- Konu Sahibi laylaylom20
-
Acıdan ölünmüyor. Tecrübeyle sabit.kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.
zamana bırakacaksın. düşünmeyeceksin! adam seni şutlamış daha ne diye düşünüyorsun! bırak ne hali varsa görsün! tabi ne açıdan kullanıyor oda önemli?
Hak etmediğin davranışlara izin vermeseydin o zaman.kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim benhiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
duygusal olarak, cinsel olarak
Kimse seni kullanmadı.Sen kendinin kullanılmasına izin vermişsin.Adam karakterini göstermiş.Sen bulunmaz hint kumaşı gibi kendini bağlamışsın.Bu sorununu adamla çözemezsin.Çünkü senin sorunun aşk meşk değil canım,senin sorunun kendini birilerine mahkum görmek,kendine değer vermemek,gururlu olmamak ve zayıflık.kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-umut-var-mı.733283/
şöyle bir durum vardı.
önce beni seviyor gibi davrandı. kendine aşık etti. sonra ben sana aşık değilim, sevgili olamayız dedi. ilgisini çekmek için her istediğini yaptım. kullandı beni.
başta iyi davranıyordu, sevmese de duygularıma önem veriyor beni düşünüyor gibiydi en azından.her geçen gün daha uzaklaştı. daha kötü davranmaya başladı.
kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim benhiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-umut-var-mı.733283/
şöyle bir durum vardı.
önce beni seviyor gibi davrandı. kendine aşık etti. sonra ben sana aşık değilim, sevgili olamayız dedi. ilgisini çekmek için her istediğini yaptım. kullandı beni.
başta iyi davranıyordu, sevmese de duygularıma önem veriyor beni düşünüyor gibiydi en azından.her geçen gün daha uzaklaştı. daha kötü davranmaya başladı.
kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim benhiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?