- 15 Mart 2016
- 73
- 23
- 3
- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
-
teşekkür ederim.hakknzda hayrlısı olsun ne deyım
Valla sen istediğin kadar bu evin kadını benim diye biryerlerini yırt karşında duvardan bi kv varsa booooooşşşşş sana evet der kendi bildiğini yapmaya devam eder (13 yıllık tecrübe )Kesinlikle katılıyorum zaten biraz daha böyle zıtlaşma devam ederse eşimle daha sert bir dille konuşacağım sanırım sonuçta bu evin kadını bensem ve düzeni ben sağlıyorsam saygı duyulmalı
yeni üyeliğime verin böyle zahmetli olacağını bilemedim ki ;(Konu sahibi kardeşim peşin fiyatına 10 taksit konuyu anlatacağına başlığa yazsaydın derdini keşke de sayfa sayfa okumasaydık.
Ne iyi olurdu
durumun böyle olacağını bilmediğimden kaynaklı konuya da nereden başlayacağımı bilememem en başlıca sebep!Mune @Margarikotin konu yazilmamis.derdini yorumlarda anlatmis.konuyu anlamak icin tek tek yorumlara bakmak durumunda kaliyoruz.ve cogu kisi bunu yapmaya basladi.bunun bi onlemini alamazmisiniz
Hemde çooookAma koltuk örtüsü önemli
Sebebin beni ilgilendirmiyor.konunun en basta olmasi gerekli.kafanda toparladiktan sonra yazabilirdin.mecbur degil kimse tek tek sayfa sayfa derdini ogrenmeyedurumun böyle olacağını bilmediğimden kaynaklı konuya da nereden başlayacağımı bilememem en başlıca sebep!
Sebebin beni ilgilendirmiyor.konunun en basta olmasi gerekli.kafanda toparladiktan sonra yazabilirdin.mecbur degil kimse tek tek sayfa sayfa derdini ogrenmeye
tecrübeyle sabit olabilir elbette zaten şuan da da bana tamam diyor gizliden yapıyor ee bende onun yaptıklarını bozuyorum böyle devam etmemeli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?