• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevmiyor mu eşim?

Eşim geliyor üstünü değişip duşa giriyor ben üstümü değişip mutfağa giriyorum bi yandan çamaşır bi yandan süpürge arada dersem de yardımcı oluyor süpürge felan yapıyor
Arada değil işte. Biriniz yemek yapıyorsa diğeri süpürge yapar. Süpürge de hergün olmaz zaten. Biri yapar diğeri toplar, makineye yerleştirir, içiliyorsa çay yapar.

Siz o işten o işte koştururken eşiniz duşa girip keyif yapmamalı. Eşini sevmek demek onu yormamak, ona hizmet demek değildir. İnsan oğlu bundan anlamaz. Evladınız dahil kimse için her şeyi yapar, saçını süpürge eder modunda olmayacaksın. Mayamız buna nankörlük etmeye çok müsait. Hele erkekler paşazade olmaya dünden meraklı. Yapmayın, etmeyin, bugün idare ettiğiniz şeyler yarın birgün çocuk olduğunda çok daha yıpratıcı oluyor. Ayrıca size küfür eden kocadan bu meseleler düzelmeden yeniden hamile falan kalmayın.

Geçen gün dedim. Yoruldum biraz yardım et dedim mutfakta, bana diyor ki yapma dışardan söyleyelim. Tamam da ben dışardan ne zaman yemek yesem midem ağrıyor yiyemiyorum mecbur yapmak zorunda kalıyorum
Biraz yardım et değil bugün de yemeği senin elinden yiyelim diyeceksin. Yardım kelimesini artik çıkaralım hayatımizdan. Sen yemek yapıyorsan o da çamaşırları atsın makineye. Atmiyorsa yikama. Böyle böyle yola gelir.

Eşimde bana çok iyi davranıyordu. İlk evlendiğimizde karnım ağrıyor diye regl günümde ayıcıklı sıcak su torbası almıştı artık hiç ağrımıcak karnın demişti. Ben nöbete gittiğimde uyumuyorum diye sıkılmayım diye beni beklerdi mesaj atardı. Şimdi de ilgili bensiz markete bile gitmek istemez yengeç burcu zaten. Ama bu aralar ilgisiz beni kaybetmekten korkmuyor galiba , çünkü o da biliyor onu sevdiğimi..
bencesini yazıyorum herkese göre değişiyor bunlar anladığım bu

1- ayıcıklı su torbası konusu
eğer 14-15 yaşında değilsen ve ağrılı regl oluyorsan zaten vardır regl zamanı kullandığın bişeyler
ağrı kesici, sıcak, neyse. yani yetişkin bir kadının evlenmeye kadar bir sürü kullandığı şeyi olur. değilse de o anda elinin altında yoksa da artık liseli çocuklar dahil herkes bu konuları biliyor. bilir, alır yani. atla deve bişey değil bu.
sevgili değil, yakın her arkaşıma reglim ve kötüyüm desem sıcak torbası, ağrı kesici ya da çikolata ya da çok kötüysem hastane filan teklif eder

migrenim var
başka hastalığım da var çok arkadaşla hastaneye gitmişliğim var :D

bakın ben de babama hastayım diyemezdim ne çocukken ne gençken, babam merhametsiz bir adamdı ama baba başka, arkadaş başka, sevgili çok başka. bu kadar küçük şeyleri çok büyütmeyin.

2- Ben nöbete gittiğimde uyumuyorum diye sıkılmayım diye beni beklerdi mesaj atardı
eehh genelde hormonlar tavanken yapılan şeyler.
çok da yetişkin, aklı başında erkek işi bişey değil de neyse.
bunu gibi şeyler yapan adamlar var, evet.
işte 8-10 saat yol gelirdi sevgilim benim görüp uykusuz işe giderdi, şimdi yüzüme bakmıyor diyen kadınların konuları çok var burada,
e bacım çünkü normal iş değil ki yaptığı...tamamen hormon etkisinde. anestezi etkisinde olmak gibi.

