beni umursamayan kullanan birine deli gibi aşığım kurtulamıyorum

valla karşı tarafa kesin ve katı bi şekilde tavrını koymazsan kendinide dizginlemezsen kutulamazsın canım.sen zaten sevdiğin için bu saçmalığa son vermek ve ona haddini bildirmek için onun sana yanaşmasına cvp vermeyeceksin gerekirse numaranı değiştir

sevmediğini açık bi şekilde belirtti ama ilginç bir şekilde hala bütün mesajlarıma kısa da olsa cevap veriyor. buluşmak istediğimde buluşuyor. ama soğuk davranıyor. hatta sinir edici laflar söylüyor.

Hatta o mesaj atarsa geç cevap ver umursamamaya Çalis. Zaten kaybedecek biseyin yok çünkü uzaklaşmış diyosun. O yüzden kaybetme korkusu da yasamazsin. Sen kacarsan o kovalarrr :)

böyle yapmayı düşündüm bi ara. ama işe yarayacağını da sanmıyorum. boşuna heveslenmiş olmak beni daha çok üzecek...

böyle yapmayı düşündüm bi ara. ama işe yarayacağını da sanmıyorum. boşuna heveslenmiş olmak beni daha çok üzecek...
Yenilgiyi hazmedemiycek o simdi ilgine alıştı biyerleri kalktı afedersin sen ilgiyi biranda üstünden çekince kafası karışacak. Ya ise çok umitlenip olur gözüyle bakma ama iyi bi dersi hakediyo bence o yüzden yapmalisib

Çocuk başından beri istememiş daha niye yazıp görüşüp de kendini üzüyorsun ki yerinde olsam çoktaaan başka limanlara yol almıştm canım hayat çok kısa :)

Böyle konuları gördükçe içim şişiyor valla,bas tekmeyi yol alsın çok mu zor.Aşığım da aşığım...Aşk bu değil.

sevmediğini açık bi şekilde belirtti ama ilginç bir şekilde hala bütün mesajlarıma kısa da olsa cevap veriyor. buluşmak istediğimde buluşuyor. ama soğuk davranıyor. hatta sinir edici laflar söylüyor.

Kısaca seni istemiyor, boşta kalmaya da kaidesi yemiyor!!!
Annemin gece yatmadan önce bir öğüdü vardı:

Kapıyı kapa üstüne de zinciri çek

ortak bir yaşanmışlığınız var mı? eğer sadece platonik duygularsa daha çabuk unutabilirsin.. çünkü bir insanı unutmayı en çok zorlaştıran şey onunla biriktirdiğin anılardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…