Benim bedenim...

ilişki öncesi kavga tantana değil romantizim olur.

sen çok abartmışsın senin bedenin olabilir ama eşin arayı yumuşatmak için bence dokundu sana.

onun yerinde olsam bir süre hiç yaklaşmaz ve dokunmazdım sana.

adamı itip durma onlar bizler kadar ince düşünemez yapamazlar, eğer bir halt yerse (Allah korusun) bunun suçunu senin üzerine rahatlıkla atar.

Canım kibarca tutsa tamam ama o bağırırken destek almak icin belimi tuttu.

Arada kendi isteğinle yakınlaşıyormusun?belki eşin kendi içinde fantezi yaşıyorur.sinirlendirip seni sonra istediğini elde etme gibi birşey.hani tacize uğradım demişsin ya belki bilerek o duruma getiriyordur.
evlilikte illaki erkek isteyecek ve o ister istemez ilişkiye boyun eğeceksin diye bir şey yok.istemiyorsan istemiyorsundur.fakat normalde iyi iseniz arada süpriz yapıp siz onu baştan çıkarın.ne istediğinizi söyleyin,yapın belli edin .bir dahakine öyle davranmasını sağlayın.her seferinde red etmediğin belli sonuçta.eşin yaklaşım şeklini değiştirsin olur biter.
ve bazı kişilerin söylemi aksine senin bedenin senin kararın.kimse seni zorla ilişkiye zorlayamaz.

Canim seni çok iyi anlayabiliyorum.ev isi bebek bende çok yoruluyorum.aksamlari kolunu kaldırmaya halim kalmiyor.
Esim çok anlayisli sağolsun.bira özel olacak ama bebgim 4.5 aylik ve gündüz uykusu yok denecek kadar az çok yoruluyorum aksam duş zor aliyorum.bizde hamilelik lohusalik derken uzun zaman oldu.ama benim Esim beni iyi tanir nelerden hoslandigimi bilir.mesela ay çok yorulmuş benim ggüzelim der masaj yapar derken....aaaa kendimi ne halde bulurum.
Sende esinle konuşsan seninde hoşuna gidecek onunda gönlünü yapacak bir orta yol bulsaniz

Bu arada dinimizde erkeğe sirt dönmek yok.denir ya o nedemek allah askina yorgunluk tan oleyim Esim beni dusunmesin ama ben onun gönlünü yapayim

malum organizasyon için önceden randevulaşma ve her organizasyon öncesi atışma..sadece beline dokundu diye kavga çıkarman..hani suç sende demeyeceğim kesinlikle ama sebepsiz yere kavga çıkardığını söyleyebilirim..fakat çocuğun vermiş olduğu yorgunluk kocanın sevmediğin halde anlayışsız davranması benim karımsın istediğim gibi dokunurum demesi kocanı suçlamayacağım ama gereksiz yere tahrik etmiş seni..olayla alakası yok ama tek haklı evladınız (Ertunga abi felsefesi)
bize aşık ozanlar gibi atışmaktan vazgeçip kur yapma felsefesini edinirseniz tadından yenmez bir ilişki olur sizinkisi (hakaret şiddet içermediğinden ötürü)

Elin kadinlari catir catir sevisir, bizimkiler evliyken bile savciliktan ozel izin kagidi bekler..
Yaw ne sogumasi, ne tacizi yapmayin Allah askina! Hormonlarinizin destegiyle hepi topu seviseceksiniz. Bu kadar seramoniye ne gerek var?. Kaldi ki ben ortada bi problem de goremedim.

o adam bunu okusaydı emin ol o da senden soğurdu...

o senin eşin, taciz ne demek? ayıptır ya.

eş dediğin karısının rızasını alır.istemiyorum diyorsa zor kullanmaz.kadın taciz gibi hissediyorsa yaklaşımı az bir düşünün.kocası diye her şeyi kabul etmek zorunda değil.ayıp olan bu şekil yaklaşım.

o adam bunu okusaydı emin ol o da senden soğurdu...

o senin eşin, taciz ne demek? ayıptır ya.
Arkadasım daha once boyle bisey yasadın mı. Da ayıp diyebiliyorsun. Ben bana dokunmanı istemiyorum diye kaçarken köşeye sıkıştırıp sen benim karimsin istedigim gibi gibi dokunurum deyip tum vücudumu eklemesi ne kadar iğrençtir biliyo musun.

hayır taciz lafına dedim, iyi oku ve anla lütfen.

tabi senin bedenin, istemediğin sürece yaklaşmaz ama kavgaya dönüştürmek iğrenmek ve soğumak da ne oluyor.

adam sana günlerce küs kalabilirdi ama bunu yapmak istemediği için yaklaşmaya geceyi güzel geçirmeye yeltenmiş.

eşinin söylediklerine kulak ver bence...

bence siz ilişkiyi görev olarak gördüünüz için geriliyorsunuz,,
o da bu gerginlikten ötürü istenmediini düşünüyor...
plana, randevuya gerek yok bnce de.. oluruna bırakın...
dokunmayı, yaklaşmayı bilmiyorsa öğretin, yönlendirin..
erkekler eğitilebilir unutmayın..
agresif olcaanıza duygusal davranmaya çalışın,
nefret cümleleri yerine de duygularınızı onu incitmeden ifade edin

ben lafına söyledim kocası için herkes anlamak istediği gibimi anlıyor bana mı öyle geliyor?

bence eşinin dile getiremediği sorunları var bunları konuşarak çözebilirler, her ilişki öncesi kavga etmezler böylece.

konunun aslına dönelim lütfen...

Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…