Beni kendime getirin.

Kp inanmıyorum demedim. Öğleden sonra hastalandı ve gece yatmadan önce sorduk iyi misin evde mide ılaci var verelim mi diye, istemedi. Sıcak sütle bal verdim ona midesine iyi gelsin diye iyi geldi yattı uyudu. Gece kalkıp gittiler evde tek başıma kaldım şaşırdım bi an ne olduğunu anlayamadım. Buna da olumsuz konuşmadım zaten. Konu sağlık olunca bir şey demedim.

Aslında sayfa sayfa okuyarak ilerledim ama görmemişim kusura bakmayın yoksa o kadar sayfanın sonunda aynı şeyleri yazmazdim. Bence guncelleme yapmalisin

Insanlar birden saldırdıkları için konuya tam hakim olamadım. Herkes bi cümle aldı çekti gitti. Yorum üstüne yorum geldi ben konuşmadan herkes olayı yazdı çizdi. Konuyu açtım ben isim çıktı sonra bakana kadar 8 sayfa falan olmuştu. Hemen vicdansız oldum, psikolojik hasta oldum, egoist oldum oldum da oldum beni dinlemeden yargıladılar ve kimse hatalıyım cümlesine bakmadan konuştu. Ne diyim sağlık olsun

Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı.

Yaa kıyamam bu yorumunuzu görunce üzüldüm size :) amaan kadiniz iste bazen durduk yere sinirlenip takabiliyoruz bazen de birikmisligin sonucu oluyo.. sizinde isyerindeki yorgunluk stres tetiklemis belliki olur öyle arada insaniz beşer şaşariz :)

Allahım insanı kanser edersin hala fikrim alınmadı diyorsun yahu siz dememişmisiniz babanı al getir diye 5 dakikada bir dedikleriniz hükümsüz mü oluyor sürekli arayıp soracak, valla kocana Allah sabır versin naptı evlemlenmeden önce çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı acıdım adama

41. Sayfaya gelin biz oradayız.a

Bayagi sasirtici bir olaymış cidden, ne oldugunu ben de anlayamazdim. Boru mu hastaneye giden bir baba ogul soz konusu ☺
Sizin yaptiginizi esim bana yapsa cok net diyorum pazartesi bosanma dilekcesini eline veririm. Sizinle omur gecmez.

Komik misin kuzum sen ????

Bayagi sasirtici bir olaymış cidden, ne oldugunu ben de anlayamazdim. Boru mu hastaneye giden bir baba ogul soz konusu ☺
Sizin yaptiginizi esim bana yapsa cok net diyorum pazartesi bosanma dilekcesini eline veririm. Sizinle omur gecmez.

Sizinle evli değilim zaten merak etmeyin

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?

Ya siz Türkçe bilmiyorsunuz ya ben Türkçe bilmiyorum

akşama da gelirse getir demek müsaitim demektir

Bakın Adam 6 ay sonra getirmemiş sabah konuşmuşsunuz akşama da getir isterse demişsin

Bu cümle üzerine bir daha müsait misin getireyim mi diye bir Allah ın kulu sormaz

Eğer getir demeseydin kardeşini de ara haber ver baban rahatsız o hemşire bir ilgilensin dedim ama o kapıp bize getirmiş deseydin yorumlarımız farklı olurdu

Konu size sorulmaması değil zira siz getir demişsiniz

Şöyle düşünün sabah yoksa karşılaştık akşama bana çaya gel dediniz ben de tamam dedim sizi tekrar arar mıyım

Şahsen aramam sabah konuştuk acil bir durum varsa sen arayıp iptal edersin eşin de gayet rahat getirmiştir zira sabah getir dedin

Bu arada gece beni yalnız bıraktılar yorumunuz da ilginç

Hastaneye giderken sizi de mi götüreceklerdi ya da sık dişini eşim yalnız nasıl kalsın mı diyecekti

Kp kibarca kapıyı çalıp kaldırmış odaya vs dalmamış gayet de medeni bir Adammış

Biraz düşünün bu bana sorulmadı fikrinizin dönüp dönüp bunu yazmanızın sebebi ne

Kp i istemiyorsanız getir demeyin yani susun mesela hiç bir şey demeyin

o gece sizde kalmış ertesi gün için eşine git ilgilen al gel demeye ne gerek var koca Adam kendi babası ile ilgilenmek için sizin talimatınıza ya da icazetinize ihtiyacı mı var

Bütün sorularınıza cevaplarım mevcut tekrar edemeyeceğim.

Ben sizi cok iyi anladim benzeri yakinimda var.. olay kp inizin size gelmis olmasi degil oncesi var tahmin ettigim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…