3- size merhameti değil rasyonel dengeli normal bir hali olsa ev işini ortak yaparsınız
siz araç alırken kullanamayacağınız aracı aldırmaz, erkekler genelde araç konusunu bilir. de yani bu sana olmaz bak diye.

merhameti olsa zaten küfretmez. kızsa bile o etmez. ki kızabilir. hepimiz kızıyoruz. fırın kapağı açık kalıyor "evimi yakacaksınız" diyor, kime e beyefendi tabi mutfağa girmiyor, kim bıraktı ya siz ya annesi...ama ev onun.(ay buna ne sinir olduysam geçmedi)

ben konuda merhamet nerede anlamadım.

Konuyu okurken başıma ağrı girdi adam seni sevmiyor sana merhameti yok saygısı yok küfür ediyor bağırıyor çağırıyor köle gibi görüyor muhtemelen böyle sessiz sakin hizmetçi kafasında biri olduğunu anladı memursun düzenli gelir maaşını ver arabanı ver hizmetini et bi de stress topu ol ohhh sen kendini sevmiyorsun ki kendine saygın yok ki adamın olsa muhtemelen boşanmaz 2 3 güne unutur devam edersin bi tane de bebek yaparsın üstüne

Sen adama bebek gibi bakıyorsun adamda sana anne gözüyle bakıyor. Sağlıklı karı-koca ilişkisi yaşamıyorsunuz. (Adamında sana saygısı yok ve sevmiyor)

Çok haklısın bunları yapacağım. Eşim aslında gerçekten evine bağlı bensiz markete bile gitmek istemez sadece eski ilgisi yok, buna çok üzülüyorum hep bu şekilde mi olcak

Daha bir yıllık evlilikte küfür ediyor üstüne sizin garip davranışlarınızdan dolayı ilgisizliğilede başlayan birinin evine bağlı olduğunu nereden çıkardınız? Ev işlerinde de yardım etmiyormuş bana hiçte evine bağlı bit adam gibi gelmedi. Bazı şeyleri çok yanlış okuyorsunuz.

Biraz yardım et değil bugün de yemeği senin elinden yiyelim diyeceksin. Yardım kelimesini artik çıkaralım hayatımizdan. Sen yemek yapıyorsan o da çamaşırları atsın makineye. Atmiyorsa yikama. Böyle böyle yola gelir.
Gerçekten yardım et ne demek ya!!!! Git akşama kadar çalış eve gel temizlik yemek..... paşazade banyo yapsın keyif etsin,konu sahibinin ruhu köle biz ne desek boş,adam bırakır gider diye ölesiye korkuyor, bunu bilen koca sevgi duyar mı???

1 yıldır muhteşem bir evliliğim sürüyordu. Hiç bir sıkıntımız yoktu. Eşime bebekmiş gibi davrandım hep, onu çok sevdim hala çok seviyorum. Fakat o sanki benden uzaklaştı bilmiyorum, sanki bir kabusun içinde gibiymişim hissediyorum. Bi yandan ona çok kızmak bir yandan ona sarılmak koklamak istiyorum. İkimizde memuruz kocam o kdr iyi biri ki çok merhametli yanlız bana mı merhameti yok bu aralar bilmiyorum. Küçücük birşey de bana bağırıyor kızıyor. Ben çocuk değilimki artık kimse bana bağırsın kızsın istemiyorum. Çocukluğumdan beri çok şey yaşadım çok zor şeyler. Eşimde mutlu oldum hayata beni o bağladı. Küfür etme dediğim halde küfür etti aslında hiç öyle kötü biri değildi bana 4 5 aydır seni seviyorum bile demedi, beni önemsemiyor dinlemiyor eskiden çok dinlerdi şimdi hissedemiyorum. Neden? Ne oldu da böyle olduk biz
Erkeğe annesi gibi davranırsan sana gelin getirir..

