benim 22 yıllık masalım.........

Çok kötüsünüz sevgili dogunal'cım =)Nasıl yazmışsın böyle ya yüreğine sağlık canımm benimm:) de ağlattın
beni yaa;(Bakalım ben hiç kıyamadığım bitanecik yakışıklı prensim babişkomu ne zaman üzmek zorunda kalacağım.
Bu arada benim müstakbel kayınvalideciğimin adı da Sultan =)

çok ama çok mutlu ol inşallah her günün birbirinden güzel geçsin aşkınız saygınız huzurunuz mutluluğunuz hiççç ama hiççç bitmesin gözünüzden yaşlar sadece mutluluktan aksın çok mutlu ol kardeşim çoookkk

kıskandım seni az biliyor musun? benim böyle bi ailem olmadı o kadar kötü bi babam vardı ki çok pislik yaptı bana anneme abime işkence gibi geçti 18 yılım onun evinde en son kafayı yemek üzereydim bi şekilde kurtuldum şimdi annem abim beraber yaşıyoruz ama yine o sıcak aile yok malesef annem bi değişik abim bi değişik anlatamam ki benim sırtımı yaslıyacağım bi ailem yok malesef yanlışlarımla beni kabul edip doğrularımı takdir edicek bi ailem yok dua ediyorum Allah bana bi prens yollasa onunla güzel bi yuva kursam diye ama o da yok inşallah benim de prensim gelir tez vakitte benim gibi olanların da. sana mutluluklar diliyorum bence üzülme sen de bir aile kuracaksın mutlu olacaksın inşallah

okurken bogazim dügümlendi..sanki benim Ailemi anlatiyosun.
coooooook güzel...

hay Allah seni ne yapmasın emi dogunal.offff içim sıkıştı vallahi okurken.ağlayacaktım az daha hüngür hüngür

ömür boyu mutluluklar diliyorum sana sevdiğinle...

offf bu ne ya boğazım düğümlendi ağlamamak için kendimi sıkmaktan bi hal oldum burda hakikatten çok iyi yazmışsın duygularını. insanın içine dokunuyor boğazını düğümlüyor.
banane ben evlenmicem dedirtecek cinsten

Son düzenleme:
Öncelikle tebrik ederim, hep mutlu ol inşallah.

Bir şey sorabilir miyim, baba evinden ilk kez mi çıkıyosun üni.yi kendi bulunduğunuz şehirde mi okumuştun:26:

Son düzenleme:

Bizim de aramızda 6 saat var bende eylülde evleniyorum. şimdiden duygusallaştım babama hiç dayanamam. o da bana hiç kıyamaz. hatta sevgililer gününde bana hediye alıp senin tek aşkın benim derdi yıllar önce. şimdi kahramanımı bırakıp başka bir aşka gidiyorum.

ve en acısı da ben babama ilişkimden bahsetmeden önce yani anlatmayı düşündüğüm günün gecesi rüya görmüş. aradı sabah beni. bir çocuk senin elinden tutmuş götürüyordu. bağırdım arkasından çekeli aldı seni dedi bana. bu kadar da kuvvetli bir bağ var aramızda. nasıl çıkacağım babacığımın evinden hiç bilmiyorum

birgün karsına oyle bırı cıkar kı annen olur baban olur abın olur ınsallah cnm bnm... zaten duygusalım bu aralar cok etkıledın benı..hayat bir imtihann... senınkı daha zor gecmıs... ımtıhanını verdıgınde senı cok buyukmutluluklar beklıyecegıne ınanıyorum.. btn dıleklerın kabul olsun ınsallah....

Öncelikle tebrik ederim, hep mutlu ol inşallah.

Bir şey sorabilir miyim, baba evinden ilk kez mi çıkıyosun üni.yi kendi bulunduğunuz şehirde mi okumuştun:26:

yok unıyıde dısarıda okudum ama unıversıteyle evlılık aynı olmuyor malesef.. unıversıteyle kendını kandırmayı sakın dusunme.. unıversıtede her zaman canın ıstedıgınde cıkıp gıdecegın bır evın var... annen yemek yapar dort gozle senı bekler.. ama evlenınce ne zaman gıdecegın bellı degıl malesef..........

anladım teşekkürler

Benimde gözümden yaşlar aktı :/
Evlenmeme belki yıllar var ama o evden çıkış,aileni ardında bırakış çok fenadır.Sende çok güzel yazmışsın.
Annemi,babamı düşündüm de biran , evin küçük çocuğu olarak çok zor olacak herhalde..
Mutluluklar bu arada.

bende yaklaşık 1 aydır evliyim, 22 yaşındayım ve yazını okurken bir şey düğümlendi boğazıma.. ne zaman annemle telde konuşsam eve gitsem ağlıyorum.. kalemine sağlık yazın harika olmuş..

bende yaklaşık 1 aydır evliyim, 22 yaşındayım ve yazını okurken bir şey düğümlendi boğazıma.. ne zaman annemle telde konuşsam eve gitsem ağlıyorum.. kalemine sağlık yazın harika olmuş..

canım aslında alıntı bır yazı bazı yerlerınde benım eklentılerım var...
ama yazıyı okudugumda bunu ben mı yazdım dıye baktım once....
benım anılarım benım aılem benım herseyım var o yazıda...
aglamamak gerekır aslında ama dayanılamıyor bazen..
inşallah sende atlatrsın bu donemı bır an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…