Beni rahat bırakmıyorlar!

Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu
sanki hiç duymadınız ensesti
milyon tane örnek var
ayrıca kuzen evlilikleride eseste girer haberin olsun
bilinç altı ne alaka
konu sahibi sağlıklı bir yorum yeteneğin yok gibi geldi bana
abin zaten alllaha emanet
bende yengeye üzülenlerdenim

sanki hiç duymadınız ensesti
milyon tane örnek var
ayrıca kuzen evlilikleride eseste girer haberin olsun
bilinç altı ne alaka
hanımefendi kuzen evlilikleri enseste girmez. Sosyolojik olarak görüşünüz nedir beni ilgilendirmiyor. Hukuken ensest sayılmıyor.
konu sahibi yerinde olsam yapılan ensest imasının üzerine düşerdim. Hakaret sayılıyor. Hukukçuyum güven bana .
Bu ne cirkinliktir ne basitliktir ya ne yaptiginizin farkında mısınız.
Böyle her şeyi ensest,taciz, pedofiliyle bagdastira bagdastira bu kavramlarin da içini bosalttiniz.
Hangi veriyle neye dayanarak ensest teşhisi koyuluyor. Rezalet. İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay mı?
Ben yazıyı okuyunca psikopat abi, pasif yenge, agresif kız kardeş görüyorum.
Bu yazıyı okuyunca insanın aklında ensest ilişkinin canlanması korkunç.

Bence babanızla sorununuzu çözebilirsiniz.
Hem yengenize niçin çok kırıldığınızı söyleyebilirsiniz.Abinize karşı birleşebilirsiniz.Ayrıca abinizin, sevgilinizi araştırıp, soruşturduğunu da yengenizden öğrenebilirsiniz.Belki de her şey daha da iyi olur.
Yengeniz kötü birisine benzemiyor

Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak

Yok artık!!!
Yengeye şiddet uygulamayı planlayan bir flört ve bunu matah bir şeymiş gibi yazan bir görümce!!!!

Daha detaylı yorum yapacağım da önce konu bir bitsin...

Pardon ama o gelecek diye ben niye evimden çıkıyorum?
Kim o?
Dış kapının dış mandalı

Şakasınız siz değil mi?
Milleti galeyana getirmek için yazıyorsunuz bunları.
Trolleniyoruz umarım!!!

Bir eğitimcinin bu kadar sığ düşünebileceğine inanmak istemiyorum.

Ban hakkımı başka konuda kullanmak istediğim için içimden geçenleri kelimesi kelimesine dışa vuramıyorum.

Tek söyleyebileceğim; Allah tüm ailenize vicdan, yengeye de sabır ve kuvvet versin.
Umarım yenge bir gün kendine gelir ve kaçar kurtulur bu zulümden
.

ee yengenden ne farkın kaldı şimdi?
tencere kapak takılın ailen gelene kadar mis gibi.
şunu okuyana kadar sana hak veriyordum yengene acıyanlar kervanı artı bir yaptın..

Mune Benim anlayamadigim @Ritsanaz neden ban yedi? Yani ensest yakistirmasi yapan kisiye gayet kibar yanit vermiş, hukukcu olarak bu konudaki bilgisini de paylasmis. Hakaret etmemis, polemige girer sekilde yazmamıs ama banlanmıs. Amac goz korkutmaksa basarili oluyorsunuz baska uye de daha yazacaktim ama yazmadim demis.

Ben burada adaletsizlik goruyorum. Dusuncesini zarif bir sekilde yazan aninda banlanmamalı. Forum mantigina aykiri bence.

Belki size bunlari yazdim diye beni de banlarsiniz bilemiyorum ama kisitlama gerekli kisiye yapilmali bana gore, fikrini guzelce ifade edenin kisitlanmasi paylasma ozgurlugune ters, ve duşuncelerini yazma istegini de köreltiyor.

Son düzenleme:

Oteki konularimi okuyun bana hak vereceksiniz demissin de ancak bugun okuyabildim. Dikkat edersen en basta sana hak vermistim cunku ispiyonculugu sevmem.

... ama su okuduklarimda yengenin sucu ne yahu.

Abinle aranizda pinpon topu gibi kullaniyorsunuz kadini. Abin yobaz biri belli , seni de aklinca korudugunu saniyor ama onu kendi yapsin, karisini oraya buraya gondererek degil.

Sen cok asagiliyorsun yengeni . Ben olsam sana yemegi birak, bir musli bile hazirlamazdim.

Son düzenleme:
Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak

oy oyy.
kurtlar vadisi sevgilinde var demek.
hangi dağın başı orası?
gittikçe gerçek dışı oluyorsun .

Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu

sanırım cevap hakkı doğuyor
banlanmakta mastır yapmış biri olarak arkadaşın banlanma sebebi bana yazdığı cevap değil şu yukardaki yorumudur
yani sırf muhalefet olmak için muhalefetsiniz
yapmayın bunu

Abin Ss subayı yenge de gestapo maşallah. Bu nedir allahaskina. Yengenin hayatı da çok zor bence. Allah dayanma gücü versin.

Okudugunuzu anlamadan yorum yapmişsiniz.

Ben sizi kastetmedim ki. Kime yanit verdigi icin banlandiginin farkindayim.

Sizin konudaki yeriniz ki nickinizi kullanmadim o bandan sonra attiginiz mesaj, yani ban yemekten korkarak yazmamaniz.
tam bir cevap yazayım dedim

Nerde muhalefet olacagimi bilirim sizin yonlendirmenize ihtiyacim yok ayrica muhalif oldum diye kimse banka hesabima para yatirmiyor

Konunun sizinle hicbir ilgisi yok lütfen mudahil olmayin

Annesi ve babası kuzen olan bir cocuk olarak bende ensest ilişki çocuğu mu oluyorum sizin mantığınıza göre! Size yanlış geliyor diye Allahin haram kılmadığı şeyleri sapıklık olarak adlandırmanız ayıptır ayıp !!

Bu konu ile ilgili değil ama ben de aynı durumdan rahatsızım.
Bir tayfa var. Ne yazsa tepki yok. Ben yorum yaptığımda insan ezmek, aşağılamak, küçük görmek, beddua etmek vs ile suçlanıyorum.
O yüzden artık kolay kolay fikirlerimi sunmuyorum bir konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…