Beni rahat bırakmıyorlar!

Bence herkes bu konuya çok dar bakıyor.
Bu kız bu raddeye gelene kadar bir seyler yaşamış demek ki.
Herkes yengeye acıdık vs.demis kendi kocanız sizden böyle şeyler istese ne dersiniz ??
Aklı başında her kadın ne münasebet ben hizmetçi miyim o buraya gelsin kalsın der en kötü ihtimal.
Ya da her gittiği yere peşine taksa ben koruma mıyım ne alaka der kocanızı bi güzel paylarsınız değil mi?

Demek ki bu kadın akli basında değil kendine saygısı yok koca kölesi olmuş.
Ee peki görümcesi neden saygı duysun kendine saygı duymayana.

Abi de çapkın belalı bi tipmis.Böyle tipler aşırı kıskanç olurlar zaten cunku dışardaki her erkeği kendileri gibi zannederler.
Bu abinin baskısından kurtulmanın tek yolu evlenmek gibi görünüyor malesef.

Ve ben açıkçası bu abinin karısını sürekli yollayıp tek başına bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum.
Çünkü neden gelip kendisi kalmıyor kardeşiyle ?
Bize gel diye ısrar etmiyor veya?
Abi sürekli karısını böyle kardeşini bahane ederek yolluyor yapacağını yapıyor olabilir.

Önceki konuda suçlu yengenizdi sizi gammazlamisti.
Ama bu konuda yengenizin bir suçu yok ki
Kiskanc pskopat abinizin suçu hep.
Sinirinizi niye kadindan cikartiyorsunuz?
Gelsin en fazla konusmazsiniz olir biter niye millete rezil ediyorsunuz.
Burdan belli oluyo zaten kadinin sokaktaki kopek kadar degeri yok sizin ailede ki elini bile sıkmamışsınız evlendigiden beri.

Yenge değilde abin sorunlu senin. Eski konularını hatırlıyorum. Baban bir çizgi koysun artık. Eski konumda baban bu kadar misafirlik yetr diyip abini göndermişti dimi. Baban arasin rahat bırak kızı desin.

Vala meraktan geçmiş mesajlarına baktımda allah abinle sana akıl fikir versin yengeyede bol sabır diliyorum

okudum ve aileden midem bulandı. Okumicam artık.
Aynen yenge ayrı garip abi büyük ihtimalle başkalarıyla kırıstırmak için karısını kardeşinin başına sarıyor konu sahibinin anne babası pasif yada işlerine gelmiyor konu sahibi ise abisine olan hıncını yengesinden aliyor karışık işler yüreğim dayanmıyor okumaya

Bence de
Karısını başından atmanın yolu olarak görüyor olabilir
Kendi çapkınlık turuna çıkıyor olabilir

Buradaki yok yengeye acıyorum
Yok çok çekiyor falan diyor ben sanmıyorum
Yenge kendi kendine acı ıyor ki görümcesini acısın o halinden memnun bence

Yengeye hiç acımadım. Sen eşek olursan semer vuranın çok olur. Hayat bir erkek uğruna heba edilemeyecek kadar kısa ve güzel. Ezdirmeye devam etsin kendini.
Kadının şartlarından hiç bahsetmemiş konu sahibi abisi belli ki anormal davranışlar içinde kadına ne tür eziyetler ediyo kim bilir kız kardeşine bunları yapan eşine ne yapmaz

Kadının şartlarından hiç bahsetmemiş konu sahibi abisi belli ki anormal davranışlar içinde kadına ne tür eziyetler ediyo kim bilir kız kardeşine bunları yapan eşine ne yapmaz
Yazmış aslında konu sahibi. Evlenmeden önce abisi ayrılmak istemiş kadın intihar ederim demiş. Abisinden 6 yaş küçükmüş. Kadın bağımlı bence kaybetme korkusu var.

Yazmış aslında konu sahibi. Evlenmeden önce abisi ayrılmak istemiş kadın intihar ederim demiş. Abisinden 6 yaş küçükmüş. Kadın bağımlı bence kaybetme korkusu var.
Belki mecbur kalmıştır bilemeyiz küçük yerlerde yanlış ilişkiler sebebiyle bi şekilde evlenip kendilerince çare buluyolar aile yapısı toplum baskısı vs vs bi ton şey olabilir hiç bi kadın istemez emir eri gibi olmayı aklı başında olgun biri itelemek yerine alır karşısına yenge sen neden yapıyosun bunları der kadın kadına iletişim farklıdır çözmek yerine abisi yüzünden yengesini aşağılaması çok yanlış

Maalesef insan kendi değerini kendisi belirler. Yengenin kendine saygısı yokki başkasının olsun. Ben görümceye şaşırmıyorum o yüzden.

Allah o yengeyi sizin ve abinizin elinden kurtarsın.Abinizin kadıncağızı size kalkan yapıp durmasından ,sizin sınırı aşan şımarık bencil tavırlarınızdan okurken bunalıyor insan.Yok beş yaş büyükmüş abinizin yakışıklılığından eziliyormuş....Çok komiksiniz her konunuz ayrı bir inceleme vakası.

Öyle abinin abv! Hiç mi gurur yok o kadıncağızı oradan oraya pesinizde heba ediyor. Ne sorunlu bir insan bu abi kişisi. Madem öyle açmayın abinizin telefonunu. Acil tedavi olunacak haledesiniz gerçekten önceki konuları da biliyorum. Siz de yengeyi durakta bırakıp dönmüştünüz yenge desen sevgilisi var diye abiye ispiyonlamış. Abiyi saymıyorum bile. Arkadasım anne baban bu duruma ses cıkarmalı artık yazık yani

Maalesef insan kendi değerini kendisi belirler. Yengenin kendine saygısı yokki başkasının olsun. Ben görümceye şaşırmıyorum o yüzden.
Tamamen haksız olmayabilir ama o değerler ülke şartlarını düşünecek olursak eğer eğitimle kendini kurtaramayacağın bir yerdeyse oluşturulamıyor maalesef belli ki kadın bi şekilde bu hayata hapsolmuş abisiyle halletmesi gereken konuların acısını ondan çıkaramaz evde dayak tehdit var belki de o yüzden yapmak zorunda kalıyor tarafsız anlatmıyor konu sahibi kendine sorun olan kısmı biliyoruz.

Yaşca kendinden büyük bi değer görmemiş zor hayatı olan bi kadına her fırsatta çemkirmek ne kadar doğru o kısmı tamamen yanlış zaten.

Son düzenleme:
Bence şu konuda cok haklısın kimse yok evde ohhh kafanı dinle yap Bi kahve ac TV yada Bi kitap oku sessizliği dinle süper terapi gibi gelir.. Arada Bi yalnız kalmak ne iyi keşke abin de biraz anlayışlı olsa

Kapiyi acmamak boraz fazla olur ama gelince burnunu surt. Bana yemek yap sunu istiyorum bubu istiyorum de. Bacaklarini uzat istedigin tv kanalini. iste.
Ben yengeyi madur goremedim. Kendini savunsun ya da ayrilsin gitmiyorum desin. Kocasi diyor diye her halti yapmak zorunda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…