Benim bedenim...

bende bunu demek istiyorum çok güzel yazmışsınız...

ahhh erkekler ahhhh.aman hayır demeyin sinirlendirmeyin gönlünü hoş tutun.doğanın mucizesi,ince düşünmez sen düşün,sen yorgun olabilirsin ama o istiyor akan sular dursun vs vs
erkeklere de Allah akıl vermiş,duyguda vermiş tembellik etmesinler kullansınlar.bu kadar yazıyoruz okuyup karılarına nasıl davranılması gerektiğini öğrensimler.
her yerde nasıl kocaya davranılır konuşuluyor.hep bana hep bana diyen erkeklere ve savunanlar diyeceğim şu "sen bana bir adım yaklaş ben sana koşayım."

eşinize ağır hakaret etmişsiniz! ne demek senin yaptığını hayvan yapmaz! bence hafife alınacak bir durum değil.

4. Sayfa sonlarında detaylı açıklama yaptım kizlar

eşinize ağır hakaret etmişsiniz! ne demek senin yaptığını hayvan yapmaz! bence hafife alınacak bir durum değil.
Ben bana dokunmasını istemediğim halde beni kenara sıkıştırıp erkek gücünü kullanarak tum
Vücudumu sahibim gibi ellemesi hafife alınacak bi durum benim bunun neticesinde ona yaptığını hayvan yapmaz demem mı anormal

beni yanlış anlamayın lütfen evet onun yaptığı zaten olmamış ama keşke sizde o hakareti yapmasaydınız. ozaman yüzde yüz haklı olurdunuz!

4. Sayfa sonunda detaylı bi yazı yazdım canım ama çoklu ileti yapamadım

beni yanlış anlamayın lütfen evet onun yaptığı zaten olmamış ama keşke sizde o hakareti yapmasaydınız. ozaman yüzde yüz haklı olurdunuz!
Bilmiyorum belki de. Ama bunu düşünecek durumda değildim inanın. Yapma bağırtma beni cocuk duyacak lütfen deneme ragmen durmadı. Hatta kızım uyanıp çığlığı basmasa belki zorla birlikte olacaktı

Adam iki güne bir istediği icin zaman kalmıyor benim istememe. Kac kez
anlattım güzelce tamam diyor sonuc aynı

Siz ondan önce davranın belli ki sizden bekliyor mesala gündüz den bi msj atın onu istediğinizi belirtin ewe çok daha hevesli ılıman gelecektir sen istedin ben istedim tartışmasını kaldırın ortadan böyle soğursunuz...

Senin hoşlanmadığın bi hareket i yapması hiç hoş olmamış tabibi ona bunu tatlı bi dille anlat sakinleştiğinizde... bak burda neler okuyoruz sen çok iyi bir çiftiz diyosun şimdi böyle bi sebepten ipleri koparmaya değermi

Eşinizin yaptığını ayrı tutuyorum ama benim gördüğüm kadarıyla problemin büyük kısmı sizde. İlk durumda kendimi eşinizin yerine koyuyorum; ben herhangi bir zaman, severken, kavga ederken eşime dokunsam ve o da benim elimi alıp itse deliririm. Eşiniz dokunmaktan hoşlanan bir yapıda demekki, ben de öyleyim o yüzden anlayabiliyorum. Kavga ederken bile karşımdakine dokunmam lazım. Bize dokunsal insanlar diyorlar sanırım psikolojide. Eşim çok kolay gıdıklanır, bazen severken dokununca kaçabiliyor gıdıklandığı için, ona bile kızıyorum. Kavga ederken yapsa kafasına bişey geçmesi muhtemel. Eşiniz de bu yüzden çok sinirlenmiş olabilir ve biliyoruz ki o sinir anında insan yapmak istemediği şeyler yapıp, söylemek istemediği şeyler söyleyebiliyor. Siz burda soğudum demek yerine eşinizi buna iten sebepleri düşünmelisiniz

İkinci durumda kendimi sizin yerinize koyuyorum. Sevişmek için hazırlık yaptığımda gelip eşimi salonda uyurken görürsem (ki sık sık sızar salonda) sizin söylediğiniz cümleyi kuracağıma çok farklı şekilde uyandırırım. Burda yazamıyorum şimdi ama anladınız siz onu. Problem eşinizin uyuması değil sizin gönülsüzlüğünüz. Ne oldu yine problem sizde düğümlendi.

Ayrıca sevişmek için randevu ayarlamak saçma değil mi? Hadi ayarlayacaksınız diyelim bunun için "kız uyuyunca birlikte vakit geçirelim"den daha iyi bir cümle bulamadınız mı? Eşim bana bunu dese birlikte film izliyelim, kahve içelim falan diyor sanarım. Sevişmek bu ya, spontane gelişir genelde. Bazen de öncesinden iç gıcıklayıcı randevular verilir. Olmaz ki böyle.

