Beni rahat bırakmıyorlar!

Yengenden hizmet mı bekliyorsun bu konu nerden tutsan insanin elinde kalıyor

Aslında sana acıyordum, ama yengeni yemek yapması için abinle tehdit ettigin asıl seninde abin kadar pis zihniyetli bir insan olduğunu gösterir. İnsallah yengen hepinizden kurtulur.

Gerçekten üzülüyorum o yengeye. O da meraklı değildir eminim size ve ailenize. Yazık kız gençlikte bir hata yapmış hala çekiyor ne bosanabiliyor nede birine siginabiliyor. Hiç son konumu oku deyip durma okudum canım tüm konularina hakimim. Yazık diyorum Allah kurtarsın kızı sizin elinizden. Hele ki şu son hemen yemek yap yoksa abimi aricam sozunuzden sonra.. Demiştin ki bir üyeye size yollayım çok merakliysan. Keske imkan olsa da yollasan gerçek insan erdemi ve davranışı nasıl olur görse. Zira yaşadığı ortamda vicdandan beslenen insanlar yok. Umarım yaşattiginizi yaşamadan ölmezsiniz. Umarım sizin gibi zihniyetsiz ve vicdan yoksunu gorumceleriniz olur. Hayat bu keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Eline sağlık. Cok güzel özetlemişsiniz

Konu sahibi yaş kaç yaş ?

Eğer sizin yengeniz ben olsaydım sizin suratınıza yaptığım yemeği fırlatır al sana yemek ara şimdi abini derdim.. Son konunuzu biliyorum... Orda yengeniz hatalı ama neden aynı tepkiyi abinize veremiyorsunuz ....? Sizin istediğiniz bence şu... Yengenizi abiniz sizin için öldüresiye dövsün.. Siz bunu istiyorsunuz...

Ee bundan sana ne

Ben de bunu dedim
Ben evi temizlerim o niye geliyor
Karısını başından atmak için beni kullandığını düşünüyorum artık
Abinizin görüştüğünüz kişiyle bir meselesi olabilir.Onu hiç gözü tutmamış olabilir.Belki de bu konuda haklıdır.Çünkü görüştüğünüz kişi de yengenize büyük tepkili.Ne olursa olsun, o sizin yengeniz.Ona laf düşmez.Bence sorun erkekler arasında.

Aynı düşüncedeyim.Doğrusu görüştüğünüz kişiyi de gözüm hiç tutmadı.Belki abinizin de tutmadı.Ne olursa olsun o sizin abiniz.Hiç kötülüğünüzü ister mi?

Bayilmiyorsa koşa koşa kızın ailesine niye sevgilisi var diye ispiyonlamis. Konu Sahibi az bile yapıyor.

Koni sahibi haklısın tamamen. Sana haksızsin diyenleri sakin dinleme.
Alma eve de.

Senin abinle aranda ensest bir şeyler var. Sen fakesin demiyorum bence gerçeksin. Abisine aşık ve paylaşamayan bi kadınsın. Şu yaşadığını söylediklerin hayalini kurduğun sapık fantazilerin. Burada yengene acıdım, sana değer verdiği kadar ona değer vermiyor dedikçe millet, sen artık egonu mu tatmin ediyosun yoksa başka bir şey mi yapıyorsun bilmem. Bence hastaneye yatırılman gerekiyor çok tehlikeli düşüncelerin.

Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu

Tüm yazilanlari tek tek okumadim ama onceki konularinizi da biraz biliyorum.

Konularda "genelde" ortak bir sonuca variliyor hatalı kisi/ kisiler ve yapilmasi gerekenler konusunda.

Ancak sizin yasadiklariniz forumu ikiye ayirdi sanirim. Sizi hakli bulanlar ya da yengenize aciyanlar. Abi tarafinda olan yok sanirim :))

Yengeniz zamaninda hakkinda hayirli olani istemek yerine intihara kalkisarak abinize eş olmus ve kendi etmis, kendi bulmuş. Ne diyelim Allah yardimcisi olsun.

Siz ise yahu ben akli basinda kac yasinda kadinim bi rahat birakin, babam izin veriyor abime ne oluyor diyorsunuz ki bence de haklisiniz bu konuda.

Yengeye iyi davran diyenler yengenin ispiyonculugundan rahatsiz olmayanlar. Yani kadin arkadasca yaklasmiyor ki arkadas gibi muameleyi hak etsin.

Ancak yenge ne yapsin kuzum abin laf anlamiyor. Kadincagiz bana ne gitmem diyemiyor demek ki.

Sen bence bu savastan, bermuda seytan ucgeninden çik.

Abine, yengene ofkelendikce kendini de zehirliyorsun. Allah babana uzun omur versin o senin tarafinda zaten.

Ama artik tepkilerini bi kontrol et lutfen. Dise dis gitmez bu isler, iki kadin abin yuzunden birbirinize girmeyin. Yani sen de olgun ol lutfen yengeni koruma, kollama tamam o seni ispiyonladi ama onun kotu olmasina da ugrasma yani, hani abini aramak falan ne gerek var.

Seni anliyorum madem buraya yemek yapmaya gonderildi ben istemedigim halde zorladilar o da yapsin o zaman diyorsun. Abine ofkeni yengeden cikariyorsun ama yapma bak kadin dayanismasi diye bisey var biliyorsun ha yengen sana dayanak olmuyor haklisin ama bari sen baska bir kadini zora sokma. Kendine olan saygindan kendi prensiplerinden dolayı.

Bu olay boyle gider, sen evlenince abinin cenesini kocan kapar. O gune kadar idare et yapacak baska bisey yok sen hakli da olsan karsilik verdikçe abin cosuyor olan da sana ve yengene oluyor.

Acmazsin kapiyi olur biter yani, yengende cok ezdiriyor kendini birak naparsa napsin yengende az degil ya abinin dedigi herseyi yapan birisinden ne bileyim ben bunu normal görmem zaten altinda alt niyeti vardir derim, yetiskinsin abin kabullenemiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…