- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi laylaylom20
-
sevgiliyken birlikte eğlendiniz birbirinizi istediniz. bu kullanmak değildir. iradenize sahip olacaktınız!duygusal olarak, cinsel olarak
duygusal olarak, cinsel olarak
sana bir şey söyleyeceğim ama yine umutlacaksın.bir erkek arkadaşım vardı kızı hem duygusal hem cinsel yönden kullanıyordu sonrada bize sevemiyorum olmuyor başka kızlarla tanıştırın diyordu.geçen facete gördüm nişanlanmış.ne oldu o kadar nazlandım dedim ( aslında ava giderken avlandım diyecektim) işte bir nokta geldi tamam dedim diyor.
Aynı durumu bende yaşadım eski sevgilim bana hayatı zehir etti bi türlü vazgecemedim ondan kölesi oldum resmen ne dese yaptm hep beni kullandı ama sonra kendime geldim napıyorum ben dedim ve onu hayatımdan çıkardım bu imkansız gibi geliyo sana eminim çünkü bende öyle diyodum ama zaman geçtikçe alıştım ondan nefret ettim 5 aydır çok güzel bi ilişkim var çok mutluyum şimdi kendime kızıyorum ben ne yapmısm diye
nasıl yaptın peki ?
bende yasamistim ayni durumu beni kendine asik etti sonra arkamdan dalga gecer gibi knsmus bende teyzemlerin yaninda sonra bana kac defa hakaretler etti kucumsedi Boyle AMA banim aklim yine ondaydi vazgecemiyordum bir turlu AMA ona kendimi daha fazla ezdiremezdim intikam almak istedim onu kaale almiyormus gibi davrandim o bi is icin bize gelmisti bi gun kuzenime bana surekli msj atmasini be aramasini soyledim.sonra gittiginde beni aradi hayatinda birimi var falan diye seni ilgilendirmz dedim.ondan sonra onnda yakindan konustugu biriyle cikmaya basladim onunla kavga bile etti bnm icin.beni elinde biliyodu hep artik Ben onu umursamiyordum .benimle evlennmk istedigini soyledi yaptiklari icin pisman olmus.ama artik sevgim nefrete donusmustu.halada ayniyim ona karsi.diyecegim kacan kovalanir.sendd ilgilenme.kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-umut-var-mı.733283/
şöyle bir durum vardı.
önce beni seviyor gibi davrandı. kendine aşık etti. sonra ben sana aşık değilim, sevgili olamayız dedi. ilgisini çekmek için her istediğini yaptım. kullandı beni.
başta iyi davranıyordu, sevmese de duygularıma önem veriyor beni düşünüyor gibiydi en azından.her geçen gün daha uzaklaştı. daha kötü davranmaya başladı.
kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim benhiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
Hatta o mesaj atarsa geç cevap ver umursamamaya Çalis. Zaten kaybedecek biseyin yok çünkü uzaklaşmış diyosun. O yüzden kaybetme korkusu da yasamazsin. Sen kacarsan o kovalarrr :)Bana kalırsa sen de onu umursamiyomus gibi yap h O mesaj atarsa yazrsin. Gez eğlen her yere fotoğrafını at. Hatta kendinde değişim yarat saçın makyajın bize değişiklik çok iyi geliyo. Görsün ne kaçırdığını.
kurtulamıyorum bu durumdan. acıdan ölücem sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-umut-var-mı.733283/
şöyle bir durum vardı.
önce beni seviyor gibi davrandı. kendine aşık etti. sonra ben sana aşık değilim, sevgili olamayız dedi. ilgisini çekmek için her istediğini yaptım. kullandı beni.
başta iyi davranıyordu, sevmese de duygularıma önem veriyor beni düşünüyor gibiydi en azından.her geçen gün daha uzaklaştı. daha kötü davranmaya başladı.
kurtulamıyorum. içim acıyor. böyle davranılmayı hak etmedim benhiçbirşey olmamış gibi nasıl davranayım. nasıl unutayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?