Beni kendime getirin.

Adamı eve getir diyen siz, getirince kızan yine siz ... Siz zaten başta getir diye davet etmişsiniz adam da getirmiş. Onaylanan , davet edilen eve tekrar neden sorulsun çok saçma .

Evde tek kaldıysanız, onlarda düğüne gitmedi sonuçta hastaneye gitti. Sizde gitseydiniz . Çocuklarınız varsa mecbur evde kalacaksınız. Adam hasta babasını siz evde tek kalmayın diye tek mi yollayacaktı , üstelik beni hastaneye götür diyen adamı ?

Keşke kp im yaşasaydı da elini ayağını öpseydim. 2 günlük dünya için ne boş şeylere takılıyorsunuz. Herkes gibi kp iniz de ölecek o zaman kocanız hep size kalacak korkmayın.

Aynı durumda sizin babanız olsaydı yer yerinden oynardı babama nasıl bunu der diye . Benim ailem yapmaz demeyin , hastalık bu herkesin başına gelebilir...

Kp inize gerçekten çok üzüldüm. İnşallah bir an önce iyileşir de daha fazla size muhtaç kalmaz. Allah sizin gibi insanlardan korusun.

Laf,olsun diye söylenince böyle oluyor,koca desin ki ah benim düşünceli aşkıııım♡♡
ne de fedakar,babamı yüce gönlüyle kabul etti hem de biiiiir koca gün,daha getirirmiyim, babam hasta ama olsun,karım bacaklarını uzatamaz bir akşam daha yaazıık
Adamlar da adam olsun,biz kadınlar nasıl eşimize karşı ailemize toz değdirmiyorsak onlar da açsın biraz gözünü...

Yahu Türkçe bilmeyen konu açmasın . Bu nedir ya yine imla hatası dolu bir yazı. Okurken anlayacagim diye anam ağladı. Bı de ne kaprisli insansınız . Gerçekten anlayamadım ben sizi. Hem getir demişsin hem getirince yok sürat yaptım yok konuşmadım. Yaşınız kaç cidden merak ettim. 15 yasinda ergen kaprisleri bunlar. Ayrıca adam rahatsızlanmis. Bı de siz empati kurun. Aynısı sizin babanizin basina gelse babanizi eve getirmek için kocanizin onayını bile beklemezsiniz muhtemelen. Ki sağlık konusu çok ciddi bı konudur. Bı de eşiniz surat yapsın bı empati kurun bakalım nolacak

Gerçekten konuyu okuyunca kafam yandı,bazı cümleleri iki defa okdum yanlış mı okudum diye , bazen gerçekten erkeklere de çok üzülüyorum. Bazı konularda gerçekten çok haklılar çok üzülüyorum ne olursa olsun bir evlat nasıl zor büyütülüyor. Sonrasında sonuç maalesef böyle olabiliyor

Karşıdaki sizin babanıza olabilirdi ona diyebilir miydiniz baba hastaysan hastasın
Ben evde dinlenemiyorum diye
Azıcık empati
2 günde dinlenmeyiverin
Bazı insanın üzüntüsü midesine vurur
Koca adamın oyun yaptığını düşünmüyorum

Arayıp babamı bize getiriyorum demek içinden söylemediyse size söylenmiş bir cümledir zaten.

Kadının fendi,erkeği yendi diye boşa söylenmemiş.
Çünki biz kadınız,ikna kabiliyetimiz var,Allahtan korkmazsak her kötülüğü yaptırabiliriz erkeklere.
Allah yüreklere insaf merhamet versin,adam bugün 2 gün için laf işitir ama kadının ailesi gelip postu serse gık diyemez karıcığına..

