Beni lütfen yargilamayin( resimli)

Katılıyorum.asla beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum saplantılı sadece.asla ona inanmam bu adam yalan üzerine herşeye yemin ediyor .güvenim yok zaten

Ben artık ona şart falan koşmam . güvenmiyorum yine yapar biliyorum bu adam 10 defa ameteme yatmış biri,sonuç hüsran.cocugu gostermezsem iyice inada biner .gözümün önünde görüyor zaten.hemn kapı onunde

Ben de çok bir fayda göreceğinizi sanmıyorum çünkü tamamen irade işi. O kadar iradeli bir insan bunu kliniğe yatmadan da başarabiliyor genelde. Ama direkt kestirip atma tedavi olsun şans ver falan tarzı tepki çekmeyeyim diye öneride bulunayım demiştim. Siz zaten yaşayarak görmüşsünüz. Çocuk olayında da size daha çok sorun çıkartacağını düşünüyorsanız tabi ki siz bilirsiniz ama çok dikkat edin ve görüşler esnasında siz bulunmayın yanında. Uzaktan gözlemleme şansınız varsa öyle bakın.

Annem ve kardeşim e baktiriyorum.oyle bişi yapamaz ,yemin ediyorum yaparsada oracıkta onu oldrrm yemin ediyorum yaparım herşeyi göze aldım ben

Sizin canınızı sıkacağı bir sürü yol varken henüz çocuğa gelmemiştir. Eşiniz aslında iyi olan sonradan bağımlılıktan değişenlerden değil, eğitimi olmayan, eninde sonunda madde kullanmayı istediği gibi davranmak için hayat biçimi haline getirmiş bildiğiniz sosyopat kro.. Psikopat da olabilir. Siz ne olursa olsun çocuğu da göstermeyin buna. Boşanın bir an önce. Zaten mahkemeye bunun bağımlı olduğunu, tehditlerini, vs söylersiniz ve boşanmanız kolaylaşır. Çocuk bahanesi ile de size ulaşamasın. Mümkünse hafta sonu görüşme yasağı vs aldırmaya çalışın, avukata danışın. Tedavi şartı getirin zaten aylar için biraz nefes almış olursunuz.

Zaten o şekilde gelirse göstermem.kapinin önünde görüyor annem kardeşim falan gozlemliyor onu her.yani dibimde görebilir çocuğu başka türlü göstermem.ha eğer tedavi olursa hakimde kabul ederse o şekil haftasonu görebilir.baska türlü goremez

Ruh hastasi adam. Madem bu kadar seviyordu evliligini yurutmek icin ne gerekiyorsa yapmaliydi. Hikaye sevgisi. Kendine baktiracak adam ariyor. Konforu bozulunca mi aklina sevdigi gelmis. Gecmis olsun.
Bosanmak ve gerekirse uzaklastirma karari cikartmak lazim ki size 50 metreden fazla yaklasamasin.

İşte bunları sindire sindire yapmam gerekiyor.is inada binerse herşey daaha kötü olir.once asla donmucegime emin olmali

Allah korusun sizi ya, size zarar vermesinden korktum ben tedbir alın mutlaka

Insallah eriyerek biter oyleyse, ne dıyım. Pazara kadar degıl mezara kadar da yazmıs keko.

Annen bence ona aglayacagına sana aglasın, mutsuz olan sensin.

Rabbım yardımcın olsun♥
Keko, cahil, garip... Türkçemizi yemiş bitirmiş. Sadece azıcık kısımda 15 hata saydım. Devamına gözüm ve gönlüm el vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…