Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

800 lirayla geçinip gezmek çok mantıklı gerçekten haklısınız çok güzel bir şaka bu

Tereliye'nin kaynanasının etik anlayışı , aldı beni bi' gülme.

Ya alıştık teeeee morsever zamanlarından beri deee...
Vallah billah meseleyi anlamamişem bu sefer
Ay morseverken de o dönem içinde "mor" sözcüğü geçen başka üyeler denk gelmişti de benden gördü herkes ondan "mor"lu nickler alınıyor gibi bişey söylemişti. Ay ne günlerdi yaa !! O zamanlar daha yeni üyeyim iyi gülüyordum morseverken yorumlarına.Ama kaynana takıntısı işin tadını kaçırdı tereliye nam-ı diğer morsever.

Hayatımda bu kadar takıntılı birisi var ve en yakınım olduğu halde her yerden engelledim.
Şu an bir iki kişi kaldı onlarda eli kulağında.
Yalnız kalınca bile anlayacaklarını sanmıyorum bunların.

Hayatımda bu kadar takıntılı birisi var ve en yakınım olduğu halde her yerden engelledim.
Şu an bir iki kişi kaldı onlarda eli kulağında.
Yalnız kalınca bile anlayacaklarını sanmıyorum bunların.
Doktora gitmesi lazım.Kayınvalidesi pir-ü pak değil elbette ama kendisi de abartıyor.Taktı kurtulamıyor.Gençliğine yazık.Kendi kendini mutsuz ediyor.Kocası da sabredemez bi' zaman sonra.

Doktora gitmesi lazım.Kayınvalidesi pir-ü pak değil elbette ama kendisi de abartıyor.Taktı kurtulamıyor.Gençliğine yazık.Kendi kendini mutsuz ediyor.Kocası da sabredemez bi' zaman sonra.
Benim takıntım sadece eşimin ailesi onlarda defalarca beni üzdüleri için başkasıyla derdim yok çok şükür

Herşeyi anladım da bu lafa eşinin neden morali bozulsun

Annen dalga geçti diye bence

Yoksa evimize geçimimize karışıyor ya da ay hemen işten çıkayım dite düşündüğü için değil

Bu arada işsizlik maaşı kafasına esip iştem çıkana verilmez ki Kv ye madem bileniyorsun bunu söyleseydin

Benim Kv böyle bir şey dese ne güzel olur der gülerim yani her denilen olacak mı herkes hayal kuruyor da hayatlar hayaller ile örtüşmüyor

Tereliye şaka bi' yana eşin çalışmanı istemiyordu değil mi? O işi bırakırsa ben çalışıcam de.Bir işe girebilirsin , hayat müşterek.Hem çalışırsan kayınvalidene kafayı bu kadar takmazsın.

Benim takıntım sadece eşimin ailesi onlarda defalarca beni üzdüleri için başkasıyla derdim yok çok şükür
Zaten işte senin durumunda bir şeye odaklanıp ona kafayı takma oluyor.Sen de bunu eşinin ailesi yapmışsın.Tamam eşinin ailesi normal demiyorum ama sen de abartıyorsun.Eşin de seni destekliyor koruyor neyin takıntısı bu kadar?

Kabullenemiyorum hepsi bu yaşadıklarımı kabullenemiyorum çünkü gerçekten karşılık vermedim hani bir insan birşey yapar yüzü utanır bu onlarda yok özellikle kaynanam ve görümcemde

Hayır çalışmam sapasağlam bir adama neden çalışıp ben bakayım bence bu yersiz birşey.

Yaa cidden şaka gibisiniz yaa... eşin destekledi mi annenin o sözünü sanki,hee oldu öyle yapalım çalışmayayım mı dedi.. neye takıyorsunuz...
Geçen sene bizde bir muhabbet geçti eşim “ben babamla birim,onun malı benim malım,benim malım onun malı,bizde ayrı gayrı yok dedi”... bak eşim dedi bunu...
Geçen gün aynı ortamda bu defa bir konu İçin babası “bizde ayrı gayrı olmaz,50 yaşınıza kadar felan sizin malınızı millet benim malım gibi görür,bizde her şey birdir”dedi....
Ve eşim de bu düşünceyi destekleyen biri... böyle bir konuşmaya maruz kalsan ne yapardın ???
Ben çalışayım didineyim,benim sayemde de birşeyler olsun... ama kp nin malı gibi bakılsın olaya var mo böyle bişey...

Hayır çalışmam sapasağlam bir adama neden çalışıp ben bakayım bence bu yersiz birşey.
O sapasağlam kadına bakıyor mu oluyor o zaman sen çalışmadığın için? Sen olaya böyle baktığın müddetçe daha çok laf söz çeker alay edilirsin.Çalışmak da çalışmamak da kötü değil.Sen bu hayata ne katıyorsun eşinin ailesini kötülemekten başka peki? Ev vermişler yalıtım diyorsun , hep bi' şükürsüzlük halindesin.Bir de eski konularda çalışan kadınlar için kocalarına para yediriyorlar gibi bişey yazmıştın.Sen bu kafayla gidersen ne uzar ne kısalırsın.Hayata bişeyler kat.Hep eleştiri hep eleştiri.Senin ne özelliğin var der bir gün eşin.Verecek cevabın olmaz.Eşinin uyanması da yakındır söyliyim.

Eşimi ailesine iade ederdim

Eşimde kadının çalışmasını desteklemeyen bir insan benim çalışmamı istemiyor herkes benim gibi düşünmek zorunda değil bende böyle düşünüyorum bence doğru budur sizce odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…