Yanlıs mı anladım diye yorumları okudum doğru anlamısım.İyi de yaşlı adam,oğlu böyle zor zamanında yanında olmak icin sizden izin mi alacak? Sizin hakkınızda ne konusulmus anlamadım konusulsa bile illa neden kötü algılıyorsunuz ki.Hicbir haklı yanınızı göremedim.2 gün dinlenmeyiverin,orada yaslı adamın bir sorunu var siz hala kendi derdinizdesiniz

Kp allah muhafaza gece rahatsızlandıgında hakkın rahmetine kavuşsa siz neden bana haber verilmedi benim evimde böyle bişey yaptı diye kp kızarsınız.Ayrıca kendimin ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğumu bana gösterdi bu yazı benim kp arada gelip bizde kalırdı.Yatağinı salona kral yatağı gibi yaparak hiç kaldırmıyordum.3 gece kalıyor gidiyor 1 2 gece evinde kalıyor.ky tartışınca gene bize geliyordu 2 3 gece kalıyordu.Ben yatağı hiç kaldırmıyordum.Yanında ki sehpaya meyveler su kuruyemişler koyuyordum.Şeker hastası olduğu için şekeri düşer bişey olur gece bana çekinir seslenmeye diye.Benim kaynana bile geldi yatağını gördü çekemedi.Babanızın ne özelliği var da böyle yapıyorsun dedi.Bide şunu söyleyim hiçbir maddi yardım görmedim kp.Yani para pul için böyle bişey yapmam.Aksine bütün borçlarını ödedik.Kp rahmetli oldu genç yaşta 5 sene oluyor.Keşke yaşasaydı da gelip arada kalsaydı bizde.Biraz yüce gönüllü olun evim de evim o ev sadece sizin eviniz deyil onun evladının da evi.Biraz empati yapın.

Üşenmedim baştan sona tüm yorumları okudum
Sayfalarca yazılmış ama bende söyleyeyim , çok büyük hatanız var . Eşinize babanı getirebilirsin diye kendiniz teklif etmişsiniz . Sonrasında tekrar arayıp haber vermiş . Ve siz hala neden haber vermedi diyorsunuz . Yukarıda arkadaşlar ısrarla sormuş , herşeye cevap vermişsiniz de niyeyse bu kısmı itinayla es geçmişsiniz . Tutturmuşsunuz haber vermesini istemiştim diye . E vermiş ya , kendiniz yazmışsınız zaten . Beynim yandı yemin ederim konuyu okurken . Acile gittiler evde tek kaldım diyorsunuz . Bunu konuya yazacak kadar bile kafanıza takmanız hayra alamet değil . Adam kendini iyi hissetmemiş , oğlundan acile götürmesini rica etmiş . Kapıyı tıklatıp medeni bir biçimde yapmış bunuda , odanıza dalmamış . Siz evde yalnız kaldım diyorsunuz . Görümceleriniz yerine eşinizin ilgilenmesi bile batmış size ki buda çok yanlış . Anne ve babasıyla canı gönülden ilgilenmek her evladın görevidir . Ailemden biri rahatsızlandığında “neden ben ilgileniyorum da kardeşim ilgilenmiyor” diye düşünmem . Annemi babamı kendime yük görmem . O yüzden eşinizden de bunj beklemeyin . Görümceniz ilgilenir-ilgilenmez o onu bağlar. Siz elinizden geleni yapın içiniz rahat olsun . Diyeceğim O ki evliliğinizin içine yok yere nifak tohumu serpmeyin . Yok haber vermedin , haber versende birdaha vermen gerekirdi vs . Siz zararlı çıkarsınız sonunda

Çok mantıksız söylediğiniz. Zaten isterse getir demişsiniz. Eşiniz sizi arayıp, bak emin misin müsait misin, kardeşlerim de var biliyorsun, ne yapayım getireyim mi tekrar mı sorsun. Adam zaten iki gün kalmış o da hastalıkla geçmiş. Bir kere teşekkür edilmedi demişsiniz. Giderken eder elbet adam bir ay kalmış da hiç bir şey söylememiş gibisiniz. Kendinize gelmeye ihtiyacınız var gerçekten. Sizin nezaketen söylediğinizi anlamamış olabilir eşiniz ya da kp. Ama ben şahsen bu nezaketenlere karşıyım. İçinizden gelmeyeni teklif etmeyin sonradan bu hale gelecekseniz

Insanlık ölmüş diye boşuna bas bas bağırmıyorlar.
Anneleriniz babalarınız sizi nasıl yetiştiriyor ben anlamıyorum ki , bu nasıl bir zihniyet.
Erkeklerde nerden buluyor evlenmek icin böyle insanları onuda anlamıyorum, cevremde o kadar melek gibi kadınlar bekarken sizin gibilerin evlenip yuva kuruyor olması........
..

