beni terketti :((

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti
bunu diyen bir erkek neden terkeder ki o_O

Son damla taşmıştır belki.

olabilir
ben en basit birşeyde biterse biter tarzında hareket ediyordum
ve çok anlaşamadığımız şey vardı

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum, yeni bir kız bulmuştur.. Ondan gereken cevabı aldıktan sonra, seni terketmiştir..Bence hiç üzülme, kurtulduğuna sevin.. Umarım karşına seni gönülden seven, birisi çıkar..

4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti

Konu nedir bilmiyorum ama,
o sana 4 senesini verirken sen ona 2 ayını mı verdin?

Bu lafa illet oluyorum da :)
Ben sana 2 senemi verdiiim?! 4 senemi verdiiim?!
Biz ne verdik, karşılıksız çek mi? Hayret bi şey.

Gidene dur denmez. Ayrıca dört yıl uzun bir süre. Evlilik öncesi en fazla iki yıl.
Hiç zorlama. Yoluna bak kardeşim.

4 senelik emegi hesap eden kisi durdukyere ayrilmaz. Yerinde olsam terk etmesine sasirmazdim. Kim bilir kac defa ikaz etti seni de sen kulaklarini tikadin. Uyum yoksa ayrilacak, onu yormayan biriyle yeni bi hayat kuracak en dogal hakki.

ben en basit birşeyde biterse biter tarzında hareket ediyordum

iliskinizin bitmesi icin bu yeterli degil mi sizce?
siz zaten 4 yila hurmet eder bir uslupla yaklasmadiginiz icin karsinizdaki de daha fazla sahiplenememis, yahut sahiplenmeye deger gorememis daha fazla.
bir iliskide yapilacak en son sey 'biterse biter' uslubuna burunmektir, gun gelir koz olsun diye dediklerimizin esiri yaparlar bizi keza...

4 senedir birlikteydik.
şimdi beni terketti
kimin ne söylediğini , ne düşündüğünü bilemem ama
biz insanoğlunun sabrının son damlasında bittiyse ,,,
önceden istediğini söylesin ,
o son damla böyle gidiş olurr

Back
X