Beni sevmeyen adama seni seviyorum dedim.Çok pişmanım, ne olur derdime ortak olun :((

Seni cok iyi anliyorum insan bazen cok yanlis davranabiliyo yapabilcegin en guzel sey sessiz kalmak. Ve karsisina cok guclu ve guzel cikmak. Onu hic takmiyomussn hayatindan cok memnunmussun gibi davranicaksin ve senin o umursamaz hallerini gorunce eminim ki bi pismanligi dogacak. Dogmuyosada bosver gitsin baska insan mi kalmadi sanki zamanla herseye alisirsin onun yoklugunada alisirsin kendjni dusurmye gerek yok:)

amaaan herkes ne gurursuzluklar yapıyor bir zaman
siz de gördükçe çevrenizdeki kızlar neler yapıyor ...diyeceksiniz ben de üzülmüştüm gurursuz kız oldum diye diyeceksiniz
aşk insanın gözünü kör ediyor bu bir gerçek
o yüzden de bunun kızı erkeği yok
herkes saçmalıyor herkes mallaşıyor herkes kendinden beklemediği şeyler yapıyor..
bırakın boşverin yahu
çok normal yaşadığınız şey küçülmediniz yani..

Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için..
Aslında 3 sene önceki bi olay bu ama yeniden üstlere taşındı konu
Ben çok iyiyim artık o günleri unuttum. Sızısı kaldı belki ama tecrübe edindim yaa. Başına gelenler hiiiiç üzülmesinnn yıllar sonra hepsi geçecek

ben de beni sevdiğini bildiğim halde bişey diyemiyorum. bu daha saçma bence..
Eğer karşındakinden bi Işık bi umut alabiliyorsan söyle.. Ama benim gibi hiç bi duygusu olmayan birine de söyleme üzülürsün diye.
ben dayanamıyor sonucuna katlanırım diyorsan söyle. Karşılığı olmayınca üzülüyo insan çünkü

benden hoşlandığına beni sevdiğine eminim. ama heyecanlanıyorum işte. bakalım sonumuz ne olacak :)

Vallaha tam 3 hafta önce gecenin bir yarısı dayanamadım bende itiraf ettim. İçimde ne varsa yazdım. Benim ettiğim tüm dualar sensin ,yediğim yemekte içtiğim suda,attığım her adımda sen varsın dedim. Ben seni çok masum sevdim ne malına,ne de başka birşeyine baktım. Sadece akşam geldiğinde kapını açan ben olmak,sana sevdiğin yemekleri yapmak istedim dedim. Ve daha birsürüsü... Upuzun bir whatsapp mesajı düşünün. Benim için bir erkeği sevmesi çok zor birşeydi ve ben ilk aşkımı gittim ona oldum. Söylediğim için pişman mıyım ?" HAYIR. İyiki dedim iyiki bu adamı sevmişim. O kadar nazikti ki bana o gözle bakmadığını söylerken. Beni adam yerine koyduğun için teşekkür ederim. Ne olur bana kızma beni affet. Hakkını helal et ,senin benim için üzülmen bile hak dedi.Dünya üzerinde kaç erkek bu kadar nazik olabilir ki. Belki bir başkası olsa dalga geçerdi,cevap bile vermezdi. Ve bugün hiç beklemediğim bir anda onu gördüm. Ne yapacağımı bilemedim. 3 haftada atlattım diye kendimi avutuyormuşum... Ellerim titredi yüzüne bile bakamadım. İnşallah günün birinde senin gibi bende atlatırım acıyı. Çok zormuş hemde çok...

Canım hiç üzülme. Çünkü karşındaki insan gayet kibar tepkiler vermiş sana. Sen de hiç üsteleme sakın ekstra bişey yapma.. Zaman'a bırak ve dua et. Allah gönlüne göre versin Nasılsın şimdi ?

