Canım bu duruma herkes düşebilir üzme kendini olan olmuş artık.Keşke bu çocuğun üstüne gelmeseydin o zaman o senin peşinden koşardı çünkü seni ulaşılmaz görürdü.artık çok geç yeni bir sayfa açıcaksın kendine o yaklaşmaya çalışsa bile sen uzak durucaksın bundan sonra.
Canım bu duruma herkes düşebilir üzme kendini olan olmuş artık.Keşke bu çocuğun üstüne gelmeseydin o zaman o senin peşinden koşardı çünkü seni ulaşılmaz görürdü.artık çok geç yeni bir sayfa açıcaksın kendine o yaklaşmaya çalışsa bile sen uzak durucaksın bundan sonra.
bu kadar kahrolma bence.. her insanın duyguları wardır.. sen söyledin o anlamadıysa sorun sende değil. ayrıca gerçekten sewseydi o arkadaşını bahane etmezdi çünkü en başta o seninle konuşmak istenmişti.. üzülme.. hayat devam ediyor ve bugünlerini gülerek hatırlıycaksın.. garantili bişe bu...
hergün karşılaşıyomusunuz yani lise mi üniversitemi işyerindemi?? karşılaşıyosunuz aynı ortamda bulunmamaya çalışın bence
Evet bu konuda hata bende zaten(
Bana geri dönüşü olmayacak artık hiç... Umutsuzum. Çok soğudum arkadaşım ile olan ilişkilerinden sonra zaten. Artık gelse de hiç bişey eskisi gibi olmayacak.
İmkansız diye bir şey yoktur,bugün yüzüne kapıyı çarpan adam yarın peşinden koşa koşa gelebilir.Önemli olan senin tavrın.Erkekler ilgiye çok açlardır.Aynı zamanda da en çok kendileriyle ilgilenen insanları üzerler.Senin ona karşı olan ilginin bittiğini farkedince şaşkına dönücek kafanı karıştıracaktır.Tüm bunlara hazırlıklı ol,kafanı karıştırmasına izin verme.Senin ev arkadaşınla bu şekilde iletişimde olması onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir.
İkisi de birbirini çok iyi tamamlıyolar yani. Dün gece saatlerce konuştular. Çok canım yandı çooook... Ama nafile.
Bence aptalca bi bahane canım. Benim o arkadaşı ile hiç bir yakınlığım olmadı. En başından beri tavrımı koydum, istemedim. Zaten her ikisini de sonradan tanıdım. O arkadaşı ile hiç aynı ortama girmioruz bile yani.
Aynen öyle oldu valla. Ben de nasıl soğusam diye düşünüyodum. Karakterini gösteriyo yavaş yavaş... Ben de onu adam sanmıştım, değer vermiştim
İkisi de birbirini çok iyi tamamlıyolar yani. Dün gece saatlerce konuştular. Çok canım yandı çooook... Ama nafile.
Bence aptalca bi bahane canım. Benim o arkadaşı ile hiç bir yakınlığım olmadı. En başından beri tavrımı koydum, istemedim. Zaten her ikisini de sonradan tanıdım. O arkadaşı ile hiç aynı ortama girmioruz bile yani.
Aynen öyle oldu valla. Ben de nasıl soğusam diye düşünüyodum. Karakterini gösteriyo yavaş yavaş... Ben de onu adam sanmıştım, değer vermiştim
Hım, öyleyse o zaman teorim çürüdü.Demek ki adamın kendinde problem var.
Zararın neresinden dönsen kardır ki sen şanslısın, erkenden döndüğün için.
Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmayı başarabilecekler mi bakalım?
Allah sana daha iyisini nasip etsin arkadaşım ;-).
seni çok iyi anladığıma inanıyorum.çünkü benzer şeyleri okuldayken sevgilime bende yapmıştım.yalnız ufak tefek farklılıklar var tabii.arkadaşının aşkı falan değildim.bizim ayrılık oldu.durduk yere.bende senin gibi dayanamadım.seviyorum dedim ettim.oda yok faaln diyordu.bende ağlıyordum falan.hatta uyku uyuyamıyordum ağlamaktan.sabah hemen yurttan çıkıyordum.nefes alamıyordum.bunları neden analttım.analadığımı ve bu durumu yaşayanın tek sen olmadığını anla diye.yaşadıkların son derece insani.hatta bence insan olduğunun kanıtı.
bence bir süre ver kendine ve ona.kusura bakma ama adamı boğmuşsun.erkekler sık boğaza gelmezler.ki istemiyorum diyor gidip ağlıyorsun.dayanmak zorundasın.yaklaşmaya çalışma adam biraz soluklansın.kafasını toplasın.sanırım okuldasınız ikinizde.sende süslen püslen giyin şık bir şekilde git okula.ama hiç bir şey yapma.otur ders çalış.kendini toplamaya bak
Ben yine mi hata yaptım acaba ?
Arkadaşımla konuştum. Daha doğrusu beni ağlarken gördü. Dakikalarca ısrar etti anlat ne olduğunu, biliyorum onunla ilgili diye. Seni çok üzüyo dedi. Ben de beni üzen biri ile neden bu kadar yakınsın dedim ?
Sürekli konuşuyosunuz, görüşüyosunuz dedim. Bir şey biliyorum ki sana bunları söylüorum dedim. Hiç bi şey bilmiyosun gibi bi muamele yaptı.
Ben de dayanamadım söledim. Sana 'arkadaşının benden bi beklentisi mi var' dedi dedim.
Hadi yaaa mesaj atan, gel görüşelim diyen kendisi değil miymiş dedi. Al işte, adilik bu dedim. O seni suçluyodu, şimdi sen onu... Sonra anlattım anlattım bayağı bahsettim. Şimdi ben ne yapacağım diye sordu bi de bana utanmadan. Şu anlattıklarımı miden alabiliyosa konuşmaya devam edersin dedim.
Ertesi gün konuştular yine( Bana tamamen bağlarımı koparamam dedi.. Yazıklar olsun size dedim içimden.
Düşünsenize hiç bir şey olmamış gibi devam etti onunla konuşmaya. Ve eminim ki benim anlattıklarımdan bahsedicek ona, sorucak mutlaka. Halbuki yemin etmişti. Yine kötü olan, ortalığı karıştırıyo konumuna ben düşücem. Onun gözünde küçüldükçe küçülücem. Bu beni çok üzüyo.
Ben bu yaralarımın sızısını nasıl dindiricem ? Ne yapsam olmuyo(( Her şey iyice kötüye gidiyo...
Hiç birşeyin kötüye gittiği yok sadece sen bunun böyle olması için diretiyorsun.
Kızın tepkisine şaşırmadım, tam beklenildiği gibi. Sen ne olmasını bekliyordun ki? Senin yaşadıklarını tınlamayan birisi, senin iki lafınla mı yola gelicek?
Adam öğrenirse bunları, sana sataşıp sarması an meselesi olur, sesi soluğu çıkmazsa bil ki kız söylememiştir. Ama bence söylemicek.
Kendini frenlemeyi ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi olur bence.
Aynı şeyler bana da oluyo. Bazen nefes almakta güçlük çekiyorum. Sürekli ağlıyorum, kafamdan soruları atamıyorum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Çöktüm resmen
Evet canım onu boğduğumu biliyorum ama elimde olmadan yaptım. O birinci öğretim, ben ikinci. Ama akşamları sürekli okula geliyo.
Süslenip, püsleniyim mi ? :)) Bunu bi arkadaşım daha söledi. Hiç güleceğim yoktu ya, olur süslenirim elimden geldiğince :)
Bazen beni beğenmiyo mu acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?