Beni kendime getirin.

Sürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.
Canım çok ilginç bir konu olmuş gerçekten.. Kayınpeder, kayınvalide genelde böyle olur zaten herhangi bir hastalık iş güç olduğu zaman oğullarını tercih ederler, bende evliyim.. benim de kayınvalidem yazın 15-20 günlüğüne köye gider. ben kp ile görümcemi bana davet ederim 2 hafta boyunca bende kalırlar. evde kızı olmasına rağmen. başımın üstünde yerleri var.. ayrıca sen babanı bize getir demişsin. yani söyleyen sensin ama sorun yapanda sensin. birdaha sormasına gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak o adam onun babası.. o evde sizin olduğu kadar en çok ta eşinin evi.. yani benim de abilerim var ailem sağlıkta vs bişeyde bana gelmeyi tercih etmez abilerime giderler çünkü oğullarının evi.. ama benim evimde olan damat sonuçta kendi oğulları gibi olmuyor. kızım zor durumda kalmasın vs gibi düşünüyorlar. yani bence sen bu konuyu biraz fazla abartmışsın bunun geçici birşey olduğunu unutma. sonuçta sevip aldığın adamın ailesi onlar her koşulda yanlarında olmak zorundasınız. evlenirken maalesef böyle düşünce var. adamı alıyorum ama ailesi beni ilgilendirmez öyle bir şey yok tatlım kocadan çok aile yi almış oluyorsun.. daha yolun çok başındasın böyle ufacıcık dert olmayan konuları bile kafanıza takarsanız evliliğiniz çok sürmeden yıpranırsınız. ama tek kelime ile abartıyorsun

Senin derdin tam olarak şu; eşim evlendiğini anlasın, artık onun sahibinin ben oldugumu bilsin, öyle babası hasta oldugunda her gün alıp eve getirmesin, kız kardeşini arayıp dün ben baktım bugun sıra sende desin, her şeye kendi koşmasın baba falan anlamam ben bla bla bla...

Babam hasta olsa kardeşimin ilgilenip ilgilenmemesi umrumda olmaz elimden geleni yapmaya çalışırım. Eşiniz de her normal insanın yapacağını yapmış. Sizin babanız hasta olunca bi gün bakıp ertesi gün kardeşinize paslarsınız artık.

HANIMEFENDİ EŞİNİZ DE ZATEN SİZE SORMADAN HAREKET ETMEMİŞ, SİZ BABANLA İLGİLEN, BİŞEYE İHTİYACI OLURSA DA AKŞAM AL GEL DEMİŞSİNİZ. EŞİNİZDE ARAMIŞ BİZ BABAMLA EVE GEÇİYORUZ DEMİŞ. ZATEN SİZE HABER VERMİŞ, SADECE İZİN ALMAMIŞ.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Bir on beş sayfa kadar okudum dayanamadım yazma gereği hissettim. Buraya kadar dikkat ettiyseniz herkes sizin haksız olduğunuz konusunda hemfikir.... Savunulacak bir davranisiniz olmadigini anlamanız gerekirken
fikrinizin alınması gerektiğini düşünmeniz bu noktada yanlış...eşler bazı konularda birbirinin fikrini alır almalı da... İhtiyacı olan babasını da gönül rahatlığıyla evine getirebilmelidir. Eşinizin ailesi evlilikle beraber sizin de aileniz oluyor. Bu yüzden yabancılardan farklı olarak esimizin anne babasına biz de anne baba diyoruz. Evlat olarak maddi manevi ne ihtiyaçları olursa elimizden geldiği kadar yapmayı bir yük olarak düşünmeden yapmamız gerekir.
İyi günde kötü günde diye verdiğimiz sözün arkasında durmaliyiz. Eşinizin bu konuda müsait misin getirebilir miyim sözünü beklemeniz sizi üzmüş ama emin olun eşiniz sizden çok üzülmüştür...Bu krizi güzel bir şekilde çözün öncelikle eşinizden misafirinizden guler yüzünüzü eksik etmeyin. Böyle yapınca vücut yorgunluğu da zihin yorgunluğu da kalmayacaktır. Siz de anne baba olacaksınız evladinizi merhametli anlayışlı bir birey olarak yetistirmeniz dileğimle...Allah büyüklerimize bakacak güç kuvvet versin...

