin başına gelebilir. Büyük bir kriz yaşamışsınız ve başa çıkamamışsınız. Ev dökmeler, polislik olmalar falan korkunç şeyler. 'Biz nasıl bu hale düştük', eh madem bunca düştük inceldiği yerden kopsun bitsin gitsin demeniz normal. Dengesizleşmeniz de normal. Yaşadığınız her şey normal... Şimdi sizi bırakıp gitmesi de normal.. Ama boşanmak ipleri koparmak normal değil. Geri dönülmez bir yolda değilsiniz. Kafanızı dinleyin. Nefes alın. Kimseyi hele aileleri dinlemeyin. Sizi sizden başka kimse anlayamaz. Zamana güvenin. Depresif olmayın. Sizin biraz daha güçlü ve makul olmanız lazım şu süreçte.

Salla gitsin komşuları kimse kapı kapandıktan sonra be yaşandığını bilemez anlayamaz sizden başka. Eşinin hastalığı da ne olursa olsun evde eşya kırıp dökmeyi mazur göstermez bu örtülü ve dolaylı olarak sana şiddet gösteriyor demektir şiddet de bir evliliğin bitmesi için tek başına yeter sebep. En berbat ilişki ya da evlilik bitince bile sen kapıyı çekip çıksan bile üzülür insan depresyona da girer normal bunlar. Geçecek ve herşey daha iyi olacak panikleme

Evet artistlik yapıyor bana
Benimki tekir sokakta bulup almıştık
Pusuya yatıp avlanırken öyle olur yada kulaklar geriye gözler kocaman kocaman olmuşsa korkuyordur
Benimkide tekir ama acayip tatli. Ben tipine bakmadan almıştım beyaz uzerinde siyah desenleri var ve ayni zamanda patide sari lekeler 3 renk aslinda dogustan kisir olabiliyormuş 3 renk erkek kedi ben kisirlastirdim. Koltuga çıkmaya calisiyordu ameliyat sonrasi paaaat düştü sırt üstü. Narkoz etkisinden. Annem ağlıyor,babam agliyor,kizkardesim agliyor. Dedim abartmayin. 1 hafta gecti. Gardirobun ustune çıkıp yaramazlik yapmaya basladi :)ben kedi dilinden cok anlamiyorum karnini sevmistim tirnak attı bana meğersem hoslanmazlarmis. Senelerdir kopek besledigim icin kopek gibi zannettim:d

Oyun oynarken karnını mıncırıyorsa sizinkiler oyun yapıyordur
benim oğlum seviyor karnına masaj yaptırmayı ama dişi kedilerim sevmiyordu tırmalıyorlardı

Eklentiler

• 29C68C7A-A7F3-489E-980E-0F799B21B067.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…