benim bir derdim var :(

Biz sizi yanlış anlamadık..
Detay olmayınca fikir ürettik..
Hayalgücümüz de bu kadar işte..
Aslında bütün bu konuları eşinizle konuşup çözmeniz gerekiyor..
Yoksa kötü gelin olursunuz..

Reactions: IKS

Ne guzel saymayi biliyorsun boyle devam et ..
hadi kolay gele sana..

üslup önemli evet. ben bir kelimelik konu açtıysam benim ayıbım ama buna istinaden dalga geçer gibi cevap verirsen de senin ayıbın hadi ben o anki sinirle tam anlatamadım sen sorsaydın derdimi zaten buraya çözüm bulalım diye yazıyoruz dimi

Biz sizi yanlış anlamadık..
Detay olmayınca fikir ürettik..
Hayalgücümüz de bu kadar işte..
Aslında bütün bu konuları eşinizle konuşup çözmeniz gerekiyor..
Yoksa kötü gelin olursunuz..
aslında diyorum ya bu konu da eşimle zaten konuşuyoruz gayette birbirimize karşı ılımlıyız o da farkında ama işte
çözüm bulamıyoruz

Sorduk
Yine birer cümle zor çıktı
İnsan derdini net anlatmalı ve bence alay eder gibi gülmemeli
Yoksa elbette kayınvalideyle oturmak hatta öz anneyle bile oturmak zordur, evliyseniz. O yüzden kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

aslında diyorum ya bu konu da eşimle zaten konuşuyoruz gayette birbirimize karşı ılımlıyız o da farkında ama işte
çözüm bulamıyoruz

Eşinizin size hak vermesi sorunu çözmüyor işte görüyorsunuz..
Kararlar alıp uygulanmalı..
Ya kayınvalidenizin evinizde bir odası olacak ve o oda dışında hiçbirşeye müdahale etmeyecek..
Ya da bir ev ayarlanacak ona orda istediği gibi yaşayıp eşyalarını istediği gibi kullanacak..
İstediği gibi davranacak..

yani evet bu tavsiyeyi zaten herkes verir çünkü en akla yatkın şey bu ama buraya konu açanlar genelde durumu değiştiremedikleri için dertleşmeye çalışıyorlar. ben şu aşamada bunu yapamam kendi adıma. niye aynı eve geçtin senin suçun demek çok kolay herkes sizin kadar şanslı değil mecbur kalmış olabilir.

neyse o zaman kusura bakma o an gergin bir durumdaydum ondan tepki vermiş olabilirim.
normal şartlarda kalmazdım zaten ama bende ki mantık şu oldu her zaman kalmayacak diye bilip düşündüğümden dedim ki benim annem bana neyse onun annesi de ona o. kabul etmemin sebebi buydu zaten.

Ben evliliğimi ertelemiş biriyim
Yine olsun yine ertelerim
Hemde aynı ev değil aynı bina sebebiyle ( sülalece bir bina, tek ailesi değildi )
Bize de altın tepsilerle sunulmadı hayat
3 yıl daha çalışıp kazandık başka bir yerde ev tutabilince evlendik çok şükür, Allah olmayana da versin

Önemli değil.
7 kardeş cidden bir orta yolu bulmalı, tek bir kardeşe yüklenilmemeli
Yakın bi yer tutulsa da mı durmaz kayınvalide, gündüz gelsin uğrasın akşam gitsin evine hani ?

kendi odası da var zaten ona da bir oda yaptım. kendi odasında istediklerini yapabilmeli öyle mi düşünüyorsun?

kendi odası da var zaten ona da bir oda yaptım. kendi odasında istediklerini yapabilmeli öyle mi düşünüyorsun?

Evet odası onun tasarrufundadır..
Ama eğer ev sizinse istediği gibi değişiklik yapamaz..
Bunu da söyleyecek olan siz değil kendi evladıdır..
İncitmeden, kırmadan, dökmeden elbet..
Siz ne kadar özenerek cümleler de kursanız size kırılır, kinlenir..
Oğluna da kızacaktır ama sonuçta evladı..
Rahat edemezsen ayrı bir eve geçirelim seni diyebilmeli eşiniz bu kadar huzurunuz kaçıyorsa.

Önemli değil.
7 kardeş cidden bir orta yolu bulmalı, tek bir kardeşe yüklenilmemeli
Yakın bi yer tutulsa da mı durmaz kayınvalide, gündüz gelsin uğrasın akşam gitsin evine hani ?
ya ben kendi ailemi düşününce eşimin ailesi kardeşleri inanılmaz birbirlerinden uzak ve birbirlerine karşı sorumsuzlar. sadece bir soru annelerini bayramlarsa aramakla yetinen diğer 2 erkek evlada ne demeli sizce? kızların kocaları var. bi kızı eşinden ayrı 2 oğluyla kalıyor ona gidiyor 2 gün sonra dönüyor ee kızı da şikayetçi zaten her yerde aynını yapıyor sanki.

Eşin kardeşleriyle konuşmalı
Dönüşümlü kalmalı annem hepimizde ya da ortaklaşa ona da bi ev kuralım demeli

Eşi 7 kardeş olmasına rağmen
Annesi tek bi oğlunun evinde kalmak istiyormuş, oğlu da konu sahibinin eşiymiş
Konu sahibi de kayınvalideyle yaşamanın zorluklarından bahsetmek istiyor.
Şair burada.... gibi olmuş :)) Çook teşekkür ederim zahmet ve sabır ile incelemiş ve yazmışsınız.

genelllikle ben birşey ssöylemiyorum kayınvalideme kırılır diye eşim söylüyor ama bazen gerçekten benimle inatlaştığını hissedince ben görmezlikten geliyorum dayanamıyorum bazen. dediğinizi eşimle konuşacağım ama ayrı ev olmaz sanırım.

Kayınvalideniz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…