- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
-
Bekarken anne oğul kalmaya alışmışlargenelllikle ben birşey ssöylemiyorum kayınvalideme kırılır diye eşim söylüyor ama bazen gerçekten benimle inatlaştığını hissedince ben görmezlikten geliyorum dayanamıyorum bazen. dediğinizi eşimle konuşacağım ama ayrı ev olmaz sanırım.
bizimki maddiyat sebebi ile değil annesinin kimsesi yok ve hasta. tek başına kalamıyor haftanın 3-4 günü hastanelere taşıyoruz sürekli ilaçlar serumlar... o açıdan şikayetçi değilim kendi annem olursa da bırakmazdım asla.. iyiki de eşimle evlendim. ama bu diğer sorunlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hasta diye evimize aldık bana kuma olmaya kalkıyor herşeye karışıyor.. salon takımını seçerken bile yeni gelin gibi ortalarda gezdi en son ben postayı koydum ikisine de rest çektim sonradan kendilerine geldiler.. ilk evlendiğime göre durum çok daha iyi şimdi biraz kendini geri çekmeyi herşeye karışmamayı öğrendi. ama yine de sıkıntılar var. normalde şikayet etmem ama bu konuyu ve yaşadıklarımıtıpatıp görünce içimi dökmek istedim yoksa herkesin tercihi kendine..Ben evliliğimi ertelemiş biriyim
Yine olsun yine ertelerim
Hemde aynı ev değil aynı bina sebebiyle ( sülalece bir bina, tek ailesi değildi )
Bize de altın tepsilerle sunulmadı hayat
3 yıl daha çalışıp kazandık başka bir yerde ev tutabilince evlendik çok şükür, Allah olmayana da versin
82 yaşında. kendi başına kalmasına benimde gönlüm razıolmaz bari çocuklarında kalsa umudum var.Kayınvalideniz kaç yaşında
elbette zaten birlikte kalmayıkabul etmemdeki sebep bu diğer evlatlarına da gider bende de kalır düşüncesi benim annem gözümün önüne geldiği için kabul ettim benimde annem var ve başımın tacı.bizimki maddiyat sebebi ile değil annesinin kimsesi yok ve hasta. tek başına kalamıyor haftanın 3-4 günü hastanelere taşıyoruz sürekli ilaçlar serumlar... o açıdan şikayetçi değilim kendi annem olursa da bırakmazdım asla.. iyiki de eşimle evlendim. ama bu diğer sorunlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hasta diye evimize aldık bana kuma olmaya kalkıyor herşeye karışıyor.. salon takımını seçerken bile yeni gelin gibi ortalarda gezdi en son ben postayı koydum ikisine de rest çektim sonradan kendilerine geldiler.. ilk evlendiğime göre durum çok daha iyi şimdi biraz kendini geri çekmeyi herşeye karışmamayı öğrendi. ama yine de sıkıntılar var. normalde şikayet etmem ama bu konuyu ve yaşadıklarımıtıpatıp görünce içimi dökmek istedim yoksa herkesin tercihi kendine..
82 yaşında. kendi başına kalmasına benimde gönlüm razıolmaz bari çocuklarında kalsa umudum var.
Hastalık söz konusuysa tabi ki her evlat her gelin her damat bakmalıbizimki maddiyat sebebi ile değil annesinin kimsesi yok ve hasta. tek başına kalamıyor haftanın 3-4 günü hastanelere taşıyoruz sürekli ilaçlar serumlar... o açıdan şikayetçi değilim kendi annem olursa da bırakmazdım asla.. iyiki de eşimle evlendim. ama bu diğer sorunlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hasta diye evimize aldık bana kuma olmaya kalkıyor herşeye karışıyor.. salon takımını seçerken bile yeni gelin gibi ortalarda gezdi en son ben postayı koydum ikisine de rest çektim sonradan kendilerine geldiler.. ilk evlendiğime göre durum çok daha iyi şimdi biraz kendini geri çekmeyi herşeye karışmamayı öğrendi. ama yine de sıkıntılar var. normalde şikayet etmem ama bu konuyu ve yaşadıklarımıtıpatıp görünce içimi dökmek istedim yoksa herkesin tercihi kendine..
