Beni sevmeyen adama seni seviyorum dedim.Çok pişmanım, ne olur derdime ortak olun :((

Canım ya boşver hiçbiri değmez şu hayatta hiç kimse senden daha değerli değil . Ben sana unut onu yoluna bak diyemiyorum çünkü ben de unutamıyorum. Zaman her şeyin ilacı ve yapılabilecek tek şey zamana bırakmak. Tabiki bunun yanında evde istediğin kadar ağla ama onun olduğu ortamlarda dışarıda vs kendini toparla ve güçlü gözük. Kişisel bakımına dikkat et hem unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bak hepimiz birbirimizden güzeliz biz bırakın şu erkekleri ya bunların %95 i duygudan anlamayan odun yani hem ne olursa olsun çok daha kötülerini yaşayanlar var. Haline şükretmek hem seni de rahatlatır. Burada feminist gibi gözükmeye çalışmıyorum çünkü bunu başaramayanlardanım zaten. Ben de çok sevdim çok seviyorum geçmiyor. Hoşlandığını biliyorum ama ona onu sevdiğimi söylediğimde eskiden hoşlandığını ve artık geçtiğini söyleyip inkar etti. Her ne kadar hoşlandığını hissetsem de benim bunu aşmam gerek. Çünkü gerçekten seven insanın bahaneleri yoktur. Mutlaka önümüze bizi çok seven ve gerçekten seven birisi çıkacak. Şuan bu yaşadıklarını deneme tahtası gibi düşün. Asıl güzellik profesyonelce yapılan olacak. Ve sen yeni bir tecrübe edinerek profesyonelleşiyorsun. Senin duygularını önemsemeyen insanları hayatından çıkararak kendine yeni bir sayfa aç. Unutma ki isterse dünyalar harikası yakışıklı olsun ne halt olursa olsun hiç ama hiiiiiiçbirr şey senden daha kıymetli değil şu dünyada. Ne yaşarsanız yaşayın ama bunu sakın unutmayın. İlk önce kendiniz için yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…