Beni kendime getirin.

Hanım efendi gelip kalması dert değil. Derdim bunun tekrarlanması ve hizmetçi olarak görülüyor olmam. Anlatabildim umarım sıkıntıyı.
İyi de adam iki gün kalmış sanki 6 aydır sizde gibi anlatıyorsunuz.
Hizmetçi gibi derken tam olarak nasıl mesela?

Aynı kişi babanız olsaydı ?
Bence sizin empati kurmaya ihtiyacınız var. Dünyanın sonu değil. Eşinizin babası o. Yabancı da değil. Biraz da böyle düşünün.

Haklısın ama sorun kp gelip kalması değil zaten, sorun eşimin bana danışmadan hareket etmesi.

Ahahhaa ben bazen teklif ederim , beklenmedik durumlar olur, sonra da içimden dua ederim Allahım nolur gerek yok desin nolur gelmesin diye
Ama olur da gelinirse gerçekten başım üstüne yani bu ne trip anlamak imkansız.

Eşiniz yabancı birini davet etse haklısınız ama davet ettiği kişi babası, bir kişi anne babasını eşinden habersiz evine davet edemez mi?

İlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.

Konuya gelmiş konu sahibi. Sorun kalması değil tekrar kalması diyor. Tekrar kalması teklifini siz sunmuşsunuz dedim henüz cevap vermedi. Bir arkadaşa "benim evim gerekirse on kere sorulacak" diyor. Yani eşi zeka yoksunu gibi davransın istiyor zannımca. Konuşulmuş ve bir kez söylenmiş olması yetmesin, karısının söylediği cümleyi anlamasın ve tekrar sorsun istiyor.

Ben mesela gelsin kalsın dedikten sonra işteyken eşim beni arayıp "gelsin mi" dese, "yahu algında problem mi var dün gelsin dedim ya niye kırk kere soruyorsun" derim. Ama konu sahibinin başının üstünde yer az olduğu için durum farklı. Olayı adeta bir Müge anlı edasıyla çözdük arkadaşım. Görevimiz tamamlandı.

Çok nazlisiniz, Adama zaten demissiniz getir diye dha neden sorsunki? Anlamsiz bir daha sorması.Ha hic soylemeseydiniz o baska.Bos yere surat yapmissiniz.Ayrica saglik bu,adamcagiz mide agriisndan gece yarisi kalkmış.Ne olur biraz merhamet gosterseniz

İyi de konunuzda zaten ikinci gün için gelsin kalsın dediğinizi belirtmiştiniz. Adamın algısında sorun yoksa neden tekrar teyit etsin aynı konuyu. Gecenin bir vakti meyhanede kafa dağıtmaya gitmemiş ki adamlar. Hastaneye gitmişler yahu. Ne demek yalnız bıraktılar beni. "bebeğim biz acile gideceğiz. Babam ölebilir ama sen de yalnız kalacaksın hiç içime sinmiyor. En iyisi tekli koltukta sürünsün adam sen yalnız kalma" mı deseydi.

neyse kendi babana aynısı olsa yıne çıldırırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…