Amin canım. Duamı eksik etmiyorum ve ekstra en ufak bişi yapmıyorum. Anlayış gösterdim. Ben elmayı sevdim diye elma da beni sevmek zorunda değil öyle değil mi? Şimdi nasılım sorusuna gelecek olursak inan net cevaplar veremiyorum. Daha 2 gün önce gördüm. Hala gözlerine bakamıyorum. Biraz canım yandı aslında. Bizim bir whatsapp grubumuz var ve orda benim canımın yanıp yanmayacağını düşünmeden hayatında birisi olduğunu söyledi. Zor bir durum. Mutlu olmasını istiyorum gerçekten bunu içtenlikle diliyorum. Beni sevecek insan da çıkacak birgün karşıma. Birgün olmadı diye üzüldüğüm duama gün gelecek iyiki olmamış diye şükredeceğim. Elbet acısı geçecek ama bu aralar üzülüyorum ister istemez...

Üniversitede bi psikiyatri hocam vardı.
Size karşı duygularını söyleyen birini reddettiğiniz oldu mu demişti. Hemen hemen herkeste olmuştur. Peki neden birisi tarafından reddedilince bunu kabullenemiyo, "beni nasıl sevemez ya, neden, ne eksiğim var" gibi şeyler düşünüp hayatınızı sadece o insana bağlayıp mahvoluyosunuz demişti. Bak sen de reddetmişsin birilerini ve kendince geçerli sebeplerin var değil mi demişti... Senin bazı duygulara karşılık veremediğin gibi karşı taraf da seni sevemeyebilir bazen.
Ama işte insanın da doğasında var üzülüyoruz :)
Bak Canım hayatında biri varmış. Ve bunu hiç çekinmeden senin bulunduğun bi ortamda söyleyebiliyorsa demek ki gerçekten seni bu konuda umursamıyo. Evet, üzülebileceğini düşünemeyecek kadar.
Tabi ki seni sevecek biri çıkacak karşına. Mutlaka vardır çevrende.. Ama bazen kör oluyoruz işte

Vallaha herşeyin hayırlısı diyorum artık. Tam 4 ay olmuş şu an farkettim de. 13 Ağustos sabaha karşı söylemiştim. Dile kolay ama kalbe zor. Şu 4 ayda neler değişti neler.Ömür boyu birlikte yaşamayı dilediğin adam için gün geliyormuş içindeki duyguları ölsün diye dua edecek hale gelebiliyormuşsun. Güzel günler bizi bekliyor canım. Ben inanıyorum. Geçecek hepsi.

Ne kadar samimi bi insansın ya
Geçecek hepsi tabi, Allah gönlüne göre versin tatlım. 4 ay yada 44 ay bırak boşver ay saymayı. Güneşli güzel günleri bekle

merhaba alminaaa)

şu an içimdeki durumu paylaşanlar var mı diye forumda gezinirken konuna baktım.sonra yıllar önce sana yorum yazdığımı gördüm.benzer bir olay yaşadığımı söylemişim.

o çocuğa okuldan sonrada yalvardım.düşün annesiyle tanışmadığımız halde kadın benle konuştu telde iki kere.yok çaya gittim.bellim ağrıdı falan gibisinden konuşuyordu hem de.mektuplarını okutucam merak etme saklıyorum diyordu.2 kere falan konuştuk.yarım saat falan konuşmuştur kadın.

sonra baktım olmayacak unutma çabasına girdim.unuttum da.yalnız canımdan can gitti.yıllarımı aldı.

beş yıl geçti.ilkbahar1982 askerdeyim.mesajlaşacak.gayet güzel mesajlaşıyorduk.işi var oluyordu.mesajı keselim dediğimiz halde hala yazışıyorduk.çok kısa süre bu.bir gece bana hala hislerin var.inanmıyorum sana dedi.inanmıyorum sana dedi ya.dalga geçiyor diye düşündüm.bir daha beni arama dedim.

sonra ne oldu biliyor musun.zorlanmadan hayatıma devam ettim.bir-iki aşk sızısı daha atlattım.bir baktım.o son aramasının üstünden 10 sene geçmiş.ve bizimki gene bana mesaj yazmış.

yalnız bundan sonrası karışık ve üzüldüğümde düzgün anlatamıyorum.yazarım bir ara.

Ben de birine ilan-ı aşk etmiştim, lisedeydim. Upuzun bir mesaj atmıştım. Bendeki de ne cesaretse.
Tabi ki cevap olumsuzdu her neyse biz birkaç yıl daha konuşmaya devam ettik ama ne tam arkadaştık ne tam sevgiliydik.
2 yıl önce tamamen kestik konuşmayı. Şu an ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum....
Bana da ders oldu bir daha öyle bir şey yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…