Beni sevmeyen adama seni seviyorum dedim.Çok pişmanım, ne olur derdime ortak olun :((

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
421
95
318
Merhaba arkadaşlar...

Ben çok kötü bişe yaptım. Benliğimden koptum, ben ben değilim sanki..
Olayı en başından anlatayım. 4-5 ay önce idi ilk tanıştığımızda. Bana yaklaştığında ben onu reddettim, hiç tanımadığım için istemedim. Tersleyip durdum. Ama sonra ilgimi çekmeye başladı. Bir adım yaklaştım ona. Sonra benle 2-3 gün hiç konuşmadı.

Sorunun ne olduğunu sorduğumda... Arkadaşının bana teklif ettiğini öğrenmiş ve ben böle bişe yapamam dedi. Aramızda bişe yoktu aslında. Biz arkadaş değil miyiz, bu sorun mu dedim. Hayır o zaman sorun yok dedi. Görüştük .. Bu ilk görüşmemizdi. Ve her şey olumluydu. Ayrıldıktan sonra benden telefon numaramı istedi ve konuştuk bi süre. Bu süre zarfında yüz yüze pek görüşmedik. Sadece mesaj işte. 20 gün sonra filan bana benimle bi daha hiç konuşmak istemediğini söyledi. Nedenini sorduğumda arkadaşından dolayı, aşık olmaktan korkuomuş cart curt. 2 gün boyunca uğraştım, o kadar çok çabaladım ki. Bunun engel olamayacağını anlatmaya çalıştım, çırpındım çırpındım. Ama o çok soğuk kanlı davrandı ve niyetinden vazgeçmedi.

Sonra okullar açıldı. Onu yeniden gördüm. Aylarca bi kerecik bile konuşmamamıza rağmen onu hiç unutamamıştım zaten. Gördükçe duygularım yeniden kuvvetlendi (
Oluşturduğu tablo hep şuydu; 'ben doğru, dürüst bi insanım aslında seni istiyorum ama arkadaşımın teklif ettiği kız ile yapamam'..
Bense bunun geçerli bi sebeb olmadığını düşünmüştüm hep. Sonra 1 a önce filan, bi anlık boşluğuma geldi. mesaj attım nasılsın dedim. Sonra yine attım. Hep eskiler karıştırdım, sürekli sorular sordum eskiye dair. Sürekli üsteledim. O ise hep cevapsız bıraktı sorularımı.

Sonra saçma sapan bir sürü olay oldu. Bi gün konuşmak istediğimi söyledim. Görüştük, konuştuk. Karşımdayken ondan yine güven, huzur aldım. Ama sevgi göremedim ( Çünkü artık beni sevmiyo ve istemiyodu. Bense umut ettim, peşinden koştumm, didindim... ama karşılığını hiç alamadım. Bi tatlı söz, bir adım. Hiç bişey, sıfır.

Ama onu öyle çok seviyodum ki, gururum umurumda değildi. Bi yerlere davet ettim, her sabah mesaj attım. Ama hep yine konu eski meselelere geldi, ve hep tartıştık kavga ettik. Defalarca hiç konuşmama safhasına geldik. hep benim çabalarım ile yeniden düzeldi. Çok sıkıldığını söylüyodu hep bana.

Dün yine tartıştık mesajla... Gel oturup konuşalım bi sonuca bağlayalım dedim ben. Gelemem dedi. Gel diye ısrar ettim. Gelemem diyorum neden anlamıyosun, neden her şeyi üsteliyosun, sorguluyosun bırak artık bu işleri filan dedi. Sonra ben ona beni kaçıncı kez ağlattın dedim. Çocuk musun sen, boşu boşuna kendini heder ediyosun. Sen nasıl bi şeysin uğraşmak istemiyorum artık seninle dedi. Korkaksın sen dedim. Yanına gelmediğim için mi korkağım, yeter uğraşamicam artık senle dedi. Okurken yüreğimden bişeyler kopup gitti... incindim incindim incindim.

Çocuk değilim ben dedim. Ağlıyodum o an, bi anlık sinirle ona onu sevdiğimi söledim. Benden yana bi şey yok bil bunu, ya sevdiğinle yetinirsin yada boşvericeksin. Seçim senin dedi. Sen buna karışamazsın dedim , sadece söyledim rahatladım dedim. Söledikten 2 dakika sonra öyle bi pişmanlık çoktü ki üzerime. Hayatımda hiç bu kadar küçülmemiştim... Bi erkeğin yapması gereken her şeyi bi bayan olarak ben yapmıştım. Umut, dua ve emek...

