- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Canım çok ilginç bir konu olmuş gerçekten.. Kayınpeder, kayınvalide genelde böyle olur zaten herhangi bir hastalık iş güç olduğu zaman oğullarını tercih ederler, bende evliyim.. benim de kayınvalidem yazın 15-20 günlüğüne köye gider. ben kp ile görümcemi bana davet ederim 2 hafta boyunca bende kalırlar. evde kızı olmasına rağmen. başımın üstünde yerleri var.. ayrıca sen babanı bize getir demişsin. yani söyleyen sensin ama sorun yapanda sensin. birdaha sormasına gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak o adam onun babası.. o evde sizin olduğu kadar en çok ta eşinin evi.. yani benim de abilerim var ailem sağlıkta vs bişeyde bana gelmeyi tercih etmez abilerime giderler çünkü oğullarının evi.. ama benim evimde olan damat sonuçta kendi oğulları gibi olmuyor. kızım zor durumda kalmasın vs gibi düşünüyorlar. yani bence sen bu konuyu biraz fazla abartmışsın bunun geçici birşey olduğunu unutma. sonuçta sevip aldığın adamın ailesi onlar her koşulda yanlarında olmak zorundasınız. evlenirken maalesef böyle düşünce var. adamı alıyorum ama ailesi beni ilgilendirmez öyle bir şey yok tatlım kocadan çok aile yi almış oluyorsun.. daha yolun çok başındasın böyle ufacıcık dert olmayan konuları bile kafanıza takarsanız evliliğiniz çok sürmeden yıpranırsınız. ama tek kelime ile abartıyorsunSürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.
HANIMEFENDİ EŞİNİZ DE ZATEN SİZE SORMADAN HAREKET ETMEMİŞ, SİZ BABANLA İLGİLEN, BİŞEYE İHTİYACI OLURSA DA AKŞAM AL GEL DEMİŞSİNİZ. EŞİNİZDE ARAMIŞ BİZ BABAMLA EVE GEÇİYORUZ DEMİŞ. ZATEN SİZE HABER VERMİŞ, SADECE İZİN ALMAMIŞ.Kusura bakmayın ben o kadına benzemiyorum oda banaevet yeni evliyim tabikide zorluk yaşayacağım. Siz o duruma o olgunluğa annenizin karnından çıkıp gelmediniz herhalde. Müsade ederseniz ağlayarak gülerek kırarak kırılarak bu hayatı öğrenecegim.
Konu kendi annem babam olunca bu tarz olayla zaten karşılaşmam çünkü ben eşime sormadan kendi kafama göre hareket etmiyorum emin olun.
Bir on beş sayfa kadar okudum dayanamadım yazma gereği hissettim. Buraya kadar dikkat ettiyseniz herkes sizin haksız olduğunuz konusunda hemfikir.... Savunulacak bir davranisiniz olmadigini anlamanız gerekirkenDedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Hey Allahım gerçekten anlamıyorum,bazı insanlar ev hanımı olmadan önce koca bir "HİÇ"lermiydi?benim babam hasta olsa esim evin erkegidir demem. getirir bakarim. ayni şekilde esimin babasi hasta olsa bana sormasina gerek yok. getirsin babasini birlikte bakariz.
hani bi sene tedavi gerekir evimde istemem bakıcı tutsun dersiniz anlarim da. bi kaç günlük sey icin evin hanımıyim diye diretip durmaniz sacma biraz.
Aaaa tamam o zaman,tabii izinin son kullanma tarihi geçti,sabahtan akşama bayatladı haliyle,her saat başı yeni döngü devreye giriyorÇelişki mi ? Söyledim ya fikrimin alınmamasına kızdım ben
Teklifi sunan benim zaten ama bu teklifi sunarken sabahtı. Babasının hastalanması akşam üstü oldu. O zamanda bana deseydi böyle böyle diye belki de sorun olmayacaktı.
Hey Allahım gerçekten anlamıyorum,bazı insanlar ev hanımı olmadan önce koca bir "HİÇ"lermiydi?
Tavuklar kümeste,köpekler kulubede,insanlar da evlerde barınır.
Ve hayvanlardan farklı olarak sosyal varlıklarız,etken ve edilgeniz,akrabalık ilişkilerimiz vardır.
İnsan evlenirken peşin peşin bilir ki iyi günde kötü günde birbirine tutunacaklardır,herşeyi dile getirip kayıt altına almaz.
Adamın da üzgün günü,çünki babası hasta,yine de söylemiş,söylemeyebilirdi de.
Ben babamı eve getireceğim,eşim, bana sordun mu diyecek,aha kapı,aha bu da sapı,gittiğin yere kadar yolun var derim...
Yaa birde adam hasta olmuş. Sormamış müsait misin kızım bir hasta olcam ?Acile gittiler ve sizi yalnız mı bıraktılar?
Yaa insan sende gel falan der bi davet eder dimi
Size çok hak verdim.
Bir de babasını iki üç günlüğüne size getirmiş öyle mi? Üstelik adam hasta!! Olacak şey değil.
Halbuki ihtiyacı varsa bize getir demişsiniz. Ona rağmen tutmuş getirmiş. Allah'tan size sabır diliyorum...
Getir dedikten sonra ne sormasını bekliyorsun ki ? Kendi aranızda çelişiyorsunuz :)Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Ahhahhaaa süperAcile gittiler ve sizi yalnız mı bıraktılar?
Yaa insan sende gel falan der bi davet eder dimi
Size çok hak verdim.
Bir de babasını iki üç günlüğüne size getirmiş öyle mi? Üstelik adam hasta!! Olacak şey değil.
Halbuki ihtiyacı varsa bize getir demişsiniz. Ona rağmen tutmuş getirmiş. Allah'tan size sabır diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?