Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KILIT CUMLE ; KONUYU KAPATTI.
kapatmayin? kapanmasina musade etmeyin?

Hatanız yanlış kişiyi koca diye seçmek 2 yıl dır çocuğa bisiklet almamak ne demek ya yazık değil mi o çocuğun canı yok mu kavganıza hiç girmiyorum Allah sizi ve çocukları korusun

Oh ne ala, konuşmaktan aciz olup, bağırıp bağırıp konuyu kapatsın beyefendi...
Cünkü orman kanunları ile yaşıyoruz, en çok kim bağırırsa o haklı oluyor.
Madem öyle siz bağırın.
Gönderin çocuğu evden anneanne yada babaanneye. Duymasın yavru.
Baksin bakalım bağırmak nasıl oluyor.
Ses tellerinizin nota aralığını görsün bi.

Hatanız yanlış kişiyi koca diye seçmek 2 yıl dır çocuğa bisiklet almamak ne demek ya yazık değil mi o çocuğun canı yok mu kavganıza hiç girmiyorum Allah sizi ve çocukları korusun
Yok kızımın yanında konuşmuyoruz bunları. Zaten o duymasın diye bu kadar alttan alıyorum. Bisikleti olmamasından daha kötü hisseder kendini.

Kızım bunları duyup suçluluk hissetmesin diye alttan alıyorum zaten. Evlendigimizden beri eğer haksızsa bağırarak üste çıkıyor. Bende yeni yeni akıllandım maalesef. Artık önemsemiyorum bağırmasını.

Bisiklet durduğu yerde eskiyen bir sey değil ve yazın bitmesine de var daha. Yeterki eşiniz kızınızı sevindirmek istesin. Bakın bu bisiklet olayına bile takılmasını ama eşinizin psikolojik sorunları var sizi öldürmekle tehdit etmesi kadar vahşi bir cümle var mıdır.

Çocuğun binbir hevesle kumbarasinda biriktirdiği parayı alan baba zaten babalık nedir bilmiyordur.
Üzüldüm yavrucaga.
Parasız gezsin ama kumbaradaki parayı almak nedir ?
Hiç mi gururuna dokunmamış acaba.
Benim bile buradan dokundu.
Dediği lafa gelince de.
Kocan adam değil.

Kızınız 2 yıldır güvensizlik ve kandırılmışlık hissiyle yaşıyor farkında mısınız?
Sizin de kocanızdan farkınız yok.
Gerçekten kızını düşünen fedakar anne olsaydınız ne yapıp edip 2 sene önce sözünüzü tutar bisiklet alırdınız.

Bacım gercekci ol hangi polis oo sikayete geldi destek olalim diyor.
Yuva kolay yapilmiyor deyip yolluyorlar valla.
Kac kadin uzaklastirma cezasi olan kocasi tarafindan öldürüldü misal
Aynen polisin birşey yaptığı yok kaç kadın öldürüldü uzaklaştırma bile vermek için kırk takla atılıyor Allah böyle adamların belasını versin

Ben sözümü tuttum. Kızım da neyin ne olduğunun farkında.

Sorun para değil ki. Psikopat eşimin zihniyeti sorun. Birisi onun ak dediğine kara desin gözlerinden ateş çıkıyor. Biz alsak gördüğü an bisikleti paramparça eder. O zaman kızım daha çok üzülmez mi?
Yoksa ben neden almayayım?

Ben sözümü tuttum. Kızım da neyin ne olduğunun farkında.
Sonuçta sözünü tutmayan bencil anne baba var ortada. Kızınız anlasa nolur, daha küçük.
Anladığı için mi hala bisiklet diye ısrar edip, bisiklet görünce saldırıyor?

O zaman o psikopat neden çocuklara para biriktirsin ki?
Sizin de ne söylediğiniz, ne yaptığınız belli değil. Muhtemelen şiddet görüyorsunuz..
Yoksa hiçbir kadın bu kadar tırsmaz, hiçbir normal baba para çalmaz, bisikleti kırmaz

Allah korusun ama böyle bir şey olursa sorumlusu neden ben olayım ki? Kendisi olur.
Fazla dırdır yapıp adama cinnet getirttiniz ya suçlu sizsiniz.
Neyse eşiniz olacak adamdan maalesef hiçbirşey olmaz, çocuğun bisiklet kumbarasından para çalan adam her haltı yer maalesef, rezil.
Ayrıca bu psikopata iki çocuk niye verdiniz bisiklet alınsa parçalarmış bilerek almıyor yalvarmanız hoşuna gidiyor anlaşılan, kendini muhtaç duyulacak biri gibi hissediyor hep eziklikten

Kesinlikle yok. Onun canı ne zaman ister keyfi ne zaman gelirse o zaman alır bisikleti. Bizim istediklerimizin bir önemi yok. Normalde iki senedir sırf konu kapansın beni susturmak icin gidip alırsın degil mi? Daha az efor sarfetmiş olursun. Ama yok.

Fiziksel siddet görmüyorum ama psikolojik şiddet görüyorum. Çok basit bir cümle karşısında beni öldürmekten bahsediyor. Bisikleti alıp getirip konuyu kapatacakken seni öldürürüm diyor. Benim mi ne yaptığım belli değil yoksa onun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…