Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

kpss illetini ve belasını atlatmak istiyorsan çok çalış 1 kerede yüksek puan al, kpss zilletinden zengin kocayla kurtulamazsın..Adam çalış der, parasını sakınır, bugun zenginse yarın batabilir, parası var diye kadınlarla aldatabilir vs vs...kpss daha kolay gibi

Dokuz sayfa yorumları okudum. Hepsi de çok mantıklı tavsiyelerde bulunmuş. Hala çirpinman istediğin cümleleri duymaya çalışman beyhude. Size yapılan bu haksızlığı Allah'a havale edin ve bu duygulardan kurtulmaya bakın. Aşk insanın gözünü kör eder diyeceğim ama ortada aşk da göremiyorum. İki ay bir alışkanlık olmuş sizinki. İhtiyacınız olan ilgiyi onda bulmuşsunuz hepsi bu. Terk edilmenin verdiği duygularla sağlıklı dusunemiyorsunuz. Acele etmeyin ve lütfen ona ulaşmaya çalışmayın. Mantıklı bir sebep göstermeden ayrılma yolunu seçen bir adam da bırakın gitsin zaten gitmiş de...siz de bunu kabullenin. Sizden mantıklı bir yorum bekliyorum ve gerçekten durumunuza üzülüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Yaşınız itibariyle olgunlaşmış olmanız gerekirken 2 ayda hemen nişan evlilik muhabbetine geçmeniz ve 2 aycık zamanda aşık olmanız hakikaten tuhaf

Arkadaslar demis ama bende diyeyim. Malesef iliskisi bitmis ve o ara seni yarabandi olarak kullanmış. Kızla arasi duzelince malesef sana ayrilan surenin sonuna gelinmiş . Kizla ayrilsa kosa koşa gene sana gelir bin bahaneyle aklini celer,kanma. Ayrica sakin arama sorma.

benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi.
Adam ilişkiyi bitirmiş, siz ilişkiyi heyecan katma telaşındasınız. Yapmayın ya "Size geleyim yabancı diziye başlarız." nasıl bir barışma önerisidir?

Adam ilişkiyi bitirmiş, siz ilişkiyi heyecan katma telaşındasınız. Yapmayın ya "Size geleyim yabancı diziye başlarız." nasıl bir barışma önerisidir?
Bişeyler yaşayınca barışacaklarını ve kendisine bağlayabileceğini düşünüyor.
Tanıştıkları andan beri ilk görüşte aşk olmadığı belliymiş zaten.

Burda bende daha önce konu açmıştım birkaç kişi banada demişti 3 5 günde hemen evlilik ne alaka filan diye ben ozaman çok ciddiye almamıştım olur ya niye olmasın illa uzun yıllar mı tanımalı bazen insanlar hemen emin olabilir filan diye düşünmüştüm ama haklılarmış..
İllaki vardır kısa sürede tanışıp evlenip mutlu olan ama bende artık hemen evlilik diyen birine inanmam..
Erkekler biliyor çünkü kadınların hassas noktası evlilik ordan vuruyo..

Genelleme yapmak istemiyorum ama bi erkek bitti diyorsa yüzde 99 bitirmiştir kafasında kadınlar gibi değiller..

peşinden koşarsın tekrar elde ettiğini sanırsın ama edemezsin. bir daha aynı şeyleri yaşarsın. en güzeli vakur durmak. farkındadır zaten o da kendinden neden etkilendiğinin neden böyle istekli olduğunun.

Bekle deyip de umut vermekte istemem.. Bu yüzden zor olsa da unutmaya ve önüne bakmaya çalış

Cok sasirdim dogrusu ask var ama maddiyatta var sanki sende kacirmak istemiyorsun gibi geldi bana. Aileyi tanımadan o ailede olmayi cok isterdim.. ne demek ya huyunu suyunu insanlarla gecimliliğini gecmisini seni sevip sevmeyeceklerini bilmeden... Iki aylik surecte bu kadar baglanman yalvarcak halde size gelirim demek istemeler... cok ironik.. Kendini bu kadar kucuk dusurme zaten bi ise yaramaz erkekler kaçmaya degil yakalamaya programlıdır.. Senin ailenin onuru o aileden daha onemli... Kendine gelmelisin..

Eğer burada hissettirdiğiniz gibi çocuğa da hissettirdiyseniz zengin oluşunun sizi bu kadar etkilediğini ve onu kaçırmak istemediğinizi, çocuk da biraz aklı başında, görgülü, bu konularda hassas biriyse kendini kullandırmamak için ayrılmış ya da sizden o yüzden soğumuş olabilir. Artık kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik her koşulda asla iletişime geçmemek.

Bilimsel olarak aşk aslında tam da böyle bir şey. İnsan kendisinde eksik gördüğü şeyleri tamamlamak istiyor bunları kimde görürse ona bağlanıyor tabii biraz da hormonlar devreye giriyor falan adına aşk diyoruz bağlandım diyoruz. Bence yapman gereken şey kendinde eksik gördüklerini tamamlamaya çalışıp hayatını bir tık daha üste taşımak. Emin ol bunu başarırsan o kişiye artık hiç bağlı olmadığını hatta bu neymiş böyle diyeceğini görebilirsin. Herkesin kendinde eksik gördüğü şey farklıdır mesela sarışınlar esmer olmak ister esmerler sarışın kıvırcıklar düz saç ister düz saçlılar kıvırcık gibi gibi. Ya da sosyal bir insan değilsen arkadaş çevresi geniş sohbeti güzel bir kişiye aşık olman daha kolaydır. Seninki de anladığım kadarıyla rahat bir yaşam ve hayalindeki gibi bir aileymiş. Aile konusuna nasıl çare bulursun bilmiyorum ama rahat yaşamı maddiyatı kendini geliştirerek ilerde yapacağın mesleğe yatırımlar yaparak ulaşabilirsin. Biraz da çevreni genişlet kendinden üst seviyede gördüğün kişilerle arkadaşlık kur spor yap vücut geliştir klişe gelebilir ama olaylara bakış açını isteklerini değiştirir bu gibi şeyler. Ayrılıktan sonra kendini hiç geliştirmezsen eve kapanırsan mutluluğu o kişiye bağlarsın sanki onun gidişiyle mutluluğun da gitmiş gibi gelir. Halbuki alakası yok onunla nasıl tanıştıysan başkasıyla da tanışabilirsin. Yabancı diziyle bisiklet sürmeyle çok eğlenmeyle aşk olmaz. Çok isteseydi kendi teklif ederdi hadi şunu da yapalım hadi bunu da yapalım diye. İnsan sevdiğiyle çay bahçesinde çay içerken de mutlu olur aktivite yapmıyoruz diye ayrılmaz zaten.

İlk görüşte gerçek aşk olsa konuşacak birşeyler bulurdunuz ama o kadar kısa sürede bu kadar yoğun ilerleme...çok fazla ve canim..insan kaç senelik sevgilisinin ailesinin içine bile bu kadar hızlı giriş yapma isteğinde bulunmuyor. Domates biber ektim iki ayda parmak kadar bile buyumediler. Düşün yani, o kadar kısa bir süre napmissin sen böyle

Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa
E zaten yaşamak istemediğini söylemiş. Dost acı söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…