- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
Adam psikolojik hasta ama sizden daha mantikli billahi. Adam size iyilik yapip sizi birakmis siz hala adama yapismissiniz abla. Bu kadar bagimli olmayin. Kaldi ki eski konulariniza baktim, evliliginiz sizin icin problemden ibaret. Hala drama yapma pesindesiniz kediyi birakti evi birakti diye, sanki cok super, problemsiz, mutluluk verici bir evliliginiz varmis gibi.
Psikolojik problemli bir insanla yasamak kolay degil, size de yasayamamissiniz zaten eee simdi saglikli bir insanla yasayin o zaman.
Komşular kapalı kapılar ardında olanları nerden biliyor da yorumluyor? Önünüze bakın artık.Sakinleşin biraz.Eşinizle konuştunuz mu hiç gittikten sonra?Öncelikle espirili mesaj yazıp biraz da olsa tebessüm etmemi sağlayanlara teşekkür ederim
Ama şu saldırgan davranan çokbilmişlere de kendinize gelin diyorum nasıl dertli birine böyle şeyler yazabiliyosunuz hiç mi vicdanınız yok burayı sanal yalan dünya mı sanıyosunuz
Ben yazamazdım kimseye adamı kaçırmışsınız da dengesizsin de
Neyse
Bana benim derdim yeter
Yardım alıyorum zaten öfke kontrolüm için iyi de geliyordu eşim bir şeye sinirlendiğinde cevap vermeyip kavgaya çevirmiyodum olayları
Bu seferde eşim beni sevmiyor tepki bile vermiyor bana diye tribe girdi
Hastalık psikolojisi bir yıldır onu mahfetti o da beni
Olan bu
Evden gitsin dediğim günler evde kriz geçirip hr şeyi kırıp döktüğü ve o anki sinirle boşanma kapıtlarını imzaladığımız günlerdi ve ben böyle yaptığı için çok kızgındım
Hiç konuşmadık o günden sonra
Ev leş gibi olmuştu bi yerden başlayıp temizlik yapamıyorum odalarda tıkılı kalmış bunalmıştım
İmzaları da attık neden gitmiyor diye ben de kendimle boğuluyordm çok kızgındım ona
Eşyalarını bile toplamıyordu adım da atmıyordu
Sonra gitti ve kötü çok kötü hissettik
Komşularım ortada tam net bir konu yok bile diyolar
Hasta insan alıngan olur senden çıkardı acısını diyolar
Severek ayrılıyosunuz üzülüyoruz yazık diyolar
Yazik ya kedinin umrunda olmamıştır ama.. köpek olsa yolunu gözlerdi sahibinin :)Gariban kedinin psikolojisinide siz bozacaksiniz simdi
Belki kapı dinliyorlardir...Komşular kapalı kapılar ardında olanları nerden biliyor da yorumluyor? Önünüze bakın artık.Sakinleşin biraz.Eşinizle konuştunuz mu hiç gittikten sonra?
Yok kedilerde aynı ,Yazik ya kedinin umrunda olmamıştır ama.. köpek olsa yolunu gözlerdi sahibinin :)
Aaaaa güzelim benimmmm.kiyamam yaaa bilmiyordum Ben kediler umursamaz zannediyordum. Bu arada sokakta bir kedi buldum nisanliyken . Aşıları mamasi vs hallettim. Beni seviyordu kucagima atliyordu yani ben seviyor zannetmisim... simdi annemi seviyor annemde kaliyor bir tek annem ona seslendiginde bakiyor babama kizkardesime bakmiyor..ben gidince beni hic tınlamıyor. 2 ay falan zaman gecirdim yavruydu sonra evlendimYok kedilerde aynı ,
bende evden ayrılırken kedimizide aldım .
annemin evine götürdüm ama günlerce yolunu bekledi ,çok üzüldü ,tüyleri falan kötü oldu.
Küsmüştür size öyle huyları varAaaaa güzelim benimmmm.kiyamam yaaa bilmiyordum Ben kediler umursamaz zannediyordum. Bu arada sokakta bir kedi buldum nisanliyken . Aşıları mamasi vs hallettim. Beni seviyordu kucagima atliyordu yani ben seviyor zannetmisim... simdi annemi seviyor annemde kaliyor bir tek annem ona seslendiginde bakiyor babama kizkardesime bakmiyor..ben gidince beni hic tınlamıyor. 2 ay falan zaman gecirdim yavruydu sonra evlendim
Bebis Napiyor yaa leoparli battaniye cok hoş. Cok tatli ya her gordugumde yiyesim geliyo :)Salı: Bu adam neden evden gitmiyor
Pazar: Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti
Bi derin nefes alıp okuyun
Bu adam ne zaman defolup gidexek diye konu açan siz degilmiydinizbu kadar acı çekmemiştim uzun yıllardır
Sanki kalbim sıkışıyo ciğerlerimi söküyolar
Zorla yemek yiyorum
Son bir yıldır hasta olan eşim psikolojik olarak çöktü ve benden çıkardı bunu
En sonunda boşanmaya kadar gitti gün bile verdiler
On gün kadar evde hiç konuşmadan durduk en son ben dayanamadım ne zaman gidiyosun diye sordum o da yarın dedi ve ertesi gün gitti gerçekten
Evden gitmesiyle rahatlayacağım oh be diyeceğim sanıyodum ama duvarlar üstüme üstüme geldi
Kıyfetlerini aldı gitti
Ben dayanamadım mesaj attım
Evini bırakıp gittin nasıl gittin vs diye
Neden bitti diye de sordum
Bana psikolojisinin bozuk olduğunu benim de onu bunları taşıyamadığımı yazdı
Yani hastalığını taşıyamamışm
Saçma sapan tavırlarını alınganlıklarını vs cs idare edememişim
Ortada yaptığım ettiğim br şey de yok
Arkdaşlarımız aradı onu diyolar ki konu yok ortada konuşulacak o kadar anlamsızca ilişkim bitmiş gibi hisswdiyorum ki
Yok yere sanki
Kabullenemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Bir de ronya beni sevmiyor demiş
Ben onun için ölüyorum o öyle demiş
Icime su serpildi :) bence de seviyor yaa gurur yapiyor :)Küsmüştür size öyle huyları varbenimkide bir yere gitsem ,birkaç gün görmese ,döndüğümde yüzüme bakmıyor ama birkaç saat sonra dayanamayıp geliyor
Evet artistlik yapıyor banaIcime su serpildi :) bence de seviyor yaa gurur yapiyor :)
Sizinki de akli sira trip atıyor iste. Kediler cok garip ve cok hissiyati güçlü hayvanlar cok seviyorum .
