benim bir derdim var :(

ben böyle bir durumda kalsam kocamı çok fena bir şekilde ikna ederdim.
biraz işve cilve, rahat edemiyorum ben seninle salonda veya evimizin baska yerlerinde değişik ve cekici seyler yasamak istiyorum rahat rahat sesim bile cıkmıyor beni arzulamıyormusun de bunu uzerinde seksi seyler varken yap bence bak nasıl gönderiyor.

serzenis yerine biraz kafanı kullan derim erkek bu yaa erkek basit.

Tatlım bunları yaparken çokta kendimi geri çekmiyorum zaten o konu da sıkıntım yok ki yani istediğim gibi davranıyorum işte bunlarla alakalı sıkıntı yaşamadığımdan ötürü zaten bu serzenişim

Bir evde iki kadın,iki farkı düzen .
Senin normalin kv ters,kv normali sana ters gelir böylece aslında inatlaşma olmayan şeyler sonrasında inatlaşmaya dönüşür...kv yaşayan birisi olarak bir evde 1 kadın olması gerekir 2.kadın kesinlikle fazla ben bunu bilir bunu söylerim

Kesinlikle katılıyorum zaten biraz daha böyle zıtlaşma devam ederse eşimle daha sert bir dille konuşacağım sanırım sonuçta bu evin kadını bensem ve düzeni ben sağlıyorsam saygı duyulmalı

Kesinlikle katılıyorum zaten biraz daha böyle zıtlaşma devam ederse eşimle daha sert bir dille konuşacağım sanırım sonuçta bu evin kadını bensem ve düzeni ben sağlıyorsam saygı duyulmalı
Valla sen istediğin kadar bu evin kadını benim diye biryerlerini yırt karşında duvardan bi kv varsa booooooşşşşş sana evet der kendi bildiğini yapmaya devam eder (13 yıllık tecrübe )

tecrübeyle sabit olabilir elbette zaten şuan da da bana tamam diyor gizliden yapıyor ee bende onun yaptıklarını bozuyorum böyle devam etmemeli sadece

güzel kardesim bencede ayrilmaktan baska caren yok. ev ev üstüne olmaz,sabir etsende yutsanda düzelir diye beklesende bos. bugünlerin bosa gitdigine ilerde yanarsin.arkadasin dedigi gibi bir evde tek kadin olmali iki kadin bir evde olmaz.

Konu sahibi kardeşim peşin fiyatına 10 taksit konuyu anlatacağına başlığa yazsaydın derdini keşke de sayfa sayfa okumasaydık.
Ne iyi olurdu

senin sorunun nedir günün mü iyi geçmiyor dostum karşında çocuk yok senin üslubuna dikkat edersen memnun olurum.
yeniyiz dedik işte dikkat ederiz

tecrübeyle sabit olabilir elbette zaten şuan da da bana tamam diyor gizliden yapıyor ee bende onun yaptıklarını bozuyorum böyle devam etmemeli sadece

Evet ev sizin, düzen sizin, koca sizin
Lakin kadın 82 yaşında
Bu yaştan sonra huyunu değiştiremezsiniz
Üç günlük dünya, her şeyi görmemeye çalışın
Bırakın yapsın, etsin, eğlesin zaten enerjisi nereye kadar yetecek
Biraz onun açısından bakmaya gayret edin
Yani fiziki olarak ev sizinde olsa, onun yaşamaya alıştığı bir hayat var, bir düzen var
Düşünün ki çocuğunuz yaşında bir gelin size sürekli öyle yapma, böyle yapma diye ihtar veriyor, kolay değil muhtaçlık
Evladına düşkün olabilir buna sözüm yok bazen abartıyor anneler
Her şeyi değiştirmek mümkün değil
Biraz hoşgörülü olmak eşinizle de ilişkinizi iyi tutar, bugün size anlayış gösterir ama yarın öbür gün tersi dönebilir
Bu dengelerle hiç oynamayın, 82 yaşında çocuk gibi olmuştur artık, cebelleşmeyin onunla bence
Kulunda Allah'ın da gücüne gider, siz merhameti elden bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…