1 yıldır muhteşem bir evliliğim sürüyordu. Hiç bir sıkıntımız yoktu. Eşime bebekmiş gibi davrandım hep, onu çok sevdim hala çok seviyorum. Fakat o sanki benden uzaklaştı bilmiyorum, sanki bir kabusun içinde gibiymişim hissediyorum. Bi yandan ona çok kızmak bir yandan ona sarılmak koklamak istiyorum. İkimizde memuruz kocam o kdr iyi biri ki çok merhametli yanlız bana mı merhameti yok bu aralar bilmiyorum. Küçücük birşey de bana bağırıyor kızıyor. Ben çocuk değilimki artık kimse bana bağırsın kızsın istemiyorum. Çocukluğumdan beri çok şey yaşadım çok zor şeyler. Eşimde mutlu oldum hayata beni o bağladı. Küfür etme dediğim halde küfür etti aslında hiç öyle kötü biri değildi bana 4 5 aydır seni seviyorum bile demedi, beni önemsemiyor dinlemiyor eskiden çok dinlerdi şimdi hissedemiyorum. Neden? Ne oldu da böyle olduk biz
Buna, erkeklerin kıymet bilmemesi nedeniyle girdikleri “çantada keklik” sendromu diyoruz🙂Kimseyi kendinizden çok sevmeyin.Bu narsist olun demek değil.Hayatınızın merkezinde eşiniz değil siz olun, çok sevseniz de bence çok göstermeyin.Kırıcı hareketlerine takılmayın, eyvah hanım artık beni önemsemiyor duygusuna girsin kesin düzelir.

Ben arabayı paramı biriktirmek için almıştım yatırım amaçlı evim işimin yanındaydı zaten eşimle sevgiliydik o dönemde. O yüzden eşimle kararlaştırıp almıştık. Mesela şundan dolayı tartıştık en son aralık ayında, annesi babası bize gelmişti memleketten herşey güzeldi iyiydi sıkıntı yoktu fırın açık kalmış kahvaltı bitti ben işe gidicem eşim geldi mutfağa fırın niye açık dedi bende dedim ki ben açık bırakmadım dedim evimi yakacaksınız dedi annesiyle bana. Neyse kadın yani eşimin annesi büyüttükçe büyüttü mutfakta kamera olsa da görsek kim açık bıraktı felan dedi bana, işte sen açık bırakmadıysan kim acıcak dedi. Bende dedim ki canınızı sıkmayın önemli değil üzülmeyin siz olur öyle şeyler ha siz bıraktınız ha ben olabilir dedim. İşte annesi hala büyütüyor yok kendiliğinden mi açıldı felan dedi bana. Bende orda doldum annesine karşı bağırdım. Eşim geldi sonra işte salona. Ben ağlayarak kayınvalideme siz benden ne istiyorsunuz dedim. Ben size ne yaptımda bana böyle davranıyorsunuz. Ben size niye anne demiyorum biliyor musunuz çünkü bana annelik yapmıyorsunuz. Kızım oğlum nasıl diye beni arıyorsunuz bir kere kızım sen nasılsın demediniz bana dedim. Umarım o 35 yaşındaki bekar oğlunuzu benim gibi biri olmayan tam tersi olup sizi mutlu edecek bir gelinle evlendirirsiniz dedim. Çıktım gittim işe. Dolmuştum çünkü eşim fırın açık diye bile bana kızmıştı. Allah var eşim yanımda oldu benim. Anne siz gidin bu şekilde olmaz dedi. Ama ben izin vermedim göndermedim. Kendileri ne zaman gitmek isterlerse o zaman gitsinler dedim. Eşim üzülmesin sonuçta ailesi diyerek. Konuyu kapattım daha sonra işte
Sizin hayatınız eşiniz olmuş gibi geldi bana ve vara yoğa konuşan birisiniz sanırım. Eşinize ne oldu neden değiştin, kayınvalidenize size neden anne demiyorum biliyor musunuz bla bla… iki muhatabınız da çok haklısın canım demeyecek ki… her şey böyle açıkça konuşulmaz, nasıl yaparsınız bilmem ama idareci olmayı öğrenin. Yok çekemem boşanırım derseniz siz bilirsiniz tabii. Eşiniz sizi umursamıyorsa siz de onu umursamayın. Evde odanızda kitap okuyun, cildinize bakım yapın, vs vs.

