- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
öküzün daniskasıymışSonunda bunuda duydum beni yillardir sevmiyormus o yuzden surekli terk ediyormus beni seviyor diye kendimi kandiriyormusum aldatiyormusum.sadece vicdandan cocuklarinin annesi oldugumdan bana iyi davraniyormus..
Yillarca ben aramasam aramazmis gitmezsem yanina o gelmezmis..
Herkes melek ilan etmis adami yillardir evinde oturmama izin verdigi icin ihtiyaclarimizi karsiladigi icin kimse bunu yapmazmis..o cocuk hic istememis ben istemisim..beni sevdigini ozledigini hic soylememiski..zaten beni annem babam bile sevmiyormus sevilcek bir yanim yokmus..
Eğer gerçekten boyle dusunuyor olsaydi sirf vicdan azabindan size bunu soylemezdi emin olun. Sirf su an sizin modunuzu dusurmek icin birseyleri yuzunuze carpiyor kendinizi uzmenizi modunuzun tamamen dusmesini istiyor. Yoksa ailen bile sevmiyor falan insan bunu vicdanina yedirip soyleyemez sirf caniniz yansin diye soyluyor bunlari karaktersiz adam.
Canım o adam seni çok iyi tanımış. Bu halde bile hala derdi senin canını yakmak.. niye evlenmiş madem hadi ilk çocuğu yaptı ikincisini yapmasaymış.
Adi pislik ya.. bide çirkinmiş. Bişi diyim mi kadınların yaptığı en büyük hata çirkin bir adamla ahlakın güzeldir diye düşünüp evlenmek.. ama insanın huyu neyse yüzüne de o yansıyor. İçinin güzelliği yüzüne vuruyor.
Canım seni tanıyıp sana destek olmayı o kadar çok isterdim ki.. yanlış anlama tamamen manevi anlamda. .
Adam sorumsuz tembel hicbir is elinden gelmez baksan bi skmlik cani var gibi yutumeye takati yok gibidir..bende sukurler olsun bu yasima kadar kendime hem anne hem baba oldum kimseye minnet etmeden birseyler basardim onun on yil calisca yapamayaci mali ben bes yilda ara ara.calisarak yaptim cok sukur kadin erkek isi herseyde elimden.gelir bunu kendine yediremiyor kompleks yapiyor bi sekildede beni yipratiyor..
Birde ondan iyisini bulsam bir dakka durmazmisim ondan daha iyi bir erkek kalmamis o yuzden birakmiyirmusum diyor utanmaz..bugune kadar emegime sevgime evladima saygimdan sabrrtmisim oda kendine pay cikariyor
Ayyy ne kadar fedakar bir adam, gel sana madalya takayım de.
Doğru canım yaaa böyle insanlar gereksizBoyle adamlara slm verende arkadaslik edende kabahat soyle bir ikiso slmi kesse yuzune tukurse bak nasil akillaniyor
bacim bizim eve de ugraBacılar kuşandım kılıçkarı artık takatim sabrım kalmadı, bu heriflerin yerini tespit edin kökünden kesicem ne varsa..
Anca öyle öcümüzü alırız. Bu ne la böyle. Kendiilerini ne sanıyolar yemin ederim öldürecem
Kestiklerimide köpeklere yedirecembacim bizim eve de ugra
Adi pislik hamile bi kadina hemdeSonunda bunuda duydum beni yillardir sevmiyormus o yuzden surekli terk ediyormus beni seviyor diye kendimi kandiriyormusum aldatiyormusum.sadece vicdandan cocuklarinin annesi oldugumdan bana iyi davraniyormus..
Yillarca ben aramasam aramazmis gitmezsem yanina o gelmezmis..
Herkes melek ilan etmis adami yillardir evinde oturmama izin verdigi icin ihtiyaclarimizi karsiladigi icin kimse bunu yapmazmis..o cocuk hic istememis ben istemisim..beni sevdigini ozledigini hic soylememiski..zaten beni annem babam bile sevmiyormus sevilcek bir yanim yokmus..
Adi pislik hamile bi kadina hemde
...cani cehenneme..cocuk istemiyodysa tek tarafliydi madem bu durum niye
sevmedigi kadindan evlat sahibi olmak istedi¿çocuk oyuncagimi bu¿
Kızlarin dedigibgibi tam bi b.k çuvali bu p.slik..
Madem oyle bosanalim diyorum..bunlari dusunme simdi hamilesin kafa yorma diyor ya bu kadar pislik yapinca iyi terkedince iyi bosanmaya gelince hamileymisim..
Bibl becerebilsem hic muhatap olmazsam iyi olcak ama mecbur kaliyorum oda bu durumu kullanip beni sindirmeye calisiyor ayrilacagindan degil yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?