- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Bütün sorularınıza cevaplarım mevcut tekrar edemeyeceğim.
Ben sizi cok iyi anladim benzeri yakinimda var.. olay kp inizin size gelmis olmasi degil oncesi var tahmin ettigim gibi..
Soru yok ki
Tekrar değerlendirin diyorum
O sondaki cümle de soru değil esasen olur mu öyle şey anlamında kullanılan sözde soru cümlesi
bence alınganlık yapmışsınız. babası bu durumdayken bırakacak hali yok kendi kendinize alınmışsınız. adamın başına iş gelmiş biraz daha empati yapın lütfen. eşinize de böyle yaparsan aranız çok açılır surat asmayın.
kendin soylemissin guzel kardesim gelsin diye.. neye kizdigini anlayamadim ben esi yok isinde sikinti var gelsin kalsin... bugun esinin kalbini kirarsin yarin kayinpederine bisey olursa esin hayatin boyunca yuzune vurur ve icine oturur.. ne sen unutursun ne esin gelsin kalsin en fazla bir hafta sonra dinlenirsin ne olur ki..Sevgili KK,
Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım.
Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp çalışırken başına kötü bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan çalışamaz.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama çok kızdım, sinirimden bütün gün ağladım. Akşam geç saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yüzüne bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla çünkü çok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
Çalışıyorum yoğun bir şekilde 2 gündür eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp öyle cevap verin lütfen. Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
Neye kızmış anlatayım. Eşi sabah gel dediği babasını eve getirdiği için. Akşam tekrar sorması gerekiyormuş.kendin soylemissin guzel kardesim gelsin diye.. neye kizdigini anlayamadim ben esi yok isinde sikinti var gelsin kalsin... bugun esinin kalbini kirarsin yarin kayinpederine bisey olursa esin hayatin boyunca yuzune vurur ve icine oturur.. ne sen unutursun ne esin gelsin kalsin en fazla bir hafta sonra dinlenirsin ne olur ki..
Sürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.
Eger reflusu filan varsa sut iyi gelmez diye biliyorum.. reflu agri da yapar fena kalp agrisi zannedersin..Kp inanmıyorum demedim. Öğleden sonra hastalandı ve gece yatmadan önce sorduk iyi misin evde mide ılaci var verelim mi diye, istemedi. Sıcak sütle bal verdim ona midesine iyi gelsin diye iyi geldi yattı uyudu. Gece kalkıp gittiler evde tek başıma kaldım şaşırdım bi an ne olduğunu anlayamadım. Buna da olumsuz konuşmadım zaten. Konu sağlık olunca bir şey demedim.
Konu sahibinin kemik yaşını merak ettimAllahım insanı kanser edersin hala fikrim alınmadı diyorsun yahu siz dememişmisiniz babanı al getir diye 5 dakikada bir dedikleriniz hükümsüz mü oluyor sürekli arayıp soracak, valla kocana Allah sabır versin naptı evlemlenmeden önce çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı acıdım adama
Hem de nasıl,babacığıım,babacığıımBabasi acillik olmuş, siz adama surat yapıp, kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz. Evlilik boyle saçma birşey işte, sevgilisi olsaydınız yaranmak için babasının etrafında pervane olurdunuz.
Ah ah ah umarım kimse zor durumda kalmaz ve size muhtaç olmaz.Sevgili KK,
Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım.
Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp çalışırken başına kötü bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan çalışamaz.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama çok kızdım, sinirimden bütün gün ağladım. Akşam geç saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yüzüne bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla çünkü çok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
Çalışıyorum yoğun bir şekilde 2 gündür eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp öyle cevap verin lütfen. Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
Kocası bilmeden kime ne yaptıysa buna denk gelmiş.Allahım insanı kanser edersin hala fikrim alınmadı diyorsun yahu siz dememişmisiniz babanı al getir diye 5 dakikada bir dedikleriniz hükümsüz mü oluyor sürekli arayıp soracak, valla kocana Allah sabır versin naptı evlemlenmeden önce çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı acıdım adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?