Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti

Allah tüm hastaların şifasını versin insallah,zormus gercekten,yasayan bilir. Üzüldüm

Eevt öyleydi çok ağrı çekiyordu
Çok zordu

Evde duvarlara bakıyorum
İnsan nasıl dayanır
Benzer bir durumdayız... Benim kedim yok... Allah sabır versin. Şuan olumlu şeyleri düşünüyorsunuz. Komşuya sığındığınız gün kötüydü korkuyordunuz
Aileniz arkadaşınız yok mu biraz onlarla takılsanız

Evet ogün korkmuştum ve çok kızgındım ona imzaladık o sinirle kağıtları
Arkdaşlarım var bi o kadar onlarla konuşuyorum
Hep onunlaydım yıllarca neler yaşadık
Watsap profil resmimiz bile aynı değiştirmedim o da
İnstagramda bir sürü anımız var
Ben nasıl silerim her şeyi
Bilmiyorum

Arayip icinizdekileri gurur yapmadan soyleyin. Bosanmak istemiyorsaniz bir sinirle imzaladim ben bosanmak istemiyorum evimize don deyin. Ama gercekten donmesini istiyorsaniz...

Biraz yalnız kalıp düşünün. Eşiniz de düşünsün. Belki bir araya gelmeye karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun . Ben de eşimi seviyorum ama olmayınca olmuyor... Barışmak istiyor ama değişmek istemiyor. Affetmem mümkün değil samimiyet yok eşimde. Siz umarım bir yolunu bulursunuz.

Arayip icinizdekileri gurur yapmadan soyleyin. Bosanmak istemiyorsaniz bir sinirle imzaladim ben bosanmak istemiyorum evimize don deyin. Ama gercekten donmesini istiyorsaniz...
Ayrılmak istemiyorum içimi döktüm dün
Psikolojim bozuk kabul ediyorum sen de bunu kaldıramadın ben de evimizde olup senle oturmak isterdim ama kötü anılarım var olmuyor dedi

Evet severek ayrılmak çok zor ve saçma
Ayrı kalınca belki değişir her şey

Ayrılmak istemiyorum içimi döktüm dün
Psikolojim bozuk kabul ediyorum sen de bunu kaldıramadın ben de evimizde olup senle oturmak isterdim ama kötü anılarım var olmuyor dedi
Telefonla olmaz. Biraz da naz yapiyor olabilir. Bir yerde bulusup konusun. Bagirmadan cagirmadsn tum samimiyetinizle. Ikimizin de psikolojisi iyi degildi, sureci iyi yonetemedik belki de ama ben bu evlilige bir sans daha verilmesi taraftariyim, hatam varsa ozur dilerim ama sensiz yapamiuorum deyin. Icinizdeki herseyi soyleyin. Eger ille de bosanalim derse siz de istemezseniz hakime ben bosanmak istemiyorum dersiniz. Cunku anladmayi imzalasaniz da hakimin karsisinda da bosanmak istediginizi sozlu beyan etmeniz gerekiyor yoksa kagidin imzalanmasi birsey ifade etmiyor. Ben olsam hatta aile terapistine gitmeyi onerirdim esinize. Herseyi kotu anilari birakmak icin yeterince caba harcamadan bu evliligi bitirmeyi istemedigimi soylerdim.

Artık bağırmak çağırmak olmaz zaten aramızda
Bi de konu yok ki ben sadece evi kırdı döktü diye kızggındım sonra parasını ödedi yapılacak eşyalar
Zaten ben hastayım demesi yardım çığlığı gibi
İçim parçalanıyor nasıl bitti diye
Evi ayırdık hemen evde bulmuş hemen
Konuşalım dedim ama cevap vermiyo
Kabığuna çekilmiş ortak arkdaşlar çok kötü diyolar onun için
Biraz zaman geçsin
Söyleyeceğim konuşalım diye
Annem istemiyor babam istemiyor onun annesi
Ronya fedakar olamadı kocası hastayken arkdaşlarıyla gezmeyecekti demiş
Ailelerimiz istemiyor
Ama benim büyük aşkımdı kimseyle de anlaşamam başka da bir şey mutlu etmiyor beni
Hep onunlaydı günlük hayatım
Nasıl alışacağım

Günaydın.
Eşiniz hasta ve siz hastalığınla uğraşmaktan yorulduğunuz için mi evden gitmesini istediniz?
Farklı bir sıkıntı daha var mıydı?

En anlamadığım şey şu süregelen konularınızda; eşiniz hastalandıktan sonra hayatınızda ne değişti ki bu noktaya geldiniz? İnsan hasta diye evi kırıp dökmez sonuçta, genel olarak kavgalarınızdan bahsederken pek detay vermemişsiniz de anlayamadım ben yani nedir konu "ben hastayım uleynnn" diye evi mi kırıp döküyo bu adam nedir?

Ufff ablacım drama queensin tam. Adam evdeyken kapıyı kitliyorum korkuyorum demiştin simdi evi kırdı döktü ama ödedi bişey yok diyosun. Valla müstehak bazılarınıza mutsuzluk. Barışırsınız tez elden inşallah

Bi psikoloğa gidin

İyi de siz istemiyor muydunuz gitmesini.
Gerçi psikolojidir. Bozulur düzelir. bilemeyiz

İyi de siz istemiyor muydunuz gitmesini.
Evde bi kriz yaşandı o zaman istiyordum tabi
Çok kızgındım ailemi de aramıştı ondan da kızgındım
Ama gidince çok koydu
Hala alışmaya çalışıyorum
Sürekli kafamda sorular dönüp duruyor
Kendimi suçlu hissediyorum
Vicdan yaparak gitti hastalığımı kaldıramadın dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…