Beni kendime getirin.

Bence al getir derken tek amacı eşinin gözünde “ ay ne kadar da tatlı ne kadar düşünceli bi kadın, ne kadar da şanslı bi erkegim diye düşündürmekti.
Benim arkadasim da bu planda hareket ediyor

Bence konu sahibi onlara belli etmiyor burda bize sinirini atmak.icin yazmis ama kendisi.yok ortalarda

Siz getir demişsiniz, eşiniz de duruma göre getirmiş ee?

Kp'den mi beklentiye girdiniz, biz davet etsek de adamın "Ay evladım size rahatsızlık vermeyeyim, gelmeyeyim" demesi mi gerekiyordu? Zaten durumunuz müsait değilse davet etmezsiniz yani adam ne yapsın?

Zaten kötü bir süreç yaşıyormuş, hastalıkları hortlamış, yatacağı bi yastık yorgan, yiyeceği bir tabak, maksat zor ve riskli zamanında gözünüzün önünde olması, niye ağlama krizine giriyorsunuz, bir iki gün uyuverin, ya da söyleyin eşinize yemeği dışarıdan halletsin, eviniz içinde de deli divane koşturmayın, geçin odanıza dinlenin. Diken mi koyuyorlar altınıza?

Kayınpeder , gelin işten gelince bana 5 çeşit yemek mi yap diyor, baklava mı istiyor mesela?
Eşinle aranıza mı giriyor, iftira mı atıyor?
Adam hasta, yoksa deli değildir herhalde gecenin 3ünde hastaneye gitmek istesin?
Siz niye ağlama krizine girdiniz anlamadım, oğlu herhalde zor zamanında yanında olacak.
Gerçekten kendinize gelmeye ihtiyacınız var bir sarsılın şöyle

aman ben seni anlıyorum. getir demiş olabilirsin ama bi iki gün kalması ayrı süresi belli olmadan kalması ayrı. ve tabiki sen getir demene rağmen sana getiriyorum demeden getirdim demesi ayrı. ne olursa olsun eşini ne kadar seversen sev ailesi onun ailesi oluyo. rahat edemiyosun yani

Tamam hiçbirimiz emrivakilerden hoşlanmıyoruz ama siz sanirim durumu karışırdınız. Hasta ya adam bu kadar mi ben ben ben sardi etrafınızı. Gelsin deyip her dakika sorulmasini bekliyorsunuz.
Evde biraksaydi başına birşey gelseydi demi valla bazen anlamıyorum burdaki konulari geliniz hepimiz eyvallah kizdigimiz şeyler oluyorda bu kadar yapmanın ne alemi var anlayamıyorum

Adam hasta!
Ayrıca eşi arayıp eve götürüyorum diye haber vermiş zaten.

Insanlık olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…