Ne renk? Bide gozlerini neden acarlar bilirmisiniz hani açıp dik dik bakiyorlar ya biraz korkutucu :)
Salla gitsin komşuları kimse kapı kapandıktan sonra be yaşandığını bilemez anlayamaz sizden başka. Eşinin hastalığı da ne olursa olsun evde eşya kırıp dökmeyi mazur göstermez bu örtülü ve dolaylı olarak sana şiddet gösteriyor demektir şiddet de bir evliliğin bitmesi için tek başına yeter sebep. En berbat ilişki ya da evlilik bitince bile sen kapıyı çekip çıksan bile üzülür insan depresyona da girer normal bunlar. Geçecek ve herşey daha iyi olacak paniklemeÖncelikle espirili mesaj yazıp biraz da olsa tebessüm etmemi sağlayanlara teşekkür ederim
Ama şu saldırgan davranan çokbilmişlere de kendinize gelin diyorum nasıl dertli birine böyle şeyler yazabiliyosunuz hiç mi vicdanınız yok burayı sanal yalan dünya mı sanıyosunuz
Ben yazamazdım kimseye adamı kaçırmışsınız da dengesizsin de
Neyse
Bana benim derdim yeter
Yardım alıyorum zaten öfke kontrolüm için iyi de geliyordu eşim bir şeye sinirlendiğinde cevap vermeyip kavgaya çevirmiyodum olayları
Bu seferde eşim beni sevmiyor tepki bile vermiyor bana diye tribe girdi
Hastalık psikolojisi bir yıldır onu mahfetti o da beni
Olan bu
Evden gitsin dediğim günler evde kriz geçirip hr şeyi kırıp döktüğü ve o anki sinirle boşanma kapıtlarını imzaladığımız günlerdi ve ben böyle yaptığı için çok kızgındım
Hiç konuşmadık o günden sonra
Ev leş gibi olmuştu bi yerden başlayıp temizlik yapamıyorum odalarda tıkılı kalmış bunalmıştım
İmzaları da attık neden gitmiyor diye ben de kendimle boğuluyordm çok kızgındım ona
Eşyalarını bile toplamıyordu adım da atmıyordu
Sonra gitti ve kötü çok kötü hissettik
Komşularım ortada tam net bir konu yok bile diyolar
Hasta insan alıngan olur senden çıkardı acısını diyolar
Severek ayrılıyosunuz üzülüyoruz yazık diyolar
Benimkide tekir ama acayip tatli. Ben tipine bakmadan almıştım beyaz uzerinde siyah desenleri var ve ayni zamanda patide sari lekeler 3 renk aslinda dogustan kisir olabiliyormuş 3 renk erkek kedi ben kisirlastirdim. Koltuga çıkmaya calisiyordu ameliyat sonrasi paaaat düştü sırt üstü. Narkoz etkisinden. Annem ağlıyor,babam agliyor,kizkardesim agliyor. Dedim abartmayin. 1 hafta gecti. Gardirobun ustune çıkıp yaramazlik yapmaya basladi :)ben kedi dilinden cok anlamiyorum karnini sevmistim tirnak attı bana meğersem hoslanmazlarmis. Senelerdir kopek besledigim icin kopek gibi zannettim:dEvet artistlik yapıyor bana
Benimki tekir sokakta bulup almıştık
Pusuya yatıp avlanırken öyle olur yada kulaklar geriye gözler kocaman kocaman olmuşsa korkuyordur
Oyun oynarken karnını mıncırıyorsa sizinkiler oyun yapıyordurBenimkide tekir ama acayip tatli. Ben tipine bakmadan almıştım beyaz uzerinde siyah desenleri var ve ayni zamanda patide sari lekeler 3 renk aslinda dogustan kisir olabiliyormuş 3 renk erkek kedi ben kisirlastirdim. Koltuga çıkmaya calisiyordu ameliyat sonrasi paaaat düştü sırt üstü. Narkoz etkisinden. Annem ağlıyor,babam agliyor,kizkardesim agliyor. Dedim abartmayin. 1 hafta gecti. Gardirobun ustune çıkıp yaramazlik yapmaya basladi :)ben kedi dilinden cok anlamiyorum karnini sevmistim tirnak attı bana meğersem hoslanmazlarmis. Senelerdir kopek besledigim icin kopek gibi zannettim:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?