- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Görmek için ayrı çabası olup olmadığından bahsetmemiş konu sahibi.nerden konu döndü de benim nezaket yoksunluğuma geldi, ki olabilirim de, yani birini aramak içimden gelmiyorsa dostlar alışverişte görsün diye ya da nezaketen aramayabilirim, bilmiyorum arayabilirim de o anki ruh halime bağlı, bu beni nezaketsiz yapar mı tartışılır.
ama kimseden nezaket beklemem o ayrı,
konu sahibine çok şaşırdım mesela 1 hafta olmuş doğum yapalı, görümcem geç aradı diye dert ediyor, ben doğum yaptığımda beni kim aradı, kim sordu, kim geldi gitti farkında bile değilim, yıllar sonra annem söylemişti babaannen aramamıştı doğumunda diye, hala da bilmiyorum aradı mı aramadı mı :)
her neyse, bana kalkıp görümcem ya da herhangi biri senin çocuğunu görmek canımı yakıyor dese hmmm peki görme o zaman derim, ne dicem, niye canı yanıyor diye ağlayacak, dövecek ya da çocuğu gözüne sokacak değilim ya, görmek isteyen görsün istemeyen görmesin, çocuğumun da çok umrundaydı...
Görmek için ayrı çabası olup olmadığından bahsetmemiş konu sahibi.
Yine kendinizden bahsettiniz, sıfır noktasında buluşamadık.
Ben okuyan herkese sevgilerimi sunarım.
Herkes kalbinin ekmeğini yer canım.Senin eline koluna sağlık aklımda olan herşeyi öyle güzel anlatmışsın ki. Benim hamileliğim boyunca acı çekti Allah ona da nasip etsin inşallah. Duam hep bu yönde ama benim çocuğum doğuyor ve yaşayan canlı kanlı bebeğimden acı çektiğini söylemek beni çok rahatsız ediyor. Çok çirkin bir düşünce şimdi benim iki evladımı kaybettim diye her bebekten rahatsız mı olmalıydım. Tam tersi Rabbim uzun ömürler versin diye dua ettim her bebek gördüğümde.
Hakkaten ayıp bir anne olarak nasıl böyle diyebiliyorsunuzHerkes kalbinin ekmeğini yer canım.
Senin kalbim güzelmiş Rabbim nasip etmiş. Hayırlı olsun bebeğin. Ben de 7 gün önce doğum yaptım çok şükür.
Görümce de kalbinin ekmeğini yiyor diye düşünüyorum. Çünkü icinde kötü niyet besleyen insanlar sonucunu çekiyor.
Üzüldüm. Keşke biraz pozitif biri olsaydı. Acısını sana bu şekilde yansimasaydi. Sonuçta sen de bebeklerini kaybetmissin ve kimse arayıp sormamış bile.
Bu arada J Janet Jak Esim sana her cumlende katılıyorum.
Bu benim düşüncem. Burdan öyle gördüm. Çünkü konu sahibi insanları anlayan biri. Her seferinde geçmiş olsun diye arayan gorumcesiyle ağlayan üzülen biri.Hakkaten ayıp bir anne olarak nasıl böyle diyebiliyorsunuz
Görümce kalbinin ekmeğini yiyor ne demek evladıyla mı cezalandırıldı yani
Çok yazık çok
Herkes kalbinin ekmeğini yer canım.
Senin kalbim güzelmiş Rabbim nasip etmiş. Hayırlı olsun bebeğin. Ben de 7 gün önce doğum yaptım çok şükür.
Görümce de kalbinin ekmeğini yiyor diye düşünüyorum. Çünkü icinde kötü niyet besleyen insanlar sonucunu çekiyor.
Üzüldüm. Keşke biraz pozitif biri olsaydı. Acısını sana bu şekilde yansimasaydi. Sonuçta sen de bebeklerini kaybetmissin ve kimse arayıp sormamış bile.
+1Çok acımasız konuşuyorsun onun hakkında
Akıldan geçen, dile bazen başka kelimelerle geliyor
Ölen evladını hatırlıyormuş kadın,
Gücünü toplayıp aramış,
Ama siz ona haksızlık ediyorsunuz
Düşüncem olarak söylediğiniz şey çok vicdansızca.Bu benim düşüncem. Burdan öyle gördüm. Çünkü konu sahibi insanları anlayan biri. Her seferinde geçmiş olsun diye arayan gorumcesiyle ağlayan üzülen biri.
Çok şükür ki konu sahibi iki düşükten sonra kucağına almış bebeğini.
Ama karşı taraf iki düşükten sonra aramayıp sormayıp konu sahibinin bebeği için insanın içini acıtan cümleler kurmuş. Hayırlı olsun demeyebilir. Aramasın isterse. Ama ne demek var'ligi üzüntü veriyor. Yani onun var olması beni üzüyor keşke yok olsaydı der gibi....
Hanimefendi kendi hayatiniza bakin ya. Kocaniz ustunuze yuruyorsa gorumceniz ne yapsin? demek ki kocanda is yok. sacma sapan olan sizsiniz, dedikleriniz kendinize yansitilinca sacmalayan ben olmusum. Gorumceyi rahat birakin. Kadin zaten uzak duruyormus, sorun cikaran sizsiniz. hayret bir sey.Ne saçma düşünceleriniz var kimse kimseden beni memnun etsin diye beklentisi yok ama ülkenin bir ucunda yaşayan yeni doğum yapan kadına ay senin çocuğun bana acı veriyor dersen bunu söylersen bir Anneye tepki alırsın. Ben almadım kimsenin çocuğunu verme yetkim de yok tövbe haşa. Aynen dediğin gibi benim de kimseyi teselli edecek durumum yok ameliyat olan benim ölümden dönen benim ama ben mi arayıp ağlayacağım onunla mutluyum mutlu evladımı kucağıma almışım arayıp ya sen acı çekiyorsun diye teselli mi edeceğim. Şu her mutlu olayı insanın kursağında bırakacak yapıda bir şizofreni avutmak zorunda mıyım ben. Nişanım da ağladım kınamda düğünümde ağladım şimdi doğum yaptım ağlıyorum neden konu görümcem olsun. Hep o konuşulsun herkes ona ağlasın. Ben benden uzak dursun istiyorum çocuğumdan uzak dursun. 6 günlük ameliyatlı kadınım ona üzülmem gerek diye kocam üstüme yürüyor. Bir insanın her mutlu anını bile cehenneme çevirmek anlayışla karşılanmayı gerektiriyorsa ben anlayışlı olamam.
Aynı gün doğum yapmışız canım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın gerçekten de öyle Rabbim herkese hakkettiğini yaşatıyor yine de tek duam Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah..Herkes kalbinin ekmeğini yer canım.
Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.Kıskançlık göremedim ağır bi durum yaşıyo kadın.
Sende çok acımasızsın kusura bakma.
Bence destek beklemesi gereken sen değilsin görümcen.
Bence sen ara sen destek ol
Bu sözünüzle yapınızı açıkça ifade ettinizAynı gün doğum yapmışız canım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın gerçekten de öyle Rabbim herkese hakkettiğini yaşatıyor yine de tek duam Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?