Konu o zaten sohbet iyiydi, iletişimi koparmak hiç istemem. Ama bir yandan da beni merak bile etmeyen birine neden zaman ayırayım ki diye düşünüyorum. ???
Ek yapmak istedim. Canım ben de hayli zamandır bekarım, normal değil demişsin ama ne yapacaksın uygun biri olmayınca normalleşirmeye uğraşıyorsun....Şunuda ekliyim hem bekar hem hayatında 1 yıldır kimse yok diyorsunuz.
Bu normal degil.hayatında illaki özel olarak gorustugu biri vardır....
Canım sizin görüşme sıklığınızı sorabilir miyim? Yani arada bir yazmak elbette beklenti yaratmayabilir. Ama burada düşün ki bana yalan söylemek zorunda kalacak kadar sık bir iletişim var. Yani işte il dışındayım, yoğunum...vb. açıklamalara gerek duyuyor. Yoksa diğer türlü ben de kızlara bir mail atıyorum onlar uygun olunca dönüyor. Ama birbirimize hemen yanıt yazamadık diye dil dökmüyoruz.o zaman duygusal anlamda bir etkilenme içindesiniz ya da beklenti içindesiniz.
aynı durumda benim bir arkadaşım var. sözlükten tanışmıştık, yaklaşık olarak 4 yıldır konuşuyoruz. tam bahsettiğin tarzda konuşmalar ama inan hiç görmedik birbirimizi. görme gibi bir niyetimiz ya da talebimiz de olmadı. çünkü duygusal bir beklentim yok, onun da yok sadece sohbeti ve arkadaşlığı değerli.
Fena fikir değil bir düşüneyim. Ama canım biz zaten sevgili olmak üzere bir görüşmeye başlamadık ve sonrasında da bu konulara hiç girmedik. Yani bir adım ilerisini evet istemiyor çünkü ben ona bunu düşündürecek etkilenmeyi yaratamamışımdır.:) Aslında başka pek çok neden de olabilir. Ama işin gerçeği aramızdaki iletişim ilşiki üzerine kurulu değil. Benim meslelem sohbetimizi sevdiysek ne güzel işte tanışıp birbirimizi dünya gözüyle görseydik fena mı olurdu?diyelim onu gerçek hayatta tanıyan başka insanlardan öğrendin ki evli nişanlı vs değil. hadi hayatında da kimse yok.ama yine de bu adamı son derece güvenilmez buldum. adam kaçak güreşiyor. sohbetini sevmiş hoşuna gidiyor yazıyor yazıyor, ama bir adım ilerisini istemiyor. neden? işte o neden çok önemli. sen bununla hayatın boyunca bilgisayardan mı yazışacaksın? yerinde olsam bir deneme yapardım. hayatıma biri girmiş gibi davranırdım. tabii gözüne sokar gibi değil de onun anlayacağı incelikte, hayatına birinin girdiğini ima etsen? bakalım o zaman kıymete mi bineceksin yoksa adam tamamen elini eteğini çekecek mi?
Bana da mantıklı gelen ikinci neden çünkü kaynaklarınız sağlamsa hayatında biri yok, sizi beğenmese de konuşmayı kestirip atar Mail'ler devam etmez. Ama nereye kadar böyle kendine güvensiz gidicek. Bu erkekler neden böyleZümrüt bak ikinci neden var ya benim aklıma o takıldı. Kendine güvenmiyor ve beğenilmeme korkusu yaşıyor demişsin ya. Ben buna inanmak istiyorum. Çünkü bu durum beni beğenmemesinden daha iyi:)) Çünkü ben onun görünüşünü beğendim ve tabii bunu ona söyledim. Ama yüz yüze gelmek ayrı bir güven ister ya. Yani hangi erkek kendisini beğenen ve bunu ifade eden bir kadının övgüsünü kaybetmek ister ki?