Ama karşılığı yoktu, bile bile vardım üstüne... Şimdi ne yaparım, ne ederim bilmiyorum. En çok zoruma giden ise beni çok yanlş tanıması oldu. Rezil, rüsva, yapışık, yılışık, gurursuz, takıntılı... Bi kerecikk olsun göremedi benim normal hallerimi ((

Çünkü aşk dengesizlik işidir. Her ne kadar düzeltmeye çalıştıysam olmadı işte, olmadı.
En yakınımdaki arkadaşım ile konuşuyolar..ve öyle yakınlar ki. Çok iyi anlaşıyolar. çünkü ben onun gibi olamadım, kendimi hep yanlış yansıttım Sevmek böyle bişey işte, aptallaşıyo insan. Şu an geriye bir avuç pişmanlık kaldı... Gece boyunca uyumadım. Düşünüp duruyorum. Toparlanamıyorum, hayatımı normal akışına döndüremiyorum.

Ne olur yardım edin bana ( İçimi buraya döktüm ağlaya ağlaya...

seni cok iyi anliyorum. Ask gercekten insani cok degistiyor. Normalde asla yapmaycagin seyleri yapiyorsun, taviz ustune taviz veriyorsun, hele ki kovalayan konumundaysan vay haline.. Ama bu is cok umutsuz. Tamam zamaninda bi yakinlik olmus sen kabul etmemissin, sonradan sen sevmissin ama o duygularina yanit vermiyor. Artik geri cekilmelisin. Simdi sussan belki merak edecek seni zaman gectikce. Ama sen usletelemeye devam edersen yakinda senden kurtulduguna sevinecek biri haline gelecek bu kisi.

Askta kovalayan taraf olmak kadinlara yakismiyor- bu bi gercek ister hosuna gitsin ister gitmesin. Ve sen usteledikce o daha da cok kacar. Onu ikna etmeye calisarak, sevdigini soylereyek kendini sevdiremezsin. zaten ilginin farkindaymis, bir de ona sevdigini soylemen gereksiz olmus ama cokta pisman olmana gerek yok. Artik icinde hic bisey kalmasin. duygularindan sonuna kadar haberdar ettin onu. Artik gerisi ona kalmis. Cevap verecek gibi gorunmuyor. Sende artik lutfen daha fazla israr etme. Zorla guzellik olmaz.

Zor olsada bu isin olmayacagini kabul et ve hislerinin bitmesine izin ver.

O kadar çok haklısın ki... Bütün bunları biliyorum, hem de nasıl biliyorum. Fakat olayın içindeyken ne yaptığımı bilemedim işte. Dayanamadım, duramadım her seferinde...

Benimki 'tekmeye kafa uzatmak' gibi bişedi. Tam olarak tarifi bu yani. Evet seviyorum demek de çok gereksizdi. Belki de inanmadı bile.
Bana git Allah aşkına sen nasıl bişeysin, uğraşamicam artık seninle dedi. Ona beni kaçıncı ağlatışın bu dedim. Çocuk musun sen ya gereksiz yere kendini heder ediyosun yeter artık dedi. Onu canından bezdirmiş olmalıyım ki bana bunları söyledi.

En çok istediğim bi gün bütün saçmalıkları onu sevdiğimden dolayı yaptığımı anlaması :2:
Çocuk değilim, kaç yaşında insanım ya.

Evet hiç bi zaman bana geri dönüşü olmayacak onun. Bunu çok iyi biliyorum. Çoktan yapmam gereken şeyi şimdi yapacağım sanırım. Onu unutacağım (
Fakültede karşıma çıkacak, yolda, şurda, burda... Allahım ne yapacağım, çok utanıyorum (

sen onu arayip sormayi kesip, hayatina devam ettikce hislerin ister istemez azalacak. zamanini surekli onu dusunerek gecirme. Bu bi surec ve sen bu zamani onu unutmak icin kullanmalisin. 3-5 ay onu arayip sormadiginda senin icin herkes gibi biri haline gelecektir. o zaman zaten anlar ona o tarz davranislarinin sevgiden geldigini ama artik senin icin hic bir anlam ifade etmedigini.

Elimden geleni yapıyorum canım. Arkadaşım gözümün içine baka baka her gün onunla mesajlaşıyo, gülüşüyo filan... İçim gidiyo.
Dün gece bana mesaj attı, iyi geceler dedi. O kadar çok soğuğum ki cevap vermek istemedim. Hiç beklemediğim bi mesajdı. Sonra düşündüm ona onu sevdiğimi söyledim karşılık alamadım diye tavır yaptığımı düşünecek dedim. Çocuk dedi bana, iyice çocuk diyecek dedim. Sana da iyi geceler yazdım, elim hiç varmayarak

Onca şey oldu, hala kafamı karıştırmaya devam ediyo. Yeter artık ((

Bana 'ben senden sırf arkadaşım yüzünden vazgeçtim' diyen adam, şimdi benim en yakın arkadaşımla o kadar yakın ki. Şu çelişkiye bakar mısın canım ?
İkisi de gözümün içine baka baka beni hiçe sayıyolar. Ama asıl hiç olanlar onlar, benim gözümde.

KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR HESAP DÖNER... Dua ediyo ve sabrediyorum

Son düzenleme:
Okadar çok kişinin okuması ve bukadar az kişinin cevap vermesi yazık yani insanlar fikirlerini söylemekte nekadar üşengeçler. Canım bence şimdi sen yaptıklarının tam tersini yap görünce kafanı çevir o bişey desede sen cevap verme hiç bi şekilde ufacıkta olsa umursamadıgını göster kaçan kovalanır hep böyle oluyor özellıkle sen kızsın çok daha agır olmalısın konuştugu kız senden dahamı guzel dahamı ıyı ? Hıc farketmez erkekler bayanda (helede bu devirde) bence kesinlikle görünüşten çok kişilik arar durumda...

Onu yücelttiğin gibi alaşağı yapmasını da bileceksin..Onurunu da düşünmen lazım artık...iyi yapmamşıssın üsteleyerek..Bir kere yaptın artık yapmazsın bir daha,sana ders olur..Hem belki o kaçtıkça senin kovalayasın geliyor,birşey sanıyorsun onu..Belki aşık bile değilsin..Seni seven biri olacaktır birgün..

Son düzenleme:
ask ilk önce ucurur, sonrada yerden yere vurur, isini bitirir, hic olmamis yasamamis saymaya bakmali, baska care var mi adam sevmiyorsa...

Adam sırf sen arkadaşının sevdiğisin diye senden soğuyor ama sen ona onu sevdiğini söylediğin halde senin arkadaşınla görüşüyor, pehhhh!

Anşamadığım nokta madem senden bıkmış, çekilmicek! bir insanmışsın ya hani neden sana ''iyi geceler'' temennisinde bulunuyor? Biraz daha mı rahatsız edilmek istiyormuş? Ona ne ki senin gecenden!

Benim gözümün içine baka baka sevdiğimi bildiği halde fingirdeyenlere eyvallahım yok. Bırak kendi çöplüğünde yaşasın sen ona büyük gelirsin canım.

Yaptıklarından pişman olma sen ilerde ''keşke'' demiceksin ne mutlu! zaman herşeyin dermanı hoş onlar bu potansiyelle ilerlerseler zaten otomatikmen gözünden düşecekler.

Herşeye rağmen mutlu ol!

Söyledikleriniz benim için öyle çok önemli ki..
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım. Sürekli aynı ortamda karşılaşıyoruz ama yüzümü çevirip bakmıyorum bile. İçimden geçen, yapmak istediğim her şeye ambargo koyuyorum.
En yakınımdaki arkadaşım ya düşünsenize.. o kadar acı ki. Ama Allaha bıraktım her ikisini de.

Evet; yaşadıklarımdan ders çıkarıyorum canım. Demek bunu da yaşayacağım varmış

Ayyy aynen öyle biliyo musun. Ben kovaladıkça onun egosu tavan yaptı. Sinir oluyorum düşündükçe. Canım aylarca tek kelime dahi konuşmadık ama ben onu bi an olsun aklımdan çıkaramadım, kahretsin

ask ilk önce ucurur, sonrada yerden yere vurur, isini bitirir, hic olmamis yasamamis saymaya bakmali, baska care var mi adam sevmiyorsa...

Düşünmemeye çalışıyorum, hayatıma bakmak istiyorum .. Bu yıllar benim en güzel yıllarım olmalıydı halbuki

Haklısın canım sonuna kadar haklısın.

Ben de bunu anlamadım işte. Kurtuldum bu kızdan, artık uzak durayım aman aman bi hali vardı. Bi baktım 2 gün sonra iyi geceler dedi. Noluyo ya dedim içimden. Resmen başından def eder gibi konuştu benimle en son..
Aynen öyle yapıyolar. Her şey gözümün önünde oluyo. O arkadaşa da yazıklar olsun, o seviyorum dediğim şahsa da.

Çoook sağol canım yaa, hepiniz çok sağolun.

Düşünsenize canlar, dün kantinde oturuyoruz..

