Benim aklım almıyor...

Görmek için ayrı çabası olup olmadığından bahsetmemiş konu sahibi.

Yine kendinizden bahsettiniz, sıfır noktasında buluşamadık.

Ben okuyan herkese sevgilerimi sunarım.

Hoşgörün, canı acıyordur, açıkyüreklilikle de dile getirmiş zaten. Zaman tanıyın derim O'na.

Görmek için ayrı çabası olup olmadığından bahsetmemiş konu sahibi.

Yine kendinizden bahsettiniz, sıfır noktasında buluşamadık.

Ben okuyan herkese sevgilerimi sunarım.

görmek canımı yakıyor demiş gibi anlamıştım ben, varlığı canımı yakıyor demiş, neyse bunun bebeğe ya da konu sahibine bir zararı olacağını sanmıyorum.
iyi akşamlar

Ayrıca canının acımasını neden kişisel algılıyorsunuz size söylemiş olsa bile
Görümcenizin bütün bebeklere bakınca canı acıyordur.

kıskanadabilir, normal.. ev-araba değil yahu bu evlat.. kadının evladı ölmüş, doğsaydı sizinki kadar olacaktı diye geçirecek içinden sürekli bunun neresi anormal ki? sizin onu teselli etmeniz gerekirken siz tebrik bekliyorsunuz gerçekten duyar bölgeniz tam olarak nerede sizin yahu? bırakın kadın bir toparlansın, kendine gelsin, acısını yaşasın.. hiç aramasa ne olacak, neyiniz eksilecek mesela? gerçekten başımıza taş falan değil bu kadar vicdansızlıkla direkt helak bekliyorum ben ayıp..

Herkes kalbinin ekmeğini yer canım.
Senin kalbim güzelmiş Rabbim nasip etmiş. Hayırlı olsun bebeğin. Ben de 7 gün önce doğum yaptım çok şükür.
Görümce de kalbinin ekmeğini yiyor diye düşünüyorum. Çünkü icinde kötü niyet besleyen insanlar sonucunu çekiyor.
Üzüldüm. Keşke biraz pozitif biri olsaydı. Acısını sana bu şekilde yansimasaydi. Sonuçta sen de bebeklerini kaybetmissin ve kimse arayıp sormamış bile.
Bu arada J Janet Jak Esim sana her cumlende katılıyorum.

Hakkaten ayıp bir anne olarak nasıl böyle diyebiliyorsunuz
Görümce kalbinin ekmeğini yiyor ne demek evladıyla mı cezalandırıldı yani
Çok yazık çok

bence görümceniz de sizde empatiden yoksunsunuz. böyle bir acıyı kimse yaşamasın şu hayatta ama senin başına geldi diye başkasının çocuğundan rahatsız olmakta, böyle acılı birinden bugünde aramasını beklemekte saçma. karışmayın birbirinize kendi hayatlarınızı yaşayın.
o aradı bu aramadı muhabbetine de takılmayın ya zorunluluktan arayanlar hiç aramasın daha iyi. size değer verenler zaten arar.

Hakkaten ayıp bir anne olarak nasıl böyle diyebiliyorsunuz
Görümce kalbinin ekmeğini yiyor ne demek evladıyla mı cezalandırıldı yani
Çok yazık çok
Bu benim düşüncem. Burdan öyle gördüm. Çünkü konu sahibi insanları anlayan biri. Her seferinde geçmiş olsun diye arayan gorumcesiyle ağlayan üzülen biri.
Çok şükür ki konu sahibi iki düşükten sonra kucağına almış bebeğini.
Ama karşı taraf iki düşükten sonra aramayıp sormayıp konu sahibinin bebeği için insanın içini acıtan cümleler kurmuş. Hayırlı olsun demeyebilir. Aramasın isterse. Ama ne demek var'ligi üzüntü veriyor. Yani onun var olması beni üzüyor keşke yok olsaydı der gibi....

Görümce kötü kalpli olduğu için mi evladını kaybetti yani?

Sen iyi kalplisin dediğiniz konu sahibi de 2 evlat kaybetmiş. Şimdi kim iyi kalpli? Her çocuğunu kaybeden kötü kalpli mi?

Evladınızı kucağınıza almanız sizi iyi kalpli yapmaz. Yazık yaaa çok yazık.

Düşüncem olarak söylediğiniz şey çok vicdansızca.
Varlığı üzüntü verir hatta başka bebeklerin varlığı da üzüntü verebilir.
Görümceye karşı kurduğunuz cümlenin vebalini alabiliyorsanız sözüm yok.

Hanimefendi kendi hayatiniza bakin ya. Kocaniz ustunuze yuruyorsa gorumceniz ne yapsin? demek ki kocanda is yok. sacma sapan olan sizsiniz, dedikleriniz kendinize yansitilinca sacmalayan ben olmusum. Gorumceyi rahat birakin. Kadin zaten uzak duruyormus, sorun cikaran sizsiniz. hayret bir sey.

Aynı gün doğum yapmışız canım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın gerçekten de öyle Rabbim herkese hakkettiğini yaşatıyor yine de tek duam Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah..

Kıskançlık göremedim ağır bi durum yaşıyo kadın.
Sende çok acımasızsın kusura bakma.
Bence destek beklemesi gereken sen değilsin görümcen.
Bence sen ara sen destek ol
Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.

Bebeğinin varlığı canımı yakıyor demek kendi bebeğimi düşünüp üzülüyorum demek. Yoksa senin bebeğinin eliyle koluyla bütün vücudu ile meydanda olmasından rahatsızlık duymuyor kadın. Allah ona da bebek nasip etsin Allah buna da şuna da herkese nasip etsin derken o kadar samimiyetsizsin ki

Bu sözünüzle yapınızı açıkça ifade ettiniz
Siz de anne oldunuz farkındasınız değil mi
Görümceniz sizden uzak durur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…