- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
bence siz ilişkiyi görev olarak gördüünüz için geriliyorsunuz,,
o da bu gerginlikten ötürü istenmediini düşünüyor...
plana, randevuya gerek yok bnce de.. oluruna bırakın...
dokunmayı, yaklaşmayı bilmiyorsa öğretin, yönlendirin..
erkekler eğitilebilir unutmayın..
agresif olcaanıza duygusal davranmaya çalışın,
nefret cümleleri yerine de duygularınızı onu incitmeden ifade edin
4. Sayfa sonlarında detaylı açıklama yaptım kizlarArada kendi isteğinle yakınlaşıyormusun?belki eşin kendi içinde fantezi yaşıyorur.sinirlendirip seni sonra istediğini elde etme gibi birşey.hani tacize uğradım demişsin ya belki bilerek o duruma getiriyordur.
evlilikte illaki erkek isteyecek ve o ister istemez ilişkiye boyun eğeceksin diye bir şey yok.istemiyorsan istemiyorsundur.fakat normalde iyi iseniz arada süpriz yapıp siz onu baştan çıkarın.ne istediğinizi söyleyin,yapın belli edin .bir dahakine öyle davranmasını sağlayın.her seferinde red etmediğin belli sonuçta.eşin yaklaşım şeklini değiştirsin olur biter.
ve bazı kişilerin söylemi aksine senin bedenin senin kararın.kimse seni zorla ilişkiye zorlayamaz.
Ben bana dokunmasını istemediğim halde beni kenara sıkıştırıp erkek gücünü kullanarak tumeşinize ağır hakaret etmişsiniz! ne demek senin yaptığını hayvan yapmaz! bence hafife alınacak bir durum değil.
beni yanlış anlamayın lütfen evet onun yaptığı zaten olmamış ama keşke sizde o hakareti yapmasaydınız. ozaman yüzde yüz haklı olurdunuz!Ben bana dokunmasını istemediğim halde beni kenara sıkıştırıp erkek gücünü kullanarak tum
Vücudumu sahibim gibi ellemesi hafife alınacak bi durum benim bunun neticesinde ona yaptığını hayvan yapmaz demem mı anormal
4. Sayfa sonunda detaylı bi yazı yazdım canım ama çoklu ileti yapamadımbence siz ilişkiyi görev olarak gördüünüz için geriliyorsunuz,,
o da bu gerginlikten ötürü istenmediini düşünüyor...
plana, randevuya gerek yok bnce de.. oluruna bırakın...
dokunmayı, yaklaşmayı bilmiyorsa öğretin, yönlendirin..
erkekler eğitilebilir unutmayın..
agresif olcaanıza duygusal davranmaya çalışın,
nefret cümleleri yerine de duygularınızı onu incitmeden ifade edin
Bilmiyorum belki de. Ama bunu düşünecek durumda değildim inanın. Yapma bağırtma beni cocuk duyacak lütfen deneme ragmen durmadı. Hatta kızım uyanıp çığlığı basmasa belki zorla birlikte olacaktıbeni yanlış anlamayın lütfen evet onun yaptığı zaten olmamış ama keşke sizde o hakareti yapmasaydınız. ozaman yüzde yüz haklı olurdunuz!
Adam iki güne bir istediği icin zaman kalmıyor benim istememe. Kac kez
anlattım güzelce tamam diyor sonuc aynı
Canım cok sıkkın.biraz uzun olabilir yazacaklarım. 2 yıllık evliyim. Kocam bana gore daha düşkündur iliskiye. Butun gun ev isleri bebek falan derken yoruluyorum cogu zaman. Bilmiyorum belki de bana istedigim tarzda yaklasamiyor bana. Ama genelde iliskiye girmeden once atışmalarımız oluyor. Bu konu dışında cok iyi anlasan bir ciftiz. Hatta belki disardan mükemmel. Dun ben iliski icin hazırladın aksamdan da söylemiştim kız uyuyunca beraber vakit geçirelim diye. Neyse yine aramızda atışmaya basladik iyice üstüme geldi sinirlendim bende. Derken elini belime koydu bende çektim elini. O cok iyi bilir sinirliyken bana dokunulmasından nefret ederim. Ben elini çekince deliye dondu. Bağırdı falan elimi nasıl atarsın diye. Kalktım salona geldim. Geli peşimden hala bağırıyor sen benimkarimsin istedigim gibi dokunurum diye vücuduma dokunmaya başladı. Delirdim bense bağırmaya basladi. Sen benim sahibim degilsin ben izin vermeden bana dokunmamazsın diye. Nefret ettigimi bile bile o kadar cok tuttu ki beni canım acıdı artık. Bağırdım hayvanlar yapmaz bu yaptığını diye.cekti gitti uyudu. Ben gittiğimde saat 5 e gelmişti. Oyle kırıldım ki be yapacağımı bilmiyorum. Basit bi kırgınlık,trip atma degil bu. Bilmiyorum gururum cok kırıldı. Ne yapicam bilmiyorum. Buraya niye yazdığımı bile bilmiyorum...
