beni umursamayan kullanan birine deli gibi aşığım kurtulamıyorum

Bir seyin yok egon zedelenmis. Bana nasil boyle davrandi, ben bunu haketmedim, kullanildim modundan kurtuldugun anda kalbinden akip gidecek. Hatta suan sevmiyorsun , yasadigin askin beyninde kalan ask acisinin kimyasini yasiyorsun. Seni umursamayan bir erkek icin aci cekmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk. Su erkekleri tepenize cikarmayin. O seni kullanmadi , sen onu kullandin. BITTI.

Nasil unuturum diyorsan, onu yok sayarak , dusunmeyerek, telefonunu ve ona ait seyleri silerek, baska seylere odaklanarak .... Zamanla unutursun ama surekli onu dusunursen, bu melankoli halinden kurtulmazsan sittin sene unutamazsin.

kullanmak tabiri yanlış oldu haklısınız. asıl önemsediğim o değil zaten, pişmanlığım az o konuda. ben de istedim yaşandı.

ama beni umursamaması, yok sayması, birşey yaşanmamış gibi davranması beni bitiriyor. ben onu bu kadar severken bana değer vermemesi kötü hissettiriyor. sorun burda.

sizi kullandığını, değer vermediğini bildiğiniz birine nasıl deli gibi aşık olabiliyorsunuz anlamıyorum hiç mi kendinize saygınız yok. adam mı kalmadı yahu yol verin gitsin.

Bi dabah uyan ve o hayatimda yok de.. Ilgini baska seylere cek ve ben yanlizkende mutluyum de.. Pizitif ol.. Inan bana sana dönse bile seni sevmeyen birinden hayir gelmez sana.. Cikar onu hayatindan

duygusal olarak, cinsel olarak

sana bir şey söyleyeceğim ama yine umutlacaksın.bir erkek arkadaşım vardı kızı hem duygusal hem cinsel yönden kullanıyordu sonrada bize sevemiyorum olmuyor başka kızlarla tanıştırın diyordu.geçen facete gördüm nişanlanmış.ne oldu o kadar nazlandım dedim ( aslında ava giderken avlandım diyecektim) işte bir nokta geldi tamam dedim diyor.

Tamamen ego meselesi ben her yonlu yaninda oldum nasil beni siler, umursamaz diye uzuluyosun.
Kullanma oyle olmaz tabii eger ilacli gazoz icirtmediyse...

Yasadigin seyler icin de pisman olma ya da kaldiramayacagin seyler yasama bi'daha. Sonucta cinsellik vs yasanirken bi'kosede ayrilik hep vardi.

o kadar kötü davranmasına rağmen hep bir umut var içimde. en kötüsü de o aslında.

Aynı durumu bende yaşadım eski sevgilim bana hayatı zehir etti bi türlü vazgecemedim ondan kölesi oldum resmen ne dese yaptm hep beni kullandı ama sonra kendime geldim napıyorum ben dedim ve onu hayatımdan çıkardım bu imkansız gibi geliyo sana eminim çünkü bende öyle diyodum ama zaman geçtikçe alıştım ondan nefret ettim 5 aydır çok güzel bi ilişkim var çok mutluyum şimdi kendime kızıyorum ben ne yapmısm diye

nasıl yaptın peki ?

nasıl yaptın peki ?

Tatlım ilk önce şunu kabul et o seni istemiyo seninle olmıycak evlenmiyceksiniz cocuklarınz olmıycak yani ben bunlarn hayalini kurardim ve ilk önce hayallerimden vazgeçtim sonra suna inan ondan sonra başkaları olucak hayatında ve sen yeniden aşık olucaksn bana bunu söylediklernde gülüyodum olmaz unutamam siz benim kadar kimseyi sevmemissiniz diyodum ama oluyomus bi gün kesin karar verdim niye eziyorum kendimi onun kölesi değilim dedim ve hayatımdan çıkardım onu numarasi mesajları hiç bişey kalmadı sonra aylar gecti bu geçen zaman çok önemli kendini yanlız hissediceksin onu istiyceksin ama pes etme asla sonra aylar sonra karşıma o çıktı ve beni o manyaktan kurtardıģı için hergün Allaha şükrediyorum sevilmenin ne demek olduğunu anladım bende çok sevdim çok ama çok mutluyum o salakla harcadığm zaman için çok pişmanım sadece zaman ve sabır lazım yani

bende yasamistim ayni durumu beni kendine asik etti sonra arkamdan dalga gecer gibi knsmus bende teyzemlerin yaninda sonra bana kac defa hakaretler etti kucumsedi Boyle AMA banim aklim yine ondaydi vazgecemiyordum bir turlu AMA ona kendimi daha fazla ezdiremezdim intikam almak istedim onu kaale almiyormus gibi davrandim o bi is icin bize gelmisti bi gun kuzenime bana surekli msj atmasini be aramasini soyledim.sonra gittiginde beni aradi hayatinda birimi var falan diye seni ilgilendirmz dedim.ondan sonra onnda yakindan konustugu biriyle cikmaya basladim onunla kavga bile etti bnm icin.beni elinde biliyodu hep artik Ben onu umursamiyordum .benimle evlennmk istedigini soyledi yaptiklari icin pisman olmus.ama artik sevgim nefrete donusmustu.halada ayniyim ona karsi.diyecegim kacan kovalanir.sendd ilgilenme.

Son düzenleme:
Bana kalırsa sen de onu umursamiyomus gibi yap h O mesaj atarsa yazrsin. Gez eğlen her yere fotoğrafını at. Hatta kendinde değişim yarat saçın makyajın bize değişiklik çok iyi geliyo. Görsün ne kaçırdığını.

Hatta o mesaj atarsa geç cevap ver umursamamaya Çalis. Zaten kaybedecek biseyin yok çünkü uzaklaşmış diyosun. O yüzden kaybetme korkusu da yasamazsin. Sen kacarsan o kovalarrr :)

canım geç aynanın karşısına konuş kendinle:
"ben bana değer vermeyen birini sevecek kadar kendime saygısızlık edemem. beni sevecek ve benim de seveceğim adaylar için kendimi toplamaya, kendime değer vermeye ve o o kişinin artık daha fazla g.tünü kaldırmamaya söz veriyorum" de..
ve tut sözünü ki gücüne güç gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…