Beni sevmeyen adama seni seviyorum dedim.Çok pişmanım, ne olur derdime ortak olun :((

kesinlikle haklısın.. herzaman imkansızlar caziptir insana

Evet bu konuda hata bende zaten (

Bana geri dönüşü olmayacak artık hiç... Umutsuzum. Çok soğudum arkadaşım ile olan ilişkilerinden sonra zaten. Artık gelse de hiç bişey eskisi gibi olmayacak.

Evet canım bana ilk bi daha hiç konuşmayalım, aşık olmaktan korkuyorum dediğinde... Hayır eğer gerçekten sevseydin böyle aptalca bi bahanenin arkasına sığınmazdın dedim..

Çok üzüldüm, ağladım hep. İyileşmeye çalışıyorum artık, unutmaya çalışıyorum
İnşallah öyle olur canım.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Burada yazılanları okuyunca kendime geliyorum. Durduruyorum kendimi..
Bekliyorum sadece, zaman bana ilaç olur mu bilmiyorum.

''ALLAH sabredenlerle beraberdir.''

hergün karşılaşıyomusunuz yani lise mi üniversitemi işyerindemi?? karşılaşıyosunuz aynı ortamda bulunmamaya çalışın bence

hergün karşılaşıyomusunuz yani lise mi üniversitemi işyerindemi?? karşılaşıyosunuz aynı ortamda bulunmamaya çalışın bence

Üniversitede canım. Aynı fakültedeyiz.

İster istemez karşılaşıyoruz. Onu görünce kaçmıyorum, hiç yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum. Görmemezlikten geliyorum..

Zaten çok utanıyorum görünce ( Sadece 2 kere gözlerimiz ile selam verdik birbirimize mecburen. O kadar işte

Son düzenleme:
Evet bu konuda hata bende zaten (

Bana geri dönüşü olmayacak artık hiç... Umutsuzum. Çok soğudum arkadaşım ile olan ilişkilerinden sonra zaten. Artık gelse de hiç bişey eskisi gibi olmayacak.

İmkansız diye bir şey yoktur,bugün yüzüne kapıyı çarpan adam yarın peşinden koşa koşa gelebilir.Önemli olan senin tavrın.Erkekler ilgiye çok açlardır.Aynı zamanda da en çok kendileriyle ilgilenen insanları üzerler.Senin ona karşı olan ilginin bittiğini farkedince şaşkına dönücek kafanı karıştıracaktır.Tüm bunlara hazırlıklı ol,kafanı karıştırmasına izin verme.Senin ev arkadaşınla bu şekilde iletişimde olması onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir.

Bilmiyorum ama çok umutsuzum nedense... Yazmıorum, konuşmuyorum diye sevindiğini bile düşünüyorum bazen (

Bi gün gelsin tekrar bana var ya. Bana yaşattıklarını kat kat yaşatırım ona. Aynı acıyı, aynı terk edilmişlik hissini...
Zaten kaç gündür erkek arkadaşlarımla görüyo okulda. Tamamen tesadüf. Ne düşünüyo bilmiyorum, ama umarım yanlış düşünmüyodur.
Evet ben hep onu doğru, dürüst, yalansız biri olarak benimsemiştim. Ama olanlardan sonra onu çok yanlış tanımışım, ne safmışım diyorum

Hım, öyleyse o zaman teorim çürüdü.Demek ki adamın kendinde problem var.

Zararın neresinden dönsen kardır ki sen şanslısın, erkenden döndüğün için.

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmayı başarabilecekler mi bakalım?

Allah sana daha iyisini nasip etsin arkadaşım ;-).

Hım, öyleyse o zaman teorim çürüdü.Demek ki adamın kendinde problem var.

Zararın neresinden dönsen kardır ki sen şanslısın, erkenden döndüğün için.

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmayı başarabilecekler mi bakalım?

Allah sana daha iyisini nasip etsin arkadaşım ;-).

seni çok iyi anladığıma inanıyorum.çünkü benzer şeyleri okuldayken sevgilime bende yapmıştım.yalnız ufak tefek farklılıklar var tabii.arkadaşının aşkı falan değildim.bizim ayrılık oldu.durduk yere.bende senin gibi dayanamadım.seviyorum dedim ettim.oda yok faaln diyordu.bende ağlıyordum falan.hatta uyku uyuyamıyordum ağlamaktan.sabah hemen yurttan çıkıyordum.nefes alamıyordum.bunları neden analttım.analadığımı ve bu durumu yaşayanın tek sen olmadığını anla diye.yaşadıkların son derece insani.hatta bence insan olduğunun kanıtı.

bence bir süre ver kendine ve ona.kusura bakma ama adamı boğmuşsun.erkekler sık boğaza gelmezler.ki istemiyorum diyor gidip ağlıyorsun.dayanmak zorundasın.yaklaşmaya çalışma adam biraz soluklansın.kafasını toplasın.sanırım okuldasınız ikinizde.sende süslen püslen giyin şık bir şekilde git okula.ama hiç bir şey yapma.otur ders çalış.kendini toplamaya bak

Amin, ne diyeyim ki. Hayırlısı böyledir umarım. Onları hiç bi zaman affetmicem, bana yaşattıkları bunca üzüntüden sonra.

Aynı şeyler bana da oluyo. Bazen nefes almakta güçlük çekiyorum. Sürekli ağlıyorum, kafamdan soruları atamıyorum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Çöktüm resmen

Evet canım onu boğduğumu biliyorum ama elimde olmadan yaptım. O birinci öğretim, ben ikinci. Ama akşamları sürekli okula geliyo.
Süslenip, püsleniyim mi ? :)) Bunu bi arkadaşım daha söledi. Hiç güleceğim yoktu ya, olur süslenirim elimden geldiğince :)
Bazen beni beğenmiyo mu acaba diyorum

Ben yine mi hata yaptım acaba ?

