Beni sevmeyen adama seni seviyorum dedim.Çok pişmanım, ne olur derdime ortak olun :((

Ben de benden azıcık olsun hoşlanmayan birine seni seviyorum dedim şekerim maalesef, üstüne üstlük kazık kadar 25 yaşımdaki halimle

Ben de pişmanım tabi ki , bana hiçbir ilgi duymayan birine aşık olduğum için kadere kızgınım.

Durumumda hiç biirrr değişiklik yook arkadaşlar (

Yani olumlu gelişme yok, olumsuz ise bir sürü... Şu an sınıf arkadaşım olan başka bi kızdan hoşlanıyo. Ve konuşuyolar sanırım.
Meğer ne kadar da ayran gönüllüymüş. Bense yanılgılarıma, yanlışlarıma üzülüp duruyorum. O hayatında yeni başlangıçlar yapıyoken, ben yerimde sayıklayıp duruyorum (

Etrafımdaki hiç kimseyi göremiyorum... Ve nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum. Neden ben değil de bi başkası diye kendime soruyorum. Eksik olan neydi, nedendi ?

Bunları bilmeyi çok isterdim. Ama sanırım her şey koca bir yalandan ibaretti (((

Evet, süslenmek gerçekten moral oluyo diyebilirim. Ama benim süsüm pek bi işe yaramıyo galiba ya, dikkatini çekemiyorum :))
Aynen. Onlar için güzellik kadar önemli ki. Ne demişler erkeğin aşkı; daha güzelini bulana kadar ...

Senin olayın sonu pek bi komikmiş , 10 dakikada soğumak he Umarım bende de böyle bi son olur..

Çok sağol canım elimden geldiğince yapmaya çalışacağım :) Kendimi toparlamalıyım artık zaten, 45 kiloya düştüm üzülüp düşünmekten

Aynı olay pek çok kişinin başına gelmiş anlaşılan.
İş işten geçtikten sonra gelip ayaklarına kapansa, sevdiğini sölese ne olur ki canım ya.
Biliyo musun ben de onun bi gün pişman olacağını düşünüyorum. Çünkü benim duygularım gerçekti, ona göre çok basit olabilir. Bi gün gerçekleri anlayınca dank edicek gerizekalıya...

Canım yaa kızma kadere, yanlış zamanlar yanlış insanlar işte ne yapalım. Ama kadere kızıp, küsmeyelim.
Sabredelim uff sabredelimmm

Yorum yapan arkadaşlar hepiniz çok sağolun. Öyle çok moral oluyosunuz ki insana, yalnız olmadığımı bilmek güzel

O beni çoktan unuttu, yeni aşklara yelken açtı bile. Geçenlerde son bi kez daha tartıştık. Çünkü arkadaşı bana onun hoşlandığı kız hakkında bi şeyler sordu. Ben de cevapladım saf gibi. Meğer onun adına soruyomuş. Düşünsenize... Sonra da farkettim olayları. Kalktım bir sürü laf söledim. Sen de herkes gibiymişsin, hiç bi farkın yokmuş dedim. Ben sordurmadım, o kendisi sormuş dedi. Ama nafile...
Sonra bana ayrıca açıklama yapmama gerek yok istediğini düşün, ne düşündüğün umurumda bile değil dedi.

Öyle çok koydu ki var ya. Ben de ona mecazi yoldan hayvan dedim, ama anlamadı :)) Anlasaydı fena olacaktı
Sonra umurumdasın diye düzeltti. Kaçıyorum filan dedi.. Neyden, neden kaçıyosun dedim. Kaçamak cevaplar verdi.

Gerçekten anlam veremiyorum tavırlarına. Çözemiyorum. Kördüğüm.. Ama biliyorum ki, hiç bi şey umurunda değil ((

Son düzenleme:

şaka gibi face de evli olduğunu görmedi mi?

demişsen demişsin.ona sana ait bir duygudan bahsetmişsin.bunun aptallıkla ilgisi yok.

moral olması hiç mi?

bu birazda senin elinde.ne yaparsa yapsın öğrenmeye çalışma.kendi gündeminde tutuyorsun onu.

Canım yaa kızma kadere, yanlış zamanlar yanlış insanlar işte ne yapalım. Ama kadere kızıp, küsmeyelim.
Sabredelim uff sabredelimmm

Yaptıklarını anlamlandırmayı-çözmeyi bırak, uzaklaş ondan yoksa daha çok yıpranırsın. Kendine zaman ayır herşey olucağına varıyor. En azından yılları geçirmeden gördün yüzünü, yanına kalan boşa harcanmayan zamanın oldu.

Beyazatlı prensini bulman umuduyla .

ben de birine sevdiğimi itiraf etmiştim, aynı sınıfta oldugumuz ama sadece simaen tanıdığımız birine üniversıtede. nasıl bır ruh haliyle yaptım bılemıyorum. şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. o zaman 21 yaşında falandım, şimdi 28.

tabi istemedı cocuk. ben mesajlarla ısrar ettım gururumu ayaklar altına alıp, ama nafile. ben de vazgectım. çocugun istememesı işi daha kolay kılıyor bence. tabiki çok üzülüyor gururun kırılıyor aglıyorsun vs. ama çocuk sevmiyor dıye kabullenıyor vazgecıyorsun mecbur. senın o çocuk da kararlı görunuyor. cevapları kati ve biraz incitici. artık gördüğün zaman hiç umursama,sakin davran. kendıne güven.

şimdi o çocuk gelseydı bana, kabul etmezdım, sadece bir boşlukmuş bendekı.

Elbette hiç değil moral olması.. Bu en çok ihtiyacım olan şey zaten.
Haklısın canım haklısın.

En başından beri yapmam gerekenler... Ama elimde olmadan düşünüyorum

Umarım canım, umarım vardır bi yerlerde beyaz atlı prensim :))

Valla ben de nasıl bi ruh haliyle yaptım bilmiyorumm
Aynı benim gibi olmuş canım. Geçmiş olsun, başına gelen herkese geçmiş olsun :)

Evet benim döneceğine dair pek umudum yok zaten, ama bi gün pişmanlık duyacağını biliyorum geri dönüşü olmasa da...

Noldu senin adam? Geri döndü mü ya da tepki verdi mi?
Ben de yaptım sonunda, hayatımda ilk defa bi erkeğe açıldım bi halt olmadı kaçtı gitti ama ben rahatladım en azından=)

Noldu senin adam? Geri döndü mü ya da tepki verdi mi?
Ben de yaptım sonunda, hayatımda ilk defa bi erkeğe açıldım bi halt olmadı kaçtı gitti ama ben rahatladım en azından=)

Hiç bişey olmadı canım. Sürekli karşılaşıyoruz ama birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz Sadece acı ve pişmanlık duyuyorum şu an.
Kızzz sen de miii anacımmmm :)) Hem de ne kaçış haha topuklarını vura vura dört nala anasını satayım.
Aman be tatlım; ben o kadar çok üzülüyorum ki hala... Ama gerçekten değmezmiş

Rabbim hakedenlerle karşılaştırsın umarım.

Merhaba.Ben senin yazdıklarına tesadüfen rastladım ve seni merak ettim.Üstünden de bayağı zama geçmiş ama ...
Gerçekten sana kanım kaynadı.Nasılsın?

Evet ben de şöyle bi göz gezdirdim de, ne günlermiş vay be 3 sene geçmiş :))
Iyiyim teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…