Hey Allahım gerçekten anlamıyorum,bazı insanlar ev hanımı olmadan önce koca bir "HİÇ"lermiydi?
Tavuklar kümeste,köpekler kulubede,insanlar da evlerde barınır.
Ve hayvanlardan farklı olarak sosyal varlıklarız,etken ve edilgeniz,akrabalık ilişkilerimiz vardır.
İnsan evlenirken peşin peşin bilir ki iyi günde kötü günde birbirine tutunacaklardır,herşeyi dile getirip kayıt altına almaz.
Adamın da üzgün günü,çünki babası hasta,yine de söylemiş,söylemeyebilirdi de.
Ben babamı eve getireceğim,eşim, bana sordun mu diyecek,aha kapı,aha bu da sapı,gittiğin yere kadar yolun var derim...

Aaaa tamam o zaman,tabii izinin son kullanma tarihi geçti,sabahtan akşama bayatladı haliyle,her saat başı yeni döngü devreye giriyor
Konu sahibi,senden çok yoktur inşallah,erkek çocuklarım evlenme çağına gelene kadar Allah hepinize acilen evlilik nasip etsin inşallah

aynen öyle. kavgali da olabilirz esimizin ailesiyle ama gerektiği durumda evimizi de acicaz evine de gidicez.

esimin ailesiyle gorusmedigimiz dönemde esime de demistim. ben burdayim diye gelmesinler demiyorum. ben giderim onlar yine kalir ogullariyla bi kaç gün. sonucta oglunun da evi bana bayıldığı icin gelmiyolar.

heleki hasta anami babami getirirken ne demek sormak

Acile gittiler ve sizi yalnız mı bıraktılar?
Yaa insan sende gel falan der bi davet eder dimi
Size çok hak verdim.
Bir de babasını iki üç günlüğüne size getirmiş öyle mi? Üstelik adam hasta!! Olacak şey değil.
Halbuki ihtiyacı varsa bize getir demişsiniz. Ona rağmen tutmuş getirmiş. Allah'tan size sabır diliyorum...

Yaa birde adam hasta olmuş. Sormamış müsait misin kızım bir hasta olcam ?

evde yanlız bırakıp eğlenmeye gitmişler sanki hastaneye gitmişler sizde gitseydiniz madem. Konu gayet açık kimse çarpıtmıyor. benim babam eşimden izin almadan benim evime gelebiliyorsa eşimin babası da gelebilir.yemek yiyip tv izleyip gidip uyumuşsunuz ne ara hizmetçilik yaptınız onu da anlamadım

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Getir dedikten sonra ne sormasını bekliyorsun ki ? Kendi aranızda çelişiyorsunuz :)

Ben sizi çok haklı buldum konu sahibesi.
Kp nin ve eşinizin yaptığı gerçekten ayıp.
Ne düşüncesiiiz insanlar var yahu...
Yatağında sessizce ölsene be adam!
Pirem pirem piremsesimizi, yüce haşmetmeabımızı, devletluu kraliçemizi gecenin bir vakti rahatsız edip üstüne evde bir başına bırakmak ne hadsüzlüktür bre gafiller :/ hemde acile gitmek gibi önemsiz bir konu için!
Bide izin almadan eve getirmek nedir bre utanmaz bre sıkılmazlar! Sen nasıl olurda üçmilyaryediyüzellimilyon sen milyar kere izin almazsında bir defacık izin alırsın!!! Benim bile elim ayağım titredi bu saygısızlık karşısında.
Ulu piremsesimiz lütfen önce boyunlarını vurdurun sonrada boşayın bu adamı.

Ahhahhaaa süper
Bir fıkra getirrdiniz aklıma.
Üç yaşlı kadın arkadaşmış,Huriye Düriye,Nuriye.
Üçünde de unutkanlık başlamış.
Huriyeyle Düriye Nuriyeye oturmaya gitmiş.
Nuriye akşama kadar bir kaç kez çay demlemiş,bir kaç tepsi börek ve kek ikram etmiş unutkanlık yüzünden:)
Nihayet kalkmışlar,yolda Huriye Düriyeye demiş ki "Gördün mü kız cimri Nuriyeyi,bir bardak çay bile vermedi ki içelim"
Düriye şaşırmış,"Kız körölma emi,Nuriyeyi nerde gördün"

Gerçekten iyi değilsiniz kendinize gelmeniz lazım. Babana git bak , akşam da isterse bize getir diyen sizsiniz sonra bana sormadan getirdi diyorsunuz. Hasta adamı evde yalnız mı bırakacak ayrıca, ben kalıyorum babamla dese yine izin vermeyeceksiniz. azcık insan olun vicdan merhamet nedir bilin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…