- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.184
- 448
- 36
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Son yaptığıyla bi ilgisi yok.Benim için son yaptığı şeyden sonra hiçbir değeri yok evet.
Vala meraktan geçmiş mesajlarına baktımda allah abinle sana akıl fikir versin yengeyede bol sabır diliyorumMerhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
Aynen yenge ayrı garip abi büyük ihtimalle başkalarıyla kırıstırmak için karısını kardeşinin başına sarıyor konu sahibinin anne babası pasif yada işlerine gelmiyor konu sahibi ise abisine olan hıncını yengesinden aliyor karışık işler yüreğim dayanmıyor okumayaokudum ve aileden midem bulandı. Okumicam artık.
Bence deBence herkes bu konuya çok dar bakıyor.
Bu kız bu raddeye gelene kadar bir seyler yaşamış demek ki.
Herkes yengeye acıdık vs.demis kendi kocanız sizden böyle şeyler istese ne dersiniz ??
Aklı başında her kadın ne münasebet ben hizmetçi miyim o buraya gelsin kalsın der en kötü ihtimal.
Ya da her gittiği yere peşine taksa ben koruma mıyım ne alaka der kocanızı bi güzel paylarsınız değil mi?
Demek ki bu kadın akli basında değil kendine saygısı yok koca kölesi olmuş.
Ee peki görümcesi neden saygı duysun kendine saygı duymayana.
Abi de çapkın belalı bi tipmis.Böyle tipler aşırı kıskanç olurlar zaten cunku dışardaki her erkeği kendileri gibi zannederler.
Bu abinin baskısından kurtulmanın tek yolu evlenmek gibi görünüyor malesef.
Ve ben açıkçası bu abinin karısını sürekli yollayıp tek başına bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum.
Çünkü neden gelip kendisi kalmıyor kardeşiyle ?
Bize gel diye ısrar etmiyor veya?
Abi sürekli karısını böyle kardeşini bahane ederek yolluyor yapacağını yapıyor olabilir.
Kadının şartlarından hiç bahsetmemiş konu sahibi abisi belli ki anormal davranışlar içinde kadına ne tür eziyetler ediyo kim bilir kız kardeşine bunları yapan eşine ne yapmazYengeye hiç acımadım. Sen eşek olursan semer vuranın çok olur. Hayat bir erkek uğruna heba edilemeyecek kadar kısa ve güzel. Ezdirmeye devam etsin kendini.
Yazmış aslında konu sahibi. Evlenmeden önce abisi ayrılmak istemiş kadın intihar ederim demiş. Abisinden 6 yaş küçükmüş. Kadın bağımlı bence kaybetme korkusu var.Kadının şartlarından hiç bahsetmemiş konu sahibi abisi belli ki anormal davranışlar içinde kadına ne tür eziyetler ediyo kim bilir kız kardeşine bunları yapan eşine ne yapmaz
Belki mecbur kalmıştır bilemeyiz küçük yerlerde yanlış ilişkiler sebebiyle bi şekilde evlenip kendilerince çare buluyolar aile yapısı toplum baskısı vs vs bi ton şey olabilir hiç bi kadın istemez emir eri gibi olmayı aklı başında olgun biri itelemek yerine alır karşısına yenge sen neden yapıyosun bunları der kadın kadına iletişim farklıdır çözmek yerine abisi yüzünden yengesini aşağılaması çok yanlışYazmış aslında konu sahibi. Evlenmeden önce abisi ayrılmak istemiş kadın intihar ederim demiş. Abisinden 6 yaş küçükmüş. Kadın bağımlı bence kaybetme korkusu var.
Maalesef insan kendi değerini kendisi belirler. Yengenin kendine saygısı yokki başkasının olsun. Ben görümceye şaşırmıyorum o yüzden.Belki mecbur kalmıştır bilemeyiz küçük yerlerde yanlış ilişkiler sebebiyle bi şekilde evlenip kendilerince çare buluyolar aile yapısı toplum baskısı vs vs bi ton şey olabilir hiç bi kadın istemez emir eri gibi olmayı aklı başında olgun biri itelemek yerine alır karşısına yenge sen neden yapıyosun bunları der kadın kadına iletişim farklıdır çözmek yerine abisi yüzünden yengesini aşağılaması çok yanlış
Tamamen haksız olmayabilir ama o değerler ülke şartlarını düşünecek olursak eğer eğitimle kendini kurtaramayacağın bir yerdeyse oluşturulamıyor maalesef belli ki kadın bi şekilde bu hayata hapsolmuş abisiyle halletmesi gereken konuların acısını ondan çıkaramaz evde dayak tehdit var belki de o yüzden yapmak zorunda kalıyor tarafsız anlatmıyor konu sahibi kendine sorun olan kısmı biliyoruz.Maalesef insan kendi değerini kendisi belirler. Yengenin kendine saygısı yokki başkasının olsun. Ben görümceye şaşırmıyorum o yüzden.
Bence şu konuda cok haklısın kimse yok evde ohhh kafanı dinle yap Bi kahve ac TV yada Bi kitap oku sessizliği dinle süper terapi gibi gelir.. Arada Bi yalnız kalmak ne iyi keşke abin de biraz anlayışlı olsaMerhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?