- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ay benziyor sankiiii benimkineee yaaaa . Ay pijamasi cok komik rahat ediyormu onunla.:)Oyun oynarken karnını mıncırıyorsa sizinkiler oyun yapıyordur
benim oğlum seviyor karnına masaj yaptırmayı ama dişi kedilerim sevmiyordu tırmalıyorlardı
Ay benziyor sankiiii benimkineee yaaaa . Ay pijamasi cok komik rahat ediyormu onunla.:)
Hahahahhahahahaha yaaa sunlara bak. Su assagidaki soldaki ters ters bakışı cok komik. Kutunun uzerine oturdu diyemi sinirlenmis o. Iste boyle baktiklarinda korkuyorum :)Tekirler benziyor birbirine ,kıskanmıştı kuzenini onun için giydirmiştim
Bana dokunma ,beni rahat bırak bakışıHahahahhahahahaha yaaa sunlara bak. Su assagidaki soldaki ters ters bakışı cok komik. Kutunun uzerine oturdu diyemi sinirlenmis o. Iste boyle baktiklarinda korkuyorum :)
Yaptıgı herşeyi delillendirin ve dava acın. Sadece boşanma değil. Ona ve aldattigi kadına tazminat davası acın ayrı ayrı. Göründeki dönü bile alırsınız. Sakin ezdirmeyin kendinizi.bu kadar acı çekmemiştim uzun yıllardır
Sanki kalbim sıkışıyo ciğerlerimi söküyolar
Zorla yemek yiyorum
Son bir yıldır hasta olan eşim psikolojik olarak çöktü ve benden çıkardı bunu
En sonunda boşanmaya kadar gitti gün bile verdiler
On gün kadar evde hiç konuşmadan durduk en son ben dayanamadım ne zaman gidiyosun diye sordum o da yarın dedi ve ertesi gün gitti gerçekten
Evden gitmesiyle rahatlayacağım oh be diyeceğim sanıyodum ama duvarlar üstüme üstüme geldi
Kıyfetlerini aldı gitti
Ben dayanamadım mesaj attım
Evini bırakıp gittin nasıl gittin vs diye
Neden bitti diye de sordum
Bana psikolojisinin bozuk olduğunu benim de onu bunları taşıyamadığımı yazdı
Yani hastalığını taşıyamamışm
Saçma sapan tavırlarını alınganlıklarını vs cs idare edememişim
Ortada yaptığım ettiğim br şey de yok
Arkdaşlarımız aradı onu diyolar ki konu yok ortada konuşulacak o kadar anlamsızca ilişkim bitmiş gibi hisswdiyorum ki
Yok yere sanki
Kabullenemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Bir de ronya beni sevmiyor demiş
Ben onun için ölüyorum o öyle demiş
Evet ben onun hastalığının belirsizliklerini kaldıramadım hastaneye gitmem onun için ağlamam yetmemişÖnceki konunu biliyorum ve insallah benim eşim de senin düştüğün duruma düşmez diyorum.
Esinin hastalığını bilmiyorum . Nasil birsey bilmiyorum ama benimde hastalığım var omurga hastalığı ve sabahlari yataktan hem o anki uyku sersemligi hemde nasil aci cekiyorsam artik "Yıllarım gitti gencligim gitti diyorum " o an o çıkıyor ağzımdan. gecen sabahta aglaya aglaya uyandim. Hastaligin ne olduğunu iyi bilirim. Dun gece aramiz biraz bozuktu,limoniydi yanima gelipte sadece "iyi misin?"dedi. Cevap bile vermedim.
Insanin kocasida yapmacik olcaksa isimiz zor gercekten. Sana da gecmis olsun. Gitmis iste. Aci cekenler gidiyorlar. Beni sevmiyor demis. Bazi insanlar sevgisini gostermiyor,hastaneye onunla gitmen yeterli degil bunu unutma. Hastalik hasta psikolojisi bambaska birsey. Kafana da takma gitmesini istiyordun zaten
Beni anladığınız için teşekkür ederimSevdiğimi nasıl ispatlayacağım demişsiniz, boşanmayarak. Gururu bir kenara bırakın. Çok olağan şeyler, herkesin her ilişkinin başına gelebilir. Büyük bir kriz yaşamışsınız ve başa çıkamamışsınız. Ev dökmeler, polislik olmalar falan korkunç şeyler. 'Biz nasıl bu hale düştük', eh madem bunca düştük inceldiği yerden kopsun bitsin gitsin demeniz normal. Dengesizleşmeniz de normal. Yaşadığınız her şey normal... Şimdi sizi bırakıp gitmesi de normal.. Ama boşanmak ipleri koparmak normal değil. Geri dönülmez bir yolda değilsiniz. Kafanızı dinleyin. Nefes alın. Kimseyi hele aileleri dinlemeyin. Sizi sizden başka kimse anlayamaz. Zamana güvenin. Depresif olmayın. Sizin biraz daha güçlü ve makul olmanız lazım şu süreçte.