Bu arada gizli işlerin peşinde biri değil. Elbette bu kesin bilinemez. Ama ayrıntı veremeden öyle olmadığını düşünüyorum çünkü kaynaklarım var diyeyim.
Fena fikir değil bir düşüneyim. Ama canım biz zaten sevgili olmak üzere bir görüşmeye başlamadık ve sonrasında da bu konulara hiç girmedik. Yani bir adım ilerisini evet istemiyor çünkü ben ona bunu düşündürecek etkilenmeyi yaratamamışımdır.:) Aslında başka pek çok neden de olabilir. Ama işin gerçeği aramızdaki iletişim ilşiki üzerine kurulu değil. Benim meslelem sohbetimizi sevdiysek ne güzel işte tanışıp birbirimizi dünya gözüyle görseydik fena mı olurdu?
Yani kendine güven de ki. Oraya geleceğim ama sizinle göüşmek için uygun olmayacağım. Böylece yalancı durumuna düşme değil mi? Çünkü zaten diyorum ya üst seviyeden sohbetlere dalmışız madem bir ara neden beni görmek istemediğini de konuşurduk. Ben de bunu anlamıyorum ya yazarken filozof hayata gelince sıradan erkek davranışı, peh. Dön dolaş aynı noktadayız bu erkekler niye böyle?Bana da mantıklı gelen ikinci neden çünkü kaynaklarınız sağlamsa hayatında biri yok, sizi beğenmese de konuşmayı kestirip atar Mail'ler devam etmez. Ama nereye kadar böyle kendine güvensiz gidicek. Bu erkekler neden böyle
Thank youBuldum mesajını. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var demi ama.:) Ben tabii sordum yanıt bekliyorum. Ne denebilir ki? Muhtemelen çok yoğundum, zaman ayıramayacaktım sizi üzemk istemedim bla bla bla
Evet sizli-bizliyiz. Ben bundan rahatsız değilim aslında hem yaşlarımıza uygun bir hitap şekli. Yalnız lütfen yaş sorma olur mu? Kırk üstü demem yeter mi?:))
Çevremde konuşabileceğim o kadar az insan var ki. Ne yapayım böyle güzel sohbet etmek fırsatı yakalayınca vazgeçmek zor oluyor, beklentisiz iletişim kurmak da zor. Söylediğiniz gibi merak oluyor, görmek istiyorsun ama her beklentimiz karşılanmıyor işte bu hayatta, bunda da vardır bir hayır.ne üzerine kurulu olursa olsun sonuçta sık aralıklarla süregelen bir sohbet var. 1 sene bir insanı merak etmek için fazlasıyla uzun bir süre. bilmiyorum, hiç içime sinmedi bu adam.
Tamam etiketliyorum ama nickin yabancı değil. Seni takip ediyordum diye hatırlıyorum. Sağolasın yorumların için.Thank you
Yanıtını bizimle de paylaş unutmazsan olur mu? Bak bu kadar yorum yazdım, beni de etiketlersin artık
Sormam yaş; ki zaten benim de ilk gençlik yıllarım çooook gerilerde kaldı
Bir sene sizli bizli hitap için çook ya, yaş kaç olursa olsun çok, iş ortamı değilse tabi. Eee böyle kibar kibarcık olunca ağzına gelende söylenmez ki. Buluşmak istememesini, sen talep etseydin bile geri çevirmesini tuhaf karşılamazdım ben ama oraya kadar gelip, üstelik oradan yazdığı halde bunu saklaması hakkaten komik. Bu hususta denecek çok şey var da, siz biz, bey hanfendi kalıplarında dile dökmek bir tık daha zor.
Boşver takıldığına değmez. Bu yazışmalar falan karşılıklı paylaşım, bir noktadan sonra bayarsa salla gitsin zaten ya.