O arkadaş grubuyla ayrı, ben arkadaşlarımla ayrı yerde.
Arkadaşım birine mesaj attı. Gözü sürekli ona kayıyo filan. Ben bile bi kerecik olsun bakamazken. Telefonunu istedim mesaj atabilir miyim dedim. Ve şeytan dürttü işte..bi bak mesajlara dedi. Öyle bi niyetim yoktu aslında.

Baktım. Ona mesaj atmış. O an çalan şarkının sözlerini yazmış...sonra sohbet devam etmiş.
Bi düşünsenize aynı ortamdalar ve mesajlaşıyolar. Var mı böyle bişey ?

Arkadaşım olan şahıs (ayrıca ev arkadaşım) resmen ona sürtünüyo söylemesi ayıp. Süreki mesaj atıyo, görüşmek için fırsat kolluyo, yamanıyo. Ve onun benim için ne kadar değerli olduğunu, onu ne kadar sevdiğimi bile bile...

Tek diyeceğim şu; ALLAH KİMSEYE KÖTÜ ARKADAŞ VERMESİN.
O çok tehlikeli bi kızmış. Hırsından ve kıskançlığından dolayı yapabilecekleri beni ürkütüyo.

O gerizekalının hatası da karşılık veriyo işte. Bana 'arkadaşının benden bi beklentisi mi var' demişti. İçime kurt düşüren bu laf oldu işte. Gerçekten de beklentisi var. Her şey gözümün önünde oluyo, çok canım acıyo. Aptal değilim, her şeyin farkındayım

Boş ver onu,olmamış gibi yap,zaten aranızda geçen birşey bok,sana hayrı hiç yok,zararı var,düşünme artık...Ondan sana yar olmaz..Gönlüne başkasına ayır artık,gelmese de onu bekle..
Ev arkadaşınla da mümkünse evleri ayır,mümkün değilse ikisini başbaşa bırak,bakarsın arkadaşın da yara alır ondan,beraber olsalar bile umursama..Ev arkadaşınla kibarca konuşa da bilirsin,bunu sana yakıştıramadım diye ama büyütmeden,edebini bozmadan..

Kız ile aynı evi paylaşman kötüymüş :-(. Bırak ondan arkadaş falan olmaz, o bu yaşına kadar ''arkadaş'' ın özünü bırak, kelime anlamını bile kavrayamamış. Heyhat! Adama söyleyecek bir sıfat bulamıyorum.

Şimdi düşündüm de acaba bu adam arkadaşının sana olan ilgisini hazmedemediği için mi aranıza yakışıksız bir mesafe koymaya yeltendi. Yani düşün siz birlikte olsaydınız sonuçta diğer arkadaşla da aynı ortamlarda görüşücektiniz, belki bu da bunu sindirememiştir?

Olsun arkadaşım üzülme yine bak adam kendisinden soğutmak için eline koz vermiş. Güya kendi arkadaşı için senden soğuyup, senin arkadaşınla fingirdeşiyor, daha ne olsun. Açık açık maliyetine ortaya koymuş .

Evet hayrı filan yok bana, sadece dert veriyo. Dönem sonunda mutlaka çıkıcam bu evden zaten, hemen yapamasam bile. Yok canım ya konuşamam, kesin kavga çıkarır. Çok çirkeftir kendileri, sölemesi ayıp. Susmayı tercih ediyorum, konuşmam gereken her yerde sustuğum gibi yine

İkisi de birbirini çok iyi tamamlıyolar yani. Dün gece saatlerce konuştular. Çok canım yandı çooook... Ama nafile.

Bence aptalca bi bahane canım. Benim o arkadaşı ile hiç bir yakınlığım olmadı. En başından beri tavrımı koydum, istemedim. Zaten her ikisini de sonradan tanıdım. O arkadaşı ile hiç aynı ortama girmioruz bile yani.

Aynen öyle oldu valla. Ben de nasıl soğusam diye düşünüyodum. Karakterini gösteriyo yavaş yavaş... Ben de onu adam sanmıştım, değer vermiştim

Canım bu duruma herkes düşebilir üzme kendini olan olmuş artık.Keşke bu çocuğun üstüne gelmeseydin o zaman o senin peşinden koşardı çünkü seni ulaşılmaz görürdü.artık çok geç yeni bir sayfa açıcaksın kendine o yaklaşmaya çalışsa bile sen uzak durucaksın bundan sonra.

bu kadar kahrolma bence.. her insanın duyguları wardır.. sen söyledin o anlamadıysa sorun sende değil. ayrıca gerçekten sewseydi o arkadaşını bahane etmezdi çünkü en başta o seninle konuşmak istenmişti.. üzülme.. hayat devam ediyor ve bugünlerini gülerek hatırlıycaksın.. garantili bişe bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…