- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yalan dolan pez...k, keşke dediğini yapsa da kurtulsanız ama hayatta gerçekten onu dieğr tarafa gönderecek bir şey yapmaz. Sakın ama sakın inanmayın. Anneniz de artık uyansın. Yalan, numara bunlar. Canı sıkılmış, üzülmüş olabilir ama gerçekten pişman olan insan kendini düzeltmeye çalışırdı bu uyanık böyle avam numaralarla sizi tekrar kandırmaya çalışıyor. Ayrılın, kurtulun, mümkünse bir süre başka bir yere gidin, kimse anne babanız dahil bununla muhatap olmasın. Kaybettirin izinizi. Cevap da vermeyin. Pişman vs değil. Sadece şu anki durumdan kurtulmak, sizi kontrole devam etmek istiyor.bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim
ne desem bilemedim. 5 ay kadar uzun süre dayanan ve becerememiş olan kişi sonraki denemesinde bunu başarır mı bilemiyorum. eğer onun bunu başarabileceğine dair umudunuz varsa tamamen temizlenmesini, sonra duruma göre karar vericeğinizi söyleyebilirsiniz.(bu süreçte de bu dilenci tavırlarına ara vermiş olur) onsuz mutluysanız sizinle iletişim kurma seçeneklerinizi sınırlamanızı öneririm. çocukla ilgili durumlarda sizinle değil bir başkasıyla iletişime geçsin.Fiziksel siddet yoktu psikolojik şiddet vardı.ona şans vermiştim ameteme yatmıştı daha önce defalarca yattı 5.6 ay en fazla dayandı sonra yine başa sardik
Merhametli vs değil. Sizin de iyice adamın dengesizliğinden gerçeklik algınız bozulmuş. MErhameti olsa kendiniz düzeltmeye, tedaviye gider. Sizin ki esrar bağımlısı olması ile yaptıklarına bahane aramış. İlgisi yok. Bir sürü madde bağımlısı tipleri var, bu adamın kendi kişiliğinde hayır yok. Bağımlılık sayesinde de bir bahanesi olmuş oluyor. Biraz düşünceli olsa size böyle kendini acındırmak, manipüle etmek için, sizi suçlar gibi mesajlar atmazdı. Karakter yoksunu biri.İnan ben kestiremiyorum ,çok merhametli biri ama ofkelenince ağzından kopurdugunude bilirim .ben napicagi konusunda hiç bir fikrim yok.ben çocuğum için yaşıyorum zaten .yoksa bana zarar vericek falan umrumda olmazdı.ben kesin kararlıyım inceldigi yerden kopsun nolucaksa olsun artik
Canım benim ben konularını hep takip ediyorum duzelıcek hersey insallah. Sen ayrılarak dogrusunu yapmıs sın o maddeyi bırakmadığı surece zaten saglıklı bir evlilik olmazdı ee bırakmıyormusta bosver umarım ogluna cok guzel bir hayatın olurSizide sıkıyorum biliyorum aranızda bana sık konu aciyosun diyenler var . .aileme eşimle ilgili bişi anlatmıyorum etkilenmesin bana yuvani yıkma demesin diye . oyuzden sizinle konuşmak beni rahatlatıyor biraz da gücleniyorum ,hepinizden Allah razi olsun ,,,, dün çocuğu görmeye geldi kapının önünde bı 10 dakka sevdi falan tek kelime konuşmadım yanindada durmadım zaten annem falan görmüş agliyomus çocuğa sarılırken .tabi benim annem o ağlamış diye annemde ağladı sanki dersin annemin oğlu ben böyle bişi görmedim,,, bugün bana yine mesajlar falan atmış cevap vermedim ,,, canım çok sıkılıyor o arayınca mesaj atınca, yaptıkları aklıma geliyor defalarca yeminler sözler verip sonra yine başa sarmasi ,benim ona zaten güvenim kalmadı.imkansiz artık bizim bı araya gelmemiz,,,ama o bana bela olucak gibi duruyor, işler elimden geldigince kötülessin istemiyorum,,o bana zarar vermeye kalkismadigi sürece bende vermem yeterki yolumdan çekilsin ,yemin ederim dua ediyorum kendi gibi birini bulsun aşık olsun diye ,belki bu şekil düşer yakamdan ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum....bazı arkadaslarim bana hiç korkmuyosun ya kendine zarar verirse diye falan soruyorlar(bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim o an korktum afalladim kaldım evde) .ama artık korkmuyorum ölüm onun için bı kurtuluş enazindan gider mezarına dua ederim oğlumla,,,biz onunla birbirimizi çok sevmistik gerçekten çok sevdik , benim onu o şekil kabul etmicegimi biliyordu ben ona demiştim madde kullanma diye.onun yolu belli ,ben o yoldan gitmek istemiyorum enazindan oğlum için çocuğuma kötü bir örnek olsun istemiyorum ,çünkü biz evde hergun kavga kıyamet oluyordu bu madde yüzünden .oğlumu oyuncak larinin olduğu odaya koyuyordum korkmasın bizi öyle görmesin diye.ben şimdi yüzümde güller açıyor ama o aramayana kadar mesaj atmayana kadar .o atınca icimi bı huzursuzluk kaplıyor.ben nasıl onu nasıl kendimden vazgecirebilirim siz söyleyin.yeterki söyleyin konuşalım gerçekten ruhum daralıyor benim...Eki Görüntüle 2632748
Eki Görüntüle 2632750
Yok asla cocuga zarar vermicegine eminim sesini bile yuksetmez ben biraz sesim yukselse bana kızardı o çocuk kızma diye.tabi haliyle yine güvenemem söz konusu çocuğum belli olmaz oyuzden dibinde görüyor çocuğu .biyere götüremez.kardesim annem falan baktiriyorum kapının önünde.hele hafif bir kaçırmaya bile yeltensin onu oracikta lsini srerim ,ben herşeyi göze aldimBen olsam karakola giderim, akli dengesi yerinde değil, çocuğunuza intikam olsun diye zarar verebilir. Ben çocuğumu göstermem.
