beni sevmiyormus sadece saygi duyuyormus

Cok istiyorum uzaklara gitmeyi dedim.ys cocuklara kiyamiyorum

Guzel kardesim sen zaten bu herifi bosamiyor muydun? Hala neden soylediklerini takiyorsun ki?

bir adet gerizekalı koca daha....

Başına silah mı dayadın evlenirken? Hayır. E sevmediyse neden evlenmiş senle? Atalarımız da ne güzel söylemiş, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Sana ulaşamıyor ya ne yapacağını şaşırmış. Sen yanına gitmesen senelerce sana gelmez arayıp sormaz ama balkonuna tehdit mesajları atar hiç güleceğim yoktu

Bi s.ktir git demelik tam..

Hic üzme kardeşim kendini bebeğini düşün o seni haketmiş olsa şuan zaten yaninda olurdu boşanma evresinde deil kedi ulaşamadığı ciğere mındar diyip dursun boşver

Hic üzme kardeşim kendini bebeğini düşün o seni haketmiş olsa şuan zaten yaninda olurdu boşanma evresinde deil kedi ulaşamadığı ciğere mındar diyip dursun boşver

Daha iki gun once para almaya gittim demedigini birakmayan adam melek olmustu sirnasip duruyordu yinede sevmiyous...kendime bi duzen kurabilsem bundan uzakta kendimi toplicam ama gidrmiyorum hep ileriyi cocuklari dusunup dizimi kiriyorum

Onunla evlenmek istemedigimdede tehtit ediyordu yakami birakmiyordu simdi boyle okduk

Daha iki gun once para almaya gittim demedigini birakmayan adam melek olmustu sirnasip duruyordu yinede sevmiyous...kendime bi
duzen kurabilsem bundan uzakta kendimi toplicam ama gidrmiyorum hep ileriyi cocuklari dusunup dizimi kiriyorum

Canım kimse durduk yere yuvasını yıkmak istemez ama artik düzeltilemeyecek birşeyler varsa yoluna bak çocuklarıninda seninde rızkını veren Allah ; kimseye muhtaç deilsin Rabbim yardımcın olsun

Canım kimse durduk yere yuvasını yıkmak istemez ama artik düzeltilemeyecek birşeyler varsa yoluna bak çocuklarıninda seninde rızkını veren Allah ; kimseye muhtaç deilsin Rabbim yardımcın olsun

Aslinda Allaha tevekkul edip gitsem hersey guzel,olcak, insallah

Ailemin yaptiklarindan dolayi vicdan.azabindan evlenmis.sevdigi.icin degilmis

ben sevmediğim biriyle sırf vicdan için evlenmem. o kişi zordaysa yardım ederim kurtarırım falan ama asla evlenip hayat arkadaşı yapmam, kimse de yapmaz. senin boşanmak istediğini iyice anlayınca şimdi de ''zaten sevmemiştim'' e getirmiş olayı, amacı sadece can acıtmak.

Yav he he!!
Hiç çocuk istememiş,
Hiç yanına gelmek istememiş,
Seni hiç sevmemiş miş miş miş mış mış mış.
Kimse bir erkeğe zorla bişey yaptıramaz ama bi erkek kadına zorla herşey yapabilir.

Bacılar kuşandım kılıçkarı artık takatim sabrım kalmadı, bu heriflerin yerini tespit edin kökünden kesicem ne varsa..

Anca öyle öcümüzü alırız. Bu ne la böyle. Kendiilerini ne sanıyolar yemin ederim öldürecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…