- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Abinizin görüştüğünüz kişiyle bir meselesi olabilir.Onu hiç gözü tutmamış olabilir.Belki de bu konuda haklıdır.Çünkü görüştüğünüz kişi de yengenize büyük tepkili.Ne olursa olsun, o sizin yengeniz.Sevgilinize laf düşmez.Bence sorun erkekler arasında.
sanki hiç duymadınız ensestiŞurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu
hanımefendi kuzen evlilikleri enseste girmez. Sosyolojik olarak görüşünüz nedir beni ilgilendirmiyor. Hukuken ensest sayılmıyor.sanki hiç duymadınız ensesti
milyon tane örnek var
ayrıca kuzen evlilikleride eseste girer haberin olsun
bilinç altı ne alaka
Hem yengenize niçin çok kırıldığınızı söyleyebilirsiniz.Abinize karşı birleşebilirsiniz.Ayrıca abinizin, sevgilinizi araştırıp, soruşturduğunu da yengenizden öğrenebilirsiniz.Belki de her şey daha da iyi olur.Bence babanızla sorununuzu çözebilirsiniz.
tam bir cevap yazayım dedimHanımlar,
ensest ithamlarını, neler enseste girer konusunu bir kenara bırakabilir misiniz?
Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak
Pardon ama o gelecek diye ben niye evimden çıkıyorum?
Kim o?
Dış kapının dış mandalı
Ban hakkımı başka konuda kullanmak istediğim için içimden geçenleri kelimesi kelimesine dışa vuramıyorum.Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak
Mune Benim anlayamadigim @Ritsanaz neden ban yedi? Yani ensest yakistirmasi yapan kisiye gayet kibar yanit vermiş, hukukcu olarak bu konudaki bilgisini de paylasmis. Hakaret etmemis, polemige girer sekilde yazmamıs ama banlanmıs. Amac goz korkutmaksa basarili oluyorsunuz baska uye de daha yazacaktim ama yazmadim demis.
Ben burada adaletsizlik goruyorum. Dusuncesini zarif bir sekilde yazan aninda banlanmamalı. Forum mantigina aykiri bence.
Belki size bunlari yazdim diye beni de banlarsiniz bilemiyorum ama kisitlama gerekli kisiye yapilmali bana gore, fikrini guzelce ifade edenin kisitlanmasi paylasma ozgurlugunu ters, ve duşuncelerini yazma istegini de köreltiyor.
Bu kisma katiliyorum.Ben yazıyı okuyunca psikopat abi, pasif yenge, agresif kız kardeş görüyorum.
Okudugunuzu anlamadan yorum yapmişsiniz.Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu
sanırım cevap hakkı doğuyor
banlanmakta mastır yapmış biri olarak arkadaşın banlanma sebebi bana yazdığı cevap değil şu yukardaki yorumudur
yani sırf muhalefet olmak için muhalefetsiniz
yapmayın bunu
tam bir cevap yazayım dedim
Annesi ve babası kuzen olan bir cocuk olarak bende ensest ilişki çocuğu mu oluyorum sizin mantığınıza göre! Size yanlış geliyor diye Allahin haram kılmadığı şeyleri sapıklık olarak adlandırmanız ayıptır ayıp !!sanki hiç duymadınız ensesti
milyon tane örnek var
ayrıca kuzen evlilikleride eseste girer haberin olsun
bilinç altı ne alaka
konu sahibi sağlıklı bir yorum yeteneğin yok gibi geldi bana
abin zaten alllaha emanet
bende yengeye üzülenlerdenim
Bu konu ile ilgili değil ama ben de aynı durumdan rahatsızım.Mune Benim anlayamadigim @Ritsanaz neden ban yedi? Yani ensest yakistirmasi yapan kisiye gayet kibar yanit vermiş, hukukcu olarak bu konudaki bilgisini de paylasmis. Hakaret etmemis, polemige girer sekilde yazmamıs ama banlanmıs. Amac goz korkutmaksa basarili oluyorsunuz baska uye de daha yazacaktim ama yazmadim demis.
Ben burada adaletsizlik goruyorum. Dusuncesini zarif bir sekilde yazan aninda banlanmamalı. Forum mantigina aykiri bence.
Belki size bunlari yazdim diye beni de banlarsiniz bilemiyorum ama kisitlama gerekli kisiye yapilmali bana gore, fikrini guzelce ifade edenin kisitlanmasi paylasma ozgurlugune ters, ve duşuncelerini yazma istegini de köreltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?