Aslında dun aynen su oldu. Iste geldi yemegi yedik dedim ki dışarı çıkalım kızı Park'ta yoralım çabucak uyusun bizde gece biraz yorulalım ne dersin diye. Tamam dedi. Neyse gittik geldik kızı uyuttum. Elini tuttum hadi gidelim odamıza dedim. Sen git hazirlan ben gelirim dedi. Bes dakikayı geçirme bak yoksa ceza var dedim güldüm . Gittim hazırlandım aradan yarım saat gecti adam yok. Gittim baktık uyumuş. Ok dakika uyandiramadim. Sinirlendim. Istemiyorsan uyuyalım deseydin dedim gittim. On dakika sora geldi uykumu aldım gel hadi diye. Bende iyice sinirlendim sabah 6 da kalkıyorum gece 1 de adama süslenmesim uykumu aldım diye geliyor. Niye uyudun diye sinirlenince de sen zaten istemiyordun diyir. Gelde sinirlenme

Bilmiyorum belki de. Ama bunu düşünecek durumda değildim inanın. Yapma bağırtma beni cocuk duyacak lütfen deneme ragmen durmadı. Hatta kızım uyanıp çığlığı basmasa belki zorla birlikte olacaktı
anladım sizi zor bir durum eşinize tavrınızı koyun ozaman. yaptığının hata olduğunu anlamasını sağlayın.

yani siz haklısınız eşiniz biraz vurdum duymaz sanırım!

Esim dokunmayı severken haklı ben sevmiyorken haksız miyim. Benim sevmediğim şeyi bilerek bana yapması sorun değil mı yani, ki ben sinirliyken annem bile dokunsa kıyameti koparırım. Buda benim huyum ve oda cok iyi biliyor. Ayrıca onceden randevulasmak esimin en sevdiği tarz olduğu icin bu sekilde yapmistkm

Sinirlenmekte haklısın canım benim tek söylemek istediğim böyle böyle bitiyor ilişkiler birbirimize kinlenme soğuma başlıyor sakinleştiğinde eşinle konuş anlat birbir içinden geçenleri
Biz burdan yazarız çok kolay eşin nasıl yapar birsürü şey yazılabilir eşini en iyi sen tanırsın hani demişsinya zorla sahip olacaktı diye sen eşinin gerçekten bunu yapabileceğine inanıyormusun eğer gerçek ten bunu yacak biriyse bence önce onu düşünmen lazım

Sizin bir cinsel hayatınız yok ki. Sadece erkek odaklı yaşıyorsunuz. Hep mi böyleydi çocuktan sonra mı oldu?
Bu monotonlukla tabi ki görev gibi yaşanır. Eşiniz bence bu konuda çok eğitimsiz. Bunu en başından konuşup üstüne düşmeliydiniz. İnternette bununla ilgili bir çok yazı var halbuki. Siz konu mankeni misiniz?

Bence önce bu problemi çözmelisiniz eşinizle. Sen istemiyorsun zaten dediğinde 'benim de isteyeceğim bir durum yaratmıyorsun' demeliydiniz. Erken olanlar için yöntemler var. Bu sorun ülkemiz erkeklerinin genelinde var zaten.

Yaptığı hareket hiç hoş değil. İstemiyorsanız sizi zorlayamaz. Her ilişki öncesi tartışma başarısız cinsel hayattan kaynaklı. Ama eşinizin bunda pay sahibi olmadığını düşünüp suçu size atması kesinlikle beraber çözülmesi gereken bir mesele.

Hayır haksız değilsin ama bir orta yol bulmanız lazım. Bu adam kendini dokunmadan ifade edemez. Sen de dokunmasından hoşlanmıyorsun. Bir çözüm bulmanız lazım bu duruma.

Ben anlamamıyorum canım. Normalde iyi bir estim isteklerimi yapar aileme cok iyidir cok iyi Bir baba iyi bir arkadas. Ama iliski konusuna gelince inan icinde farklı bir adam cikiyor. Taniyamiyorim. Ve bu beni cok yaralıyor. Ona karsi inanılmaz soğudum

Esinizden anlayis bekliyorsunuz ancak sizde anlayisli değilsiniz.

Ben istemedigim bir şeyi yapmak zorunda kaldigimda gorev olarak gordugumde farkinda olmadan karsimdakinin burnundan getiririm cunku beni mutlu etmeyen bir seyle karsimdakine mutluluk veremem.sizde bir jest yapmaya calismissiniz ama içten istemediğiniz için bu hale gelmiş.

Kocanizin bildiği halde koltukta yattigini yazmissiniz ama.kocanizin sizi istediginden eminsiniz gidip bagirmak yerine onu pekala yatağa getirebilirdiniz ama eğer"isteseydiniz"...

Tartisirken size sürekli dokunması ve sizin istememniz ayri bir konu bu ayri bir sorun... ancak burada size dokunmasina tahammül dahi edemediginizi hissettiği için bu şekilde davranmis..

Ve yine eğer "isterseniz " tüm bu sorunları bir saatte çözer rafa kaldirirsiniz biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…