- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Aslında kimin kalbini kararttığı ortadaHala herkes hakettigini yasiyor diyorsunuz ya helal olsun. Donup ben de cocuk kaybettim ne oldugunu bilirim demek yerine cocuk kaybetmeyi haketti cunku kotu kalplk diyorsunuz. Yazik ya.
Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.
Hoşunuza gideni yazmak zorunda değilim.Başka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.
Dogumu saglikla yapmissiniz, ölmemissiniz, cok sukur bebegin durumununda iyi oldugu yazmissiniz. Aranmissiniz da. Ee daha ne? Ama hala teselli bekleyen siz. Bu ne doyumsuzluk.
Rabbim herkese hakkettiğini yaşatıyor
Herkesin aciyla bas etme sekli de farklidir ayrica.Tatlım teselli beklemiyorum bir Anne olarak söylenilen şey beni üzüyor bende evlat acısı yaşadım biliyorum ne olduğunu bigün olsun yeğenim bana acı veriyor demedim tam tersi ikiz kardeşimi aradım bana yeğenimi getirin dedim yeğenime sarıldım. Kişinin sürekli konu ben olayım çabası mesele ben ülkenin en ucundayım kendisi bir ucunda sürekli bir rahatsızlık veriyor. Nişanımdan kınama düğünüme doğumuma yoruldum artık. Allah her isteyene nasip etsin inşallah ama benim evime bu kadar huzursuzluk vermeye hakkı var mı? Arama sorma daha iyi. Herkes ona üzülsün ağlasın onu konuşsun istiyor olabilir ben sadece benden uzak dursun istiyorum. Anne olsaydın demek istediğimi anlardın. Ben zaten empati yapıyorum zamanın da beni arama zahmetinde bulunmadı kendisi ben onunla oturdum ağladım şimdi de yavrumu kucağıma aldım mutluyum her aradığında senin çocuğunun varlığı bana acı veriyor diyecekse aramasın zira ben kendisine sadece bu konuda üzülemiyorum zamanında zehrini akıtıp beni ne kadar üzdüğünü de unutmuş değilim.
Güzelim görümcemi tanıman için önceki konulsrıma bakmanı isterim beni kınamda nişanımda düğünümde ağlatan bir kadın doğumuma burnunu sokmuş çok görmem ve asıl rahat bırakılmak isteyen benim sadece rahat bırakılmak istiyorum.Hanimefendi kendi hayatiniza bakin ya. Kocaniz ustunuze yuruyorsa gorumceniz ne yapsin? demek ki kocanda is yok. sacma sapan olan sizsiniz, dedikleriniz kendinize yansitilinca sacmalayan ben olmusum. Gorumceyi rahat birakin. Kadin zaten uzak duruyormus, sorun cikaran sizsiniz. hayret bir sey.
bundan sonra kocam beni dövdü diye açtığınız her konuda bunu hatırlatacağım sayın annegüvenlik
ayrıca herkes kalbinin ekmeğini yeseydi siz o şeytan kocanızla asla çocuk sahibi olmamanız gerekirdi
+1111111111111111111111bundan sonra kocam beni dövdü diye açtığınız her konuda bunu hatırlatacağım sayın annegüvenlik
ayrıca herkes kalbinin ekmeğini yeseydi siz o şeytan kocanızla asla çocuk sahibi olmamanız gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?