Beni rahat bırakmıyorlar!

Bence siz kesinlikle normal değilsiniz. Burdan bakınca abisini paylaşamayan, onu eşinden kıskanan “ön koltuğu kaptım “ modunda olan görümce gibi duruyorsunuz. Yazdıklarınız fazlaca kurgu. İçinizdeki öfkeyi burdan kusuyorsunuz. O kimki elini sıkacağım, o dış kapının mandalı diyorsunuz ama, abinizin eşi gayet de ailenin bir bireyi oluyor. Bunu kabul edip önünüze bakın derim. Bir de öğretmenlik yapıyormuşsun. Bu kadar öfkeli ve bu kadar çözümsüz bir insanın kendi çocuğuma öğretmen olsun istemem.
Babama dersem şunu yapar, sevgilime dersem bunu yapar diyene kadar herkesle konuşarak çözüm bulabilirsiniz. Bunu yapamıyorsanız ya özgüveniniz yok ya da sizin bu ergen tavırlarınız sebebiyle etrafınızdaki kişilerin sizin fikirlerinize saygısı yok!

Konularınız bir tek bana mı ilginç geliyor acaba..
Markete bile peşinizden yengenizi gönderiyor demek, yahu siz öğretmendiniz değil mi?
Üniversiteye giderken de yengen okula geliyor muydu bari, sınavlara da birlikte giriyordunuz kesin..

Çok üzüldüm yengeye ya okudum eski konularınızı .
ordan oraya acaba isteyerek mi yapıyor bunları hayır bence abinizin zoruyla yapıyor .
Bence biraz empati yapın yengenizin yerine koyun kendinizi abinizle halledin mesalenizi yengenizle değil
Acık ve net kadın kendi isteğiyle yapmıyor acaba abiniz nasıl korkutmuşsa kadını her dediğini yapıyor Çok üzüldüm kadına

Allah size siz gibi görümce versin de o zaman görün.
Ne kadar kötü niyetli birisiniz siz ya.
Hem kadini her işe koşturup kullanıyorsunuz hem de tü kaka.
Vallahi yengenizin gözünün açılmasını çok istiyorum. Eminim o da bayılmıyordur sizin ardinizdan koşmaya

Vay, yengeye gel! Benim yengemden abim böyle bir sey istese, kadin uçan tekme atar abime.

Üstelik ne şımarık şeysin sen öyle? Yok ben yanlız kalabilen bir genç kızım v.s. Resmen kaynanasın sen, annen giderken sen dönüyordun galiba.

Biraz hoşgörülü ol, olgunlaş yahu.

Aman Allahım ocaklardan ırak..

Yengeye acıyan arkadaşlar yapmayın lütfen hadi abi zorla başına yolluyor kızı ispiyonlamadısı için kim zorlamış acaba yolda arkadaşıyla görür görmez hemen kardeşin erkeklerle fingirdiyo diye evde kaos yaratmak nedir
Konu sahibi ara babanı abinle koşsun

Teşekkür ederim beni anladığınız için

Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı

abini de seni de bir hastaneye kapatıp komple çekap yaptırmalı

ya bir şey diyecem banlanırım diye korkuyorum..lütfen bir psikiyatriye git LÜTFEN

ya bir şey diyecem banlanırım diye korkuyorum..lütfen bir psikiyatriye git LÜTFEN

Saka gibi dimi. Bir insan nasil bu kadar kotu kalpli olur aklim almiyor. Yemek yap yoksa abime soylerim!! Allah yardimcisi olsun diyebiliyorum banlanmamak icin.

Acaba ne yaşıyor abinden yengende her şeye he diyor
ben önceki konunu da okudum tabiki dememesi lazım sonuçta sadece yürümüşsünüz ama abinin nasıl bir baskısı olmuşta öyle demiş belki yürümüştür demiştir sadece yengende abin abartmıştır çünkü abin pek aklı selim durmuyor anlattıklarından.ve ne demek konuştuğum çocuk yengemi görse ne yapar bilmiyorum nasıl cümleler bunlar bir insanın kalbi bu kadar kötü olmamalı bence birde ilerde sende yengenin konumunda olmayacağın ne malum bugün iyi davranan arkadaşın belki aynı şeyleri senden isteyecek kız kardeşimle git gibi emtati biraz empati Allahım kalp güzelliği versin size inş.

Git bir psikolojik yardim al, zaten hiç gerçek gelmiyorsun. Hayal dünyanda yaşanıyor bu olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…