- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi bayanpukina
-
sen varsın da o yokben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum.
benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi.
Adam ilişkiyi bitirmiş, siz ilişkiyi heyecan katma telaşındasınız. Yapmayın ya "Size geleyim yabancı diziye başlarız." nasıl bir barışma önerisidir?onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum.
Bişeyler yaşayınca barışacaklarını ve kendisine bağlayabileceğini düşünüyor.Adam ilişkiyi bitirmiş, siz ilişkiyi heyecan katma telaşındasınız. Yapmayın ya "Size geleyim yabancı diziye başlarız." nasıl bir barışma önerisidir?
Evde yabancı diziye başlarız.
Meali: son kozumu oynarım memeler falan.
Adam zengin mi?
E zaten yaşamak istemediğini söylemiş. Dost acı söyler...Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?