- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yengenden hizmet mı bekliyorsun bu konu nerden tutsan insanin elinde kalıyorKızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Gerçekten üzülüyorum o yengeye. O da meraklı değildir eminim size ve ailenize. Yazık kız gençlikte bir hata yapmış hala çekiyor ne bosanabiliyor nede birine siginabiliyor. Hiç son konumu oku deyip durma okudum canım tüm konularina hakimim. Yazık diyorum Allah kurtarsın kızı sizin elinizden. Hele ki şu son hemen yemek yap yoksa abimi aricam sozunuzden sonra.. Demiştin ki bir üyeye size yollayım çok merakliysan. Keske imkan olsa da yollasan gerçek insan erdemi ve davranışı nasıl olur görse. Zira yaşadığı ortamda vicdandan beslenen insanlar yok. Umarım yaşattiginizi yaşamadan ölmezsiniz. Umarım sizin gibi zihniyetsiz ve vicdan yoksunu gorumceleriniz olur. Hayat bu keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Konu sahibi yaş kaç yaş ?Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Eğer sizin yengeniz ben olsaydım sizin suratınıza yaptığım yemeği fırlatır al sana yemek ara şimdi abini derdim.. Son konunuzu biliyorum... Orda yengeniz hatalı ama neden aynı tepkiyi abinize veremiyorsunuz ....? Sizin istediğiniz bence şu... Yengenizi abiniz sizin için öldüresiye dövsün.. Siz bunu istiyorsunuz...Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Ee bundan sana neKızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Tamam gelsin. Siz de muhattap olmayın. Suratına bike bakmaya tenezzul etmeyin ki istenmediğini anlasın. Sizi abinize şikayet etmis kardes arasina nifak sokmuş kadın. Ben olsam ben de suratina bakmak istemem.Abiniz size güvenmiyo kuyruk gönderiyo.
En ufak seyde suratına vurun. ''Ben seni istemedim duruyosan abim yuzunden'' gibi konusun. Hiç sevmem emrivaki işleri
Abinizin görüştüğünüz kişiyle bir meselesi olabilir.Onu hiç gözü tutmamış olabilir.Belki de bu konuda haklıdır.Çünkü görüştüğünüz kişi de yengenize büyük tepkili.Ne olursa olsun, o sizin yengeniz.Ona laf düşmez.Bence sorun erkekler arasında.Ben de bunu dedim
Ben evi temizlerim o niye geliyor
Karısını başından atmak için beni kullandığını düşünüyorum artık
Aynı düşüncedeyim.Doğrusu görüştüğünüz kişiyi de gözüm hiç tutmadı.Belki abinizin de tutmadı.Ne olursa olsun o sizin abiniz.Hiç kötülüğünüzü ister mi?Görüştüğünüz çocuk yengenizi dövecek mi? Öldürecek mi?
Bir de gayet rahat yazıyorsunuz 'onu abim bile kurtaramayacak' diye.
Ne kadar kötü olursa olsun, abinizin hanımını,
el oğluna hırpalatmak istemenize diyecek bir şey bulamıyorum.
Dün bir bugün iki,sevgilinize aile meselelerini anlatıp akrabalarınızı kötülemek size ne kazandıracak? Merak ettim.
Abinizin görüştüğünüz kişiyle bir meselesi olabilir.Onu hiç gözü tutmamış olabilir.Belki de bu konuda haklıdır.Çünkü görüştüğünüz kişi de yengenize büyük tepkili.Ne olursa olsun, o sizin yengeniz.Sevgilinize laf düşmez.Bence sorun erkekler arasında.
Bayilmiyorsa koşa koşa kızın ailesine niye sevgilisi var diye ispiyonlamis. Konu Sahibi az bile yapıyor.Allah size siz gibi görümce versin de o zaman görün.
Ne kadar kötü niyetli birisiniz siz ya.
Hem kadini her işe koşturup kullanıyorsunuz hem de tü kaka.
Vallahi yengenizin gözünün açılmasını çok istiyorum. Eminim o da bayılmıyordur sizin ardinizdan koşmaya
Senin abinle aranda ensest bir şeyler var. Sen fakesin demiyorum bence gerçeksin. Abisine aşık ve paylaşamayan bi kadınsın. Şu yaşadığını söylediklerin hayalini kurduğun sapık fantazilerin. Burada yengene acıdım, sana değer verdiği kadar ona değer vermiyor dedikçe millet, sen artık egonu mu tatmin ediyosun yoksa başka bir şey mi yapıyorsun bilmem. Bence hastaneye yatırılman gerekiyor çok tehlikeli düşüncelerin.Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken olduSenin abinle aranda ensest bir şeyler var. Sen fakesin demiyorum bence gerçeksin. Abisine aşık ve paylaşamayan bi kadınsın. Şu yaşadığını söylediklerin hayalini kurduğun sapık fantazilerin. Burada yengene acıdım, sana değer verdiği kadar ona değer vermiyor dedikçe millet, sen artık egonu mu tatmin ediyosun yoksa başka bir şey mi yapıyorsun bilmem. Bence hastaneye yatırılman gerekiyor çok tehlikeli düşüncelerin.
Acmazsin kapiyi olur biter yani, yengende cok ezdiriyor kendini birak naparsa napsin yengende az degil ya abinin dedigi herseyi yapan birisinden ne bileyim ben bunu normal görmem zaten altinda alt niyeti vardir derim, yetiskinsin abin kabullenemiyor :/Merhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
Ensestlik ne ,tövbe tövbe.O kadar da değil.Neler yazıyorsunuz?Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?