Beni kendime getirin.

Konudaki bazı ibarelere bakınca aslında ne umdum ne buldum halini yaşadığı ortaya çıkıyor:
3 kızı daha varmış kplerin ve bu hanım kızımız henüz 7 aylık evliymiş.
1)Neden o üç kızından biri değil de biz (Hadi birini ele, doğum yapıyomuş)? Ben gel dedim diye ille de gelmesi mi gerekirdi?
2)Biz yeni evli sayılırız, insan biraz düşünür de gelmez.

Olay bence bu.

Ya valla yazdıklarınız gerçek mi, doğru mu anladım diye 2 kere okudum. Çünkü cidden çok abes düşünüyorsunuz.
Öyle ailelerin zırt pırt gelip gitmesi bana ters inanın ama şuan olağanüstü bir durum söz konusu. Kayınpederin desteğe ihtiyacı var, hem manevi olarak hem de sağlık açısından. Ayıp yani iki gün misafir ettiniz, ilgi gösterdiniz diye şunları söylemeniz. İnsanlar bizi hiç düşünmüyor kısmını ise hiç anlamadım? Burada bahsettiğimiz sadece bu olay mı, yoksa geçmişte başka şeyler oldu da, bir kininiz mi var eşinizin ailesine karşı? Hem babanı bize getir deyip, üstüne bütün gün ağlamalar filan... Normal mi yani şu tavırlar? Bana sormadan benim hakkımda konuştular demişsiniz, konu siz değilsiniz ki, konu kayınpeder. Sizin hakkınızda ne konuşmuşlar? Şimdi kayınpederin yerine kendi babanızı koyun. Eşinizin babanız için aynı düşüncelere sahip olduğunu düşünün. Ne kadar ayıp ettiğini düşünmez miydiniz?

iyi de siz teklif etmişsiniz eşiniz de babasını getirmiş. neye delirdiniz bu kadaR?

Ben söyledim lakin yine de insan bir sorar, müsait misin, iyi misin yoğun musun diye.
Ayrıca burada eşimin kız kardeşi var ama o kendi havasında. Beni delirten nokta enayi yerine konulmak. Bana sorulmadan aynı şehirde üstelik her işini gören kp gelip bizde kalması. Bir kere teşekkür edilmemesi. Bende çalışıyorum ama kimse arayıp destek bile olmuyor ve en çokta eşimin yüzünün yumuşak olması.

aynı durumda sizin anne babanız olsaydı izin mi alacaktınız eşinizde
aranız bozuk değilse anne babanızla ASLA!! izin almazdınız
akşama kadar ağlanacak ne var
hem kendiniz getir demişken
çok mu şımarttı eşiniz sizi?

pişman olucagın bişeyi yapma
yarın bişey olur kp ne keşke yapmasaydım dersin
gelsin nolucak kalsın ne zararı var
kp eşinin babasını geçtim,hasta bir adama iyilik yapmış olursunuz

Sürekli tekrarlanıyor olması canımı sıkıyor.

Allah kimseyi muhtaç etmesin, çocuklarımız hasta olduğunda 1 hafta 10 gün boyunca tüm düzen gidiyor, uyku falan kalmıyor yeri geldiğinde, ama o çocuk büyüyecek evlenecek ve eşi 2 gün hasta olmamıza evinde kalmamıza tahümmül edemeyecek. Çok garip... Allah bize anlayışlı gelinler damatlar nasip etsin...

hayır. yanlış düşünüyorsun. getir demişsin getirmiş. tekrar sormasına gerek yok.
başımın üstünde yeri var diyosun üstelik.
heralde hiç derdin yok oturdun tüm gün buna ağladın.

Neye kızdığınızı anlamadım.. Kendiniz davet etmişsiniz.. Üstelik şu an zor bi süreçten geçiyorlar.. Şımarıklığı bırakın

Dostum ama pek kıymetli yeni evli gelinimiz bir yandan da diyor ki, al getir dedim kocama dedim, o da aldı getirdi ben de ağladım diyor akşama kadar.

Ben aslında düşünmediği inceliği gösteriş için dile getirenlere alışkınım da, bunu açıkça söyleyip konu açana rastlamamıştım :))

İyi misiniz siz?
Bir, gelsin kalsın diyen sizsiniz. İki, adam işini kaybetmiş sağlık açısından zor durumda ve siz 2 gündür dinlenemiyorum derdindesiniz. Biraz vicdan...

Hanım efendi gelip kalması dert değil. Derdim bunun tekrarlanması ve hizmetçi olarak görülüyor olmam. Anlatabildim umarım sıkıntıyı.

Adamı siz davet etmişsiniz ve daha iki gün sabredemeden kafayı yemeye başlayacağım diyorsunuz. Acaba aynı durum sizin anne ya da babanızın başına gelseydi nasıl düşünülmesini isterdiniz????

Ben eşime sormadan bu tarz konularda hareket etmiyorum. Aynı şeyi ondan da bekledim.
Şımartılmadım, kurallara herkese göre olmalı. Ben uyuyorsam oda uymak zorunda yoksa arıza çıkar böyle.

Adamı siz davet etmişsiniz ve daha iki gün sabredemeden kafayı yemeye başlayacağım diyorsunuz. Acaba aynı durum sizin anne ya da babanızın başına gelseydi nasıl düşünülmesini isterdiniz????

Bizimkiler hassas bu konuda gelip kalmazlar. Ayrıca arada geçen çok fazla şey var. Anlatamıyorum uzun diye.

Hanım efendi gelip kalması dert değil. Derdim bunun tekrarlanması ve hizmetçi olarak görülüyor olmam. Anlatabildim umarım sıkıntıyı.

Aha hoş geldiniz. Sorun kalması değil tekrar etmesi demişsiniz. Ancak ilk kaldığı günden sonra tekrar etmesi için eşinize getir demişsiniz. Yani tekrar etmesi teklifini yapan da sizsiniz. Aydınlatın bizi lütfen çok kafamız karıştı kulüp olarak.

Konu sahibi onun farkında değil işte, kibarlıktan(!) yapmış, kibarlıkla(!) karşılık bulacağını zannetmiş. :) Nedir bu da, işte "Gelin canım başımız üstüne, gelin çekinmeyin aaa" dersin; karşıdaki kişi de "Yok canım estağ. ben idare ediyorum siz hiç düzeninizi değiştirmeyin yavrularım" böyle tatlış tatlış olacak bitecek zannediyordu. Bu kalıp içinde kaldığı için de başı üstündeki yer hiç bozulmamış olacaktı, orada bir yer olacaktı elbette, ama oturulmamalıydı.
Perfect kibarlık hesabı bozuldu, sonuç da ağlama krizi... Başındaki yere oturalım dediler, ağır geldi arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…