Beni neden görmek istemedi ?

:))))) mesafeli dokunduğun içeri giriyor senin de be güzelim

Ben de sana Ayşegül Aldinç'ten " birden bire çıkıverip gel" i göndereyim dedim ama üşeniyorum. Sen kendin açıp dinle hadi kuzum:)

Ben de sana Ayşegül Aldinç'ten " birden bire çıkıverip gel" i göndereyim dedim ama üşeniyorum. Sen kendin açıp dinle hadi kuzum:)
Cerebrum şu an şaşkınım biliyor musun? Şarkı benim özlemimi çok güzel dile getiriyor. Ama beni asıl etkileyen şey daha başka.

Şöyle ki; zarif bey'in buraya geldiğini öğrendiğimde dışarıdaydım ve bir kafe'ye uğadım. Sevdiğim bir yer, ortada kocaman bir kuzine durur ve üzerinde eski mavi çaydınlıkla her zaman çay hazır bulunur. O sırada bir tek ben vardım içeride, hafif loş bir ortam, sobanın kenarındaki masaya ilişmiştim. Neden geleceğini söylemedi diye düşünürken, hayale dalmıştım. Gelse, ben ona mavi çaydanlıktan sıcacık çay döksem, yazıştıklarımızı yüz yüze, göz göze konuşsak, susunca birlikte dışarıyı izlesek ve tahmin edeceğin gibi neredeyse ağlayacaktım.

Bu hayalim benim o kadar hoşuma gitmişti ki onu ne zaman düşünsem bu ortamı hayal ediyorum ve elbette en belirgin nesne mavi çaydanlık. Sanırım yaza kadar bu hayalle idare ederim. Kuzine kaldırılınca artık ben de düş dünyamı güncellemeliyim.:)

Sen bunu nasıl hissetmiş olabilirsin? Yani tamamen tesadüf diyeceğim ama belki de neredeyse her gün yazıştığımız için içine doğdu fark etmeden. Çünkü sen de altıncı hissinin kuvvetli olduğunu söylemiştin ki maşallah diyelim aman nazar değmesin. Hatta bence herkese de söyleme.

Hala şaşkınım inan. Benim bu hayallerimin bir sonucu olur mu içine ne doğuyor demeye inan korkuyorum. Yüce Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Evet, hayli ilginç:) Ben bu şarkıyı çok severim ama çook uzun zamandır ne kulağıma çalındı ne de aklıma geldi. İki gün evvel durup dururken bu şarkıyı mırıldanmaya başladım ve söylerken de ilk aklıma gelen sendin:)) çok yakıştırdım bu şarkıyı sana

AYŞEGÜL ALDİNÇ - GÖZLERİN SU YEŞİLİ

Birden bire çıkıverip gel
şaşırsın kalbim sesimden önce
Ne güzel olur bilsen ne güzel
Çıldırırım ben seni görünce

Önce yokluğunu anlatırım sana
Sonra geçer aynaya süslenirim
Sobada mavi bir çaydanlıkla
Sana sıcak bir çay demlerim

Şaşırsın kalbim sesimden önce

Küçük mumlar yakarım sehpada
Kokulu otlar tüter tablada
Anlat derim nasıldı uzaklar
Beni unutmadın yaa

Saçlarımı alırsın avucuna
Gözlerin öyle su yeşili
Akar durur ruhuma

Son düzenleme:
Gelecek mi peki, aniden, kalbim çarpacak mı benim de, o da beni kendine yakıştıracak mı? Çok güzel olacak mı her şey?

Lütfen yanıt verme, mantığımızın sesine kulak vermeyelim bu akşam. Bu şarkıyı hatırlamanı ve aklına benim gelmemi bir işaret olarak düşünmek istiyorum vuslata dair. Erkan Oğur'un enfes gitarı eşliğinde hayallere dalmak. Nasılsa beni yine toplarsınız burada, üç-beş sayfa alır belki ama şu an ki bu mutluluğuma değer bence.:))))

Sen bana bayağı ağır bir şey yükledin ama hadi hayırlısı. Kendim kaşındım gerçi

Sen bana bayağı ağır bir şey yükledin ama hadi hayırlısı. Kendim kaşındım gerçi
Cidden ağır olur bu yük. Dur şöyle yapalım sen eğer benimle ilgili aklına yine böyle ansızın ve nedensiz birşeyler geliverirse paylaşırsan sevinirim, birlikte yorumlamaya çalışırız elbette hep hayra yorarız biz.:) Rahat olalım bence. Geleceği kimse bilemez ki. Benimkisi avuntu işte.:)

Rahat olalım:)

Yaa işte böyle mesafeliciğim .
Ben de diğer konuları okuyordum yahu hiç mi mutlu beraberlik yok, kimse sevdiğine kavuşamayacak mı diyeceğim ama tiridine tirine BDV dert diyarı. Diyeceğim bir de mutluluk bölümü açılsa ya ama o zaman da insan sürekli başkalarının şahane hayatını okudukça tamam sevinir de ama ezilme ihtimali de var.:))

Geçen y8llarda birisi açmıştı böyle bir konu; herkes derdi ni paylaşıyor ben de mutluluğumu paylaşayım dedim diye:)))) işte efendim kocam şöyle iyi,kaynanam böyle şeker....... Anlatmış zavallıcık başına geleceği bilmeden
Linç ettiler kızı Şuracıkta:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…