Mesela bugün sabah beraber kahvaltı hazırladık. Sonra pikniğe gittik. Dönüşe geçtik. Arabadayken müdürü aradı yarın için izin istemişti beni hastaneye götürecekti kontrole. Telefon arabaya bağlı konuşuyordu. Bende müdür beyi tanıdığım için teşekkür ettim izin verdiği için. Bana telefonu kapatınca sen niye lafa karışıyorsun ben varken sen niye konuşuyosun dedi. Ve ben direkt odama girdim yattım. O da salona geçti. Az önce yanıma geldi sordum neden böylesin. Uzun süredir seni seviyorum bile demedin dedim, babalarımız annelerimize diyor mu dedi gitti yanımdan.
Gerçekten sevginizi hor kullanıyor eşiniz sudan bahaneler bunlar.Uzaklaşın siz de biraz.Ağlamayı bırakın ağlamanız bu insanı daha da şımartıyor çivi çiviyi söker diyin ve ayna gibi olun o size nasıl davranıyorsa öyle davranın bence.Erkekler tıpkı anneleri arada bir hizaya getirmenizi isterler.

Kusura bakmayın konu sahibi ama bana böyle mıy mıy, herkese cok şirin olmaya çalışan ama ufacık söze alınıp büyük dramalar yaratan bir profil çizdiniz.

Bebek gibi sevmeyi, adamın her işini yapmayı sevginin büyüklügüne bağlamanız, kv konuları falan bunu gösteriyor.
Böyle davranınca, kocayı her an pışpışlayınca, ona muhtaç gibi davrandıkça bir varlığınız, kişiliğiniz kalmıyor. Farkında değilsiniz.

Önce kendinize saygı duyun, sınırlarınızı, sevdiklerinizi, sevmediklerinizi belirleyin ve bunlara göre davranın. Tepkilerinizi, isteklerinizi net ortaya koyun. Ondan sonra kocanızın davranışlarını gözlemler ona göre gerekeni yaparsınız. Her an odaya kaçıp ağlamakla olmaz bu işler.

Hanımefendi dikkatli olun. Annesi değilsiniz. Kocanıza annelik yaparsanız size gelin getirir.

Ben eğer gitsinler deseydim bu belki eşimin başına kakılacaktı. Ben bana yapılanı görmezden geldim o yüzden gitmesinler dedim eşimin hatırına. Kendileri ne zaman gitmek isterlerse o zaman gitsinler sen bir şey söyleme dedim.
Neden bu kadar kocam onu diyecekti , bunu anlayacaktı , yok kv dolduracaktı.. sürekli bi bu tavır. Sizi üzmek istemiyorum ama inanın sizi tanımamama rağmen burdan bile anlaşılıyor üzerinizdeki özdeğer eksikliği.. Bunu kendinize yapmayın, İnsanın kendine vermediği değeri başka hiç kimse vermez. Hayatınızı geçmişinizi elbette bilemem ama şunu biliyorum her can çok kıymetli kolay mı geldin bu yaşına sürekli bi anlayış modu. Seni sevmediğini bildiğin kV arama ,sürekli vererek bir şey kazanılmıyor aksine seni umursamıyor karşındaki. Eşinide kendi haline bırak.

eğer 14-15 yaşında değilsen ve ağrılı regl oluyorsan zaten vardır regl zamanı kullandığın bişeyler
ağrı kesici, sıcak, neyse. yani yetişkin bir kadının evlenmeye kadar bir sürü kullandığı şeyi olur. değilse de o anda elinin altında yoksa da artık liseli çocuklar dahil herkes bu konuları biliyor. bilir, alır yani. atla deve bişey değil bu.
sevgili değil, yakın her arkaşıma reglim ve kötüyüm desem sıcak torbası, ağrı kesici ya da çikolata ya da çok kötüysem hastane filan teklif eder

migrenim var

bakın ben de babama hastayım diyemezdim ne çocukken ne gençken, babam merhametsiz bir adamdı ama baba başka, arkadaş başka, sevgili çok başka. bu kadar küçük şeyleri çok büyütmeyin.