Ama aynı şey değil ki bir bakımdan. Evet eşin anlayışlı davranmış fakat aynı şeyin tersini düşünelim. Annene sen bakmışsındır eşin belki yardım etmiştir. Ama bu kk daki kocalarda genelde böyle şey yok. Anneyi babayı getirir eşine baktırır. Konu sahibi de hizmetçi görülüyorum demiş. Eğer kocası kalkıp babasına bakmıyorsa konu sahibi haklı bence

Yorumları baştan sona okudum. Sayfalar dolusu insanlar size hep hatalı olduğunuzu söylemişler, tek bir yorumunuzda bile evet hatalıymışım demediniz.

Konudan tamamen bağımsız olarak sormak istiyorum bunu, % 100 hatalı olduğunuz bir konuda, yüzlerce insanda size hatalı olduğunuzu söylerken siz hala ama ben haber vermesini istemiştim nasıl diyebiliyorsunuz? Bu nasıl bir kendini sevmedir, bunu nasıl başarıyorsunuz? Bunu eleştirmek için sormuyorum, ciddi ciddi nasıl başardığınız merak ettim, ben en ufak bir hatamda üzülür vicdan azabı çekerim, kendimi eleştiririm. Yaptığınız öğrenilebilecek bir şeyse öğrenmeye çalışıcam, sizin gibi insanlara hayat çok daha kolay çünkü.

Eşiniz yapsın bu işleri siz neden yapıyosunuz

hala aynı şeyi söylüyorsunuz. siz zaten al getir demişsiniz. eşiniz de almış getirmiş. neden tekrar size sorsun?

Yorumları okudukça, insanlığın ölmediğini görüp umutlanıyorum. Sağolun varolun KK hanımları

Herkese günaydın.
Dün ki linç yetmemiş gibi o kadar mesaja ve açıklamaya rağmen aynı şeyleri yazdıkça yazmışsınız.
Genel olarak; herkes kendini sever, buda herkes egoist oluyor o zaman. ( sizin yorumlarınıza göre)
Ben bir kaç sayfa önce hatalıyım demiştim, açıp tekrardan okumanızı tavsiye ederim. Eşimle konuştuk, sorunumuzu çözdük, özrümü diledim. Sizler hala beni kötülükle vicdansizlikla suçluyorsunuz. Herkesin evliliği dört dörtlük biz ondan burada her gün ahlar vahlar okuyoruz.

Ayrıca herkes yazmış ben aileme böyle yaparım şöyle davranırım diye. Benim yıllardır çalışıp, aileme her türlü destek olduğumu, kendi düğünümü kendim yapıp şuan onun borcunu ödemekle yükümlü olduğumu, kv ve kp den bir lira borç almadan onları üzmeden her şeyin altından eşimle kalktığımızı sizler bilmeden beni karalamakla yükümlüsünüz. Bazı yorumlar o kadar komik ki suyunu verdim, yatağını hazırladım tarzında. Benim bunları yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Gayette iyi yetismis bir aileden geliyorum. Ev işlerine de yemek konusuna da aile ilişkilerine de hakimim. Dünde dedim sinirlilik ve fevri olmak benim en büyük sorunum. Bazen bazı noktalarda düşünememiş olabilir miyim?
Sizler sanki kendi hayatınızda her şeyi mükemmel yapan, mükemmel eş, çocuk, gelin olan kadınlar mısınız ? Soruyorum hiç mi hatanız yok? Burası bir site konuşuyoruz, paylaşıyoruz düşman olmanın bir mantığı yok.
Lütfen ya rica ediyorum. Yine yazıyorum hatamı görmek için size sordum. KABUL ETTIM HATALIYIM diye. Daha fazla aynı şeylerle ilgili soru sormayın.
Bu hayatı mümkün olduğunca sakın ve kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Eşimle gayette güzel bir evliliğimiz var, borçlardan sonra çocuk istiyoruz. Her zaman söyler hayattaki tek şansım sensin diye. Daha fazla kırmadan, kırıcı olmadan, kendinize yakışır şekilde konuşursanız sevinirim.

Hepinize iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…