- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Senin eline koluna sağlık aklımda olan herşeyi öyle güzel anlatmışsın ki. Benim hamileliğim boyunca acı çekti Allah ona da nasip etsin inşallah. Duam hep bu yönde ama benim çocuğum doğuyor ve yaşayan canlı kanlı bebeğimden acı çektiğini söylemek beni çok rahatsız ediyor. Çok çirkin bir düşünce şimdi benim iki evladımı kaybettim diye her bebekten rahatsız mı olmalıydım. Tam tersi Rabbim uzun ömürler versin diye dua ettim her bebek gördüğümde.Ben bu kadınları anlamıyorum. Çocuğum yok diye çocuğu olan kadınlara neden trip atayım? Neden kıskanayım, neden başkası hamile kaldığında zoruma gitsin? Neden hamile haberi duyunca üzüleyim? Bunlar kesinlikle fesat insanların fikirleri zikirleri.
O yüzden uzak durun.
Benim de bir bebeğim olmadı ama kalkıp da kimsenin bebeğini, hamileliğini kıskanmadım aksine çok mutlu oldum. Yeri geldi düşük de yaptım çok zor zamanlar geçirdim. Ama her şey nasip. Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Allah her şeyi en iyi bilen olduğu için olgun birisi böyle fikirlere düşmemeli.
Allah ona da nasip etsin tabiki ama görüşmeyin, görüyoruz kıskançlıktan bebeklere zarar veren kişileri.
Kıskançlık yapıyormuş ama sevde,Ay ne abartmışsınız yaa
Sanki kadın çocuğunuzun varlığına tahammül edemiyor da çocuğunuza suikast düzenliyor. Kadının çocuğu ölmüş, belli ki gördükçe kendi yıkılan hayalleri aklıma gelecek, benzetmeler yapacak ve içi acıyacak. Ne kadar anlayışsızsınız. Size gelip vıdı vıdı eden mi var, " bu çocuğu niye doğurdun benimki yitmişken" filan mı dedi? Lohusalık yaşayamamışmış. Sizin lohusalığınızı da mı görümce düşünsün? Kadının derdi kendine yetiyordur, bir de sizi memnun etmeye çalışsın... Kendi hayatınıza bakın, millete sarmayın durduk yere.
Olay benim mahallem değil. Haberlerde çıktı. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.Sizin mahalleye endekslemeyin şartları.
Nerde yaşıyorsanız artık.
Çok ayıp bu yaptığınız yorum. Üstelik düşük yaptığınızı iddia ediyorsunuz.
Hiç yakışmadı, gıyaben etiket.
Yorumları okudum. Kadını katil de yapmışlar. :) İyi de ben bu konuda o kadar veri göremedim, hayal dünyamızı bu kadar çalıştırmaya gerek yok. Kadın depresyonda olabilir mesela. Değil başkasının çocuğunu, kendini bile görmek istemeyebilir. Herkesin psikolojisi farklı. Ben de yaşadım, böyle olmadım demek anlamsız. Kimse kimsenin içini dışını, psikolojisini bilemez yani.Kıskançlık yapıyormuş ama sevde,
Buyur burdan yakbebeğinizin varlığı onu rahatsız ediyorsa, canını yakıyorsa, aramasın, gelip görmesin de, gerek yok, cidden yok.
Bahsedilen olay konya da olmuştu ben çocuktum ama hatırlıyorum ve sebep kıskançlık ben bebeğimi kıskanıyor hamileliğimi kıskanıyor olayları hep var zaten... Konu sahibi sizinde bütün konularınız da sadece ben var sizin hisleriniz var karşıdaki önemli değil elli ki yanlış dile getirmiş kadın bu kdar olayları büyütmeyin lütfenSizin mahalleye endekslemeyin şartları.
Nerde yaşıyorsanız artık.
Çok ayıp bu yaptığınız yorum. Üstelik düşük yaptığınızı iddia ediyorsunuz.
Hiç yakışmadı, gıyaben etiket.
Buyur burdan yak
Nezaketen aramış belli,
Aramasa zaten taşlanacaktı,
Aradı üstüne dağlar devrildi.
