• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni zor durumda bırakıyorsun....

Üstüne türk kahvesi döküldü açık renk pantolon giymişti sinirlendi hemen söylemiştim işte ben gelmeseydim falan filan.. neyse siniri geçti, pantolonunu yıkadım ona yeni pantolon aldık.

nişanlım erken dönmek istiyordu (ailesi bilmiyordu annemin yanına geldiğimizi

Neyse nişanlım tekirdağa annemi ziyarete geldiğimizi söylemek zorunda kaldı..
tabi kadın çıldırdı sen nasıl gidersin

nişanlım beni zor durumda bıraktın dedi..

Bence asıl saçmalık bunlar. Nisanlinda sorun var. Anasinin sözünu niye dinliyor ki. Üzerine kahveyi dokmesiyle oraya gitmesinin ne alakasi var. Dokmeseymis

Kendimi suçlu hissediyorum. Buraya daha önce annemle ilgili çok konu açtım. Herkes gitmeyin görüşmeyin dedi. Ben kız kardeşimi özlediğim için nişanlım annemden dolayı gelmeye pek gönüllü olmamasına rağmen onu da aldım ve annemin evine gittim. Dün sat 1 de otobüse bindik. Zaten nişanlım hiç istekli değildi gelmeye, ama ben beni yalnız bırakmasın istedim. Zor da olsa kırmadı geldi. Aksilikler otobüste başladı zaten. Üstüne türk kahvesi döküldü açık renk pantolon giymişti sinirlendi hemen söylemiştim işte ben gelmeseydim falan filan.. neyse siniri geçti, pantolonunu yıkadım ona yeni pantolon aldık. Kız kardeşim evdeydi, eve gittik onun yanına. Saat 3 te vardık anca, nişanlım erken dönmek istiyordu (ailesi bilmiyordu annemin yanına geldiğimizi) bu arada annem tekirdağda biz istanbulda yani 2 saat uzaklıkta. Biz otobüs bileti bulamadık.. gece 11de bulduk.. nişanlımın annesi hiç durmadan sürekli arıyor nerdesin nerdesin nerdesin.. Neyse nişanlım tekirdağa annemi ziyarete geldiğimizi söylemek zorunda kaldı..
tabi kadın çıldırdı sen nasıl gidersin.. bu sefer beş dakikada bir bağırmak için arıyor sesi yankı yapıyor bir bağrıyor ki sormayın.. niye bağrındı annemde alındı.. sokakta mı kaldınız bende senin annen sayılırım. niye bu kadar kızıyor ki falan demeye başladı. annemde çok alındı bu duruma.. bende alındım.. neyse nişanlım beni zor durumda bıraktın dedi.. evet gerçekten onu zor durumda bıraktım.. otobüste yol boyu uyuduk ama, ben annesine takıldım aslında.. tabi nişanlımda bilet bulamadık ve geç döndük sabah erken uyanıyor.. bu duruma çok kızdı.. ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım..
bu arada annem yine yapacağını yaptı; nişanlıma sana kalırsa düğün işi prensesin kardeşi sizden daha çabuk evlenir dedi.. çok bozuldu nişanlım ama belli etmedi.. üzüldü baya.. gururuna dokundu bidaha asla gelmez biliyorum. bende uzun bir süre gitmeyeceğim. Beni de nişanlıma kötüledi durdu..
lütfen kötü yorumlar yapmayın, vicdanen rahat değilim.

nişanlınızı niye götürdünüz
madem özlediniz kendiniz gidin sadece
kızkardeşinizi çağırın yanınıza
nişanlınızın gönlü yok
annesinin gönlü yok
nişanlınızın sabah işe gitmesi gerek bilet ayarlamamışssınız
anneniz desen nişanlınızın üstüne gitmiş durmuş

ders olsun size
gidecekseniz tek gidin

Tek bu konuyu okuyanlar durumu anlamamis. Butun konularini biliyorum ve kv ile gorumcen annen ile kiz kardesinin yaninda melek kalir. Nisanlin da cok hatali bir evliligin esiginde maalesef.
Bende acıyorum bu çocuğa
Büyük ihtimal anası da oğlunu koruma içgüdüsüyle gitmesini istemedi
Haklı kadın

Bende acıyorum bu çocuğa
Büyük ihtimal anası da oğlunu koruma içgüdüsüyle gitmesini istemedi
Haklı kadın
Ben basta prensese cok uzuluyordum ama su an sadece nisanlisina uzuluyorum. Cocuk kafadan bir kac yil omrunden kaybetmis durumda. Daha tam da ayilmadi gerceklere. En gicigi da prenses devamli gorumceyi ve kv'yi tenkit ediyor. Halbuki annesi ile kizkardesinin prensesin yuzune soyledigini gorumce ve kv aklindan dahi gecirmemistir. Her seferinde uyariyoruz ailenden uzak dur mesafeyi koru diye yine de ozluyor gidiyor bir de gariban nisanliyi pesinden surukluyor.