Bizim her iliskiye girmemiz sorun iste. Ya hazırlanmıştım gecelikler parfümler. Bu gittim adam salonda uyuyo. Ya x niye uyuyosun ben seni bekliyorum ama istemiyosan bende gider yatarım madem dedim gittim. Hala gelmis diyo ki zaten sen hic bi zaman istemiyorsun. Deli olmamak elde degil
Aslında dun aynen su oldu. Iste geldi yemegi yedik dedim ki dışarı çıkalım kızı Park'ta yoralım çabucak uyusun bizde gece biraz yorulalım ne dersinSiz ondan önce davranın belli ki sizden bekliyor mesala gündüz den bi msj atın onu istediğinizi belirtin ewe çok daha hevesli ılıman gelecektir sen istedin ben istedim tartışmasını kaldırın ortadan böyle soğursunuz...
Senin hoşlanmadığın bi hareket i yapması hiç hoş olmamış tabibi ona bunu tatlı bi dille anlat sakinleştiğinizde... bak burda neler okuyoruz sen çok iyi bir çiftiz diyosun şimdi böyle bi sebepten ipleri koparmaya değermi
anladım sizi zor bir durumBilmiyorum belki de. Ama bunu düşünecek durumda değildim inanın. Yapma bağırtma beni cocuk duyacak lütfen deneme ragmen durmadı. Hatta kızım uyanıp çığlığı basmasa belki zorla birlikte olacaktı
yani siz haklısınız eşiniz biraz vurdum duymaz sanırım!Aslında dun aynen su oldu. Iste geldi yemegi yedik dedim ki dışarı çıkalım kızı Park'ta yoralım çabucak uyusun bizde gece biraz yorulalım ne dersindiye. Tamam dedi. Neyse gittik geldik kızı uyuttum. Elini tuttum hadi gidelim odamıza dedim. Sen git hazirlan ben gelirim dedi. Bes dakikayı geçirme bak yoksa ceza var dedim güldüm . Gittim hazırlandım aradan yarım saat gecti adam yok. Gittim baktık uyumuş. Ok dakika uyandiramadim. Sinirlendim. Istemiyorsan uyuyalım deseydin dedim gittim. On dakika sora geldi uykumu aldım gel hadi diye. Bende iyice sinirlendim sabah 6 da kalkıyorum gece 1 de adama süslenmesim uykumu aldım diye geliyor. Niye uyudun diye sinirlenince de sen zaten istemiyordun diyir. Gelde sinirlenme
Esim dokunmayı severken haklı ben sevmiyorken haksız miyim. Benim sevmediğim şeyi bilerek bana yapması sorun değil mı yani, ki ben sinirliyken annem bile dokunsa kıyameti koparırım. Buda benim huyum ve oda cok iyi biliyor. Ayrıca onceden randevulasmak esimin en sevdiği tarz olduğu icin bu sekilde yapmistkmEşinizin yaptığını ayrı tutuyorum ama benim gördüğüm kadarıyla problemin büyük kısmı sizde. İlk durumda kendimi eşinizin yerine koyuyorum; ben herhangi bir zaman, severken, kavga ederken eşime dokunsam ve o da benim elimi alıp itse deliririm. Eşiniz dokunmaktan hoşlanan bir yapıda demekki, ben de öyleyim o yüzden anlayabiliyorum. Kavga ederken bile karşımdakine dokunmam lazım. Bize dokunsal insanlar diyorlar sanırım psikolojide. Eşim çok kolay gıdıklanır, bazen severken dokununca kaçabiliyor gıdıklandığı için, ona bile kızıyorum. Kavga ederken yapsa kafasına bişey geçmesi muhtemel. Eşiniz de bu yüzden çok sinirlenmiş olabilir ve biliyoruz ki o sinir anında insan yapmak istemediği şeyler yapıp, söylemek istemediği şeyler söyleyebiliyor. Siz burda soğudum demek yerine eşinizi buna iten sebepleri düşünmelisiniz
İkinci durumda kendimi sizin yerinize koyuyorum. Sevişmek için hazırlık yaptığımda gelip eşimi salonda uyurken görürsem (ki sık sık sızar salonda) sizin söylediğiniz cümleyi kuracağıma çok farklı şekilde uyandırırım. Burda yazamıyorum şimdi ama anladınız siz onu. Problem eşinizin uyuması değil sizin gönülsüzlüğünüz. Ne oldu yine problem sizde düğümlendi.