Arkadaşımla konuştum. Daha doğrusu beni ağlarken gördü. Dakikalarca ısrar etti anlat ne olduğunu, biliyorum onunla ilgili diye. Seni çok üzüyo dedi. Ben de beni üzen biri ile neden bu kadar yakınsın dedim ?

Sürekli konuşuyosunuz, görüşüyosunuz dedim. Bir şey biliyorum ki sana bunları söylüorum dedim. Hiç bi şey bilmiyosun gibi bi muamele yaptı.
Ben de dayanamadım söledim. Sana 'arkadaşının benden bi beklentisi mi var' dedi dedim.
Hadi yaaa mesaj atan, gel görüşelim diyen kendisi değil miymiş dedi. Al işte, adilik bu dedim. O seni suçluyodu, şimdi sen onu... Sonra anlattım anlattım bayağı bahsettim. Şimdi ben ne yapacağım diye sordu bi de bana utanmadan. Şu anlattıklarımı miden alabiliyosa konuşmaya devam edersin dedim.
Ertesi gün konuştular yine ( Bana tamamen bağlarımı koparamam dedi.. Yazıklar olsun size dedim içimden.

Düşünsenize hiç bir şey olmamış gibi devam etti onunla konuşmaya. Ve eminim ki benim anlattıklarımdan bahsedicek ona, sorucak mutlaka. Halbuki yemin etmişti. Yine kötü olan, ortalığı karıştırıyo konumuna ben düşücem. Onun gözünde küçüldükçe küçülücem. Bu beni çok üzüyo.

Ben bu yaralarımın sızısını nasıl dindiricem ? Ne yapsam olmuyo (( Her şey iyice kötüye gidiyo...

Son düzenleme:

Hiç birşeyin kötüye gittiği yok sadece sen bunun böyle olması için diretiyorsun.

Kızın tepkisine şaşırmadım, tam beklenildiği gibi. Sen ne olmasını bekliyordun ki? Senin yaşadıklarını tınlamayan birisi, senin iki lafınla mı yola gelicek?

Adam öğrenirse bunları, sana sataşıp sarması an meselesi olur, sesi soluğu çıkmazsa bil ki kız söylememiştir. Ama bence söylemicek.

Kendini frenlemeyi ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi olur bence.

Hala arkadaşımın benden gizli onunla konuştuğunu hissediyorum...
Söylemedi, ama çıtlattı biraz. Dünkü gezide bana mesaj attı. Çok şaşırdım, hiç beklemiyodum. Bana otobüsün nerede olduğunu sölemişti. Halbuki biliyodum. Espiri yaptı güya. Farkettim ki ben bişeyler yapmayı bırakınca o yapmaya başladı.

Frenliyorum kendimi canım. Eski ben olsam neler neler yapmıştım şimdiye :)) Artık içim soğumuş...hatta buz tutmuş. Onun sayesinde.

Alminaaa'cım nasılsın? Durumda değişiklik var mı?

bir ay kadar internetim yoktu.o yüzden biraz geç cevap veriyorum.gülüyorsun ama dediğim doğru.süslenmek hem sana moral olacak hemde toparlandığını göstereceksin.hemde seni kaçırdığını gösterirsin.okuldayken kızlarla kantinde oturuyorduk.benimki arkadaşlarıyla oturuyordu.ilgilenmiyormuş gibi davranıyordum daa gel birde bana sor halimi.bir ara lavaboya gitmiştim.sonra bi baktım kızlar dışarda.tam yaa niye kalktınız diyecektim ki bana çok bozuldu dediler.çünkü gözünün önünde çıkma teklifi almıştım.

hem erkek gözüyle sever derler.boşu boşuna makyaj malzemelerine savaş boyaları demiyor.

Aynı olay benimde başıma geldi lise 1de 4 sene öncee . Bende hicc tanımadığım için birisini tersledim reddettim sonra gidip aşık oldum..Oda bana en yakın arkadasım senden hoşlanıyor cart curt dedi ağladım sürekli konuşmaya çalıştım falan filan.. Ama sonunda kazanan sen olcaksın merak etme..Bu olaydan 1 sene geçtikten sonra deli gibi koşmaya başladı peşimden unutmuştum ama gidip bi görüşeyim dedim ve buluştuğumda ben böyle bir insandan nasıl hoşlanmışım dedim ve 10dakikada soğudum çıkma teklifi etti reddettim geçmiş ola yani o kadar zaman geçmiş bir süre dinlen unutmaya çalış ilkbahar1982 dediği gibi giyin süslen makyaj yap dikkatini çek.. Gerçekten arkadaşın olan insanlarla konuş gez eğlen.. başka aktiviteler bul:)

Yaşadığının biraz benzeri benim basıma da gelmişti lise yıllarında,lise 1de nerdeyse bir sene peşimden koştu,bı sekilde ikna etti ve birkaç ay çıktık,sonra sebepsiz yere ayrıldık ve ben sonrasında aylarca pesinden kostum,en cahil zamanlarımdi ahh ahh..:)sonra okul bitti,üstünden 5 sene gecti ve ben evlendim,evlendikten sonra birgun face ten eklemiş beni ve yıllar sonra bana cok pişman olduğunu söylemişti saka gibi..ama tabi son pişmanlık fayda etmedi,sonrasında bı daha görüşmedim onunla,face adresimi bile dondurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…