- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Sırf ban yememek için susuyorum her konunuz ayrı olay ne kadar bencilsinBaşka arzunuz doğum yapan ben ölümden dönen ben çocuğu rahatsız olan ben arayıp teselli edecek olan yine ben. Hı hı çok haklısın.
canım eşimin kuzeniyle aynı dönem hamileydim geçen sene. ben bebeğimi kaybettim o sağlıkla kucağına aldı. bende görümcenin söylediğini eşime söylüyorum. şu an hamileyim ama kuzenin bebeğini her gördüğümde canım yanıyor. burda kasıt benim bebeğim öldü o da ölseydi değil allah korusun. sadece eğer yaşasaydı benim yavrumda tam bu kadar olacaktı diye acı duyuyorum. allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor. sende yaşamışsın bu acıyı, kaybettiğin evlatlarının acısını unuttuğunu sanmıyorum.oglumherseyim
Teşekkür ederim.Sırf ban yememek için susuyorum her konunuz ayrı olay ne kadar bencilsin
Benim kızlar dediğinde çocuğu olmuyor deli oluyor yeğenleri için Rabbim tez zamanda kardeşlerimize de herkese de nasip etsin inşallah.benim kizkardesimin de cocugu olmuyor.Elisi dogum yaptiginda uzun süre arayamadi.Cok söyledim yapma yanlis anlayacaklar seni diye her seferinde ...Su an Hazir degilim Hazir olunca giderim dedi.Ben uzulürsem insanlar bunu görürse onlarda üzülür dedi.Hazir olunca gitti.simdi kucagindan indirmiyor.biraz Zaman verin insanlara..
kiskanclik degil bu duygu insanlar kendileri icin uzulüyor.
Acısı 10 ay önce de ha unutuluyor mu asla bende iki bebeğimi kaybettim unutmadım. Sadece söylediği şey ağrıma gitti.Ya tamam canı acıyabilir 3 kere bebek kaybetmiş ama ne bileyim bunu dile getirmeside hoş değil aslında özelliklede bahsettiği bebek yiğeniyse.Yanına küçük bebekli bi tanıdığı bir şeyi gelecek olsa gelme mi diyecek yani?
Acısı daha taze olduğundan böyle yapıyo olsa gerek.
canım açıkçası hamile kalmadan evvel bende kuzenimizle çok görüşmedim. onlar kimbilir neler düşünmüştür ama şimdi hamileyim ve biraz biraz görüşmeye başladım. bu çok farklı bir psikoloji. görümcen anne olduğunda daha farklı yaklaşacaktır buna inanıyorum. şuan belki hassas olduğun için zoruna gidiyor ama inan onun yerinde olsaydın belki sen aynı yaklaşacaktın, yaşamadan bilemezsin. boşver biz dua edelim rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin..Bu şekilde düşününce haklısın ama öz ve öz yeğeni söz konusu bilmiyorum ben çok üzüldüm açıkçası duyduğumda tabi ki bebeklerimi acısını unutmadım ben çok hassasım her Anne gibi kayıpları olan Anneler daha hassas oluyor.
Sen yeni ve zor bir doğumdan çıktığın için hassassın oda bebeğini yeni kaybettiği için zamanla hareketlerinde düzelme olmazsa ona göre davranırsın.Acısı 10 ay önce de ha unutuluyor mu asla bende iki bebeğimi kaybettim unutmadım. Sadece söylediği şey ağrıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?