Beni oyalıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle çok haklısınız. Net olmalı insan. Ona göre büyük konuşmak oluyormuş bu

Kaçamak cevaplar vererek kendini zeki sana adamlara sinir oluyorum. Asla sizi geçiştirmesine izin vermeyin. Ne istediğinize karar verip, isteklerinizi net bir şekilde söyleyin. yoksa zamanınıza yazık olur.

Kaçamak cevaplar vererek kendini zeki sana adamlara sinir oluyorum. Asla sizi geçiştirmesine izin vermeyin. Ne istediğinize karar verip, isteklerinizi net bir şekilde söyleyin. yoksa zamanınıza yazık olur.
Tekrar açayım mı konuyu

Konuşmamız gerek de ve ne istediğini beklediğini anlat.düzgün yanıtlar vermesini iste bir geleceğimiz var mı diye konuşman lazım. seni belirsizlikte bırakmaya hakkı yok konuşmalarından anlarsın zaten gelecek düşünüyor mu gerçekten diye.

3-4 saat oldu, işe gidecektim ben o sırada konuştuk.

O zaman şimdi tekrar konuşmanıza gerek yok. Bir kaç gün kafanızı dinleyin ne istediğinizi ve ne konuşacağınızı iyice düşünün ondan sonra neyi isteyip neyi istemediğinizi çekinmeden net ve sakin bir şekilde iletin. Kabul etmese de ona göre devam edip etmemek size kalır.

Teşekkür ederim

Sen nasıl aileni bırakmak istemiyorsan o da bırakmak istemiyordur belki ? O yüzden de tayin cikana kadar oyaliyor "maksat anın tadını çıkarsın !" Zaten tayini istedikten sonra aramalar kesilir ve sorunlarım var diyerek ayrılır. Önce davranirsan iyi olur ya da bekle sen de anın tadını cikar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…