Çevremde konuşabileceğim o kadar az insan var ki. Ne yapayım böyle güzel sohbet etmek fırsatı yakalayınca vazgeçmek zor oluyor, beklentisiz iletişim kurmak da zor. Söylediğiniz gibi merak oluyor, görmek istiyorsun ama her beklentimiz karşılanmıyor işte bu hayatta, bunda da vardır bir hayır.
Benim asıl içime sinmeyen burada olduğunu gizleyip, yalan söylemesi. Tabii bu beyaz yalan (!) ama yine de hazımsızlık yapıyor.
Tabii sordum. Mail attım yanıt henüz gelmedi. O arada sizlere danışmak istedim.:)açıkça sorabilirsin aslında, neden sormuyorsun?
TakipleşelimTamam etiketliyorum ama nickin yabancı değil. Seni takip ediyordum diye hatırlıyorum. Sağolasın yorumların için.
Tabii sordum. Mail attım yanıt henüz gelmedi. O arada sizlere danışmak istedim.:)
Evet hayatım ben de böyle düşünüyorum. Bir kadın ve erkek arada bir etkilenme olmadıkça bu kadar uzun ve sürekli yazışır mı? Ortada konuşacak bir konu olsa dahi diyelim işle ilgili, o durumda bile derdini anlatırsın konu bir yerde biter. Hayatında biri var mı, bilmiyorum. Yalnız olduğunu söylüyor. Çevresinde çok insan olduğunu biliyorum ama o konuşacak kimseyi bulamadığından yakınıyor.Birbirinize karşı özel bir çekim hissetmeseydiniz bu kadar zaman yazışamazdınız.
Bi yerden sonra oda sıkardı çünkü.
Bu arkadaş ya büyü bozulmasın bu şekilde kalsın modunda, yada çoğunluğun dediği gibi evli olmasa da hayatında biri var..
Ama hayatında biri olan adam da yazıştıktan sonra görüşmede de problem görmezdi.
Bilemiyorum benim de kafam karıştı
Tabii o farz oldu zaten. Bir ara onun yaşadığı şehire gidip hatta mümkünse iş yerinin önünden geçip, uğramamak sanırım bana iyi gelebilir. Sordum çünkü yalan söylemesine çok bozuldum ve nasıl bir açıklama yapacak çok merak ettim. Bakalım ne diyecek?Ya seni arkadaş gibi dert ortağı gibi görüyo bence
Belkide evli yani
tanışmanız gerekmez diye düşünüyorum
Hatta keşke sormasaydın bi mişsilleme yapsaydın bence
Bi hafta sonrada şehir dışında olduğunu ona yakın bi şehir bile diyebilirdin
boşver yani cevap da verme
Yok canım konuşmadık , telefon numaralarımız yok.hımm.. bekleyelim o zaman
bu arada, telefonla da mı konuşmadınız hiç?
zaten benim de söylemek istediğim şey bu. bir beklentiniz var demek istiyorum. diğer mesajlarınızda duygusal bir şey olmadığını söylemişsiniz ya ona istinaden aslında duygusal bir beklentiniz var diyorum. duygusal bir şeyler olmasaydı hiç önemsemez normal bir şekilde konuşmaya devam ederdiniz ama işin içine duygusallık girince kırılmışsınız. bunu da tatlı sert bir şekilde ona söyleyebilirsiniz. şehir dışında olduğunu söylemiş, hangi şehirde olduğunu sorarsınız sonra da aşk olsun haber verseydin bir kahve ısmarlardım tarzı çok sitem etmeden belli edebilirsiniz. (bence)Canım sizin görüşme sıklığınızı sorabilir miyim? Yani arada bir yazmak elbette beklenti yaratmayabilir. Ama burada düşün ki bana yalan söylemek zorunda kalacak kadar sık bir iletişim var. Yani işte il dışındayım, yoğunum...vb. açıklamalara gerek duyuyor. Yoksa diğer türlü ben de kızlara bir mail atıyorum onlar uygun olunca dönüyor. Ama birbirimize hemen yanıt yazamadık diye dil dökmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?