Kendimi suçlu hissediyorum. Buraya daha önce annemle ilgili çok konu açtım. Herkes gitmeyin görüşmeyin dedi. Ben kız kardeşimi özlediğim için nişanlım annemden dolayı gelmeye pek gönüllü olmamasına rağmen onu da aldım ve annemin evine gittim. Dün sat 1 de otobüse bindik. Zaten nişanlım hiç istekli değildi gelmeye, ama ben beni yalnız bırakmasın istedim. Zor da olsa kırmadı geldi. Aksilikler otobüste başladı zaten. Üstüne türk kahvesi döküldü açık renk pantolon giymişti sinirlendi hemen söylemiştim işte ben gelmeseydim falan filan.. neyse siniri geçti, pantolonunu yıkadım ona yeni pantolon aldık. Kız kardeşim evdeydi, eve gittik onun yanına. Saat 3 te vardık anca, nişanlım erken dönmek istiyordu (ailesi bilmiyordu annemin yanına geldiğimizi) bu arada annem tekirdağda biz istanbulda yani 2 saat uzaklıkta. Biz otobüs bileti bulamadık.. gece 11de bulduk.. nişanlımın annesi hiç durmadan sürekli arıyor nerdesin nerdesin nerdesin.. Neyse nişanlım tekirdağa annemi ziyarete geldiğimizi söylemek zorunda kaldı..
tabi kadın çıldırdı sen nasıl gidersin.. bu sefer beş dakikada bir bağırmak için arıyor sesi yankı yapıyor bir bağrıyor ki sormayın.. niye bağrındı annemde alındı.. sokakta mı kaldınız bende senin annen sayılırım. niye bu kadar kızıyor ki falan demeye başladı. annemde çok alındı bu duruma.. bende alındım.. neyse nişanlım beni zor durumda bıraktın dedi.. evet gerçekten onu zor durumda bıraktım.. otobüste yol boyu uyuduk ama, ben annesine takıldım aslında.. tabi nişanlımda bilet bulamadık ve geç döndük sabah erken uyanıyor.. bu duruma çok kızdı.. ne düşünmeliyim, ne yapmalıyım..
bu arada annem yine yapacağını yaptı; nişanlıma sana kalırsa düğün işi prensesin kardeşi sizden daha çabuk evlenir dedi.. çok bozuldu nişanlım ama belli etmedi.. üzüldü baya.. gururuna dokundu bidaha asla gelmez biliyorum. bende uzun bir süre gitmeyeceğim. Beni de nişanlıma kötüledi durdu..
Siz butun bunlara ragmen iyi nisanlanabilmissiniz. Hersey gelip gecer ama insanin ailesi gecmez ve bidaha bulunmaz. Bu kadar yuz goz olmak iyi bisy degil. Tabi butun olaylari ayrintilariyla bilmiyorum ama genel bakis acisiyla bunlari soyleyebilirim. Insan evlennce esinin kuck bi lafina bile takilsa ailem var diyor.

Ben basta prensese cok uzuluyordum ama su an sadece nisanlisina uzuluyorum. Cocuk kafadan bir kac yil omrunden kaybetmis durumda. Daha tam da ayilmadi gerceklere. En gicigi da prenses devamli gorumceyi ve kv'yi tenkit ediyor. Halbuki annesi ile kizkardesinin prensesin yuzune soyledigini gorumce ve kv aklindan dahi gecirmemistir. Her seferinde uyariyoruz ailenden uzak dur mesafeyi koru diye yine de ozluyor gidiyor bir de gariban nisanliyi pesinden surukluyor.
Sonraki konusunu gördün mü
Bence çocuk yavaş yavaş uyanıyor :)
Çok geç olmaz inşallah

Çok geç olmaz inşallah
ne fenasınız
düşüncelerinizden ötürü şöyle söylüyorum
belki evlisiniz belki değilsiniz kimse kimsenin çektiği sıkıntıyı bilmez
hakkımda ne biliyorsunuzki böyle yazıyorsunuz
inşallah yaşadıklarımı sizde yaşamadan ölmezsiniz
iyi günler dilerim.

