Beni lütfen yargilamayin( resimli)

Allah yardımcınız olsun, böyle davranan bir erkek varken istikrarlı kalabilmek çok zor ama aklınız çelinmesin. Ben madde bağımlısı kişilerle bir süreliğine çalışmış bir psikoloğum, bu insanların davranış stilleri konusunda size yardımcı da olabilirim sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla. Ancak madde bağımlılığının tedavisi çok zor, atlatanların çok çok çok iradeli olması gerekiyor. Onu geçtim tamamen temizlense bile yaşadıkları en ufak bir streste maddeye başlamaları mümkündür. Çünkü madde geçici zevk verir, anlık dertlerinden onu uzaklaştırır. Kolayı seçerler yani madde bağımlıları. Bağımlıların eşleriyle konuştuğumda çoğu "Böyle olacağını bilsem evlenmezdim, düzeleceğini söyledi, inandım düzelmedi." derlerdi. Hepsi de ergenlikte başlamıştı ve şu an evli çoluklu çocukluydular. Sizin de bir çocuğunuz var ve onun geleceğini de düşünmek zorundasınız.

Çocuğunuz olduğu için maalesef tamamen bağları koparabilmek mümkün değil. Boşanma gerçekleşene kadar çocuğu göstermenizi tavsiye etmiyorum bu arada. Zorda kalmadıkça özel olarak muhatap olmayın, yalvarıp yakarsa da başbaşa görüşmeyin. Çok ısrar ederse bağımlılık merkezinde yatarak tedavi olması ve temizlendiğini raporla kanıtlaması şartı koşun. Madem sizi o kadar seviyormuş, kanıtlasın sevgisini (!). Bir yere çıkarken tek çıkmayın ve ne olur ne olmaz kendinizi "yasal olarak" savunma yolları araştırın.

bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim
Yalan dolan pez...k, keşke dediğini yapsa da kurtulsanız ama hayatta gerçekten onu dieğr tarafa gönderecek bir şey yapmaz. Sakın ama sakın inanmayın. Anneniz de artık uyansın. Yalan, numara bunlar. Canı sıkılmış, üzülmüş olabilir ama gerçekten pişman olan insan kendini düzeltmeye çalışırdı bu uyanık böyle avam numaralarla sizi tekrar kandırmaya çalışıyor. Ayrılın, kurtulun, mümkünse bir süre başka bir yere gidin, kimse anne babanız dahil bununla muhatap olmasın. Kaybettirin izinizi. Cevap da vermeyin. Pişman vs değil. Sadece şu anki durumdan kurtulmak, sizi kontrole devam etmek istiyor.
Bu arada en ufak şüpheye düştüğünüzde, konuşmak istediğinizde buraya gelin. Sakın kendinizi ve çocuğu ateşe atmayın.

Bu adam size aşık değil, saplantılı, bağımlı...

Fiziksel siddet yoktu psikolojik şiddet vardı.ona şans vermiştim ameteme yatmıştı daha önce defalarca yattı 5.6 ay en fazla dayandı sonra yine başa sardik
ne desem bilemedim. 5 ay kadar uzun süre dayanan ve becerememiş olan kişi sonraki denemesinde bunu başarır mı bilemiyorum. eğer onun bunu başarabileceğine dair umudunuz varsa tamamen temizlenmesini, sonra duruma göre karar vericeğinizi söyleyebilirsiniz.(bu süreçte de bu dilenci tavırlarına ara vermiş olur) onsuz mutluysanız sizinle iletişim kurma seçeneklerinizi sınırlamanızı öneririm. çocukla ilgili durumlarda sizinle değil bir başkasıyla iletişime geçsin.

Çok seviyorum, sensiz ölürüm demiş ama bu sevgi değil bence sizi bu kadar yoruyor, üzüyor, endişelendiriyor. Bir saplantı olmuş bu. Sevmek bazen vazgeçebilmektir. Adam sadece diretiyor. Ne yapılır hiç bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.