İnşallah.dua edin yeter banaCanım benim ben konularını hep takip ediyorum duzelıcek hersey insallah. Sen ayrılarak dogrusunu yapmıs sın o maddeyi bırakmadığı surece zaten saglıklı bir evlilik olmazdı ee bırakmıyormusta bosver umarım ogluna cok guzel bir hayatın olur
Bugüne kadar hep kendi isteğiyle amateme yattı .sonuc hep ayniEşin madde bağımlısı , çok arabesk ve yazım şekline bakılırsa çok cahil. Hani böyle taktı mı takan kıro tipler vardır ya onlar gibi sanırım. Madde bağımlısı olduğunu bilerek ailen nasl dönmeni istiyor çok şaşırdım. tabi tamamen kurtulman biraz zor görünüyor, hep konuşman gerekecek çocuk var arada. Kurtulma yolu ya başkasına aşık olacak dediğin gibi yada hayatını kaybedecek, başka türlü hayat boyu başına bela gibi, inşallah akıllanır. Tedavi ol , bırak bu maddeyi deyince ne diyopr?
Bilmiyorum hicbisi kestiremiyorumBen okuduklarımdan ürktüm biraz.Sanki normal değilmiş gibi kafadı yerınde deilmiş gibi yazmış.
Ben artık ona şart falan koşmam . güvenmiyorum yine yapar biliyorum bu adam 10 defa ameteme yatmış biri,sonuç hüsran.cocugu gostermezsem iyice inada biner .gözümün önünde görüyor zaten.hemn kapı onundeAllah yardımcınız olsun, böyle davranan bir erkek varken istikrarlı kalabilmek çok zor ama aklınız çelinmesin. Ben madde bağımlısı kişilerle bir süreliğine çalışmış bir psikoloğum, bu insanların davranış stilleri konusunda size yardımcı da olabilirim sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla. Ancak madde bağımlılığının tedavisi çok zor, atlatanların çok çok çok iradeli olması gerekiyor. Onu geçtim tamamen temizlense bile yaşadıkları en ufak bir streste maddeye başlamaları mümkündür. Çünkü madde geçici zevk verir, anlık dertlerinden onu uzaklaştırır. Kolayı seçerler yani madde bağımlıları. Bağımlıların eşleriyle konuştuğumda çoğu "Böyle olacağını bilsem evlenmezdim, düzeleceğini söyledi, inandım düzelmedi." derlerdi. Hepsi de ergenlikte başlamıştı ve şu an evli çoluklu çocukluydular. Sizin de bir çocuğunuz var ve onun geleceğini de düşünmek zorundasınız.
Çocuğunuz olduğu için maalesef tamamen bağları koparabilmek mümkün değil. Boşanma gerçekleşene kadar çocuğu göstermenizi tavsiye etmiyorum bu arada. Zorda kalmadıkça özel olarak muhatap olmayın, yalvarıp yakarsa da başbaşa görüşmeyin. Çok ısrar ederse bağımlılık merkezinde yatarak tedavi olması ve temizlendiğini raporla kanıtlaması şartı koşun. Madem sizi o kadar seviyormuş, kanıtlasın sevgisini (!). Bir yere çıkarken tek çıkmayın ve ne olur ne olmaz kendinizi "yasal olarak" savunma yolları araştırın.
Biliyorum herşeyi yalan zayenöfff böyle analarada sinir oluyorum ya.
sahipsizmiş e nüfusuna alsin ozaman allah allah.
çocuguma torunuma bişey yapar demiyoda sahipsizmiş
sahipsizde azicik insan olsaydida yuvasinin karisinin cocugunun kiymetini bilseydi
eşinizde acitasyon acitasyon tam madde bagimlisi hareketleri yarin obur gun yine icer bu seferde icme bahanesi sen gittin dayanamiyorum iciyorum olur.
bunlara bahanemi yok.
Sözünü dinlese musallat olmayı bırakır s..r olup giderdi...Sozunu dinliyormus...Madde konusunda dinleseymis zaten bu hale gelmezdiniz.Eririm biterim ölürüm falan filan değinmiyorum bile...Annenizde elin oğluna aglayacagina kızına aglasin azıcık.
Boşandınz mu bilmiyorum ama boşanmadıysanız adliyeler açıldığı gibi davayı açın bence. Madde bağımlısı olduğunu da belirtin ki hakim çocugu tek başına alabilmesine hükmetmesin hep sizin gözünüzün önünde görsün. Tehlikeli bir insan bu, madde alır, size hırsından çocuğu kaçırır fln belli mi olur, boşandıktan sonra kaybedeceğim bir şey kalmadı deyip.Bugüne kadar hep kendi isteğiyle amateme yattı .sonuc hep ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?