Benim bedenim...

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Canım cok sıkkın.biraz uzun olabilir yazacaklarım. 2 yıllık evliyim. Kocam bana gore daha düşkündur iliskiye. Butun gun ev isleri bebek falan derken yoruluyorum cogu zaman. Bilmiyorum belki de bana istedigim tarzda yaklasamiyor bana. Ama genelde iliskiye girmeden once atışmalarımız oluyor. Bu konu dışında cok iyi anlasan bir ciftiz. Hatta belki disardan mükemmel. Dun ben iliski icin hazırladın aksamdan da söylemiştim kız uyuyunca beraber vakit geçirelim diye. Neyse yine aramızda atışmaya basladik iyice üstüme geldi sinirlendim bende. Derken elini belime koydu bende çektim elini. O cok iyi bilir sinirliyken bana dokunulmasından nefret ederim. Ben elini çekince deliye dondu. Bağırdı falan elimi nasıl atarsın diye. Kalktım salona geldim. Geli peşimden hala bağırıyor sen benimkarimsin istedigim gibi dokunurum diye vücuduma dokunmaya başladı. Delirdim bense bağırmaya basladi. Sen benim sahibim degilsin ben izin vermeden bana dokunmamazsın diye. Nefret ettigimi bile bile o kadar cok tuttu ki beni canım acıdı artık. Bağırdım hayvanlar yapmaz bu yaptığını diye.cekti gitti uyudu. Ben gittiğimde saat 5 e gelmişti. Oyle kırıldım ki be yapacağımı bilmiyorum. Basit bi kırgınlık,trip atma degil bu. Bilmiyorum gururum cok kırıldı. Ne yapicam bilmiyorum. Buraya niye yazdığımı bile bilmiyorum...

Hmm, normalde çok iyi anlaşan bir çift iseniz niye her ilişkiden önce tartışmalarınız oluyor? Dün mesela ne sebeple atıştınız?

Ben evli bile değilim, ama ne bileyim günlük hayatta herşey güllük gülüstanlık iken, sırf ilişkiden önce huzurunuz bozuluyorsa, bir müddet sonra ilişki = kavga, tarştışma diye ön şartlanmaya girmez mi insan? Soğursunuz iyice bir birinizden Allah korusun.

.

atışma derken?

cilveleşmeyi yanlış bir boyuta taşımışsınız sanırım,
atışacağınıza cilveleşin germeyin birbirinizi

Aranizdaki atismada hakaret, küfür vb yoksa uzatmasaydiniz keşke. Çünkü uzattikca sanırım duygularda korelme oluyor. Esiniz galiba kavgadan sonra barismak için yaklaşıyor size. Dinimize göre erkek istediğinde kadın sirtini donmemeli ama tam bilmiyorum tabi

eşiniz büyük saygısızlık yapmış, o nedir öyle tartışma sırasında zorla ellemeler falan ben olsam buz gibi soğurdum çok haklısınız kırılmakta biraz tepkinizi koyun da silkelenip kendine gelsin yaptığı çok tiksinç

Soğuyorum zaten bende anlamıyorum ki iliskiye girmeden once bi anda kavga ederken buluyorum kendimizi. Bilmiyorum

neden her ilişki öncesi atıştınıgızı anlamadım açıkcası ama bana biraz büyütmüşsünüz gibi geldi..

Yok canım barışmak icin degil derdini bağırarak anlatırken illa kolumu bi yerimi tutacak ve bende budan nefret ediyorum. Yok küfür hakaret hic olmadı aramızda zaten Allah'a sukur

Kadınlar yorgunluğunu uyku ile erkekler ise ilişki ile atıyorlar sanırım. .eşimle aramızda yaşadıklarınızı neredeyse birebir yaşıyorum. . aynen yaptığınız gbi ben istemediğim sürece bana dokunamaz. .benim ona saygı duymamı bekliyorsa onunda bana davranış biçimini sorgulaması gerekiyor. erkekler kadın ruhundan anlamıyor diye boşuna söylenmiyoruz. .

bence eşinizle konuşun ne zmaan birlikte olacağınızı gidişata bırakın. . . bugün olsun yarın olsun diye şartlandırmak açıkçası bana saçma geliyor. . . ne zaman bedenimden önce ruhumu okşarsan o zaman olur diyin

Aynen oyle. Cok iğrenc bir hareketti. Ve cidden bende soğudum. Taciz ediliyr gibi hissettim resmen kendimi

Soğuyorum zaten bende anlamıyorum ki iliskiye girmeden once bi anda kavga ederken buluyorum kendimizi. Bilmiyorum
Canım o hevesli, sen istemiyormuşsun; muhtemelen onun bir hareketi kolayca seni sinirlendiyor olsa gerek. Hadi önceki tartışmaları hatırlamak zor olabilir, ama dünkü olayı kendin analiz edebilirsin. Nasıl başladı bir düşün.

Senin için sorun ne ise onu dile getirip, tatlı bir dille eşinden yardım isteyebilirsin. Senin içinde daha cazip olacak şekle getirebilirsiniz ilişkiyi. Yok, hormonel bir sorun falan varsa, bunun içinde bir uzmana danışırsın zaten.

adet dönemi mi?

Yok

canım cilve degil bildigin laf savası.zaten tutturmuş bi ben isteyince değil sen isteyince oluyor. Sen zaten istemiyorsun. Deli oluyorum artık bu lafa

yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor zaten

kaldı ki problem birinizden biriniz isteyince olması

ikiniz de isteseniz gül gibi geçinip gidersiniz

bence siz nasıl yaklaşmasını istiyorsanız onu anlatın eşinize, ilk mesajda demişsiniz ya benim istediğim tarzda yaklaşmıyor diye..

problemin çözümü yine sizde

mesela ellemesini istemiyorsanız ellerini bağlayın arkasından fantazi misali

Bizim her iliskiye girmemiz sorun iste. Ya hazırlanmıştım gecelikler parfümler. Bu gittim adam salonda uyuyo. Ya x niye uyuyosun ben seni bekliyorum ama istemiyosan bende gider yatarım madem dedim gittim. Hala gelmis diyo ki zaten sen hic bi zaman istemiyorsun. Deli olmamak elde degil

Keşke yüksek libidolu insanlar yüksek libidolu insanlarla, düşük libidolu insanlar düşük libidolu insanlarla evlense. O zaman bütün sorunlar çözülecek. Ayrıca elini niye çektiniz ki? Bunu artıya dönüştürebilirdiniz.

Adam iki güne bir istediği icin zaman kalmıyor benim istememe. Kac kez anlattım güzelce tamam diyor sonuc aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…