Çok garip
Ne saçma düşünceleriniz var kimse kimseden beni memnun etsin diye beklentisi yok ama ülkenin bir ucunda yaşayan yeni doğum yapan kadına ay senin çocuğun bana acı veriyor dersen bunu söylersen bir Anneye tepki alırsın. Ben almadım kimsenin çocuğunu verme yetkim de yok tövbe haşa. Aynen dediğin gibi benim de kimseyi teselli edecek durumum yok ameliyat olan benim ölümden dönen benim ama ben mi arayıp ağlayacağım onunla mutluyum mutlu evladımı kucağıma almışım arayıp ya sen acı çekiyorsun diye teselli mi edeceğim. Şu her mutlu olayı insanın kursağında bırakacak yapıda bir şizofreni avutmak zorunda mıyım ben. Nişanım da ağladım kınamda düğünümde ağladım şimdi doğum yaptım ağlıyorum neden konu görümcem olsun. Hep o konuşulsun herkes ona ağlasın. Ben benden uzak dursun istiyorum çocuğumdan uzak dursun. 6 günlük ameliyatlı kadınım ona üzülmem gerek diye kocam üstüme yürüyor. Bir insanın her mutlu anını bile cehenneme çevirmek anlayışla karşılanmayı gerektiriyorsa ben anlayışlı olamam.Ay ne abartmışsınız yaa
Sanki kadın çocuğunuzun varlığına tahammül edemiyor da çocuğunuza suikast düzenliyor. Kadının çocuğu ölmüş, belli ki gördükçe kendi yıkılan hayalleri aklıma gelecek, benzetmeler yapacak ve içi acıyacak. Ne kadar anlayışsızsınız. Size gelip vıdı vıdı eden mi var, " bu çocuğu niye doğurdun benimki yitmişken" filan mı dedi? Lohusalık yaşayamamışmış. Sizin lohusalığınızı da mı görümce düşünsün? Kadının derdi kendine yetiyordur, bir de sizi memnun etmeye çalışsın... Kendi hayatınıza bakın, millete sarmayın durduk yere.
Katılıyorum. Belki yanlış bir ifade kullanmış ama konu sahibi onu en iyi siz anlarsınız. Canını acıtan sizin Bebeğinizin doğması değil elbette. Lohusa kafasıyla yanlış yorumluyorsunuz. Bi sakin olun bebeğinize odaklanın.Hanfendi kalbiniz mi karardi sizin?
Kadin 3 bebegini kaybetmis ve uzgun.
Bebekleri ölms ölms! Ustune zor aradi diyorsunuz ya pess gercekten.
Kadin bebeklerinin derdine dusmusken sizin beni kiskaniyor moduna girmeniz insanliga sigmiyor.
Herker her olaya ayni duyuyu veremez. Siz uzulmedinz diye o da mi uzulmeyecek. Kizmak yerine keske gidip onunla aglasydnz.
Sen o kocayla evli olduğun sürece normal bunlar... Hem rahatsızsız doğum yapt şartları zor bacım soluğu burda görümcenin dedikodusunu yapmaya gücün açmışsın vallaNe saçma düşünceleriniz var kimse kimseden beni memnun etsin diye beklentisi yok ama ülkenin bir ucunda yaşayan yeni doğum yapan kadına ay senin çocuğun bana acı veriyor dersen bunu söylersen bir Anneye tepki alırsın. Ben almadım kimsenin çocuğunu verme yetkim de yok tövbe haşa. Aynen dediğin gibi benim de kimseyi teselli edecek durumum yok ameliyat olan benim ölümden dönen benim ama ben mi arayıp ağlayacağım onunla mutluyum mutlu evladımı kucağıma almışım arayıp ya sen acı çekiyorsun diye teselli mi edeceğim. Şu her mutlu olayı insanın kursağında bırakacak yapıda bir şizofreni avutmak zorunda mıyım ben. Nişanım da ağladım kınamda düğünümde ağladım şimdi doğum yaptım ağlıyorum neden konu görümcem olsun. Hep o konuşulsun herkes ona ağlasın. Ben benden uzak dursun istiyorum çocuğumdan uzak dursun. 6 günlük ameliyatlı kadınım ona üzülmem gerek diye kocam üstüme yürüyor. Bir insanın her mutlu anını bile cehenneme çevirmek anlayışla karşılanmayı gerektiriyorsa ben anlayışlı olamam.
Ben size ne diyeyim şimdi pelin?nezaketen aramasına da gerek yoktu diyorum işte ne var bunda,
görümcem beni aramasa hiç niye aramadı diye dertlenmem, çocuğumu sevmek zorunda da değil kimse, ben sevsem yeter.
canını yakıyorsa, çocuk görmek istemiyorsa görmesin, konu sahibinin çocuğu halasını görmedi diye üzülmeyecek ya, konu sahibi de üzülmesin, ya da ne yapsın üzülsün mü?
benim iki evladımı kaybettim diye her bebekten rahatsız mı olmalıydım. Tam tersi Rabbim uzun ömürler versin diye dua ettim her bebek gördüğümde.
Ben size ne diyeyim şimdi pelin?
Konu sahibi gibi düşünceni yazıp, son anda konu sahibini sıkıştırmışsın araya.
Her türlü lafını edecek potansiyelde biri varsayalım, aradı aramadı geldi de gitmedi de
Nezaket yoksunu olduğunuzu düşündüm şu an.
Nezaketen aramak, zorunluluk, vs
Pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?