Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti

Oyun oynarken karnını mıncırıyorsa sizinkiler oyun yapıyordur
benim oğlum seviyor karnına masaj yaptırmayı ama dişi kedilerim sevmiyordu tırmalıyorlardı
Ay benziyor sankiiii benimkineee yaaaa . Ay pijamasi cok komik rahat ediyormu onunla.:)

Yaptıgı herşeyi delillendirin ve dava acın. Sadece boşanma değil. Ona ve aldattigi kadına tazminat davası acın ayrı ayrı. Göründeki dönü bile alırsınız. Sakin ezdirmeyin kendinizi.

Bence suçluluk hissediyorsunuz ve şuan vicdan azabı çekiyorsunuz. Oysaki kendinize karşı biraz daha dürüst olsanız rahatlayacaksınız.

Mesela; ‘elimden geleni yaptım ve daha fazlasını kaldıramıyordum. Sınırlarımı daha da zorlamak isterdim ama demek ki elimden bu kadarı geliyormuş’ gibi... Herkes aynı direnme gücünde olacak diye bir şey yok, kendinizi olduğu gibi kabul edin.

Evet ben onun hastalığının belirsizliklerini kaldıramadım hastaneye gitmem onun için ağlamam yetmemiş
Sustum gene yetmedim
Başka bir ruh haline girdi ve kendi de diyor ben o adam olmal istemiyorum

Beni anladığınız için teşekkür ederim
Olaylar bizi buraya getirdi
Aramızda konuşacak masaya yatırılacak net bi konu bile yok
Depresyona girdik ikimizde
Severek ayrılacağız hem de
İkimizin ailesi de istemiyor
Onun ailesi oğlum hastayken ronya fedakar olacaktı arkdaşlaryla kahve içmeye gitmeyecekti diyor
Benim ailem de o hasta oldu huysuzluklarıyla seni de hasta edecek çekme çekmek zorunda deilsin diyo
O da çok kötü ben de
Ne olacak bilmyirom

O artık onun patlaması oldu
Rahatladı belki de
Dr bana kansersin dese sevineceğim diyordu
Teşhisi konulamayan bi hastalığı var
Fmf de olabilir akdeniz ateşi
Çok ağrı çekiyodu
Bu hastalığının dışında her evlilikte olan kavgalar oluyordu aramızda
Ve hep beraberdik bensiz bi yere gitmezdi
O tam kafama göre biriydi
İnanamıyırum bittiğine
Empatiniz için teşekkür ederim

Evet ben onun hastalığının belirsizliklerini kaldıramadım hastaneye gitmem onun için ağlamam yetmemiş
Sustum gene yetmedim
Başka bir ruh haline girdi ve kendi de diyor ben o adam olmal istemiyorum
Susunca zaten yetemezsin daha cok üzülür umursamiyorsun kaale almiyorsun zanneder emin ol.
Bak simdi illa beyinsel psikolojik bir hastalik olmasina gerek yok.ornek veiryorum adam romatizma hastasidir ya da kireclenme vardir fıtık vardır migren vardir ülser vardir. Ama bu psikolojisini bozuyordur. Yani fizyolojik hastaliklar da psikolojimizi etkiliyor. Ben cok aksilestim mesela. Hastaliklar ve sonrasinda ameliyatlar insanlari değiştirir.
Tabiki kendisi de istemiyordur oyle olmak
Kim ister ki?
Ben kendime kızıyorum ama beterin beteri var
O da istemezdi hasta olmak
Evi dagitip kirip dökmesi tabiki abartili bir davranis ama sebebi ne?

Evet doğru yorumunuz
Ama şunu da kabullenemiyorum
İnsan severek ayrılabilr mi
Boşanmak tek çözüm müydü
Onu ben hasta etmişim gibi benden kaçıp gitmesi
Hala daha beni suçlaması
Bütün bileti bana kesmesi

Evet ben yönetemedim işte
Sessiz kalışlarımı bile farklı yorumladı
Çok ilgili davranıyodum ilk başta
Soruyodum ilgileniyodum ehhh ne soruyosun bilmiyo musun diye tersliyodu
Terslene terslene sustum ben de
Ne yaptımsa yaranamadım
Halbuki aklım çıktı kötü bi hastalığı var diye
Ne yapmam gerekiyodu bilmiyorum
Ailelerimiz de bizi yalnız bıraktı

Hastalığı nasil bir hastalik?

Karın ağrılarıyla başladı bir sene önce
Bikaç defa hastaneye yatırdılar üç hastaneye gitti teşhis koyamadılar
Her şeyine baktılar fmf gibi duruyor o da en son genetik testiyle çıkmıştı daha yeni sordum seni ilgilendrimiyor artık demişti
Her ay ağrı çekti
Yıprandı

Tabi ki tüm suç size yüklenemez. Ama işte herkes kendi açısından bakınca ortaya böyle bir tablo çıkıyor. Siz onun düşüncelerini değiştiremezsiniz, sadece kendi hissettiklerinize güvenebilirsiniz. Eğer içiniz rahatsa akışına bırakacaksınız ve belki birgün o da size hak verecek bilemiyorum.

Basit bir karın ağrısı degil canım o an agri nerdeyse mesela karın bolgesindeyse karın zarı iltihaplaniyor yüksek ateş ben atak geçirdiğim zaman 3 gün kalkamıyordum iki büklüm su içsen organların patliyor saniyorsun ağrıdan...
Rabbim kimseye vermesin olanlara da bana da şifa versin....

Bugün bir arkadaş da aynı hastalıktan söz etti. 3 sene teşhis koyamamış doktorlar. Sonra bi şekilde öğrenmişler. Çürük raporu almış vs.. Evet nedeni belli olmayan ağrılar falan çok feci şeyler.. Tabi ki depresyona girer.. Siz de girmişsiniz.. Ama kullanacağı ilaçla yaşam kalitesi artacak, atakları da azalacak.. Dolayısıyla depresyonu da ortadan kalkacak.. Biraz sabır.. Aileleri boşverin. Ciddiyim boşverin. O sizin yol arkadaşınız, elinizden geleni yapın onu inadından vazgeçirin.

Aynen katılıyorum tamam eşinin öfke kontrolü yok ama düzelebilir çünkü hastalığını yeni öğrendi ve bu travma yaşamasına sebep oluyor...
Ronny11 ne yaptın canım nasılsın?

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…