beni umursamayan kullanan birine deli gibi aşığım kurtulamıyorum

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-umut-var-mı.733283/

şöyle bir durum vardı.
önce beni seviyor gibi davrandı. kendine aşık etti. sonra ben sana aşık değilim, sevgili olamayız dedi. ilgisini çekmek için her istediğini yaptım. kullandı beni.

başta iyi davranıyordu, sevmese de duygularıma önem veriyor beni düşünüyor gibiydi en azından.her geçen gün daha uzaklaştı. daha kötü davranmaya başladı.

kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim ben hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.

Son düzenleme:
Yokmuş gibi davran, tek yolu bu. Kendi içinde ne yaşarsan yaşa etrafa ve ona lkarşı yokmuş gibi davran zamanla böyle hissetmemeye başlarsın.

zamana bırakacaksın. düşünmeyeceksin! adam seni şutlamış daha ne diye düşünüyorsun! bırak ne hali varsa görsün! tabi ne açıdan kullanıyor oda önemli?

kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim ben hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
Hak etmediğin davranışlara izin vermeseydin o zaman.
Ne yani şimdi ben hak etmedim demekle ne oluyor?
Yerinde sayarsın yalnızca. Bundan ders alıp yoluna bak ama belli ki yoluna bakmak istemiyorsun.
Neyse... Önce karşındakini suçlamayı bırak da gerisi gelir. O yaptı, o dedi gibi laflar anlamsız artık.
Kendine dönüp bak.

Kimse seni kullanmadı.Sen kendinin kullanılmasına izin vermişsin.Adam karakterini göstermiş.Sen bulunmaz hint kumaşı gibi kendini bağlamışsın.Bu sorununu adamla çözemezsin.Çünkü senin sorunun aşk meşk değil canım,senin sorunun kendini birilerine mahkum görmek,kendine değer vermemek,gururlu olmamak ve zayıflık.

psikolog bir tanıdğımız vardı. aynı durumda birine verdiği tek cevap:

"unutacaksın"

ve inan unutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…