Ayrıca sevişmek için randevu ayarlamak saçma değil mi? Hadi ayarlayacaksınız diyelim bunun için "kız uyuyunca birlikte vakit geçirelim"den daha iyi bir cümle bulamadınız mı? Eşim bana bunu dese birlikte film izliyelim, kahve içelim falan diyor sanarım. Sevişmek bu ya, spontane gelişir genelde. Bazen de öncesinden iç gıcıklayıcı randevular verilir. Olmaz ki böyle.
Ya dus alicam bosa olmasın gel iliskiye girelim bes dakika diyen bi adama süslenmesim ouslenmisim hala en istemiyorum oluyor ya ben bunu kabullenemiyorunyani siz haklısınız eşiniz biraz vurdum duymaz sanırım!
Aslında dun aynen su oldu. Iste geldi yemegi yedik dedim ki dışarı çıkalım kızı Park'ta yoralım çabucak uyusun bizde gece biraz yorulalım ne dersindiye. Tamam dedi. Neyse gittik geldik kızı uyuttum. Elini tuttum hadi gidelim odamıza dedim. Sen git hazirlan ben gelirim dedi. Bes dakikayı geçirme bak yoksa ceza var dedim güldüm . Gittim hazırlandım aradan yarım saat gecti adam yok. Gittim baktık uyumuş. Ok dakika uyandiramadim. Sinirlendim. Istemiyorsan uyuyalım deseydin dedim gittim. On dakika sora geldi uykumu aldım gel hadi diye. Bende iyice sinirlendim sabah 6 da kalkıyorum gece 1 de adama süslenmesim uykumu aldım diye geliyor. Niye uyudun diye sinirlenince de sen zaten istemiyordun diyir. Gelde sinirlenme
Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
Hayır haksız değilsin ama bir orta yol bulmanız lazım. Bu adam kendini dokunmadan ifade edemez. Sen de dokunmasından hoşlanmıyorsun. Bir çözüm bulmanız lazım bu duruma.Esim dokunmayı severken haklı ben sevmiyorken haksız miyim. Benim sevmediğim şeyi bilerek bana yapması sorun değil mı yani, ki ben sinirliyken annem bile dokunsa kıyameti koparırım. Buda benim huyum ve oda cok iyi biliyor. Ayrıca onceden randevulasmak esimin en sevdiği tarz olduğu icin bu sekilde yapmistkm
Sinirlenmekte haklısın canım benim tek söylemek istediğim böyle böyle bitiyor ilişkiler birbirimize kinlenme soğuma başlıyor sakinleştiğinde eşinle konuş anlat birbir içinden geçenleri
Biz burdan yazarız çok kolay eşin nasıl yapar birsürü şey yazılabilir eşini en iyi sen tanırsın hani demişsinya zorla sahip olacaktı diye sen eşinin gerçekten bunu yapabileceğine inanıyormusun eğer gerçek ten bunu yacak biriyse bence önce onu düşünmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?