beni zor durumda bırakıyorsun....

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Kendimi suçlu hissediyorum. Buraya daha önce annemle ilgili çok konu açtım. Herkes gitmeyin görüşmeyin dedi. Ben kız kardeşimi özlediğim için nişanlım annemden dolayı gelmeye pek gönüllü olmamasına rağmen onu da aldım ve annemin evine gittim. Dün sat 1 de otobüse bindik. Zaten nişanlım hiç istekli değildi gelmeye, ama ben beni yalnız bırakmasın istedim. Zor da olsa kırmadı geldi. Aksilikler otobüste başladı zaten. Üstüne türk kahvesi döküldü açık renk pantolon giymişti sinirlendi hemen söylemiştim işte ben gelmeseydim falan filan.. neyse siniri geçti, pantolonunu yıkadım ona yeni pantolon aldık. Kız kardeşim evdeydi, eve gittik onun yanına. Saat 3 te vardık anca, nişanlım erken dönmek istiyordu (ailesi bilmiyordu annemin yanına geldiğimizi) bu arada annem tekirdağda biz istanbulda yani 2 saat uzaklıkta. Biz otobüs bileti bulamadık.. gece 11de bulduk.. nişanlımın annesi hiç durmadan sürekli arıyor nerdesin nerdesin nerdesin.. Neyse nişanlım tekirdağa annemi ziyarete geldiğimizi söylemek zorunda kaldı..
tabi kadın çıldırdı sen nasıl gidersin.. bu sefer beş dakikada bir bağırmak için arıyor sesi yankı yapıyor bir bağrıyor ki sormayın.. niye bağrındı annemde alındı.. sokakta mı kaldınız bende senin annen sayılırım. niye bu kadar kızıyor ki falan demeye başladı. annemde çok alındı bu duruma.. bende alındım.. neyse nişanlım beni zor durumda bıraktın dedi.. evet gerçekten onu zor durumda bıraktım.. otobüste yol boyu uyuduk ama, ben annesine takıldım aslında.. tabi nişanlımda bilet bulamadık ve geç döndük sabah erken uyanıyor.. bu duruma çok kızdı.. ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım..
bu arada annem yine yapacağını yaptı; nişanlıma sana kalırsa düğün işi prensesin kardeşi sizden daha çabuk evlenir dedi.. çok bozuldu nişanlım ama belli etmedi.. üzüldü baya.. gururuna dokundu bidaha asla gelmez biliyorum. bende uzun bir süre gitmeyeceğim. Beni de nişanlıma kötüledi durdu..
lütfen kötü yorumlar yapmayın, vicdanen rahat değilim.

Anneniz size ne yaptı bilmiyorum ama her ne olursa olsun kimse benim annem hakkında kötü konuşup bu şekilde davranamaz. Annemle olan sorun benimle alakadır, hem bu anne affedersin zamanı geldiğinde.
Ama evlendiğinde hiç mi annenle görüşmeyeceksin?
İyi düşün bunları. Kaynanan kim ki annen hakkında konuşuyor?
Ellerine neden böyle kozlar verdin? Kendine yazık etmişsin geleceğin pek iyi görünmüyor, üzgünüm.

kaynanamın derdi ablana gitmiyorsun prensesin annesine gidiyorsunmuş
sürekli benimle olmasından mı kıskanıyor anlamadım
ablasına gidicekti dün ablası istemedi misafirim var dedi
ama sanırım gerçekten nişanlımın her zaman benimle olmasını çekemiyolar bilemiyorum

meşgule atıyoruz anında yine arıyor açana kadar
çıldırttı resmen
soğudum ya ailesinden soğudum
ben her zaman onlara gidiyorum ama samet bize gelince vay anam nasıl gidersin

Canım konularını biliyorum.
Kız kardeşini özlediysen onun gelmesini sağla, ANNENE GİTME.
Annenle ne problem yaşarsan yaşa bunu nişanlının ailesine belli etme.
Kv ne hakla bu kadar müdahale ediyor, nişanlının önce bi kendi bağımsızlığını göstermesi lazım.
Bu şekilde siz evliliğinizi yaşayamazsınız, anneleriniz yüzünden

nişanlım ve ailesi hiçbir konumu bilmiyor..
ama annem geldiği zaman davranışlarından annemin evlat ayırdığını düşünüyorlarmış
yok ablana kadar gidemiyosun, ama tekirdağlara gidiyosun nasıl gidersin falan
annemde orda alındı ben yabancı mıyım niye öyle diyor falan
hissettim alındığını

Canım dinsizin hakkından imansız gelir, annen haketmedi mi ?

Bu kişi nişanliniz olarak mi kalacak yoksa hayat arkadaşı olarak bu kişiyi mi seçtiniz ?

Annenize gidiyorsunuz diye yaptığı kaprisini yanında birde ailesinin kontrolü , çok can sıkıcı.

Siz evlendikten sonra beyefendiyi bin minnetle mi ailenize götüreceksiniz ?

Evlenmek zorunda mısın bu kişiyle, derdinin dermanı falan mı,anneyi bu kadar paspas edecek durum ne merak ettim

Kv kimdir ki annene gitmene hesap soruyo

Bu ne be herşeye burnunu sokan kaynana.Evlenince annene bile yollamaz valla.Herşey nişanlın da bitiyor taviz vermicek yoksa bu kaynanadan çok çekersin.Nişanlın da anasının ağzına bakıyor.Ya kendine çeki düzen versin yada sana yol versin. Tavsiyem ezdirme kendinı güzelim ne olursa olsun ailen arkanda olacak yoksa çok ezilirsin.Bir örneği arkadaşım var kızın ailesi arkasında değil diye çekmediği eziyet kalmadı.Üzülmeni istemem

Annenin Halini biliyorsun nişanlını götürmeyecektin. Zaten sende gitme , görüşmek istiyorsan kardeşin gelsin. Sen heralde bir umut değişir diye düşünüyorsun ama değişmez, ben ayda yılda 1 , birkaç saat torunlarını görsünler diye gidiyorum, o da gitmiyoruz diye küsüyor, dünya aleme duyuruyor diye. Yine de gittiğime bin pişman ediyor annem beni. Sınırını çiz yoksa çok zarar verir sana ve evliliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…