2- Ben nöbete gittiğimde uyumuyorum diye sıkılmayım diye beni beklerdi mesaj atardı
işte 8-10 saat yol gelirdi sevgilim benim görüp uykusuz işe giderdi, şimdi yüzüme bakmıyor diyen kadınların konuları çok var burada,
e bacım çünkü normal iş değil ki yaptığı...tamamen hormon etkisinde. anestezi etkisinde olmak gibi.

3- size merhameti değil rasyonel dengeli normal bir hali olsa ev işini ortak yaparsınız
siz araç alırken kullanamayacağınız aracı aldırmaz, erkekler genelde araç konusunu bilir. de yani bu sana olmaz bak diye.

merhameti olsa zaten küfretmez. kızsa bile o etmez. ki kızabilir. hepimiz kızıyoruz. fırın kapağı açık kalıyor "evimi yakacaksınız" diyor, kime e beyefendi tabi mutfağa girmiyor, kim bıraktı ya siz ya annesi...ama ev onun.(ay buna ne sinir olduysam geçmedi)

Bence üyenin eşi "evi mi yakacaksınız?" demiştir ama malum gramer kullanımı kafa karıştırıyor.

çoğu yorumu okuduktan sonra sadece şunu söyleyebilirim çok güzel bi söz işitmiştim. “Kocanın annesi olursan o da kendine karı arar” diye.
Bence başka açıklaması yok

Ben hep düzeltmeye çalıştım zaten. Öyle büyük kavgalarımız olmadı hiç. Evimizde hiç birşeyi eksik etmedi. Hani şöyle örnek verebilirim belki küçük bişey olcak. Tabakta bir tane köfte kalınca annem onu çocuklarına verirdi en sevdiği bizdik. Eşimde bana verir öyle merhametli biriydi. Sokataki kedilere mama alıp dağıtarak işten eve geliyor. Ama son 3 4 aydır neden böyle biraz bana kalben uzak anlayamıyorum 😢
Biraz kendinizi güçlendirin gercekci olun insanoglunu taniyin beklentilerinizi ona göre belirleyin bence tabakta ki kofteyi vermesi bile size buyuk bir sey gibi geliyo neyin merhameti bu ? Centilmenliktir olsa olsa benim esim bunu ber zaman yapar hatta bi yerde yemek soyleyeceksek mutlaka benimkinden farkli bisey soyler cunku ben kendimininkini begenmezsem onunkini yerim hic kendimi yerlere atmadim ne merhametli diye 😧

Kedileri beslemesi farkli tabiki o 10/10 hareket.

migrenim var

Merhameti koftede buldugu yerde patladim 😂😂😂

Bence üyenin eşi "evi mi yakacaksınız?" demiştir ama malum gramer kullanımı kafa karıştırıyor.
aa olabilir tabi
hiç öyle okumadım

ben konunun başından beri kendi aldığı arabayı adama parsellemiş durumda konu sahibi taktım oraya zaten :D

Bilmiyorum hayatımızda hiç birşey eksik degil. Ben birine muhtaç olduğum için evlenmedim aşık olup sevdiğim için evlendim. Nerde hata yaptım? Ben hem çalışıyorum hem eve gelip yemek temizlik yemin ederim eşime şunu al şöyle yap demedim. Çocuğumuz yok ben eşime bebek gibi baktım diyebilirim. Sırf annemle babam gibi olmamak için sırf yaşadığım şeyleri yaşamamak için.
bunları açıkça konuşmayı denediniz mi?
önce güzellikle konuşun
sonrasında da kendinizi geri çekin biraz

Back
X