aslında bu doğduğundan beri varmış eşimin ikiz bir kız kardeşi var annesi mesela çocukken ikiz kız kardeşini bırakıp eşimi götürürmüş her yereBekarken anne oğul kalmaya alışmışlar
Ondan senin eşine daha düşkün, diğer evlatlarından
kesinlikle öyle. ben babamı 3 yıl önce kaybettimO yaşta ben de bırakmazdım..
Kardeşler de ne tuhaf kimse biraz da annem benimyanımda kalsın demiyor..
Bu yaşlarda ben anneye bakmak değil annemle biraz daha vakit geçireyim diye bakardım..
Evlat ayrımı yapmış, çok ayıpaslında bu doğduğundan beri varmış eşimin ikiz bir kız kardeşi var annesi mesela çocukken ikiz kız kardeşini bırakıp eşimi götürürmüş her yere
evet gerçekten yapıyor hala yapıyor ve tüm çocukları da söylüyor zaten.Evlat ayrımı yapmış, çok ayıp
Yaşını bu kadar beklemiyordumevet gerçekten yapıyor hala yapıyor ve tüm çocukları da söylüyor zaten.
eşimle biz tartıştığımız da hemen bana gardını alıyor. tüm konuşmalarımıza karışıyor biz eşimle onun bilmesi gerekmeyen birşey konuşsak bile hemen pür dikkat kesilir falan böyle enteresan bir durum gerçi saygı çerçevesi içinde elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bir gün böyle patlamaktan korkuyorum.
vallahi maşallahı var hiç bir sorunu hastalığı yok sadece elleri titriyor onun dışında çok fazla dinç.bence bıraz sabredın derım allah bılr ölümü tabıkı ama 82 yasndayms zaten ıdare edın bıraz. hem zaten kocanda senn ustune gtmıyoms sanırım anlıyomus ee o zaman bırazcık sabır gerek ılerde ne bızım ne durumda olacagmz bellımı
evet onu da düşünüyorum ama azıcık bana karşı ılımlı olsun ya fazla bişey istemiyorum ki. bazen şevkatle sarılasım geliyor ama böyle sinsi geldimi de tam tersini yapasım geliyor.bence bıraz sabredın derım allah bılr ölümü tabıkı ama 82 yasndayms zaten ıdare edın bıraz. hem zaten kocanda senn ustune gtmıyoms sanırım anlıyomus ee o zaman bırazcık sabır gerek ılerde ne bızım ne durumda olacagmz bellımı
evet onu da düşünüyorum ama azıcık bana karşı ılımlı olsun ya fazla bişey istemiyorum ki. bazen şevkatle sarılasım geliyor ama böyle sinsi geldimi de tam tersini yapasım geliyor.
bazen dayanamıyorum dayandığım kadarıyla bunlar oluyor. ben özgür ruhlu biriyim böyle kısıtlanmak hoşuma gitmiyor galibahaklı olablrsınz ınsan bazen hcbıseyı cekemıyo kocasını bıle ama ınsan bellı bı yastan snra cocuklarmıs oyle dusunn sabredın bence hem ınatlasp terslesrsenz belkı evınızın huzurunada yansır degmez o yuzden. bu sekıldekocanzn sızesevgısı sygısı artar bnce bn olsam ıdare ederdım
hoş buldum :) 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim.Ocelikle hoşgeldiniz yaş kaç ve kaç yılık evlisiniz
bazen dayanamıyorum dayandığım kadarıyla bunlar oluyor. ben özgür ruhlu biriyim böyle kısıtlanmak hoşuma gitmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?