- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aslında sayfa sayfa okuyarak ilerledim ama görmemişim kusura bakmayın yoksa o kadar sayfanın sonunda aynı şeyleri yazmazdim. Bence guncelleme yapmalisin
Kp inanmıyorum demedim. Öğleden sonra hastalandı ve gece yatmadan önce sorduk iyi misin evde mide ılaci var verelim mi diye, istemedi. Sıcak sütle bal verdim ona midesine iyi gelsin diye iyi geldi yattı uyudu. Gece kalkıp gittiler evde tek başıma kaldım şaşırdım bi an ne olduğunu anlayamadım. Buna da olumsuz konuşmadım zaten. Konu sağlık olunca bir şey demedim.
Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı.
Bence de sinirleriniz çok bozuk.. hem getir demişsiniz hem de niye getirdin demişsiniz ben şokSinirlerim çok bozuk
Yaa kıyamam bu yorumunuzu görunce üzüldüm size :) amaan kadiniz iste bazen durduk yere sinirlenip takabiliyoruz bazen de birikmisligin sonucu oluyo.. sizinde isyerindeki yorgunluk stres tetiklemis belliki olur öyle arada insaniz beşer şaşariz :)Insanlar birden saldırdıkları için konuya tam hakim olamadım. Herkes bi cümle aldı çekti gitti. Yorum üstüne yorum geldi ben konuşmadan herkes olayı yazdı çizdi. Konuyu açtım ben isim çıktı sonra bakana kadar 8 sayfa falan olmuştu. Hemen vicdansız oldum, psikolojik hasta oldum, egoist oldum oldum da oldumbeni dinlemeden yargıladılar ve kimse hatalıyım cümlesine bakmadan konuştu. Ne diyim sağlık olsun
Allahım insanı kanser edersin hala fikrim alınmadı diyorsun yahu siz dememişmisiniz babanı al getir diye 5 dakikada bir dedikleriniz hükümsüz mü oluyor sürekli arayıp soracak, valla kocana Allah sabır versin naptı evlemlenmeden önce çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı acıdım adamaIyi bir eş imajı çizmek gibi derdim yok. Inanın kv kp kimseden lafımı çekmem, yalakalik yapmam, neysem oyumdur. Bu düğün zamanlarında bile kendi istediklerimi yaptırdım hep. Iyi görünmek gibi niyetim olsaydı herkese tamam derdim onun için söylüyorum. Dediğim gibi fikrimin alınmaması canımı sıktı. Eşim tek erkek çocuk ailesi ona çok düşkün her işlerine koşturuyor. Evlenmeden önce bu durumla ilgili çok uyardım çok konuştum. Evlendikten sonra bu meseleden tartışmak beni çok yoruyor
Allahım insanı kanser edersin hala fikrim alınmadı diyorsun yahu siz dememişmisiniz babanı al getir diye 5 dakikada bir dedikleriniz hükümsüz mü oluyor sürekli arayıp soracak, valla kocana Allah sabır versin naptı evlemlenmeden önce çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı acıdım adama
Bütün saçmalıklarınızı okumadan gelmek istemiyorum yarım iş sevmem41. Sayfaya gelin biz oradayız.a
Bütün saçmalıklarınızı okumadan gelmek istemiyorum yarım iş sevmem
Gel gel 41. sayfa çokzelBütün saçmalıklarınızı okumadan gelmek istemiyorum yarım iş sevmem
Bayagi sasirtici bir olaymış cidden, ne oldugunu ben de anlayamazdim. Boru mu hastaneye giden bir baba ogul soz konusu ☺Kp inanmıyorum demedim. Öğleden sonra hastalandı ve gece yatmadan önce sorduk iyi misin evde mide ılaci var verelim mi diye, istemedi. Sıcak sütle bal verdim ona midesine iyi gelsin diye iyi geldi yattı uyudu. Gece kalkıp gittiler evde tek başıma kaldım şaşırdım bi an ne olduğunu anlayamadım. Buna da olumsuz konuşmadım zaten. Konu sağlık olunca bir şey demedim.
Ben söyledim lakin yine de insan bir sorar, müsait misin, iyi misin yoğun musun diye.
Ayrıca burada eşimin kız kardeşi var ama o kendi havasında. Beni delirten nokta enayi yerine konulmak. Bana sorulmadan aynı şehirde üstelik her işini gören kp gelip bizde kalması. Bir kere teşekkür edilmemesi. Bende çalışıyorum ama kimse arayıp destek bile olmuyor ve en çokta eşimin yüzünün yumuşak olması.
Bayagi sasirtici bir olaymış cidden, ne oldugunu ben de anlayamazdim. Boru mu hastaneye giden bir baba ogul soz konusu ☺
Sizin yaptiginizi esim bana yapsa cok net diyorum pazartesi bosanma dilekcesini eline veririm. Sizinle omur gecmez.
Evet benim yorumumuma cevap olarak yazmıştınız galibaAçıklamaya çalıştım. Hatalıyım özür dilemeyi deneyeceğim dedim 11. Sayfa da olması lazım tam bilmiyorum.
Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Komik misin kuzum sen ????
Evet benim yorumumuma cevap olarak yazmıştınız galiba
Ya siz Türkçe bilmiyorsunuz ya ben Türkçe bilmiyorum
akşama da gelirse getir demek müsaitim demektir
Bakın Adam 6 ay sonra getirmemiş sabah konuşmuşsunuz akşama da getir isterse demişsin
Bu cümle üzerine bir daha müsait misin getireyim mi diye bir Allah ın kulu sormaz
Eğer getir demeseydin kardeşini de ara haber ver baban rahatsız o hemşire bir ilgilensin dedim ama o kapıp bize getirmiş deseydin yorumlarımız farklı olurdu
Konu size sorulmaması değil zira siz getir demişsiniz
Şöyle düşünün sabah yoksa karşılaştık akşama bana çaya gel dediniz ben de tamam dedim sizi tekrar arar mıyım
Şahsen aramam sabah konuştuk acil bir durum varsa sen arayıp iptal edersin eşin de gayet rahat getirmiştir zira sabah getir dedin
Bu arada gece beni yalnız bıraktılar yorumunuz da ilginç
Hastaneye giderken sizi de mi götüreceklerdi ya da sık dişini eşim yalnız nasıl kalsın mı diyecekti
Kp kibarca kapıyı çalıp kaldırmış odaya vs dalmamış gayet de medeni bir Adammış
Biraz düşünün bu bana sorulmadı fikrinizin dönüp dönüp bunu yazmanızın sebebi ne
Kp i istemiyorsanız getir demeyin yani susun mesela hiç bir şey demeyin
o gece sizde kalmış ertesi gün için eşine git ilgilen al gel demeye ne gerek var koca Adam kendi babası ile ilgilenmek için sizin talimatınıza ya da icazetimizi ihtiyacı mı var
Ben sizi cok iyi anladim benzeri yakinimda var.. olay kp inizin size gelmis olmasi degil oncesi var tahmin ettigim gibi..Ben söyledim lakin yine de insan bir sorar, müsait misin, iyi misin yoğun musun diye.
Ayrıca burada eşimin kız kardeşi var ama o kendi havasında. Beni delirten nokta enayi yerine konulmak. Bana sorulmadan aynı şehirde üstelik her işini gören kp gelip bizde kalması. Bir kere teşekkür edilmemesi. Bende çalışıyorum ama kimse arayıp destek bile olmuyor ve en çokta eşimin yüzünün yumuşak olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?