Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah
Bebekte sende toparlandıktan sonra ne ailenin nede bu adamın olmadığı bir başka şehire gitsen keşke
Yeniden kursan hayatını
Yoklukları varlıklarından çok daha iyi
Guzel kardesim sen zaten bu herifi bosamiyor muydun? Hala neden soylediklerini takiyorsun ki?
bir adet gerizekalı koca daha....Sonunda bunuda duydum beni yillardir sevmiyormus o yuzden surekli terk ediyormus beni seviyor diye kendimi kandiriyormusum aldatiyormusum.sadece vicdandan cocuklarinin annesi oldugumdan bana iyi davraniyormus..
Yillarca ben aramasam aramazmis gitmezsem yanina o gelmezmis..
Herkes melek ilan etmis adami yillardir evinde oturmama izin verdigi icin ihtiyaclarimizi karsiladigi icin kimse bunu yapmazmis..o cocuk hic istememis ben istemisim..beni sevdigini ozledigini hic soylememiski..zaten beni annem babam bile sevmiyormus sevilcek bir yanim yokmus..
Hiiiiic agirina gitmesinBeni haketmeyen birinin boyle konusmasi agirima gidiyor
Hic üzme kardeşim kendini bebeğini düşün o seni haketmiş olsa şuan zaten yaninda olurdu boşanma evresinde deil kedi ulaşamadığı ciğere mındar diyip dursun boşver
Başına silah mı dayadın evlenirken? Hayır. E sevmediyse neden evlenmiş senle? Atalarımız da ne güzel söylemiş, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Sana ulaşamıyor ya ne yapacağını şaşırmış. Sen yanına gitmesen senelerce sana gelmez arayıp sormaz ama balkonuna tehdit mesajları atarhiç güleceğim yoktu
Daha iki gun once para almaya gittim demedigini birakmayan adam melek olmustu sirnasip duruyordu yinede sevmiyous...kendime bi
duzen kurabilsem bundan uzakta kendimi toplicam ama gidrmiyorum hep ileriyi cocuklari dusunup dizimi kiriyorum
Onunla evlenmek istemedigimdede tehtit ediyordu yakami birakmiyordu simdi boyle okduk
Canım kimse durduk yere yuvasını yıkmak istemez ama artik düzeltilemeyecek birşeyler varsa yoluna bak çocuklarıninda seninde rızkını veren Allah ; kimseye muhtaç deilsin Rabbim yardımcın olsun
yahu o senin başına silah dayamış resmen evlenelim diye, şimdi sana bu cümleleri kurması öyle mantıksız ki. hiç normal değil bu adam.
Aslinda Allaha tevekkul edip gitsem hersey guzel,olcak, insallah
Ailemin yaptiklarindan dolayi vicdan.azabindan evlenmis.sevdigi.icin degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?