- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Benim arkadasim da bu planda hareket ediyorBence al getir derken tek amacı eşinin gözünde “ ay ne kadar da tatlı ne kadar düşünceli bi kadın, ne kadar da şanslı bi erkegim diye düşündürmekti.
Tabi ki premses olmak bunu gerektirirzaten getir demişsin adamı, onkeremi sorulcak sana...
prenses geçnkızlara denir:)Tabi ki premses olmak bunu gerektirir
Sahi ne yapsa idi. Merak ettim. Konu sahibi yazsın.Ben sorunu ve esinize neden kizdiginizi
anlamadim. Adam hastalanmis. Napsaymis esiniz?
aman ben seni anlıyorum. getir demiş olabilirsin ama bi iki gün kalması ayrı süresi belli olmadan kalması ayrı. ve tabiki sen getir demene rağmen sana getiriyorum demeden getirdim demesi ayrı. ne olursa olsun eşini ne kadar seversen sev ailesi onun ailesi oluyo. rahat edemiyosun yani
Insanlık olmusSevgili KK,
Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım.
Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp çalışırken başına kötü bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan çalışamaz.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama çok kızdım, sinirimden bütün gün ağladım. Akşam geç saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yüzüne bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla çünkü çok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
Çalışıyorum yoğun bir şekilde 2 gündür eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp öyle cevap verin lütfen. Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?