Beni kendime getirin.

bence alınganlık yapmışsınız. babası bu durumdayken bırakacak hali yok kendi kendinize alınmışsınız. adamın başına iş gelmiş biraz daha empati yapın lütfen. eşinize de böyle yaparsan aranız çok açılır surat asmayın.

Aramızı düzelttik, hatamı telafi ettim.

kendin soylemissin guzel kardesim gelsin diye.. neye kizdigini anlayamadim ben esi yok isinde sikinti var gelsin kalsin... bugun esinin kalbini kirarsin yarin kayinpederine bisey olursa esin hayatin boyunca yuzune vurur ve icine oturur.. ne sen unutursun ne esin gelsin kalsin en fazla bir hafta sonra dinlenirsin ne olur ki..

Amaaan oncesi varsa da yazsaydiniz.

Yuvami yikmaya calistilar beni uzduler hakaret ettiler laf soktular huzur vermedler vs diye.

Yani buradaki kimsenin ermis olacagini düşünmüyorum sizin basiniza gelenler icimize dogamaz ki..

Yeni gelinim diyorsunuz toyum diyorsunuz da bunun onunla alakasi yok.

Insaallah kp sagliigina kavusur siz de ona iyi o da size iyi olur.

Neye kızmış anlatayım. Eşi sabah gel dediği babasını eve getirdiği için. Akşam tekrar sorması gerekiyormuş.
Sonra görümce gelin hanıma sormadan doğuruyor. K.p sormadan hasta oluyor.
Gelin hanımı düşünen yok. Bunlara kızmış.

Benim babam bu durumda olsa ve eşim siz gibi davransa bin kez boşarim! Allahaskina yazık ya nasıl bir bencillik icindesiniz çok yazık. Susayim en iyisi çok yazık. Bir kizim var ve ilerde hasta olsam eşi benim onda kalmama trip atsana kahrolurdum. Umarım kendinize gelirsiniz!

Sürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.
Eger reflusu filan varsa sut iyi gelmez diye biliyorum.. reflu agri da yapar fena kalp agrisi zannedersin..

Konu sahibinin kemik yaşını merak ettim80 üstüyse haklı,eşi noter huzurunda tasdiklesin aralarıında geçen konuşmaları ,unutkanlık başlamış olmalı,e o da zor

Babasi acillik olmuş, siz adama surat yapıp, kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz. Evlilik boyle saçma birşey işte, sevgilisi olsaydınız yaranmak için babasının etrafında pervane olurdunuz.
Hem de nasıl,babacığıım,babacığıım

Ah ah ah umarım kimse zor durumda kalmaz ve size muhtaç olmaz.
Kendi baban olsa eşini tınlamaz etrafında pervane olurdun.

Kocası bilmeden kime ne yaptıysa buna denk gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…