ne fenasınız
iyi günler dilerim.
Anlattıklarını biliyoruz.Ailenide sen anlattın nişanlını da.
Neyi yaşamamı diliyorsun söylesene.
Bana beddua edeceğine hayatını bu hale getirenlere et sen önce.Annene karşıda böyle dişli olabilsen böyle dertlerin olmaz mesela.

ne fenasınız
iyi günler dilerim.
Biz fena degiliz. Ama annen ve kiz kardesin gercekten fena insanlar ve senin konularinla sabit bu durum. Annen ve kiz kardesinin sana ettigi kufurler, kiz kardesinin nisanlinin yaninda sergiledigi abuk subuk hareketler ve senin bundan rahatsiz olusun... ve daha nice seyler... Bu kadar sagliksiz bir aile ortamina nisanlini da dahil ediyorsun defalarca uyarildigin halde. Umarim nisanlin bir an once anlar durumu.

Çok geç olmaz inşallah
Ben o konuda hala bir uyanis sezemedim canim ya. Prenses icin iyi dusunuyor nisanli ve ailesi. Baska kv olsa simdiye coktan karsisina alir direkt konusur veya oglunu doldururdu.

Nişanlı adamı çocuk gibi azarlayan bi anne hemde nişanlısının ailesine gitti diye!!! Ve nişanlında annesinden tırsıp strese girip sana kızıyor!!! Çok itici bi durum geldi bana

iki tarafda problemli.
nişanlın ve annesi ne kadar hatalı ise misilleme yapan annede hatalı. sende hatalısın.
annene adam gitmek istemiyorsa gelmesin ya. sen git. sende onun anasına gitme.
oda anasının agzına bakmasın. anne sana ne nişanlım ile geziyorum diyememiş de gitmiş dogruyu söylemiş.
yada sana hayır gelmeyecegin sen git. diyip kararlı olsaymış kendini zor duruma sokmazmış.
sen bu cocugu zorladıysan hatalısın ama zorlamadıysan onu zor duruma sen sokmadın. bilerek ve isteyerek zor duruma girmiş.
neyse sen bence bu cocuktan ayrıl

yahu bu aileyi cokmu aradin? Sen kac yasindasin? Ilerde annene babana ziyarete gidemiceksin yani nisanlin evlenince hic gitmez simdiden böyle zorla gidiyorsa. Helede annesi varken sikiysa gitsin, Anlasilan ana kuzusu. Annesied masallah uyuz oldum
Sanki bebek ogluda onu zirt birt ariyor. Bence salla gitsin evlenme öyle kisiyle Sen gencsindir eminim. Benim basimdada vardi böyle biri. Ana kuzusu annesi cok fenaydi doldururdu oglunu salardi üzerime. Bana da iyi görünürdü. Pislik kadin. Sonra canima tak etti dügüne 4 gün kala attim yüzügü. Kurtuldum simdi evliyim ve cok mutluyum. Cok iyi düsün evlenmeden önce. Her zaman bir dönüs vardir. Helede böyle aile ile gecineceksen cok zor isin. Ömür boyu cekilirmi bilemem.

yahu bu aileyi cokmu aradin? Sen kac yasindasin? Ilerde annene babana ziyarete gidemiceksin yani nisanlin evlenince hic gitmez simdiden böyle zorla gidiyorsa. Helede annesi varken sikiysa gitsin, Anlasilan ana kuzusu. Annesied masallah uyuz oldum
Sanki bebek ogluda onu zirt birt ariyor. Bence salla gitsin evlenme öyle kisiyle Sen gencsindir eminim. Benim basimdada vardi böyle biri. Ana kuzusu annesi cok fenaydi doldururdu oglunu salardi üzerime. Bana da iyi görünürdü. Pislik kadin. Sonra canima tak etti dügüne 4 gün kala attim yüzügü. Kurtuldum simdi evliyim ve cok mutluyum. Cok iyi düsün evlenmeden önce. Her zaman bir dönüs vardir. Helede böyle aile ile gecineceksen cok zor isin. Ömür boyu cekilirmi bilemem.
Bende nişan attım kadın bana çok iyi ama eminin dolduruyodu oğlunu çünkü oğlu son zamanlarda dengesiz hareket etmeye başlamıştı..

Back
X