Benim aklım almıyor...

Kadın üzgün onu da anlıyorum üc bebek az degil ne umutlar kurdu kim bilir. Siz de bir yerde haklısınız kendi acısını başkasından cıkarmamalı. Herkesin bir sınavı var bu dünyada.

Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.

Dogumu saglikla yapmissiniz, ölmemissiniz, cok sukur bebegin durumununda iyi oldugu yazmissiniz. Aranmissiniz da. Ee daha ne? Ama hala teselli bekleyen siz. Bu ne doyumsuzluk.

Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.
Hoşunuza gideni yazmak zorunda değilim.
Tek bebek sahibi olan senmisin niye kıskansın kadın bebeğini kaybetmiş senimi düşünüyo

Kızlar konu sahibinin lohusa oldugunu da unutmayalım. Lohusayken insan cok hassas oluyor. Bir de bebeği rahatsız. Görümceye de üzüldüm tabi çok zor üc cocuk hem de. Allah ona da en kısa zamanda evlat nasip etsin.

Bu konuya neden bu kadar sert girilmiş anlamadım.

Konu sahibi bence konunu kapattır. Sen girmediysen de burası seni zorla loğusalık depresyonuna sokar valla.

herkes hakkettigini yasar ne bicim bir ifade. siz ne yaptiniz da iki bebeginizin kaybi gibi bir durumu hakkettiniz. biraz empati yapmak çok mu zor.
o sözü duydugunuzda Rabbim sana da en kisa zamanda nasip etsin diye karsilik vermeniz ve lohusa kadinin duasi kabul olur diye akliniza geldikce dua etmeniz gerkirdi. dedikodu degil

Uzuldugu kendi evladi, aklima geliyor uzuluyorum demis bu gayet normal yoksa sizin cocugunuzun varliginin canini yaktigini dusunmuyorum. Belliki anne olmak gorumcenizde cok istiyor burda fesat dusunen sizsinizz kusura bakmayinn .

Biraz empati yahu , bebegini kaybetmis hem de sizinle ayni zamanda dogum yapacakmis kaybetmeseymis , tabi ki cok uzulur , bunun adi kiskanclik degil bence ..
Lohusaligi da abartmayin lutfen , iki kere dogum yaptim lohusalik hassasiyeti , lohusaligi yasayamdim olayini bu forumda duydum gercekten
Allah cocugunuza sifa versin umarim ameliyati sag salim atlatir

Dogumu saglikla yapmissiniz, ölmemissiniz, cok sukur bebegin durumununda iyi oldugu yazmissiniz. Aranmissiniz da. Ee daha ne? Ama hala teselli bekleyen siz. Bu ne doyumsuzluk.

Tatlım teselli beklemiyorum bir Anne olarak söylenilen şey beni üzüyor bende evlat acısı yaşadım biliyorum ne olduğunu bigün olsun yeğenim bana acı veriyor demedim tam tersi ikiz kardeşimi aradım bana yeğenimi getirin dedim yeğenime sarıldım. Kişinin sürekli konu ben olayım çabası mesele ben ülkenin en ucundayım kendisi bir ucunda sürekli bir rahatsızlık veriyor. Nişanımdan kınama düğünüme doğumuma yoruldum artık. Allah her isteyene nasip etsin inşallah ama benim evime bu kadar huzursuzluk vermeye hakkı var mı? Arama sorma daha iyi. Herkes ona üzülsün ağlasın onu konuşsun istiyor olabilir ben sadece benden uzak dursun istiyorum. Anne olsaydın demek istediğimi anlardın. Ben zaten empati yapıyorum zamanın da beni arama zahmetinde bulunmadı kendisi ben onunla oturdum ağladım şimdi de yavrumu kucağıma aldım mutluyum her aradığında senin çocuğunun varlığı bana acı veriyor diyecekse aramasın zira ben kendisine sadece bu konuda üzülemiyorum zamanında zehrini akıtıp beni ne kadar üzdüğünü de unutmuş değilim.

Cok abartmissin. Lohusa kafasiyla saglikli dusunemiyorsun. Lohusayken oyle olur dunya bebeginin etrafinda doner. Bebegim soyle bebegim boyle. Alinmalar, bebegi kiskanmalar vs. Ben olsam alinmazdim, tam tersi oyle dedikten sonra onun icin uzulurdum, vicdan yapardim hatta. Bebegim saglikli diye sukrederdim. Zamanla sever zaten, daha acisi taze. Sanki cocugu yerden yere vurmus gibi tepki vermeyin. Lohusaligini yasamana da bir engel yok bence, kendi kendime buyutuyorsun

Rabbim herkese hakkettiğini yaşatıyor

bundan sonra kocam beni dövdü diye açtığınız her konuda bunu hatırlatacağım sayın annegüvenlik
ayrıca herkes kalbinin ekmeğini yeseydi siz o şeytan kocanızla asla çocuk sahibi olmamanız gerekirdi

Herkesin aciyla bas etme sekli de farklidir ayrica.

Güzelim görümcemi tanıman için önceki konulsrıma bakmanı isterim beni kınamda nişanımda düğünümde ağlatan bir kadın doğumuma burnunu sokmuş çok görmem ve asıl rahat bırakılmak isteyen benim sadece rahat bırakılmak istiyorum.

Sanirim gorumceniz kendisini biraz yanlis ifade etmis elbet yegenini seviyordur ama ona baktıkca aklina kucağına alamadigi bebekleri geliyordur ve ister istemez uzuluyordur

bundan sonra kocam beni dövdü diye açtığınız her konuda bunu hatırlatacağım sayın annegüvenlik
ayrıca herkes kalbinin ekmeğini yeseydi siz o şeytan kocanızla asla çocuk sahibi olmamanız gerekirdi

nasıl rahat rahat, büyük büyük sallıyor değil mi? okudukça inanamıyorum..

+1111111111111111111111

Hani demiyim demiyim diyorum ama neyse siz söylemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…