- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Internetten de sipariş verip alırım ama kızımın babasına olan güvenini yerine getiremem. Ben bunun için uğraşıyorum aslında.basta bu adamla evlenmekle hata yapmissiniz. sonra onu baba yapmakla ikinci hatayi yapmissinz.
suan ki hataniz da kumbaradaki paraya tamah eden evladina merhamet etmeyen adamla konusmaya calismaniz. bu tiynetteki adam konusmaktan anlamaz, anlamamista
evladiniza uzuldum. siz bisikleti aldiramazsiniz kocaniza. annenize soyleyin anneniz alsin.
gec kalmissiniz bunun icin. kumbaradan parayi aldiginda ortaligi ayaga kaldirmaliydiniz. bu ne cesaret diye. internetten alabileceginiz bisey icin, kocanizla iki sekilde uzlasmaya calismaniz da ilginc geldi bana. madem alabilirsiniz internetten, cocuga su mutsuzlugu neden yasatiyorsunuz? ne gerek var?Internetten de sipariş verip alırım ama kızımın babasına olan güvenini yerine getiremem. Ben bunun için uğraşıyorum aslında.
Sevimli gelsin diye yazmadım. Benim goremedigim bir şey mi var? Yanlış mı algılıyorum acaba? Niye almadığını çözemiyorum. O yüzden konu açtım.karisindan almis
paraya ihtiyaciniz yokken para sikintiniz yokken, bisikleti almamasi da ayri vicdansizlik. parayi kullanmamasi hesaba yatirmasi sevimlilestirmedi kocanizi gozumde malesef
Var yemez demekkiEvet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.
Bu arada parayı harcamadigina eminim. Paraya ihtiyacımız olmadı o dönem.. Çocukların ortak hesabı var oraya yatırmıştır. Çocuklarına gelecek hazırlıyor güya.
iki yildir cozememissiniz istem sebebi de naparsa yapsin olaylarin kapanmasi..kumbaradan para almis sesiniz cikmamis. cocuga iki senedir yalandan soz veriyor sesiniz cikmamis. sizinle tehditvari konusmus sesiniz cikmamis olay kapanmis.Sevimli gelsin diye yazmadım. Benim goremedigim bir şey mi var? Yanlış mı algılıyorum acaba? Niye almadığını çözemiyorum. O yüzden konu açtım.
Pardon da, o kumbarada para bisiklet için birikiyor, evladınız bunu biliyor.Evet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.
Bu arada parayı harcamadigina eminim. Paraya ihtiyacımız olmadı o dönem.. Çocukların ortak hesabı var oraya yatırmıştır. Çocuklarına gelecek hazırlıyor güya.
O kadar kolaydı polise gitmek.Nasıl yani? Tehdit mi etti sizi? Polise gidin.
Tepkimi koydum zaten. Yaz bitti, şimdi alırsak boş boş duracak, seneye yeni modelini alırız deyince kızımla tamam dedik.gec kal
gec kalmissiniz bunun icin. kumbaradan parayi aldiginda ortaligi ayaga kaldirmaliydiniz. bu ne cesaret diye. internetten alabileceginiz bisey icin, kocanizla iki sekilde uzlasmaya calismaniz da ilginc geldi bana. madem alabilirsiniz internetten, cocuga su mutsuzlugu neden yasatiyorsunuz? ne gerek var?
Çok sağolun. Almış kadar oldunuz.Var yemez demekki
Yedirmez de o
Sen yinede düşün teklifimi
Ben severim çocukları sevindirmeyi
Bayramda geliyor
Okul açılmadan hevesini alır
Evet pasif kaldım galiba.iki yildir cozememissiniz istem sebebi de naparsa yapsin olaylarin kapanmasi..kumbaradan para almis sesiniz cikmamis. cocuga iki senedir yalandan soz veriyor sesiniz cikmamis. sizinle tehditvari konusmus sesiniz cikmamis olay kapanmis.
goremediginiz sey asiri pasif kalisiniz olaylara.
kocanizin gordugu sey de bu. oyuzden bu sekilde davranabiliyor.
ozaman uykunuz neden kaciyor yatin uyuyun. esinizi hakli goruyorsunuz savunmaya gecmissiniz bile.Tepkimi koydum zaten. Yaz bitti, şimdi alırsak boş boş duracak, seneye yeni modelini alırız deyince kızımla tamam dedik.
Bir de ben anne baba bu şekilde çatışınca kızım daha mutlu olmayacak ki. Anne babanın ortak karar vermesi lazım bu tür konularda. Benim istemedigim bir şeyi eşimin emri vaki ile almasını istemem.
Abartmıyorum değil mi? Bunu duymayi hal edecek ne yaptım ben diye bu saat olmuş hala uyumamışım.Sonra çocuğun gözü kalır biri bisikletle kandırır deyince sapığı değil karını öldür
Zihniyete gel
Sorulan sorulara cevap veriyorum. Ayrıca benim yaptığımda ne gibi anormallik var? Normal insanlar bu şekilde davranır. Ben de normal bir insan gibi davranmaya çalışıyorum.ozaman uykunuz neden kaciyor yatin uyuyun. esinizi hakli goruyorsunuz savunmaya gecmissiniz bile.
yok parayi harcamaz uok yatirim yapti,yok cocugumun guveni sarsilmasin, yok istesem internetten alirim, yok esimle ortak karar alicam yok yaz bitti. tamam ozaman iyi yapmis esiniz.
normal insanlar evladinin hakkini korur. hakki yiyen babasi dahi orda, korur. bence yani. benim normalim bu.Sorulan sorulara cevap veriyorum. Ayrıca benim yaptığımda ne gibi anormallik var? Normal insanlar bu şekilde davranır. Ben de normal bir insan gibi davranmaya çalışıyorum.
Normal babalar gibi kızının elinden tutup, bisikletçiye götürüp, beğendiğini alsın istiyordum. Hepsi bu kadar. 'taki bu akşama kadar.normal insanlar evladinin hakkini korur. hakki yiyen babasi dahi orda, korur. bence yani. benim normalim bu.
sizinkini henuz cozemedim.
Normal babalar ne yapar biliyor musunuz?Normal babalar gibi kızının elinden tutup, bisikletçiye götürüp, beğendiğini alsın istiyordum. Hepsi bu kadar. 'taki bu akşama kadar.
Işin garibi de ne biliyor musunuz o kumbarayi üçümüz dolduruyorduk. Amacımız da kendi biriktirdigi parayla almasini ogretmekti. Eşim kızıma hergün para veriyordu kumbaraya atsın diye. 80 tl birikmişti. Güzel bir bisiklet alınabilirdi o paraya ( bu senenin fiyatlar ilr düşünmeyin, üç katına çıktı nerdeyse) . Eşim parayı aldığını söyleyince şok oldum zaten. Böyle utana sıkıla da değil. Ne var ne olmuş aldıysam, babası zamanı gelince en güzelini, alır, zaten her şeyini ben karşılamıyor muyum, kızımın parasına tenezzül edecek değilim, dedi. Bu akşam ki gibi sesini yükselterek konuyu kapattı.Normal babalar ne yapar biliyor musunuz?
Evladından gizli o kumbarayı doldurur, birgün açmayı teklif eder ve artık parasının yettiğini, kendine bisiklet alabileceğini söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?