O artık onun patlaması olduSalla gitsin komşuları kimse kapı kapandıktan sonra be yaşandığını bilemez anlayamaz sizden başka. Eşinin hastalığı da ne olursa olsun evde eşya kırıp dökmeyi mazur göstermez bu örtülü ve dolaylı olarak sana şiddet gösteriyor demektir şiddet de bir evliliğin bitmesi için tek başına yeter sebep. En berbat ilişki ya da evlilik bitince bile sen kapıyı çekip çıksan bile üzülür insan depresyona da girer normal bunlar. Geçecek ve herşey daha iyi olacak panikleme
Susunca zaten yetemezsin daha cok üzülür umursamiyorsun kaale almiyorsun zanneder emin ol.Evet ben onun hastalığının belirsizliklerini kaldıramadım hastaneye gitmem onun için ağlamam yetmemiş
Sustum gene yetmedim
Başka bir ruh haline girdi ve kendi de diyor ben o adam olmal istemiyorum
Evet doğru yorumunuzBence suçluluk hissediyorsunuz ve şuan vicdan azabı çekiyorsunuz. Oysaki kendinize karşı biraz daha dürüst olsanız rahatlayacaksınız.
Mesela; ‘elimden geleni yaptım ve daha fazlasını kaldıramıyordum. Sınırlarımı daha da zorlamak isterdim ama demek ki elimden bu kadarı geliyormuş’ gibi... Herkes aynı direnme gücünde olacak diye bir şey yok, kendinizi olduğu gibi kabul edin.
Susunca zaten yetemezsin daha cok üzülür umursamiyorsun kaale almiyorsun zanneder emin ol.
Bak simdi illa beyinsel psikolojik bir hastalik olmasina gerek yok.ornek veiryorum adam romatizma hastasidir ya da kireclenme vardir fıtık vardır migren vardir ülser vardir. Ama bu psikolojisini bozuyordur. Yani fizyolojik hastaliklar da psikolojimizi etkiliyor. Ben cok aksilestim mesela. Hastaliklar ve sonrasinda ameliyatlar insanlari değiştirir.
Tabiki kendisi de istemiyordur oyle olmak
Kim ister ki?
Ben kendime kızıyorum ama beterin beteri var
O da istemezdi hasta olmak
Evi dagitip kirip dökmesi tabiki abartili bir davranis ama sebebi ne?
Hastalığı nasil bir hastalik?Evet ben yönetemedim işte
Sessiz kalışlarımı bile farklı yorumladı
Çok ilgili davranıyodum ilk başta
Soruyodum ilgileniyodum ehhh ne soruyosun bilmiyo musun diye tersliyodu
Terslene terslene sustum ben de
Ne yaptımsa yaranamadım
Halbuki aklım çıktı kötü bi hastalığı var diye
Ne yapmam gerekiyodu bilmiyorum
Ailelerimiz de bizi yalnız bıraktı
Karın ağrılarıyla başladı bir sene önceHastalığı nasil bir hastalik?
Evet doğru yorumunuz
Ama şunu da kabullenemiyorum
İnsan severek ayrılabilr mi
Boşanmak tek çözüm müydü
Onu ben hasta etmişim gibi benden kaçıp gitmesi
Hala daha beni suçlaması
Bütün bileti bana kesmesi
Basit bir karın ağrısı degil canım o an agri nerdeyse mesela karın bolgesindeyse karın zarı iltihaplaniyor yüksek ateş ben atak geçirdiğim zaman 3 gün kalkamıyordum iki büklüm su içsen organların patliyor saniyorsun ağrıdan...Hastalığı nasil bir hastalik?
Aynen katılıyorum tamam eşinin öfke kontrolü yok ama düzelebilir çünkü hastalığını yeni öğrendi ve bu travma yaşamasına sebep oluyor...Bugün bir arkadaş da aynı hastalıktan söz etti. 3 sene teşhis koyamamış doktorlar. Sonra bi şekilde öğrenmişler. Çürük raporu almış vs.. Evet nedeni belli olmayan ağrılar falan çok feci şeyler.. Tabi ki depresyona girer.. Siz de girmişsiniz.. Ama kullanacağı ilaçla yaşam kalitesi artacak, atakları da azalacak.. Dolayısıyla depresyonu da ortadan kalkacak.. Biraz sabır.. Aileleri boşverin. Ciddiyim boşverin. O sizin yol arkadaşınız, elinizden geleni yapın onu inadından vazgeçirin.
Basit bir karın ağrısı degil canım o an agri nerdeyse mesela karın bolgesindeyse karın zarı iltihaplaniyor yüksek ateş ben atak geçirdiğim zaman 3 gün kalkamıyordum iki büklüm su içsen organların patliyor saniyorsun ağrıdan...
Rabbim kimseye vermesin olanlara da bana da şifa versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?