Bu yolda tek başınıza yürüyorsunuz. İnşallah sonuna kadar dayanabilirsiniz. Kocanız tam piskopat. Madem çok seviyormuş neden bırakmamış madde kullanımını

Merhametli vs değil. Sizin de iyice adamın dengesizliğinden gerçeklik algınız bozulmuş. MErhameti olsa kendiniz düzeltmeye, tedaviye gider. Sizin ki esrar bağımlısı olması ile yaptıklarına bahane aramış. İlgisi yok. Bir sürü madde bağımlısı tipleri var, bu adamın kendi kişiliğinde hayır yok. Bağımlılık sayesinde de bir bahanesi olmuş oluyor. Biraz düşünceli olsa size böyle kendini acındırmak, manipüle etmek için, sizi suçlar gibi mesajlar atmazdı. Karakter yoksunu biri.

Son sözü ben söylerim, senin söz söylemeye hakkın yok ağayında. Gurur yapmış. Siz oralı olmazsanız şiddet vs dener, yine kesinlikle dönmezseniz sizi tehdit eder yine de olmazsa hayatına devam eder. Siz muhteşem kurbansınız onun için. Ama siz sert durursanız her zamankinden kararlı ve oralı olmazsanız tepkileri değişir.

Gerçekten seven ve aşık biri eğer karşıdaki insanı üzdüğünü fark ettiyse onu korumaya ve hatalarını tamir etmeye çalışır, eğer karşıdaki kişiye zarar veriyorsa onu bırakır ve yoluna devam etmesini sağlar. Eğer bir insan sevdim diyerek karşıdakini beraber olmaya zorluyorsa o zalimliktir, saplantılı ve bencilliktir. Size ve sizin hayatınıza yeterince zorluk çıkarmış. Bir kere gururlu olsun, insan olsun.

Annen nasıl bir varlık ya aglamıs mis dıo. Seni hıc mı dusunmuyor. Yazık valla oz evladı sızsınız. Allah yar ve Yardımcınz olsun

Canım benim ben konularını hep takip ediyorum duzelıcek hersey insallah. Sen ayrılarak dogrusunu yapmıs sın o maddeyi bırakmadığı surece zaten saglıklı bir evlilik olmazdı ee bırakmıyormusta bosver umarım ogluna cok guzel bir hayatın olur

Eşin madde bağımlısı , çok arabesk ve yazım şekline bakılırsa çok cahil. Hani böyle taktı mı takan kıro tipler vardır ya onlar gibi sanırım. Madde bağımlısı olduğunu bilerek ailen nasl dönmeni istiyor çok şaşırdım. tabi tamamen kurtulman biraz zor görünüyor, hep konuşman gerekecek çocuk var arada. Kurtulma yolu ya başkasına aşık olacak dediğin gibi yada hayatını kaybedecek, başka türlü hayat boyu başına bela gibi, inşallah akıllanır. Tedavi ol , bırak bu maddeyi deyince ne diyopr?

Ben olsam karakola giderim, akli dengesi yerinde değil, çocuğunuza intikam olsun diye zarar verebilir. Ben çocuğumu göstermem.
Yok asla cocuga zarar vermicegine eminim sesini bile yuksetmez ben biraz sesim yukselse bana kızardı o çocuk kızma diye.tabi haliyle yine güvenemem söz konusu çocuğum belli olmaz oyuzden dibinde görüyor çocuğu .biyere götüremez.kardesim annem falan baktiriyorum kapının önünde.hele hafif bir kaçırmaya bile yeltensin onu oracikta lsini srerim ,ben herşeyi göze aldim

İnşallah.dua edin yeter bana

Ben okuduklarımdan ürktüm biraz.Sanki normal değilmiş gibi kafadı yerınde deilmiş gibi yazmış.

Bugüne kadar hep kendi isteğiyle amateme yattı .sonuc hep ayni

Ben artık ona şart falan koşmam . güvenmiyorum yine yapar biliyorum bu adam 10 defa ameteme yatmış biri,sonuç hüsran.cocugu gostermezsem iyice inada biner .gözümün önünde görüyor zaten.hemn kapı onunde

Biliyorum herşeyi yalan zayen

Bugüne kadar hep kendi isteğiyle amateme yattı .sonuc hep ayni
Boşandınz mu bilmiyorum ama boşanmadıysanız adliyeler açıldığı gibi davayı açın bence. Madde bağımlısı olduğunu da belirtin ki hakim çocugu tek başına alabilmesine hükmetmesin hep sizin gözünüzün önünde görsün. Tehlikeli bir insan bu, madde alır, size hırsından çocuğu kaçırır fln belli mi olur, boşandıktan sonra kaybedeceğim bir şey kalmadı deyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…