Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdıkların ıcın cok tesekkur ederım bunlar cok ısıme yarayacak gıbı gozukuyor. Tecrubelı bı kac ınsan soyle yazsa fıkır verse kafam rahatlayacak. Peki ben sımdı ararsa acmayayım mı?
Ama su anda da cok soguk davranıyo :'( kıskandıgı ıcın arıyo soguk davranıyo bunun ıcın mı arıyorsun dıyorum yuzume kapatıyorayrılacaksan da acık acık soyle bana aıleme de gereklı acıklamayı yap dedım banane senın aılenden dedı. ve ıkı gun oncesıne kadar babanla konus nısanlanmak ıcın tarıh ıste dıyordu bende babamla konustum babama sozler verdım onun ıcın ona guvenerek yaptım bunları ve su anda bırakılmak üzereyım..
Fazla üstüne gitme,''ayrılcaksan ayrıl açık açık söyle bana'' tarzında sorularla baskı kurma.Sinirlenmiş ve bi sinirlede sana bunu söylemiş.Sinirliyken hepimizin ağzından buna benzer cümleler çıkıyor.Ayrıca ilişkinizin daha 5.ayı .Bazı şeyleri konuşmak ve evlilik gibi ciddi bir duruma adım atmak için erken değil mi ? Ayrıca sanırım siz bu konuları telefondan konuşarak halletmeye çalışıyorsunuz.Bu tür mevzular telefonda konuşulacak şeyler değil.Yüz yüze konuşmanız her ikiniz içinde daha sağlıklı olacaktır.Çünkü yazdığınız ve söylediğiniz şeyler ;karşı tarafın yanlış anlamasına sebebiyet vermiş.Bence panik yapmaya gerek yok.Sadece bekleyin.Herşey gönlünüzce olur dert etmeyin.Durumuda varmış zaten sevgilinizin.İki üç laf eder;sonra yine senin istediğini yapar tabi gerçekten seviyorsa![]()
Ben yapamıyorum bunu hıc :/Çok normal bence sinirliyken herkes söyleyebiliyor; keske seni sevmeseydim, seni sevdiğime pismanım gibi...
ARARSA AÇMA....KOY AĞIRLIĞINI SENDE...sevmiyorum diyeceğim gidecek seviyorum diyeceğim gelecek..oh ne ala seni çantada keklik görmesine izin verme..beni eskisi kadar sevmiyorsun ya oyüzden telefonlarını açma gereği duymadım dersin vakti gelince..
şunuda belirteyim erkek milleti zor olanı sever..o yüzden gönlünü kolay almasına izin verme..
HaklısınPeki bana ulasamayınca kardesımı ya da evdekılerı ararsa evdekılerın haberı yok aramızda olanlardan tam yazdım mesaj geldı senı cok sevıyorum bırakmak ıstemıyorum gece konusalım dıye ne yapayım agırdan satayım mı yoksa yıne alttan alan taraf mı olayım ?
tabiki kesinlikle kendini ağırdan sat , sakın alttan alma yoksa hep alttan almanı bekleyecektir nasıl alıştırırsan hep öyle gider canım bunuda unutma