- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Yok
canım cilve degil bildigin laf savası.zaten tutturmuş bi ben isteyince değil sen isteyince oluyor. Sen zaten istemiyorsun. Deli oluyorum artık bu lafa
Belki de büyüttüm bilemiyorum ama taviz eder gibi gelip zorlaellemeleri cok kötüydüneden her ilişki öncesi atıştınıgızı anlamadım açıkcası ama bana biraz büyütmüşsünüz gibi geldi..
Yakınlaşmak
icin tutmadı ki belimi bağırırken destek almak icin tuttu
Eşinizin kırılması gerekirken siz kırılmışsınız. :/
Aynen oyle. Cok iğrenc bir hareketti. Ve cidden bende soğudum. Taciz ediliyr gibi hissettim resmen kendimi
Canım kibarca tutsa tamam ama o bağırırken destek almak icin belimi tuttu.ilişki öncesi kavga tantana değil romantizim olur.
sen çok abartmışsın senin bedenin olabilir ama eşin arayı yumuşatmak için bence dokundu sana.
onun yerinde olsam bir süre hiç yaklaşmaz ve dokunmazdım sana.
adamı itip durma onlar bizler kadar ince düşünemez yapamazlar, eğer bir halt yerse (Allah korusun) bunun suçunu senin üzerine rahatlıkla atar.
bence taciz gibi düşünmeyin belki dokunursa yumuşarsınız diye düşünmüş olabilir..Belki de büyüttüm bilemiyorum ama taviz eder gibi gelip zorlaellemeleri cok kötüydü
o adam bunu okusaydı emin ol o da senden soğurdu...
o senin eşin, taciz ne demek? ayıptır ya.
Arkadasım daha once boyle bisey yasadın mı. Da ayıp diyebiliyorsun. Ben bana dokunmanı istemiyorum diye kaçarken köşeye sıkıştırıp sen benim karimsin istedigim gibi gibi dokunurum deyip tum vücudumu eklemesi ne kadar iğrençtir biliyo musun.o adam bunu okusaydı emin ol o da senden soğurdu...
o senin eşin, taciz ne demek? ayıptır ya.
Canım kibarca tutsa tamam ama o bağırırken destek almak icin belimi tuttu.
Arkadasım daha once boyle bisey yasadın mı. Da ayıp diyebiliyorsun. Ben bana dokunmanı istemiyorum diye kaçarken köşeye sıkıştırıp sen benim karimsin istedigim gibi gibi dokunurum deyip tum vücudumu eklemesi ne kadar iğrençtir biliyo musun.
eş dediğin karısının rızasını alır.istemiyorum diyorsa zor kullanmaz.kadın taciz gibi hissediyorsa yaklaşımı az bir düşünün.kocası diye her şeyi kabul etmek zorunda değil.ayıp olan bu şekil yaklaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?